Διαφημίσεις

Η πάμπλουτη Όπρα Γουίνφρει ξεστόμισε λόγια μίσους για τους λευκούς στο BBC, μπροστά σε έναν ταλαίπωρο «λευκούλη» δημοσιογράφο που δεν είπε κιχ.. Αρχικά είπε ότι ορισμένοι Αμερικάνοι «είναι τρομοκρατημένοι εξαιτίας του χρώματος του δέρματός τους, λόγω του χρώματος του μαύρου δέρματός τους».

Ύστερα είπε επί λέξει : «εξακολουθούν να υπάρχουν γενιές ανθρώπων, ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι οποίοι γεννήθηκαν και ανατράφηκαν και γαλουχήθηκαν με αυτό – με αυτές τις προκαταλήψεις και αυτόν τον ρατσισμό – και απλά πρέπει να πεθάνουν» (“there are still generations of people, older people, who were born and bred and marinated in it – in that prejudice and racism – and they just have to die”). Δείτε το βίντεο στο 3:25.

Στην φωτογραφία η Όπρα σε μικρότερη ηλικία. Μεταξύ 9 και 14 ετών, η Oprah Winfrey είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τρεις διαφορετικούς μαύρους άνδρες. Έμεινε έγκυος στα 14 και φέρεται να απέβαλε. Τα άτομα αυτά φέρεται ότι ήταν ένας θείος της, ένας ξάδελφος και ένας φίλος της μάνας της. Οι περισσότερες φήμες λένε ότι υπαίτιος για την εγκυμοσύνη ήταν ένας θείος της. Το μωρό πέθανε λίγο μετά την γέννηση.

Η σούπερ δισεκατομμυριούχος Όπρα που θέλει να πεθάνουν οι ηλικιωμένοι λευκοί Αμερικάνοι γιατί είναι «ρατσιστές», έγινε αυτό που έγινε λόγω των ευκαιριών που της δόθηκαν από τους λευκούς. Ποτέ δεν γνώριζε τέτοια επιτυχία αν δεν ζούσε στην «κακή» για τους μαύρους Αμερική.

Ωστόσο, η πάμπλουτη Όπρα κλαψουρίζει ότι είναι ένα θύμα «ρατσισμού». Είναι αυτή που έκανε «ντόρο» με την συγκλονιστική είδηση που πρόβαλαν όλα τα media, ότι έπεσε λέει, θύμα «ρατσισμού» στην Ελβετία όταν δεν έβγαλε η υπάλληλος από την βιτρίνα μια πανάκριβη τσάντα, αξίας 42.000 δολαρίων.


Για να καταλάβουμε το δύσμοιρο αυτό θύμα του «ρατσισμού», να επαναλάβουμε ότι η Όπρα Γουίνφρει είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδί όχι από έναν, όχι από δύο, αλλά από τρεις διαφορετικούς μαύρους άνδρες. Στη συνέχεια, εξαιτίας των ευκαιριών που της προσφέρθηκαν από τους λευκούς στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα και πλουσιότερα άτομα στον κόσμο.

Τώρα χρησιμοποιεί τα εθνικά μέσα ενημέρωσης για να «καταγγείλει» τους λευκούς. Δεν μας είπε μόνο, πόσες λευκές Αμερικάνες έχουν μια τσάντα αξίας 42.000 δολαρίων.

Εδώ το σχόλιο του «συντηρητικού» ραδιο-παρουσιαστή Rush Limbaugh:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Όπρα Γουίνφρει στο BBC: «Οι ηλικιωμένοι λευκοί που είναι “ρατσιστές” πρέπει να πεθάνουν!»”
  1. Δεν πας για κανένα ψόφο διαστροφικό απόβλητο; Άντε να δω πότε θα αποφασιστεί η ευθανασία για τις καρικατούρες (λεσβίες καρικατούρες ανδρών, πούστηδες καρικατούρες γυναικών) γιατί φτάσανε να ξεθαρρέψουν τόσο που έχουν αρχίσει να ζητάνε το θάνατο των φυσιολογικών……….

  2. Ίσως αν την είχαν βιάσει τρείς λευκοί άντρες να κατηγορούσε τους μαύρους μετά.
    Δεν μας χέζεις ρε Όπρά;;;

  3. εφαγε ηπιε απλωσε και με τα μικροφωνα και τιsκαμερεs αρχισε να ξεπληρωνει με χοντρομαλακιεs

  4. Αφού η ψείρα χόρτασε κατέβηκε και στο γιακά.

    Κι εσύ μωρή ρατσίστω γιατί να μην πεθάνεις.
    Εσύ ξεκωλιαζόσουν στις εκπομπές σου για να γίνει πρόεδρος των είπα αυτό το νεοφασιστικό ρατσιστικό σκουλήκι ο Ομπάμα.
    Ζήτησες ποτέ συγγνώμη που παρέσυρες τόσο κόσμο στα σκατά;
    Άντε χάσου τσατσόγρια.

  5. ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΤΑΝΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ. ΥΠ'ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΟΙ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΕΥΚΟΙ, ΓΟΝΙΔΙΑΚΩΣ. ΒΛΕΠΕ ΡΙΧΑΝΑ, ΓΟΥ'Ι'ΤΝΗ ΧΙΟΥΣΤΟΝ, ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ κλπ.
    Η ΟΠΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΓΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ!!!
    ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ. ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΥΣ!!!!
    ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ Η.Π.Α., (86%) ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    Νικολας

  6. Προς 10:45 π.μ.
    Η Όπρα είναι σοβαρό πρόσωπο και την πήρες στα σοβαρά για να βγάλεις τα απωθημένα σου;
    Εσύ πιστεύεις πως είσαι φυσιολογικός;
    Είναι φυσιολογικό να μισείς;
    Είναι φυσιολογικό να είσαι τόσο ανώτερος από τους μη φυσιολογικούς που εύχεσαι να ψοφήσουν; Σε τι διαφέρεις από την Όπρα σε αυτό;
    Οι ομοφυλόφιλοι είναι για ψόφο;
    Οι ‘‘φυσιολογικοί ’’ με τέτοιο μίσος σαν το δικό σου γιατί είναι για να ζουν και να καταριούνται;
    Ναι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι και μη που δεν είναι εντάξει, αλλά αν είσαι ομοφυλόφιλος διπλό το κακό γιατί και κάπου πρέπει να ξεδίνουν μερικοί.
    Τελικά πολύ μίσος βλέπω εδώ μέσα. Άνθρωποι που ξέχασαν να είναι άνθρωποι. Κατεβαίνουν στο επίπεδο της Όπρα και δεν παίρνουν είδηση ότι λένε τα ίδια μ’αυτήν.

  7. Το ότι ο ρατσισμός είναι απαίσιο πράγμα είναι γεγονός (εκτός κι αν το αμφισβητείτε) ούτε έχει σημασία το ότι έγινε πλούσια σε ένα κόσμο λευκών. Αν νομίζετε πως ο ρατσισμός είναι καλό πράγμα, τότε θα πρέπει να τον δεχθείτε και όταν λειτουργεί εναντίον σας. Αλλά το μίσος είναι επίσης απαίσιο πράγμα και άντε να βγάλουμε άκρη με το τι είπε ο ένας κι ο άλλος και σε τι συνθήκες το είπε.
    Τώρα να μην κάνουμε διαγωνισμό κιόλας ποιος είναι χειρότερος από τον άλλον, αλλά το να μην είμαστε ρατσιστές δεν σημαίνει νάμαστε και θύματα. Βέβαια αυτό για να το καταφέρουμε, πρέπει να σκεπτόμαστε με πιο βαθιά κριτήρια και να κάνουμε κόπο να τα βρούμε, αλλοιώς θα είναι όλα λόγια οργής και τίποτε άλλο. Απλά θα επαναλάβουμε το παρελθόν, μόνον που το παρόν θάναι πιο καταστροφικό. Ο Πλάτωνας θεωρούσε τη σύνεση ως την κορυφαία των αρετών.

  8. και μετά ποιοι θα πάρουν σειρά κυρά όπρα; οι γκέυ; οι αναλφάβητοι; οι γυναίκες που είναι ομορφότερες από σένα; τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει…

  9. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΨΗΛΑ" ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ" !!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ !!!!!

  10. Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΠ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΠΩΣ ΚΙΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΣΚΑΒΑΝ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΕΠΑΡΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΝΕΡΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *