Διαφημίσεις

Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα μαριονέτες και η κάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του ( Rothschild).

Να μην μας διαφεύγει ότι τα προσωπικά δεδομένα που μαζεύει ο Απατεώνας Σώρρας βρίσκονται ή πηγαίνουν σε αμερικανική βάση αεροδρομίου, γιατί;;;;;;;;;

Εχει τη μεγαλύτερη παράδοση στον κόσμο στο εμπόριο χρέους έχοντας χρηματοδοτήσει δεκάδες κράτη για περισσότερα από 200 χρόνια ενώ αποτελεί τη μεγαλύτερη τραπεζική δυναστεία διεθνώς με ανυπολόγιστη περιουσία και αμέτρητες ‘εμπλοκές’ σε χρηματιστηριακές και χρηματοπιστωτικές κρίσεις.

Στις 3 Δεκεμβρίου 1923 η Chicago Evening American είχε γράψει σχετικά: ‘Οι Rothschilds μπορούν να ξεκινήσουν ή να εμποδίσουν πολέμους.

Ο λόγος τους μπορεί να δημιουργήσει ή να διαλύσει αυτοκρατορίες.’

Η New York Evening Post στις 22 Ιουλίου 1924 ε’ιχε γράψει: ‘Ο Κάιζερ έπρεπε να συμβουλευτεί έναν Rothschild προκειμένου να μάθει αν μπορεί να κάνει πόλεμο ή όχι.

Ένας άλλος Rothschild σήκωσε όλο το βάρος της διαμάχης που οδήγησε στην κατάρρευση του Ναπολέοντα.’ Στις 8 Ιουλίου 1937, οι New York Times είχαν γράψει για τη δυναστεία: ‘Οι Rothschilds εισήγαγαν τον κανόνα του χρήματος στην ευρωπαϊκή πολιτική. Δεν έχουμε πλέον έθνη αλλά οικονομικές επαρχίες!!!!

Αν στην Αμερική υπήρχαν 600 δις ευρώ σε ομόλογα Αμερικάνικου Δημοσίου, η Αμερική θα ήταν η πρώτη οικονομική δύναμη στον κόσμο μετά την Κίνα και δεν θα υπήρχε ανεργία.

Η END είναι φτιαχτή, είναι ψεύτικη, δεν υπάρχει μία, δεν υπάρχει φράγκο, No Money, No Dinero, είναι η διαχρονική γνωστή Εβραϊκή τραπεζιτική μαφία σε άλλη έκδοση, πιο προσιτή στον…. σκλάβο.

Η γυναίκα γίνεται πιο επιθυμητή αν δεν σου ανοίξει τα πόδια από την πρώτη φορά, αλλά μετά την πέμπτη-έκτη.
Η κυβέρνηση των τριών αναγνωρισμένων νέων ζιγκολό της Ελλάδος, κάποια στιγμή θα ΔΕΧΤΕΙ να πάρει τα 600 δις ευρώ που της δίνει η END.

Από την στιγμή που θα τα πάρει, ξαναρχίζει η σκλαβιά για άλλα 99 χρόνια. Επειδή τα ομόλογα αυτά, που είναι ανύπαρκτα αλλά θα τα δημιουργήσει αυτός ο ροζ ελέφαντας που είπαμε, είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Τί σημαίνει αυτό;

Σημαίνει: Rothschild και θα συνεχίσει να σημαίνει Rothschild για όσες φορές το 99 χρειαστεί, αν ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ.

Οι μάχες ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ !!!
Ας δούμε και αυτό.

Έχει ΛΗΞΕΙ η ΣΚΛΑΒΙΑ μας προς άλλους, εδώ κι ΕΞΙ ολόκληρα χρόνια.
Έληξε το 2006. (2012 μείον 6 = 2006)
Θυμάστε ποιος ήταν κυβέρνηση τότε; Ήταν η ΝΔ η οποία ανέλαβε το 2004 στις 7 Μαρτίου. Ακόμη και 2011 να πούμε, μας βγαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ πάλι η χρονολογία διακυβέρνησης της ΝΔ.

Γιατί ο χοντρός Καραμαν-λής παρέδωσε την Ελλάδα στους βασανιστές του;;;
Γιατί δεν ενημέρωσε το λαό για την λήξη του χρέους;;;
Κοίταξε την ζωούλα του ίσως μετά από απειλές παρά να παραμείνει ο ηγέτης που τον τίμησε ο ελληνικός λαός, είπε ολοι η Ελλάδα στα α@@@@@α μου για την ζωή μου!!!

Και το χειρότερο ότι γνώριζε τα πάντα αφού η Μπενάκη ήξερε τι θα συμβεί στην Ελλάδα και το είπε στον Παπούλια για ξεκάρφωμα αθωωτικό από την εσχάτη προδοσία που διέπραττε και αυτή μη ενημερώνοντας την βουλή και τον ελληνικό λαό!!!
Δηλαδή όλο το πολιτικό σύστημα ήταν ενήμερο και συνεργάστηκε με τους δολοφόνους μας!!!

Είπα ότι ο Σώρας είναι μια μαριονέτα που μας απομακρύνει από τους αληθινούς υπεύθυνους!!!!
Προσοχή στις χρονολογίες: 1821 Ελληνική επανάστασις, 2012 άλλη Ελληνική επανάσταση διαφορετική, φασαρίες κλπ. 2012 μείον 1821 = 191 χρόνια. Ας βάλουμε τώρα 2 φορές το 99 που είναι τα χρόνια (99) που νομικά μπορεί κάποιο κράτος να έχει την διαχείριση σε κάποιο άλλο. 99 Χ 2 = 198 χρόνια.

Άρα έχουμε περάσει από ΔΥΟ διαχειριστές που πολλές φορές μας πούλαγαν σε άλλους ή έπαιρναν ποσοστά νοικιάζοντάς μας, νοικιάζοντας τις ζωές μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε άλλους;;;
Στον παρακατω σύνδεσμο θα βρείτε και άλλα ενδιαφέροντα για την μαριονέτα Σώρρα!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα;
Φιλονόη

Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Όποιος μαζεύει προσωπικά δεδομένα κάνει ποινικό αδίκημα. Στην περίπτωση Σώρρα θα επέμβει η στραβή δικαιοσύνη;;;;”
  1. Η φαντασια σου οργιαζει Σεναριογραφε της κακιας ωρας,
    ασε τον Σωρρα στην ησυχια του και
    κοψε τις Μπουρδες κυριε ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΕ

  2. Έλα εντάξει σας καταλάβαμε.
    Δούρειοι ίπποι που αναλάβατε το δύσκολο και διαολοάρεστο έργο να κλείσετε στεγανά κάθε δίοδο διαφυγής.
    Εαν ευσταθούσαν τα επιχειρήματα σας και περνούσαν το τεστ της τριπλης διύλισης κατά Σωκράτην,θα δίναμε κάποια βάση.
    Δυστυχώς για σας και ευτυχώς για μας διατηρήσαμε το ένστικτο,αυτό τουλάχιστον δεν μπορέσατε να αποδυναμώσετε.Γι'αυτό και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες σου,δεν πείθετε εσύ και άλλα "πατριωτικά""αντιμνημονιακά" κλπ blogs και δεν βρίσκετε ακολούθους,παρ' ότι το δόλωμα ήταν λαχταριστό.
    Περισσότερες καταγγελίες για το άτομο,το κύκλωμα, που αναφέρεις εκτός από την ομάδα της END δεν έχουν υπάρξει από άλλον εκτός ίσως από τον Αδαλή των aigean times.
    Και έτσι τώρα εσείς οι διασκεδαστές και συμμέτοχοι του πόνου του λαού αποκαλλύπτεσθε ότι δουλεύατε από παράδρομο για την εκτέλεση των σχεδίων των ιδίων εκτελεστών του έθνους.
    Γι αυτό και η αποενοχοποίηση του Ισλάμ ,που δεν προβαίνει σε βαρβαρότητες σύμφωνα με το Κοράνι,της Μασονίας που έχει και καλούς,ο χρυσός ,και οι άλλοι μέθοδοι που χρησιμοποιείτε.
    Δεν μασάμε.Δεν πείθετε γιατί υπάρχει ανακολουθία σκέψεων,αναρτήσεων,λόγων και πράξεων.

  3. ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ,ΣΩΡΡΑ ΤΕΛΟΣ !ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!! ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΑΙ ΑΠΟ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!!!!!!!!!!???????????? ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ2014 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΜΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ! ΠΟΥ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ !!!!!!!!!ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ!!!!!!!!!!!!!!ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ!!!!!!!!ΒΟΥΛΩΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΚΡΗ!!!!

  4. Nα μην λέμε και ηλιθιότητες. Η λέξη είναι μαζεύει δεν εκβιάζει και το άτομο τις δίνει δεν του της κλέβουν άρα δεν υπάρχει καμμία ποινική διώξη. Στην Ευρώπη και ειδικά στην Γαλλία τέτοιου είδους αιτήσεις κυκλοροφούν 100 την ημέρα στο διαδίκτυο χιλιάδες από όλον τον κόσμο πχ. Care2, Avaaz, Unicef, Humane Society, Halc, SPA, διάφορες αιτήσεις κρατικές επί μονίμου βάσεως και άλλες από διεθνείς οργανισμούς, από μικρούς ομίλους προστασίας της φύσης, των ζώων, βοήθειας των φτωχών, δεν μπορώ να τις απαριθμήσω όλες εδώ και δεν τίθεται ζήτημα ποινικής διώξης για κανένα. Πολλή "δικαιοσύνη" έπεσε σε ένα κράτος που οι πολιτικοί του το καταδυναστεύουν και τους φιλούμε και τα χέρια, που έχουν πίσω τους απατεωνιές που θα κάναν να χλωμιάσει και τον Μπερλουσκόνι και τους λοιπούς. Τι μας ενοχλεί ο Σώρρας επειδή προτείνει μία λύση που δεν αφήνει μίζα στους πολιτικούς ή επειδή μερικοί νομίζουν ότι θα τους μοιράσει λεφτά και δεν το έκανε. Αυτός ο άνθρωπος κάνει εκστρατεία στον ελληνικό χώρο χωρίς κανένα ΣΥΜΦΕΡΟΝ και τον φτύνουμε κιόλας έ είμαστε άξιοι της τύχης μας και εις ανώτερα.
    Α.

  5. Ξέχασα να πώ ότι η αμερικάνικη NSA έζησε και εμεγαλούργησε πριν τον Σωρρα και δεν τον επερίμενε για να κατασκοπεύσει τον κάθε απλό πολίτη που θέλει να σώσει την χώρα του.
    Μας παρακολούθησε μέσω Ιντερνέτ, μεσω φορητού αυτόματα απο τον ουρανό με τον δορυφόρο φτάνει να αναφέρεις λέξεις κλειδιά όπως το όνομα του προέδρου τους, Νάσα, Σία ή άλλες και αμέσως σε εντοπίζουν για εκείνους που δυσπιστούν ας το ερευνήσουν.
    Α.

  6. Α ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΟΟΟΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ

  7. Καρτοκινητο να παρεις σου ζητανε ΑΦΜ Ταυτοτητα το ιδΙο ΝΑ ΒΓΑΛΕΙς αεροπορικο εισητηριο το ιδιο, το ιδιο να ψωνισεις απο Κωτσοβοβλο, ΤΟ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;;;; εχουν δημοσιευθει στο διαδυκτιο 7.000.000 αφμ κτλ ΑΣ ΠΡΟΕΞΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ-ΠΕΙΝΑ-ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ-ΑΝΕΡΓΙΑ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ Σ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 10.000 € ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΣΕ 100.000€ . ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

  8. 12,45 ΛΌΓΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΏΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ…
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΠΕΥΘΎΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΛΛΆ ΕΜΕΣΩΣ ΘΊΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΔΙΑΒΑΖΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΆ ΚΑΙ ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΊΠΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ,ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΕΗΝΖΕΡ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΒΑΛΕΙ ΤΑΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΜΟΥ……ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤ/ΚΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓ/ΤΙΑΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΌΠΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΆΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ…..
    ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΧΕΛΟΝΟΝΙΤΖΑΚΙ ΤΟΝ ΝΟΥΣΟΥ

    ΑΠΟΛΩΛΟΠΡΟΒΑΤΟ

  9. ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

    γι'αυτο τα υπουργεια σκιζονται στις "διευκρινιστικές εγκυκλίους"

  10. Κωνσταντίνε,
    Όταν θέλεις να συκοφαντήσεις κάτι, χρειάζεται τουλάχιστον να είσαι ευφυής. Εσύ απ' ότι φαίνεται είσαι λίγος για κάτι τέτοιο. Είσαι μια κακή επιλογή αυτών που σε επέλεξαν. Το ύφος σου παραπέμπει σε Λαμπρόπουλο, και τα επιχειρήματα σου είναι για παιδάκια επτά χρονών και για γέρους με μαλάκυνση.
    Sorry φίλε αλλά έτσι είναι.

  11. Μέχρι χθές τα λεφτά του Σώρρα δεν υπήρχαν, και ο "απατεώνας Σώρρας" έσπερνε φρούδες ελπίδες και κορόιδευε τον Ελληνικό λαό…
    Ξαφνικά, τώρα τα λεφτά υπάρχουν, αλλά δεν είναι του Σώρρα, αλλά είναι του Rothschild, ο οποίος στοχεύει μέσω του πάντα απατεώνα Σώρρα, να χρεώσει τον Ελληνικό λαό για άλλα 100 χρόνια!!!
    Από πότε ένα άτοκο δάνειο και μάλιστα με χρονικό περιθώριο 100 χρόνια είναι επικίνδυνο για τον δανειολήπτη ρε ζώα;
    Άν πάρεις τα λεφτά και είσαι τόσο ανάξιος που να μήν τα χρησιμοποιήσεις για ανάπτυξη, θα είσαι και τόσο ηλίθιος να κάθεσαι να τα τρώς ώς που θάρθει η ώρα να τα επιστρέψεις άτοκα και να μην τα έχεις; Δηλαδή εννοείτε ότι θα αφήσει ο Ελληνικός λαός τους ίδιους κλέφτες και κακοποιούς που ως τώρα διαχειρίζονται (ξεπουλώντας) τον πλούτο και τις τύχες του, να συνεχίσουν να ασελγούν κατά τον ίδιο τρόπο εις βάρος του;
    Εννοείτε ρε ΖΩΑ ότι αυτοί που από το 1974 θησαυρίζουν σε πολιτικά πόστα εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων θα μείνουν ατιμώρητοι αν διαπιστωθεί ότι έχουν κλέψει και δεν θα δημευθούν οι περιουσίες τους, και ότι θα τους δοθεί μία νέα ευκαιρία να πάρουν τα 600 δις "του Rothschild" και να τα ξεκοκαλίσουν ως συνήθως ενώ ο Σώρρας θα είναι στό κόλπο και οι Έλληνες θα συνεχίσουν να κοιμούνται;;;
    Είστε σίγουροι ότι οι Έλληνες είναι τόσο ζώα που θα συνεχίσουν να κοιμούνται, και είστε τόσο σίγουροι ότι μιλάτε σε ζώα που δεν έχου την ικανότητα να σκεφτούν αλλά θα "καταπιούν αμάσητες" όλες τις ανοησίες και τις ψευτιές που που τους σερβίρετε;
    Υποτιμάτε τόσο πολύ την νοημοσύνη μας ρε ΖΩΑ, όλοι εσείς των ΜΜΕ που είστε οι πραγματικοί υπηρέτες των Rothschild, που κάποια στιγμή δε μπορεί παρά να καταλάβει επιτέλους ο προδομένος και αυτοκτονημένος Έλληνας τι του κάνατε, και τότε "γράψτε αλλοίμονο" ΖΩΑ!… Ε ΖΩΑ!!!

  12. Φίλοι διαχειριστές του μπλόγκ, ελπίζω να αναρτήσετε το προηγούμενο σχόλιό μου…
    Άλλωστε είμαι από τους λίγους που γράφουν επώνυμα.
    Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *