Διαφημίσεις

Αυτό συμβαίνει τώρα ;

Αν ναι κάθε πότε δημιουργείτε?

Είναι σπάνιο ?

πως λέγεται?

Και έχει σχέση με αυτό?



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Όποιος ασχολείται με πλανήτες ας βοηθήσει λίγο…”
  1. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ——ΝΕΜΕΣΙΣ——

    ΥΒΡΙΣ ΥΠΟ ΝΕΜΕΣΙΝ ΔΙΑΤΕΛΕΙ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  2. το ηλιακο συστημα αυτες τις μερες ετσι ειναι περιπου βεβαια απο τελη οκτωμβριου θα ειναι ορατος ο blue katchina εκει θα εχει γλεντι

  3. Το κατά πόσο είναι κάτι συχνό εξαρτάται από το χρονικό διάστημα στο οποίο αναφέρεσαι. Αν θεωρείς ως διάστημα τα 70 χρόνια τότε δεν είναι πολύ συχνό… σκέψου όμως την ηλικία του ηλιακού μας συστήματος.
    Παρατηρώ πως η θέση των πλανητών έχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Για να τους βγουν, προφανώς, τα σχήματα αφησαν εκτός σχηματισμού τον Ουρανό (ένα πλανήτη σημαντικού μεγέθους) και χρησιμοποίησαν τον Πλούτωνα ο οποίος έχει πάψει να θεωρείται πλανήτης διότι πλέον έχουν βρεθεί αρκετοί σαν κι αυτόν ή μεγαλύτεροι που βρίσκονται σε εξωτερικέςς τροχιές γύρω από τον Ήλιο.

    Αυτό που με θλίβει είναι πως υπάρχουν ακόμα και σήμερα άνθρωποι που ψάχνουν σημάδια και ερμηνίες σε κινήσεις πλανητών (που είναι απόλυτα προβλέψιμες) των οποίων η βαρύτητα είναι το μοναδικό σημείο με το οποίο αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Τελικά οι «μάγοι», οι «μάντες» και λοιποί τσαρλατάνοι που έχουν εντριφήσει στην τέχνη της παραπλάνησης εξακολουθθούν να έχουν δύναμη την οποία αντλούν από την ανάγκη του ανθρώπου να μην σκέφτεται ο ίδιος (…είναι κουραστικό φαίνεται) και να δέχεται εύκολα συμβουλές και προβλέψεις από άλλους οι οποίοι κοιτούν σε ποιό σημείο του σύμπαντος βρίσκεται ανά λεπτό ένας πλανήτης…
    Παρεμπιπτόντως, τα σύμβολα σε αγρούς φτιάχνονται από ανθρώπους (εξωγήινα όντα υπάρχουν στο αχανές σύμπαν αλλά χλωμό από άποψη στατιστικής να έχουν έρθει εδώ, αλλά ακόμα κι αν ήρθαν, αδιαφορώ).

  4. 7.50 αν και δεν ειμαι σε καμια περιπτωση αστρολογος αλλα ενας ανθρωπος που αγαπαει την ερευνα που φτανει περα απο το προφανες-που καμονεται πως τα ξερει ολα-θελω να σου πω πως καποτε βρηκα πως διαβαζοντας το ωροσκοπιο ενος πρωτοτοκου παιδιου , μπορεις οχι μονο να δεις το αν θα ακολουθησουν και αλλα παιδια αλλα μεσα απο συγκεκριμενες γωνιες που κανει ο Κρονος με τον Αρη και σε σχεση με τη Σεληνη η τον Ηλιο του , να δεις αν το παιδι αυτο θα ορφανεψει απο μικρο (σου δειχνει την ηλικια σχεδον με ακριβεια) και απο πιο γονεα θα εχει την απωλεια . Και φυσικα ερευνοντας το μεσα απο ωροσκοπια συγγενων και φιλων το διαπιστωσα 100% . Ας μην κανουμε λοιπον πως ξερουμε τα παντα κι ας μην αφοριζουμε οτι δεν κατανοουμε η δεν γνωριζουμε . Υπαρχουν πολλα που εχουμε να μαθουμε ακομα φτανει να θελουμε και να αντεχουμε την αληθεια τους . Αν αυτη η γωνια πχ ελαμβανοταν σοβαρα υπ οψην , ισως να ειχε πολυ λιγοτερα ορφανα παιδακια αυτος ο σκληρος και αδιαφορος κοσμος η ισως ο συγκεκριμενος γονιος να προσεχε περισσοτερο τον εαυτο του το συγκεκριμενο χρονικο διαστημα . ΙΣΩς . ΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙ .

  5. ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΟΤΙ ΡΩΤΑΣ… ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑΕΙ… ΠΗΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ… Η ΑΝΩΘΕΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΕΝ ΕΙΚΟΝΑ..

    Η ΚΑΤΩΘΕΝ ΕΙΚΟΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ..

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΙΚΟΝΑ ΩΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ, ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΥ…. ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΟ ΤΕ ΚΙΝΓΚ… ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΑΟ ΤΕ ΚΙΝΓΚ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ… ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟ 10… ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΟΝΤ…. ΓΙΩΤΑ… ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΖΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΟ ΤΩΡΑ) ΤΡΙΓΩΝΟ, ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΧΙΣ.

    ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ "Η ΑΣΠΙΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ.

    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΑΡΙΩΝΟΣ – ΕΤΟΠΙΑ.

    http://imgv2-1.scribdassets.com/img/word_document/117777264/255×300/dc32946163/1372728785

    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    http://olixnos.files.wordpress.com/2012/03/25ce25a625ce25a425ce259f25ce25a5-2b25ce259e25ce25951.png?w=528&h=640

  6. Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΧΡΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ. ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΔΑΝ -ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *