Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:23 - 18/06/2011

Όλη η αλήθεια για τα γεγονότα του Συντάγματος και τον πατριωτικό χώρο από αυτόπτη μάρτυρα.Βίντεο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δημοσιεύουμε επιστολή από φίλο συναγωνιστή που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στα γεγονότα της πλατείας Συντάγματος. Είναι ομολογουμένως αποκαλυπτική όχι μόνο για τα γεγονότα αλλά και για τους πατριώτες γενικότερα:

Αποφάσισα να επικοινωνήσω με το σάιτ σας έχοντας ως γνώμονα την αντικειμενικότητά σας καθώς και τον αγώνα σας που κάνετε για την πατρίδα μας εδώ και καιρό εσείς, και πολλοί άλλοι Ελεύθεροι Έλληνες πατριώτες. Μακριά από φανατισμούς και μισαλλοδοξίες.. Θέλω να περιγράψω όσο πιο σύντομα και περιεκτικά αυτό που ζήσαμε.

Οι Ελεύθεροι Έλληνες πατριώτες ακόμα και μέλη πατριωτικών οργανώσεων, μακριά από τις επίσημες γραμμές τους, αποφασίσαμε από κοινού όλοι μαζί ατομικά-και το τονίζω- να στηρίξουμε από την αρχή αυτό το δήθεν κίνημα που πήγε να δημιουργηθεί, εκμεταλλευόμενο την πραγματική αγανάκτηση του Ελληνικού λαού!! Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να αυξήσουμε στο έπακρο τον πραγματικό αγνό πατριωτισμό του απλού ‘Έλληνα πολίτη και να τον ενισχύσουμε στηρίζοντας τον με ότι πενιχρά μέσα διαθέταμε ο καθένας ξεχωριστά!!!
Και να μην αφήσουμε ξανά για άλλη μια φορά τούς γνωστούς προβοκάτορες της νέας τάξης και του συστήματος να δημιουργήσουν μια δική τους πορτοκαλί επανάσταση.. στην πλατεία του στρατηγού Μακρυγιάννη που όπως πολύ σωστά ανέφερε και ένας συναγωνιστής μας τρανή απόδειξη ότι μόλις το κίνημα της λεγομένης «πάνω πλατείας» πήρε ξεκάθαρα Εθνικό χρώμα γνωρίζαμε ούτως η άλλως ότι θα δεχτούμε τα πύρα του συστήματος όπως και έγινε από όλες τις πλευρές όλων των αποχρώσεων!
Γνωρίζαμε όλους τούς κινδύνους και για την σωματική μας ακεραιότητα αλλά και τον άμεσο κίνδυνο να χαρακτηριστούμε ακόμα και ως «προδότες» κυπατζίδες, πληρωμένοι έμμισθοι από τα «πατριωτικά μαγαζάκια» και τις ηγεσίες τους και το τονίζω δεν αναφέρομαι στα μέλη τους, που ορισμένα από αυτά μας ενίσχυσαν και μόνο με την παρουσία τους. Μιλώ ξεκάθαρα για τούς χρόνιους καρεκλοκένταυρους αρχηγούς που αναπαυμένοι σε ένα καθεστώς δεξιού «ΠΑΜΕ» είτε γιατί έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν είτε γιατί θέλουν να αγωνιστούν με εγγυήσεις(!), είτε αρέσκονται σε εκδηλώσεις μνήμης είτε για κομματικά συμφέροντα, είτε γιατί κάποιοι αποτελούν (και θα πω βαριά κουβέντα) έμμισθοι του συστήματος, όχι απαραίτητα με την προδοτική στάση.. αλλά με την στάση ζωής τούς και την καλή τους βόλεψη που λέει και ο σοφός λαός μας και έχοντας πιθανόν εξασφαλισμένο το δικό τούς μέλλον είτε γιατί περιμένουν τον ηγέτη, τούς εξωγήινους,τους Ελ, και τις δήθεν διάδοχες καταστάσεις και δεν ξέρω εγώ τι άλλο ώστε να επαναστατήσουν πραγματικά κατά του συστήματος κρυπτόμενοι πίσω από το δάχτυλο τους..
Ποτέ δεν θα προσπαθούσαν να αλλάξουν πραγματικά (είτε γιατί δεν θέλουν είτε γιατί δεν μπορούν) το μέλλον των απλών Ελλήνων, είτε από εγωισμό και μισαλλοδοξία και αρχηγιλίκι για την καρέκλα μην βάζοντας ως γνώμονα το πραγματικό συμφέρον της πατρίδας μας καθώς και την σοβαρότητα της κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα.
Ο Ελληνικός λαός παρά την χρόνια προπαγάνδα του συστήματος παρά την πτώση των ηθικών αξιών και παραδόσεων μας παραμένει στην μεγάλη του πλειοψηφία αγνά πατριώτης! Ναι ξέχασε να αγωνίζεται, ναι ξέχασε να πονάει, ναι έγινε καναπεδάτος, ναι τον διέβρωσε ο καταναλωτικός τρόπος ζωής, ναι απογοητεύτηκε από το αρχηγιλίκι και τα λόγια τα μεγάλα από τους πατριωτάρες αρχηγούς του χώρου.. αλλά ποτέ δεν ξέχασε!! ποτέ!!! ότι είναι Έλληνας!! Ποτέ δεν ξέχασε ότι είναι Χριστιανός!
Την ώρα λοιπόν που όλες οι αναρχοαριστερές συνιστώσες προσπαθούσαν και προσπαθούν με χρήμα , μέσα, ΜΜΕ, και άλλα πολλά μέσα δώρα του συστήματος ανθελληνισμού και προπαγάνδας που ταλανίζει επί σχεδόν 40 συναπτά έτη την πατρίδα μας να καπηλευτούν την πραγματική αγανάκτηση του Ελληνικού λαού..ο λαός ήταν εκεί και βροντοφώναζε .. Η ταν η επι τάς!
Αμέσως έσπευσαν γνωστά κομματικά ιστολογία να γελοιοποιήσουν και με επιλεγμένη προπαγάνδα και φωτογραφίες κυρίως από τους δυο τρεις χιλιάδες της «κάτω πλατείας» να απογοητεύσουν για άλλη μια φορά τον Έλληνα και να τον στρέψουν εντέχνως στην μόνιμη λύση: τον κομματικό παράγοντα. Κανείς τους όμως δεν έχει πραγματικά αντιληφθεί ότι ο Έλληνας κουράστηκε και από κόμματα και από οργανώσεις και ξύλινες ιδεολογικές πλατφόρμες πατριωτισμού και όχι αγνού Εθνικού αγώνα!
Ο Ελληνικός λαός, κύριοι καρεκλοκένταυροι αρχηγίσκοι, δεν θα ακολουθήσει ποτέ σαπιοκοιλιές κουστουμαρισμένους και πατριωτάρες αρχηγούς του πληκτρολογίου και των ασφαλών διαδηλώσεων. Ο Ελληνικός λαός θα ακολουθήσει νέα παιδιά παλικάρια που θα μπαίνουν μπροστά στην πραγματική μάχη και με επίπεδο νοητικό, πνευματικό και μαχητές. Πάντα αυτούς ακολουθούσε από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και την σύγχρονη ιστορία μας!
Ο Ελληνικός λαός και ας μου επιτραπεί η έκφραση θα δημιουργήσει δικούς του Κολοκοτρώνηδες δικούς του Καραισκάκηδες που θα ηγηθούν κάνοντας πραγματικό αγώνα (και στον δρόμο και στον λόγο). Εμείς οι απλοί Έλληνες πατριώτες λοιπόν που βρεθήκαμε από την πρώτη μέρα εκεί ανεξαρτήτως θέσεως και που ανήκουμε δεν διεκδικούμε ούτε τα εύγε ούτε τα μπράβο και ούτε καν να ονομαστούμε νέοι Κολοκοτρώνηδες όπως πολλοί θα βιαστούν να μας περιγελάσουν και να ειρωνευτούν αποδομώντας για άλλη μια φορά τον αγνό εθνικό λαϊκό αγώνα.
Εμείς θέλουμε τον Κολοκοτρώνη μαχητή που θα μπει μπροστά αψηφώντας το σύστημα, που θα βάζει το σώμα του και το πνεύμα του παράλληλα, αυτό που τόσο πολύ έχει εκλείψει από την πατρίδα μας, αυτόν ναι θα τον ακολουθήσουμε και να είστε σίγουροι ότι όλος ο Ελληνικός λαός θα είναι μαζί του η μαζί τους, με πραγματικούς αγωνιστές! Προχωρώ λοιπόν σύντομα στα γεγονότα:
Από της 12:00 περίπου την τετάρτη το πρωί άρχισαν οι γνωστοί παρακρατικοί κουκουλοφόροι να προκαλούν τους πραγματικά Έλληνες πατριώτες αγανακτισμένους και με το έμμεσο σιγοντάρισμα της κάτω πλατείας, αποφασίσαμε τότε αυτοί οι 40 με 50 Έλληνες να μην το κουνήσουμε και να μην παραχωρήσουμε ούτε μια σπιθαμή γης Ελληνικής και κυρίως της ιστορικής πλατείας συντάγματος σύμβολο του Ελληνικού έθνους που εύκολα πολλοί χάρισαν στο σύστημα αμαχητί!
Άρχισαν οι γνωστές λεκτικές επιθέσεις από τους γνωστούς άγνωστους κουκουλοφόρους που ακόμα και από αυτούς οι αρχηγοί τους στεκόντουσαν πίσω(!) όπως άλλωστε όλοι οι «αρχηγοί» του συστήματος. Βλέπαμε νέα παιδιά λοιπόν που έχουν στρατολογηθεί από 5 με 6 έξυπνους πληρωμένους να προσπαθούν να προκαλέσουν πετώντας σιγά σιγά πέτρες, συνθήματα με τα γνωστά τσιτάτα «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες» κτλ κτλ και άρχισε το πρώτο κύμα επίθεσης!
Οι Έλληνες αντέδρασαν νέα παιδιά χωρίς τίποτα στα χέρια χίμηξαν πάνω τους! Με τα χέρια ούτε με κράνη ούτε με ρόπαλα. Παράλληλα τα δακρυγόνα των ματ έπεφταν έντεχνα στην μέση σχεδόν του δρόμου (προσπαθώντας τάχα να απομακρύνουν καμιά 10 από αυτούς που τούς παρενοχλούσαν..) το κύριο μέλημα τους όμως η διάσπασή του πάνω εθνικού μετώπου, γιατί αν ήταν πορτοκαλί η πάνω πλατεία καρεκλοκένταυροι αρχηγίσκοι δεν θα γινόταν καν προβοκάτσια αλλά ήταν και είναι Ελληνική η πλατεία συντάγματος! και συνεχίζω..
Αποκρούοντας λοιπόν το πρώτο κύμα επίθεσης και μην περιμένοντας ακόμα και οι κουκουλοφόροι τόση αντίσταση από τον απλό Ελληνικό λαό και 50 πατριώτες πιο έμπειρους επανήλθαν… είχαμε φροντίσει οι ποιο έμπειροι να κόψουμε τα δοκάρια ορισμένων πανό.. ώστε να μπορέσουμε πλέον μαζί με τον Ελληνικό λαό να αντεπεξέλθουμε στο αναμενόμενο κύμα επίθεσης που θα ερχόταν!! έναν Ελληνικό λαό που είδε τα πάντα και μας στήριξε!
Χωρίς τίποτα στα χέρια του χωρίς εμπειρία από δακρυγόνα που έπεφταν σωρηδόν επί σχεδόν τρεις ολόκληρες ώρες αντιστάθηκε μαχόμενος!! ακούτε αρχηγισκοι; μαχόμενος.
Στο δεύτερο κύμα λοιπόν έγινε η μεγάλη μάχη όπου τους κρατήσαμε αρκετή ώρα στο αριστερό μέρος της πλατείας , βλέποντας τα δοκάρια μόλις 12 τον αριθμό και ότι βρήκαμε από κάτω οι γνωστοί πρακτορίσκοι άρχισαν να το σκέφτονται. Προσπαθούν και επιτιθέμενοι με δεύτερο ντου κρατάμε και παίρνουν τρία άτομα από εμάς! Ορμούμε πάνω τους και τότε γίνεται μια μάχη λίγοι εναντίων 300, και πολλοί από αυτούς να εκλιπαρούν για βοήθεια. Ένας μάλιστα από αυτούς για να σωθεί πλέον από το μένος επέδειξε και αστυνομική ταυτότητα!
Και όμως ναι!! αυτό το πουλημένο τομάρι πέταγε μάρμαρα σε παιδάκια παριστάνοντας τον «αναρχικό» και όταν μετά τις έφαγε βαριά τραυματισμένος και χωλαίνοντας πήγε πίσω από τα ΜΑΤ.. πιστεύω ότι όλοι έχετε δει την φώτο του… αυτοί λοιπόν οι λιγοστοί Ελεύθεροι Έλληνες μαζί με τον Ελληνικό λαό ο οποίος έπειτα από σχεδόν τρεις ώρες είχε κουραστεί και δεχόμενος παράλληλα μικροεπιθέσεις και άλλες δέχτηκε και το τρίτο κύμα.. εκεί πλέον ο ανταρσία ενισχύει με την μάζα του από πίσω τούς κουκουλοφόρους: τρεις αγωνιστές πέφτουν..ο ένας βαριά στο κεφάλι με ράμματα τον σώνουν οι υπόλοιποι χτυπώντας αλύπητα τους 5 που τον έπαιρναν! Εξαλου το ΕΚΑΒ ήρθε για αυτόν τον συναγωνιστή.
Άλλοι δυο πέφτουν κάτω ..ο ένας ίσως ο μοναδικός κιόλας πιο οργανωμένος με κράνος και μπουφάν μαύρο πέφτει και αυτός.. πάνω του καμιά 10 άτομα .. σηκώνεται και κλωτσάει δυο τρεις χαρακτηριστικά με σκηνές βγαλμένες από ταινία και οι άλλοι απλά τον προσπερνούν και τον κοιτούν αποσβολωμένοι….. τρέχει έπειτα και αυτός να σωθεί από το υπόλοιπο πλήθος που ακολουθεί με τσεκούρια, λοστούς και οτιδήποτε άλλο τούς είχε προμηθεύσει το σύστημα… ανήμποροι όμως καν να τα χρησιμοποιήσουν βλέποντας ότι απέναντι τους υπήρχαν Έλληνες που αντιστέκονται πραγματικά… άλλος ένας συναγωνιστής με τζιν και μπλουζάκι προηγουμένως βαράει τρεις από αυτούς με σφαλιάρες(!) στα κράνη και περνώντας τους τους υδραυλικούς σωλήνες που κουβαλούσαν δεχόμενος και αυτός τα πάντα και παρά ότι είναι και παλικάρι κάποιας ηλικίας δεν πέφτει δεν παραδίδεται και δεν υποχωρεί ούτε αυτός ούτε οι υπόλοιποι!!
Εκεί πλέον περνά το μπλογκ…των αναρχοπρακτόρων και των πλανεμένων ορισμένων νεαρών του συστήματος… αποτέλεσμα…4 άτομα στο νοσοκομείο με ελαφρούς τραυματισμούς ευτυχώς.. από αυτούς δε… πόσοι; μήπως μάθατε πόσοι; και μην τρέφετε αυταπάτες ότι οι αστυνομικοί χτυπούσαν αυτούς. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν όλοι το είδαμε ένα παλικάρι με κοτσίδα και πολλούς άσχετους Έλληνες πολίτες που προσπαθούσαν όλη την ώρα να ηρεμήσουν την κατάσταση ..τον διακωμωδούν ξεγυμνώνοντας τον .. βλέπετε έχει μακρύ μαλλί και φορά κόκκινο μπλουζάκι!! είναι ότι πρέπει για αναρχικός.
(Σχόλιο Ελληνικής Γροθιάς: Μάθαμε ότι οι αναρχοπράκτορες είχαν 27 σοβαρά τραυματίες κάποιοι από τους οποίους ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης είχαν πολλούς περισσότερους ελαφρά τραυματίες. Οι πατριωτικές δυνάμεις είχαν μόλις 6 τραυματίες από τους οποίους κανείς δεν είναι σοβαρά. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως λιγοστοί Ελεύθεροι Έλληνες κράτησαν επί 4 ώρες και χωρίς εξοπλισμό έναν στρατό πρακτόρων ανάμεσα σε δακρυγόνα και ΜΑΤ, και μάλιστα είχαν τους λιγότερους τραυματισμούς παρότι δεν είχαν τον εξοπλισμό των αντιπάλων.)
Ο φίλος αγωνιστής στο ένα νοσοκομείο που κατέφυγε βλέπει 20 αναρχοπράκτορες χτυπημένους άσχημα..του την στήνουν έξω θέλοντας να εκδικηθούν για το «κακό» που τους βρήκε… ευτυχώς έχουν προτρέξει φίλοι με αυτοκίνητα και τον φυγαδεύουν..οι άλλοι τρεις μεταβαίνουν έπειτα αφού ο ένας από αυτούς δεν μπορεί καν να περπατήσει καλά καλά πλέον και έχοντας παγώσει πλέον τα τραύματα του είναι ανυπόφορα…το παλικάρι με τις σφαλιάρες στα κράνη… που ακόμα και αυτός ψάχνει αυτόν που τον χτύπησέ και σαν φίδι έφυγε μέσα στο πλήθος…
Αυτή λοιπόν αδέλφια ήταν όλη η αλήθεια των γεγονότων.. όσοι είδαν λαιβ από τα κανάλια είδαν και τις μάχες.. εντελώς τυχαία… ούτε το indymedia ούτε αλλά φιλικά σαιτ τους δείχνουν καν εικόνες από την μάχη παρά μεμονωμένες περιπτώσεις τραμπουκισμού ξέμπαρκων Ελλήνων……και ξέρετε το γιατί τούς χαλάσαν οι κάμερες!
Ναι δεν το γνωρίζετε; (όλων…!!) κότες!! ευτυχώς αντιλαμβανόμαστε ότι πατριωτικά σαιτ και καλώς έκαναν έκοψαν πλανά πολλά από τα επεισόδια καθώς είναι πολύ εύκολη πλέον η στοχοποιηση των συγκεκριμένων Ελλήνων αγωνιστών που αντιστάθηκαν.. όλα αυτά λοιπών δεν τα γράφω ούτε για να διεκδικήσουμε δάφνες ηρωισμού ούτε να μας πουν εύγε ούτε να μας αναδείξουν σε ήρωες.
Κάναμε απλά το ηθικό μας χρέος τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. Τα γράφω για να αντιληφθούν όλοι οι Έλληνες ανεξάρτητοι πατριώτες ότι η ώρα για την πατρίδα είναι τώρα και ότι ο πραγματικός αγωνιστής πέραν των φτωχών δικαιολογιών περί στρατηγικής που ενίοτε παρουσιάζεται από καρεκλοκένταυρους αρχηγίσκους μάχεται με νύχια και με δόντια και στην θεωρία αλλά και στην πράξη, μην παραχωρώντας ούτε σπιθαμή γης ακόμα και σε στημένο παιχνίδι.
Γιατί η ιστορία δεν γράφεται από αυτούς που στήνουν το ματς αλλά από τον απρόβλεπτο παράγοντα που τους τα χαλάει…και ποιος είναι αυτός…η Ελληνική λεβεντιά και το φτάνει πια!!φτάνει πια!! Στα λόγια και στις ξύλινες θεωρίες!! Η Ταν η επί Τας …
Θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω ένα τραγούδι σε όλους τους αγωνιστές Ελεύθερους Έλληνες πραγματικά (οργανωμένους και μη…) που επέλεξαν να είναι εκεί.. και να απευθύνω και ένα μήνυμα στα νέα παιδιά πατριώτες ακούστε την Ελληνική ψυχή σας και μόνο αυτήν! Αφιερωμένο (και θα παρακαλούσα να δημοσιευτεί) στους Γιάννη Λ, Ματάφια κεφαλοκυνηγό, Λυκάων Άρκαδα, Λακεδαιμών Απελαίο, Ζάλευκο Παπάζογλου, Μαύρο καβαλάρη, Ίων Λ, Συνένοχο Μάνο, Σακη 007, Αθανάσιο Τσακάλη και άλλους οργανωμένους η μη συγχωρείστε με αν τους ξέχασα είναι τόσοι..καθώς στους αγνώστους τραυματίες συναγωνιστές μας και στα άγνωστα παιδιά που βρήκαμε εκεί όλοι μας…τον Άρη,τον Φάνη,τον Παντελή,τον Γιώργο,τον Κώστα,τον Νικήτα, τον Χρίστο και όσους άλλους συγχωρήστε με και πάλι αν ξέχασα… αδέλφια δώσαμε την πρώτη μάχη … έρχονται νέες πιο μεγάλες και πιο δύσκολες κρατάτε γερά!!!Θα νικήσουμε και την Νέα τάξη τους και το υποχείριο τους στην Ελλάδα από ετούτη εδώ την χώρα!!! είναι γραφτό πάντα να ηττούνται!! με το Χριστό μας μαζί μας και την παλικαριά μας δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε!!ΤΙΠΟΤΑ!!Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!

http://www.elliniki-grothia.com/?p=7994 Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*