Διαφημίσεις

Εξαιρετική σύμπτωση, δεν βρίσκετε; Πριν από λίγες ημέρες, η Κένυα ανακοίνωσε την ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος νερού στην Αφρική. Ικανό από μόνο του σύμφωνα με το BBC, να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της χώρας, για τα επόμενα 70 χρόνια!

Κάπου εκεί ήλθε το κάλεσμα του Αλλάχ στους “πιστούς” για να παρέμβουν. Ο λευκός χρυσός δεν μπορεί να μείνει κτήμα του λαού, αφού ανήκει στον “Αλλάχ” και τους εκλεκτούς του, τοκογλύφους.

Έτσι, τα μαντρόσκυλα των τοκογλύφων έπιασαν δουλειά. Failed State, εσωτερικό χάος, “επέμβαση” και ανάληψη του φυσικού πλούτου από τους χορηγούς των σφαγέων. Ίδια ιστορία, διαφορετική χώρα.

Σύντομα και στην γειτονιά σας. Έρχεται το πετρέλαιο.

olympia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Ω τι σύμπτωση! Η Κένυα ανακάλυψε το μεγαλύτερο κοίτασμα νερού στην Αφρική. Γρήγορα να εξισλαμισθεί!”
  1. Μα δεν είναι μόνον η Κένυα στην Αφρική που το υπέδαφός της κρύβει κοιτάσματα νερού ικανά να συντηρήσουν τους πληθυσμούς. Αυτό που χρησιμοποιείται κυρίως είναι ο φανατισμός που μπορεί να προκαλέσει η εν λόγω θρησκεία με τα γνωστά έργα των πλανεμένων οπαδών της για την υλοποίηση άλλων σχεδίων που δεν πιστεύω ότι είναι το νερό και προφανώς όχι ο εξισλαμισμός.

  2. Άλλο ένα απαράδεκτο άρθρο. Πιάσανε τους ισλαμιστές στην Κένυα, έληξε η πολιορκία του mall. Βγείτε να ζητήσετε συγγνώμη για την παραπληροφόρηση και τις χαζομάρες που γράφετε αν φοράτε παντελόνια…

  3. Ναι τι καθεστε ; Σηκωθητε τωρα απο καρεκλες , ντιβανια πολυθρωνες , πιαστε τα πληκτρολογια και αλλαλαξτε συγνωμες . Ας μη φορατε παντελονια ολοι δεν πειραζει . Σορτσακια , βερμουδες , σωβρακα…οτι του βρισκεται του καθενος , μονο ριξτε κατι πανω σας γιατι δεν ειναι σωστο , τι θα πει κι ο κυκλος σας .

  4. 23 Σεπτεμβρίου 2013 – 2:01 μ.μ.

    και η οποία θρησκεία σαρώνει στην κυριολεξία εκεί κάτω……. όπως έχουν στείλει ιεραποστόλους οι Ορθόδοξοι και οι Καθολικοί εκεί κάτω για προσηλυτισμό έτσι έχουν στείλει και αυτοί.

    Εεε!! σε πληροφορώ, ότι κάθε στιγμή που γίνεται ένας Χριστιανός την ίδια στιγμή έχουν γίνει 10 μουσουλμάνοι.
    Γιατί;

    Γιατί όπως αναλύθηκε (σε μια συνάντηση που είχα πάει με σχετικό θέμα και εκεί το άκουσα και το έμαθα) είναι Θρησκεία για αγράμματους.
    Απλούστατη στα νοήματα, χωρίς κανένα κρυφό νόημα και υποννοούμενο που να πρέπει να αναλυθεί και με λίγους και συγκεκριμένους κανόνες που επίσης δεν αναλύονται.
    Δηλαδή έχουν σχέση μόνο με την καθημερινότητα και τη ρύθμιση της ζωής τους και των κοινοτήτων τους όχι με ψυχή, συνείδηση, ενοχές, ηθικά διλήμματα, κ.λ.π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek