Διαφημίσεις




Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ 29 & 30/10/13”
  1. Με σκεπτικό ότι την ιστοσελλίδα παρακολουθούν πολλοί κατά το μάλλονή ήττον "αφυπνισμένοι" θέλω με κάθε αγαθή προαίρεση να μοιραστώ την εμπειρία και τον προβληματισμό μου μαζί σας,μήπως και καταστεί δυνατόν να αποτρέψουμε τα σχέδια αυτών που έχουν σαν στόχο την καταστροφή του πλανήτη και της ανθρωπότητος.
    Διαμένοντας στην περιφέρεια εκτός Θεσσαλονίκης έχω καθημερινά την δυνατότητα να παρακολουθώ το φαινόμενο των ψεκασμών και των αποτελεσμάτων τους εκ του σύνεγγυς.
    Η πόλη της Θεσσαλονίκης καθημερινά τυλίσσεται σε πυκνό πέπλο "ομίχλης" με μηδενική ορατότητα ουρανού.Στην περιοχή μας,παραμένει "μια τρύπα" ανοιχτή στο γαλάζιο του ουρανού και στις αχτίδες του ήλιου.
    Αυτή η περιοχή λοιπόν τις τελευταίες ημέρες δέχεται καθημερινά ανελέητο και λυσσαλέο βομβαρδισμό ψεκασμών, με στόχο πάντα να καλυφθεί ο ζωοδότης ήλιος.
    Εφιστώ λοιπόν την προσοχή και την επαγρύπνιση σας,ότι ο ήλιος είναι στο στόχαστρο.Οι πιό παρατηρητικοί γνωρίζουν ότι το "γκρί" έχει αντικαταστήσει εδώ και χρόνια το γαλάζιο του ουρανού.Υποθέσαμε ότι τα σενάρια αργού δηλητηριασμού και mind control εφηρμόζοντο αλλά δεν αντιληφθήκαμε έγκαιρα ότι πέραν αυτών,ο στόχος ήταν ο ήλιος,αυτός που φέρνει εις πέρας το έργο του Θεού, της δημιουργίας και ισσορροπίας των δυνάμεων της φύσεως.Συγχωρήστε με αν σφάλλω,αλλά παρατηρώ πολύ καιρό το φαινόμενο και μπορώ να σας διαβεβαιώσω του λόγου το αληθές,το οποίο και εσείς μπορείτε να διαπιστώσετε στρέφοντας την προσοχή σας.Μαίνεται πόλεμος "εκεί έξω" δυνάμεων υπέρ και εναντίον ημών.Αν υπάρχουν προτάσεις για πλάνο αντιμετώπισης,ας τις μοιραστούμε.Το άκουσμα της "Μυθωδίας" του http://www.youtube.com/watch?v=48fqKyvbEbo και φυσικά προσευχή στον ένα αληθινό Θεό,του καλού ,δικαίου και αγαθού ,προστάτη της ανθρωπότητας και των αγγέλων του,είναι οι δικές μου προτάσεις.
    Faith

  2. Oπως τα λες είναι Faith.Τον ήλιο μας κρύβουν,αυτός είναι ο πρωταρχικός τους στόχος….

  3. paides kai stin germania kathe mera psekazoun astamatita
    oi aeropsekasmoi einai pagosmio fainomeno ala den mathenoume ti akrivos simveni alloi lene oti einai gia tin tripa tou ozontos
    alloi oti theloun na mas ksekanoun!!! ayto to theorw vlakodi gt an thelan na mas skotosoun tha to kanan me eykolo tropo px meso tou nerou pou pinoume kai de tha ksodevan kathimerina kaysima gia na piraxoun ton aera kai tis kaliergies exalou kai oi politikoi ton kraton anapneoun apo ton idio aerame emas kai trone peripou oti trome kai emeis.
    oi dimosiografoi anakinonoun oti nane!!! kaneis den exei psaxi to thema se vathos apo periergia re gmt ti simveni mipos einai kapio eidos aspidas pou prostatevi ti gh apo eksogihnes apiles? mipos prospathon na katapolemisoun kapio mikro organismo vaktirio? pantos kati sovaro prepi na einai an kseri kapios kati as to anartisei.

  4. Εάν σε πολύ λίγο έχουμε έξαρση ιώσεων θα είναι τυχαίο??? Δε νομίζω Τάκη… Ρε λέτε να ψεκάζουν ιούς οι φαρμακοβιομηχανίες? Ή λέτε να ψεκάζει η μοσάντο για να έχουν τα προιόντα της ζήτηση αφού οι συμβατικοί καρποί δε θα μπορούν ν'αναπτυχθούν? Ή λέτε να ψεκάζουν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και η ελίτ δεν έχει πρόβλημα γιατί είναι ερπετόμορφοι? Τί άλλο λέτε να παίζει ρε παιδιά? Κάποτε πίστευα ότι πρόκειται για εφαρμογές της γεωμηχανικής…

  5. ΜΑΝ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΨΕΧΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

  6. και σήμερα 31-10 έγινε χαμός τελικά όλοι είναι αφυπνισμένοι εκτός από τους αρμόδιους άρχοντες της περιοχής που φοβούνται να μιλήσουν μην τυχόν και τους πούνε γραφικούς και συνομοσιολόγους Ξυπνήστε ρε τα παιδιά σας ψεκάζουν και εσάς εσείς είστε αρμόδιοι ποιοι περιμένετε να αντιδράσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek