Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:20 - 24/07/2014

Ψάχνουν πάνω από το Μάλι τα συντρίμμια του αεροσκάφους ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ψάχνουν πάνω από το Μάλι τα συντρίμμια του αεροσκάφους ΒΙΝΤΕΟ
Η πτήση των αλγερινών αερογραμμών, AH5017, συνετρίβη 70 χιλιόμετρα από την πόλη Γκάο στο Μάλι

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το αεροσκάφος εντοπίστηκε από δύο γαλλικά μαχητικά Μιράζ 2000, 70 περίπου χιλιόμετρα από τα σύνορα του Μάλι, σε δύσβατη περιοχή.

Νωρίτερα άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι η πτήση AH5017 είχε συντριβεί στο Νίγηρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος είχε χαθεί, ενώ πετούσε στον εναέριο χώρο του Μάλι.

Το αεροπλάνο ταξίδευε από την πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο Ουαγκαντούγκου στην πρωτεύουσα της Αλγερίας, Αλγέρι όταν εξαφανίστηκε περίπου 50 λεπτά μετά την έναρξη της πτήσης.

Ο πιλότος ζήτησε την άδεια να αλλάξει πορεία εξαιτίας μιας αμμοθύελλας περίπου 20 λεπτά μετά την έναρξη της πτήσης, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Jean Bertin Ouedrago.

Δήλωσε επίσης ότι στον κατάλογο των επιβατών του αεροσκάφους περιλαμβάνονται 51 Γάλλοι πολίτες.

Στην περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες παρόλα αυτά οι αναλυτές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ακόμα και εκείνο της αεροπειρατείας.

Πάντως αυξάνονται οι φόβοι ακόμα και για κατάρριψη του καθώς τόσο στο Μάλι όσο και στη Νιγηρία υπάρχουν σφοδρές συγκρούσεις.

Αξιωματούχος αλγερινής αεροπορίας: Το αεροσκάφος έχει συντριβεί

Η πτήση της Air Algerie που χάθηκε καθ’ οδόν από την Μπουρκίνα Φάσο στο Αλγέρι συνετρίβη, δήλωσε σήμερα προς το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ένας αξιωματούχος της αλγερινής αεροπορίας.

“Μπορώ να επιβεβαιώσω πως έχει συντριβεί”, δήλωσε ο αξιωματούχος, αρνούμενος να κάνει γνωστές λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται το αεροπλάνο και το τι προκάλεσε τη συντριβή.

Στο μεταξύ, γάλλος στρατιωτικός εκπρόσωπος δήλωσε πως δύο μαχητικά αεριωθούμενα της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας που έχουν τη βάση τους στη Δυτική Αφρική, αναπτύχθηκαν για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν την πτήση της Air Algerie.

“Δύο αεριωθούμενα Μιράζ 2000 που έχουν τη βάση τους στην Αφρική εστάλησαν για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν το αεροπλάνο της Air Algerie που εξαφανίσθηκε σήμερα”, δήλωσε ο γάλλος στρατιωτικός εκπρόσωπος Ζιλ Ζαρόν. “Θα ερευνήσουν μια περιοχή από το τελευταίο σημείο που είχε εντοπιστεί το αεροπλάνο και κατά μήκος της οδού που πιθανόν ακολούθησε”.

Στο μεταξύ, στη Μαδρίτη, η ιδιωτική ισπανική αεροπορική εταιρεία Swiftair ανακοίνωσε επίσης πως έχασε σήμερα την επαφή με ένα από τα αεροπλάνα της, το οποίο μετέφερε 110 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα και ήταν ναυλωμένο από την Air Algerie.

Η εταιρεία αναφέρει σε σημείωμα που ανήρτησε στον ιστότοπό της πως το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από την Ουαγκαντούγκου της Μπουρκίνα Φάσο στη 01:17 (τοπική ώρα) και επρόκειτο να προσγειωθεί στο Αλγέρι στις 05:10 (τοπική ώρα), όμως δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του.

Ο κατάλογος των επιβατών περιλαμβάνει 51 Γάλλους, 27 υπήκοοι από την Μπουρκίνα Φάσο, οκτώ Λιβανέζους, έξι Αλγερινοί και πέντε Καναδοί.

Υπήρχαν, επίσης, τέσσερις Γερμανοί, δύο υπήκοοι Λουξεμβούργου, ένας Ελβετός, ένας Βέλγος, ένας Αιγύπτιος, ένας Ουκρανός, ένας Νιγηριανός, ένας Καμερουνέζος και ένας υπήκοος από το Μάλι, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Jean Bertin Ouedraogo είπε.
Η Μαριέλα Κάστρο, κόρη του Ραούλ Κάστρο, είναι μια εξέχουσα υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων για την πρόληψη του AIDS και ακτιβίστρια. Είναι παντρεμένη με τρία παιδιά.

Τα έξι μέλη του πληρώματος είναι Ισπανοί, σύμφωνα με την ένωση των ισπανών πιλότων.

newsbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*