Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:29 - 30/07/2014

Χώρες της Λατινικής Αμερικής ανακαλούν τους πρέσβεις τους από το Ισραήλ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το Ισραήλ εξέφρασε την Τετάρτη «τη βαθιά του απογοήτευση» μετά την ανάκληση από την Χιλή, το Ελ Σαλβαδόρ και το Περού των πρεσβευτών τους εξαιτίας των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας, κατηγορώντας τις τρεις αυτές χώρες ότι με αυτό τον τρόπο «ενθαρρύνουν» τη Χαμάς.

Το Ελ Σαλβαδόρ ανακάλεσε χθες Τρίτη τον πρεσβευτή του στο Ισραήλ για έκτακτες διαβουλεύσεις σχετικά με τους «τυφλούς» ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα, οι οποίοι έχουν ήδη προκαλέσει τον θάνατο περισσότερων από 1.300 Παλαιστινίων, η πλειονότητα των οποίων είναι άμαχοι.

Την ίδια ημέρα, η Χιλή ανακάλεσε τον πρεσβευτή της εξαιτίας «της κλιμάκωσης της συλλογικής τιμωρίας του άμαχου πληθυσμού στη Γάζα», καταδικάζοντας παράλληλα την εκτόξευση ρουκετών από τον παλαιστινιακό θύλακα.

Το Περού έλαβε την ίδια απόφαση, εκφράζοντας τη «βαθιά» του θλίψη, σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, για «την παραβίαση της εκεχειρίας με την επανάληψη των στρατιωτικών επιχειρήσεων από το Ισραήλ στη Γάζα».

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών Γιγκάλ Παλμόρ εκτίμησε σε ανακοίνωσή του ότι οι ανακλήσεις αυτές των πρεσβευτών αποτελούν «μια ενθάρρυνση για τη Χαμάς, μια οργάνωση που έχει αναγνωριστεί ως τρομοκρατική οργάνωση από πολλές χώρες όλου του κόσμου».

«Το Ισραήλ αναμένει από τις χώρες που είναι αντίθετες στην τρομοκρατία να δράσουν με υπεύθυνο τρόπο αντί να απονέμουν βραβείο στους τρομοκράτες», πρόσθεσε ο Παλμόρ. «Μέχρι τώρα κάθε φορά που το Ισραήλ αποδέχεται σχέδια για την εφαρμογή μιας εκεχειρίας και για την αποκατάσταση της ηρεμίας, δέχεται αδιάλειπτα πυρά από τη Χαμάς», επεσήμανε ο ίδιος.

Η Βραζιλία και ο Ισημερινός ανακάλεσαν την προηγούμενη εβδομάδα τους πρεσβευτές τους στο Ισραήλ.

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 07/30/2014 @ 8:36 ΜΜ

    Καλα ο δικοs μαs τελευταιοs και αν φυγει.

  2. Ανώνυμος 07/30/2014 @ 9:43 ΜΜ

    Χαχαχα πλ σωστος..

  3. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 5:28 ΠΜ

    Ικανούς μας έχω να στείλουμε και στρατεύματα εναντίον των Παλαιστινίων (που να σημειώσουμε ότι είναι απόγονοι των Αρχαίων Κρητών-Φιλισταίων)….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*