ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Χρόνια Πολλά !!

· Κατοχικά Νέα

Χρόνια πολλά καλό νέο γαλαξιακό έτος σε όλους!! Ο μεγάλος ενιαυτός έφθασε στο τέλος του!! … Κράτησε μόνο 25.920 χρόνια…και μπήκαμε στη νέα εποχή.. Τι  μας έχουν πει οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για αυτό?.. Τι μας έχει πει η ορθόδοξη εκκλησία? Το νούμερο , ο έχων νου θα καταλάβει, ..το όνομα του θηρίου! και άλλα πολλά έχουν γραφθεί και ακουστεί από την ορθόδοξη πίστη ! Απο τους πρόγονους μας με πιο άπλα λόγια  έχει δοθεί μια απάντηση στον γρίφο (1χ2χ3χ4χ5χ6)χ6χ6 =25920 ..Σαν να μοιάζει ότι η μεν θέλουνε να εκμεταλλευτούν και η δε να πληροφορήσουν εε?…Τι γίνεται σε κάθε τέλος … ΤΟΥ μεγάλου Ενιαυτου ? Η ορθόδοξη εκκλησία το ονομάζει αποκάλυψη δίνοντας του και πρόσωπό στο  όνομα του αντίχριστου. Οι αρχαίοι ξεκάθαρα δηλώνουν οτι σε κάθε τέλος τέτοιας εποχής μεγάλες ανακατατάξεις ,συμπαντικές,κλιματικές και συνειδησιακές λαμβάνουν μέρος!  Κουκουλωθείτε …από σήμερα  ξεκινάει το θρίλερ!!! Μην μου πείτε μετά ότι δεν σας είπα ότι δεν είναι τυχαίο που γεννηθήκατε Ελληνες αυτή την εποχή!!

STRANGER

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

Αιγαίο Πέλαγος και ελληνική ακτογραμμήΔΙΕΘΝΗ

Μήνυμα της Αθήνας προς την Άγκυρα: «Ειρήνη από θέση ισχύος» – γιατί επανέρχεται στο προσκήνιο η συζήτηση για τα κυριαρχικά δικαιώματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά