Διαφημίσεις

Τσουρέκια μου τα κάνατε ρε αδέρφια! Χρωστάμε, χρωστάμε,χρωστάμε ε ΚΑΙ? Ποιος δεν χρωστάει ? Όλος ο πλανήτης χρωστάει ..τώρα το που ? αλλού πάπα Ευαγγέλιο!! Ερωτευμένος είσαι? ΟΧΙ? Γιατί ρε άρχοντα ?… ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ….ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ? ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ , ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ? ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ !

Ανασαινεις καμάρι μου η όχι? αν ναι τότε είναι δικά σου όλα !! Όλα μα όλα! Που μασάς λοιπόν, τόσο κόλλημα με τα ζωγραφιστά χαρτάκια ? Δεν τα έχουμε ε και? Τραγουδάς καθόλου? Γιατί παλικάρι μου ? ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ !!

Άμα σε αγκαλιάσω πιστεύεις ότι θα κρατήσει πολύ η μπόρα? Παπάρiα σε πέντε λεπτά θα είσαι περδίκι !! Αγκαλιαζεις συχνά ? Οχι ? ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ !!

Θυμάσαι το φιλαράκι σου που γελάγαμε μαζί μέχρι δακρύων ,αυτόν που έχεις να πάρεις καιρό τηλέφωνο….Πάρτον ….πες του ότι θες να πας μια τσάρκα με τα πόδια και να του κρατήσεις το χέρι …μην τρομαζεις δεν είσαι σε γκει παρειντ ….με τον αδερφό-η σου είσαι!!

Τι έγινε λοιπόν θα συνεχίσουμε μια Ζωή τα ίδια και τα ίδια ,κλάψα ,μουρμούρα ,μιζέρια ? Η θα ξεκινήσουμε να τα ισιώσουμε όλα?…Εγώ ξέρω πως θα ισιώσει!!! Όταν το θήραμα γίνεται κυνηγός , όταν το προβλεπόμενο απροσδιόριστο ,όταν το εμπόρευμα χαλα , όταν το κέρδος εξαφανίζεται ..τότε γεννιέται αντίσταση ….με τα πιο απλά πραγματα !! Τι να κάνουμε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ικανοί μόνο για να εξάγουμε πολιτισμό ,να έχουμε σκλάβους να μας κάνουν τις δουλειές και να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ!! Εγώ μπορώ να ζήσω με αυτό , οι άλλοι όμως?

Τραγουδακι κερασμενο……ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !! ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ!

Stranger … Ασκησεις αγκαλειας εξ αποστασεως…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Χρωστάς εε … και τι έγινε; Αγαπάς καθόλου;”
  1. Οτι καλυτερο εχω διαβασει το τελευταιο καιρο…..Επιτελους!!!!Stranger εχεις δικιο απολυτο!!!

  2. Stranger άσε τις παπαριές,γιατι ο χρόνος κυλάει.
    Μετράμε 10 ημέρες ακόμη, μέχρι την δήμευση καταθέσεων σύμφωνα με τα λεγομενά σου.

    ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣOY ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ.

    ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΟΥ.

    "ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ,ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ,ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

    STRANGER, REMEMBER ME!

  3. ΣΩΣΤΟΣ..ΑΛΛΑ Η ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ..ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ..ΦΙΛΟΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΠΑΡΕΙ,ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ..ΟΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ …..

  4. τωρα που το σκεφτομαι,τον Επιτιμο μια ζωη χαμογελαστο τον θυμαμαι.
    μια ζωη δικια μου εννοω….

  5. STRANGER να ξερες ποσο μου μοιαζεις η ποσο σου μοιαζω τετοιες στιγμες.εγινες ανθρωπινος πλεον μετα απο καιρο που σε διαβαζω. εισαι ο αδερφος μου ειμαστε ολοι αδερφια ας μην τρωγομαστε μεταξυ μας ας χαραξουμε εμεις τον νεο δρομο που θελουμε να ζησουμε. η θυλια στο λαιμο νομηζω οτι εσφηξε αρκετα το μονο που μενει απο στιγμη σε στιγμη ειναι καποιος να κλοτσισει το σκαμνι. ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ????????????????????

  6. Τι καημος ειναι αυτος πια με την αγια σοφιά;;;
    Ελεος!!!
    Δεν μπορειτε να σκεφτειτε ενα καλυτερο μελλον χωρις θρησκεια μεσα;
    Φτανει πια!

  7. Μπράβο ρε Stranger, είπα και γώ … δεν μπορεί τόσο καιρό η γιαγιά πρέπει να άφηνε επίτηδες τα γενόσημα σε ορατό σημείο και να έκρυβε τα σωστά. Φαίνεται ότι τα γενόσημα τέλος οπότε η διαφορά στα γραφόμενα είναι φανερή.
    Πάντα τέτοια!

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  8. Σου ευχομαι αυτο το αρθρο να το διαβαζεις καθε φορα που πεφτεις για να σου θυμιζει τους στοχους σου και πανω απο ολα το μεσα σου το μεσα μου το μεσα μας…απο τις καλυτερες αναρτησεις σου..margie

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *