Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:15 - 04/12/2011

Χρυσές δουλειές στα φαρμακεία με τα Lexotanil και τα Zanax

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο σύμβουλος του ΓΑΠ που έγινε πρωθυπουργός αγαπάει το μνημόνιο


Ωραία! Μπήκαμε λοιπόν αισίως και στο Δεκέμβριο! Όλα παν θαυμάσια! Φύλλο δεν κουνιέται. Και πώς να κουνηθεί αφού έχουν πέσει όλα; Μα όλα σας λέω.


Το πράγμα κυλάει ρολόι. Η έκτη δόση εκταμιεύτηκε, πρόσω ολοταχώς για την έβδομη και την όγδοη και βλέπουμε… Να είναι καλά η μεταβατική κυβέρνηση! Όλοι οι άγιοι να την προστατεύουν!

Ἀκρως μνημονιακός, όπως αναμενόταν φυσικά, ο Λουκάς Παπαδήμος στις πρώτες του “εξετάσεις” στη Βουλή. Με τη θέση του και τις απαντήσεις του ο Παπαδήμος έπεισε ότι είναι ένας σοβαρός, σταθερός υποστηρικτής της πολιτικής του μνημονίου. Κάτι που είχε επιβεβαιώσει με τον προϋπολογισμό του 2012 που συζητείται αυτές τις μέρες στην ολομέλεια της Βουλής.


Το μνημονιακό στίγμα της πολιτικής του κ. Παπαδήμου φαίνεται απ’τα παρακάτω που έχω σταχυολογήσει:


-Για το χαράτσι στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ είπε ότι “δεν είναι δυνατόν να καταργηθεί το μέτρο”, που άλλωστε “έχει σημαντικά πλεονεκτήματα αναλογικότητας”. Απλώς το 2012 θα καταβληθεί σε περισσότερες δόσεις και (με την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών) δεν θα κόβεται το ρεύμα σε μερικές από τις οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν. (Θα μπούμε όλοι σε μηχανική υποστήριξη για να το γλιτώσουμε).


-Για την υπαγωγή του ελληνικού χρέους στο αγγλοσαξονικό δίκαιο είπε ότι “δεν έχει γίνει αποδεκτό το αίτημα”, αλλά “θα συνεκτιμηθεί στο σύνολο των παραμέτρων που θα διέπουν την τελική συμφωνία”. Εδώ δεν φοβάμαι. Το Οθωμανικό δίκαιο με τρομάζει.


-Για το επιτόκιο 8% για την συμμετοχή των τραπεζών στο PSI, ο πρωθυπουργός δεν έβαλε “κόκκινες γραμμές”, γιατί “όσο η διαπραγμάτευση εξελίσσεται, δεν θα ήταν ούτε σκόπιμο, ούτε υπεύθυνο να δημοσιοποιήσουμε στοιχεία που αφορούν τις εθνικές μας θέσεις”. Γιατί να βάλει κόκκινες; Άσχημες είναι οι πράσινες; Οι ασπρόμαυρες να δεις τι μόδα θα γίνουν!


-Για τα ομόλογα ελληνικού δημοσίου που διακατέχει η ΕΚΤ, ο Λ. Παπαδήμος εξύμνησε τον ρόλο της ΕΚΤ στην διασφάλιση της ρευστότητας των τραπεζών. Αλίμονο!


-Για το “κούρεμα”50% του χρέους θυμίζω ότι ο κ. Παπαδήμος είχε αρθρογραφήσει εναντίον του “κουρέματος” και η στάση του είχε εκτιμηθεί στην προώθηση της πρωθυπουργοποίησής του. Αυτή η θέση άλλαξε γιατί οι “παρατηρήσεις” του, όπως είπε, “ήταν συνδεδεμένες με την επιλογή συγκεκριμένων παραμέτρων, οι οποίες θα οδηγούσαν σε ένα τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα χαρακτηρίζετο από μία στάθμιση των ωφελειών του κόστους και των κινδύνων, που θα ήταν η καλύτερη δυνατή . Μπουρδολογίας το ανάγνωσμα! Μεταβολή!Μαρς!


-Για τη διέξοδο από την κρίση άστα να πάνε. Ο σύμβουλος του Γιωργάκη, που τώρα έγινε πρωθυπουργός και έχει για σύμβουλο το Γιωργάκη, είπε και ελάλησε ότι η λύση είναι η περισσότερη και βαθύτερη ενοποίηση της Ε.Ε. Θαυμάστε τον!


Σοβαρή κυβέρνηση λοιπόν έχουμε και μάλιστα εκλεγμένη απ’ ευθείας απ΄το λαό, φτου να μην τη ματιάξουμε, άρα, μπορεί να νομοθετεί με το νόμο, κυβερνητικό εκπρόσωπο έχουμε, παρμένο απ’ τη ΔΟΛια , ποιος μας πιάνει! Και τι κυβερνητικό εκπρόσωπο! Του Πασοκ εννοείται! Αλλά αποδεκτόν από όλους! Θα πάρει και βοηθούς του τον Ιορδάνη και την Κάτια για να στρώσει το πράγμα. Για τον Μπάμπη και το Γιώργο δεν έχω πληροφορίες, έχω όμως για τον Ανδρέα.


Αυτός λένε θα δώσει την ώθηση στη ναυαρχίδα προς το ποθούμενο. Τώρα το αν θα μας μείνει το δεύτερο συνθετικό της ναυαρχίδας , είναι άλλη υπόθεση. Ή υπόθετω…


Και δες που μ’ όλα αυτά ξεχάσαμε το Γιωργάκη. Βρε το ΓΑΠ. Τετραπέρατος! Την ουρά του απ’ έξω, βόλτες και καλή χαρά. Στο απυρόβλητο. Και επειδή αυτός ο λαός έχει κοντή μνήμη, θα ξαναεμφανιστεί ως μεσσίας αντιεξουσιαστής να μας σώσει απ’ το άτιμο το Δ.Ν.Τ.


«Εγώ θυσίασα τη θέση μου για το καλό της χώρας μου», έλεγε προχθές στους σοσιαλιστές και με το παπάκι στο χέρι ηλιθιοχαμογελώντας ξαναεξήγγειλε τη νέα πράσινη ανάπτυξη!!! Χαράς Ευαγγέλια στους αυτόχθονες!


Α και να μην ξεχάσω. Τι ωραία που ήταν η φωτογραφία του υπουργικού συμβουλίου! Όλες οι τάσεις, Και οι στάσεις. Και έτσι όλα ηρέμησαν… Φύλλο είπαμε δεν κουνιέται.


Οι ένοχοι βρέθηκαν. Είναι οι φασίστες, οι κουμουνιστές και οι μαλάκες ! Τους φασίστες και τους κουμουνιστές τους ξέρω. Τους μαλάκες δεν μπορώ να ανακαλύψω και χτυπάω στον τοίχο το κεφάλι μου! Ποιοι να είναι άραγε; Μήπως ζουν στο Μαλακιστάν; Λέω τώρα εγώ…


Υ.Γ.1. Αλήθεια εκείνη η προεκλογική περίοδος άρχισε; Χαμπάρι δεν πήρα.


Υ.Γ.2. Τα καμπανάκια χτυπούν εδώ και αρκετό καιρό. Σε λίγο θα γίνουν και οι κοιλιές ταμπούρλα. Εκκωφαντικά!


Υ.Γ.3. Φίλος φαρμακοποιός με διαβεβαίωσε ότι κάνει χρυσές δουλειές με τα Lexotanil και τα Zanax.

danaos

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*