19:59 - 05/01/2013

Χρονιά πολλά σε ολους τους θεους που γεννήθηκαν στις 25 Δεκεμβρίου!

Διαφημίσεις

Ολες οι θρησκειες κατασκευαστηκαν από αρχοντες (Βασιλιάδες και Χούντες), για να εχουν υπακοους υπόδουλους υπηκόους..
Μιλουν για αγαπη ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ..

Διαφορετικά πας κολαση..

Δεν υπάρχει αλλος δρόμος στον εκβιασμό αυτό και σου αποκλείουν να μπορεις αγαπας αν δεν πιστευεις σε καποιον απο αυτές..
Η διαφορά είναι αναλογα το μαντρί που γενιεσαι..

ΔΙΑΛΕΞΤΕ :

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 01/05/2013 @ 8:47 ΜΜ

    Μην τα λέτε αυτά, θα διαλύσετε το ροζ συννεφάκι των «παντογνωστών» θρήσκων.

    Όταν κάποιοι καταλάβουν πως σε κάθε μαντρί, ο ποιμένας μαζεύει πρόβατα και τα ταΐζει (πνευματικά κλπ) γιατί στο τέλος τα σφάζει για την πάρτη του, τότε μπορεί και να προχωρήσουμε σ' ένα παραπάνω βήμα.

    Μέχρι τότε, το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων θα υποτιμάει τις δυνατότητες που κρύβει εντός του και θα υποτάσσεται σε εβραϊκά δόγματα (κι όχι μόνο) που επιβλήθηκαν με μίσος και καταστροφή.

    Με εκτίμηση,
    «Εν οίδα»

  2. Ανώνυμος 01/06/2013 @ 10:11 ΠΜ

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.ΟΙ [ΘΕΟΙ]ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ.ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΧΙ.ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΦΥΤΕΨΑΝ ΣΑΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΓI'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΓΩ:ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!!!MOTHER HELLAS

  3. Ανώνυμος 01/06/2013 @ 10:15 ΠΜ

    θεοσοφιστες και αρχαιολαγνοι ερχεται το διαστημοπλοιο σας με τους θεους σας που εχουν τσιπακια μοσαντ.θα πετατε σε λιγο γιατι ειστε ανωτερα οντα και θα δερνετε και θα κυνηγατε τους θρησκους .υπομονη μεχρι να σας αναβαθμισει η γιογκα τα ταντρα ο τομ κρουζ ο Γανημιδης και ο Γκαντι. Αναργυρος

  4. Ανώνυμος 01/06/2013 @ 11:25 ΠΜ

    Η Βλακεία δεν έχει όρια!!!.Αν τον χριστιανισμός τον βάζεις με τους βουδιστές και τους ισλαμιστές δικαίωμα σου.

  5. Ανώνυμος 01/06/2013 @ 11:40 ΠΜ

    η ορθοδοξία διδάσκει ότι ο χριστός γεννηθηκε στις 25 Δεκεμβρίου επειδει εινε συνέχεια της αρχαίας ελληνικής ειδωλολατρίας . Ο πραγματικός χριστιανός δεν γιορτάζει τα Χριστούγεννα και ξέρει ότι ιστορικά ο χριστός γεννήθηκε άνοιξη με καλοκαίρι δεν υπάρχει κανένα μαντρί κανένας ποιμένας παρά μονό ένας και αυτός δεν έσφαξε κανέναν μονό τον εαυτό του ακόμα και για σένα που τον βρίζεις και τον συκοφαντείς υποστηρίζοντας έναν άλλο ποιμένα ο οποίος από αρχής ήταν ανθρωποκτόνος . Δύστυχος πλανασε μη γνωρίζοντας της γραφές και την δύναμη του θεου

  6. Υπάρχουν στο internet διάφορες κριτικές της Παλαιάς Διαθήκης, της ιστορίας των Εβραίων, που μπορεί να σας λύσει πολλές απορίες, προπαγάνδα υπήρχε και τα αρχαία χρόνια, Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι έλεγαν, αυτοί λόγω της έλλειψης της στοιχειώδους παιδείας στήριξαν το Χριστιανισμό και φυσικά όταν πλέον μπορούσε να ασκηθει και πολιτικοκοινωνική εξουσία μπερδεύτηκαν και μορφωμένοι φτιάχνοντας την πιο ωραία ιστορία κατά τους Εβραίους πάντα, ο καθένας μπορεί μέσα από αυτή την άσκηση να δώσει πολλά απαντήματα στον εαυτό του χωρίς να πνίγεται στην υπερπληροφόρηση, οι γνώσεις μας πρέπει να είναι τακτοποιημένες για να μας είναι χρήσιμες στη ζωή!

  7. Ανώνυμος 01/06/2013 @ 12:51 ΜΜ

    Ειδικά αν το λέτε εσείς είναι εγκηροτατο.κατοχικές παπαρες εσείς που είστε ενάντια στην νέα τάξη πραγμάτων. Με την ασχετοσυνη και την αφελεια προωθητε το ίδιο σύστημα που θέλετε να πολέμησε. Μακαριοι οι πτωχοι το πνευματικά.

  8. Έχει ψάξει κανείς να επαληθεύσει αυτή την βλακεία που κυκλοφορεί στο ίντερνετ (και προέρχεται απ'το zeitgeist); Για παράδειγμα, πότε γεννήθηκε ο Βούδας; Το έχει πραγματικά ψάξει κανείς;

  9. ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΑΓΝΩΣΙΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΙΣΕ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ( ΧΡΙΣΤΟ ) ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

  10. Ανώνυμος 01/07/2013 @ 1:42 ΜΜ

    από τις 10 κουβέντες οι 7 είναι σάχλες…

  11. Ανώνυμος 01/08/2013 @ 9:47 ΠΜ

    ΕΛΕΟΣ!

  12. Το να επιβάλεις την γνώμη σου, ή να κρίνεις την γνώμη του άλλου, όποια και άν είναι αυτή, είναι το ίδιο άσχημο με τήν άγνοια.
    Λίγο έως πολύ ο καθένας μας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι και όπως θέλει.
    Μπορούμε σίγουρα να εκθέτουμε την γνώμη μας αλλά σίγουρα δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να κατακρίνουμε.
    Ας μήν ξεχνάμε ότι η γνώμη ή αποψη που σχηματίζει καθείς αποτελεί αποτέλεσμα του συνόλου των εμπειριών, των ακουσμάτων και του παρελθόντος του καθενός.
    Κρίνοντας την γνώμη είναι σαν να κρίνεις το παρελθόν.
    Μετά Χριστόν προφήτης λοιπόν;;;
    Χαλαρά… ας δοκιμάσουμε να ακούσουμε πρώτα και σίγουρα θα ακουστούμε, δεν είναι κακό να το βάζουμε να δουλεύει δημιουργικά το ρημάδι (το μυαλό).
    Οι αρχαίοι ΄Ελληνες δεν ανακάλυψαν τόσα και τόσα απλά δεχόμενοι αυτά που τους είπε ο μπαμπάς τους, η μαμά τους κ.λ.π
    Καραλής Κώστας

  13. Ανώνυμος 07/14/2014 @ 2:39 ΜΜ

    Αγαπητέ 10.47, έχεις απόλυτο δίκηο σε όλα.

    Να προσθέσω μόνον ότι, στην Ελλάδα, στις 25 Δεκεμβρίου, εορτάζουμε το διαβόητο ΧΑΝΟΥΚΑ των Εβραίων, δηλαδή την ΣΦΑΓΗ των Ελλήνων στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ , από τους ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ , που εορτάζεται με μεγάλη Λαμπρότητα στις Συναγωγές τους, εκφωνώντας πύρινους λόγους εναντίον των Ελλήνων !

    ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ : Τα σχετικά με το Χανουκά, περιγράφονται στα τέσσερα βιβλία των ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ , αγνώστων ιουδαίων συγγραφέων -τρία δευτεροκανονικά κι ένα απόκρυφο, παρουσιάζονται συνοπτικά στο φυλλάδιο, που εξέδωσε το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Ι.Σ.), με τίτλο: «Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΧΑΝΟΥΚΑ», όπου αναφέρεται, ότι «μετά τον θάνατο του Αλεξάνδρου η αυτοκρατορία μοιράστηκε σε πολλά βασίλεια. Οι εβραίοι της Παλαιστίνης βρίσκονταν μετα¬ξύ της ελληνιστικής Αιγύπτου και της ελληνιστικής Συρίας. Οι δύο αυτές χώρες ήταν σε συνεχή πόλεμο για την κυριαρχία της Παλαιστίνης.

    Αλλά οι Μακκαβαίοι, σφαγείς, είναι οι Αγαπημένοι της Ορθοδοξίας !! Στον «ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ» της 25.1.2002, διαβάζουμε έκπληκτοι τον θεολόγο Μ. Μιχαηλίδης, να μας τσαμπουνάει για «Το άγος των ελλήνων – Αντιβλασφημικός συναγερμός»

    «Στα χρόνια εκείνα τα ηρωικά των μακκαβαίων, που κυβερνούσε την Παλαιστίνη ο Αντίοχος ο Δ΄ ο Επιφανής, σεβής και αδίστακτος- στρατιώτες δικοί του είχαν καταλάβει κάποιο φρούριο και αγέρωχοι το θεωρούσαν απόρθητο και μέσα στην αλαζονεία τους βλασφημούσαν τον Θεό και τους πολιορκητές του Ιούδα του Μακκαβαίου. Τα παλληκάρια όμως του Ιούδα άλλους έσφαξαν ( τους ΄Ελληνες) και άλλους τους έκαψαν ζωντανούς :“ ΠΥΡΑΣ ΑΝΑΨΑΝΤΕΣ ΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΚΑΤΕΚΑΙΟΝ» . Ζωντανούς έκαιγαν τους ΄Ελληνες οι εβραίοι της… Αγάπης !

    Και πάντα, τα Ιστορικά στοιχεία, ΕΝΟΧΛΟΥΝ πολλούς σ’ αυτήν την σελίδα. ΄Όπως ότι οι ΄Ελληνες, προϋπήρχαν, πρίν ο Ιαχωβάς-Γιαχβέ της Ορθοδοξίας «κατασκευάσει» τον κόσμο !!

    ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, είχαν φθάσει στην Ανταρκτική χιλιάδες χρόνια πριν εμφανισθεί ο Ιαχωβάς και δίνουν την ακριβή περιγραφή της : « ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΝΙΦΟΕΣΣΑΝ ΥΠΟ ΚΛΙΣΙΝ ΑΙΓΟΚΕΡΗΟΣ « Απόδοση : «Και εις την χιονοσκεπή γήν του Νοτίου Ημισφαιρίου κάτω του Τροπικού του Αιγόκερω …» ΝΟΝΝΟΣ –Σκέλος 11- Τάναϊς- Κρόνιον Πέλαγος. Αφήνω δε τους πλανήτες με τα Ελληνικά Ονόματα, τους οποίους ο Γιαχβέ ξέχασε ν’ αναφέρει ότι δεν τους έφτιαξε αυτός….

    Δεν ήξερα εάν ήλθε το προηγούμενο και το ξανάστειλα
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*