Διαφημίσεις

Τα χρήματα είναι απλά μια “παρέμβαση” ανάμεσα σε αυτό που κάποιος “χρειάζεται” και αυτό που είναι σε θέση να κατέχει.
– Η χρήση των χρημάτων, έχει ως αποτέλεσμα την κοινωνική διαστρωμάτωση και τον ελιτισμό, που κατά κύριο λόγο έχουν βάση την οικονομική ανισότητα.
– Οι άνθρωποι δεν είναι ίσοι, χωρίς ίση αγοραστική δύναμη.

– Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σκλάβοι σε θέσεις εργασίας που δεν τους αρέσουν, επειδή χρειάζονται χρήματα απλά για να επιβιώσουν.


– Υπάρχει τεράστια διαφθορά, απληστία, έγκλημα, υπεξαίρεση, και πολλά άλλα που προκαλούνται από την ανάγκη για χρήματα. 95% όλων των εγκλημάτων σχετίζονται με χρήση χρημάτων. Τα υπόλοιπα, από νευρώσεις εξαιτίας της επιρροής στην ζωή μας της ύπαρξης του χρήματος και της έννοιας της ιδιοκτησίας…


– Οι περισσότεροι νόμοι δημιουργούνται προς όφελος των επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν αρκετά χρήματα για επηρεασμό, δωροδοκία, ή να πείσουν τους κυβερνητικούς αξιωματούχους για να «κατασκευάσουν» τους νόμους εκείνους που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.


– Εκείνοι που έχουν μεγάλη αγοραστική δύναμη, έχουν μεγαλύτερη επιρροή.


– Τα χρήματα χρησιμοποιούνται, για τον έλεγχο της συμπεριφοράς των ατόμων με περιορισμένη αγοραστική δύναμη.


– Αγαθά απαραίτητα για την επιβίωση, όπως τα τρόφιμα, καταστρέφονται για να διατηρήσουν τις υψηλές τιμές τους: Όταν υπάρχει έλλειψη, οι τιμές αυξάνονται.


– Υπάρχει μια τεράστια σπατάλη υλικών και «στράγγισμα» των διαθέσιμων πόρων, από επιφανειακές αλλαγές στο σχεδιασμό για νεωτερισμούς και τάσεις (μόδες) κάθε χρόνο, με σκοπό τη δημιουργία νέων αγορών για τους κατασκευαστές.


– Υπάρχει μια τεράστια υποβάθμιση του περιβάλλοντος λόγω του υψηλού κόστους των επιβαλλόμενων μεθόδων διάθεσης των αποβλήτων.


– Η Γη λεηλατείται με μοναδικό σκοπό το κέρδος.


– Τα οφέλη της τεχνολογίας διανέμονται μόνο σε αυτούς που έχουν επαρκή αγοραστική δύναμη.


Το πιο σημαντικό, όταν σε τελική ανάλυση ο στόχος των εταιριών είναι το «κέρδος», είναι πως οι αποφάσεις σε όλους τους τομείς δεν είναι προς όφελος των ανθρώπων και του περιβάλλοντος, αλλά κυρίως για την απόκτηση πλούτου, ιδιοκτησίας και εξουσίας.


Για να μην μιλήσουμε για τις αρρώστιες, και τους πολέμους…


Αλλά, δυστυχώς, δεν μπορούμε να πιστέψουμε, πως “ναι”, χωρίς αυτά, (όχι χωρίς την χρήση τους, χωρίς “καθόλου” χρήματα, ούτε καν ηλεκτρονικής μορφής) μπορούμε να ευημερήσουμε…


Evolve or Die…


Στείλτε τα εκεί που ανήκουν… Για να γλυτώσουμε και τα δένδρα…

 RAMNOUSIA

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek