Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:58 - 15/02/2012

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Ή “ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ”?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έχουμε συνηθίσει πια, κάθε φορά που είναι να περάσουν κάτι νέο, κάποιο νέο πακέτο διάσωσης, ή τέλος πάντων οποιαδήποτε εντολή από τα αφεντικά τους, αυτοί οι εντολοδόχοι που βρίσκονται εντός βουλής, μας πετάνε και ένα δίλλημα. Θυμηθείτε, στο μνημόνιο 1 ο ΓΑΠ είχε πει το “ηρωικό”: Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε. Έπειτα, την περίοδο της αναδιάρθρωσης, είχε πει ένα καινούργιο σουξέ: Ευρώ και σωτηρία, ή δραχμή και πτώχευση.. Και ερχόμαστε προ των πυλών, στο πρόσφατο δίλλημα που έθεσε η νεοσύστατη κυβέρνηση εξυπηρετών του Σιωνισμού, μνημόνιο 2 ή χρεοκοπία!! Αλήθεια, μια ήδη χρεοκοπημένη χώρα, γίνεται να απειληθεί από νέα χρεοκοπία; Ακολουθεί ανάλυση για το παραπάνω δίλλημα, και για το προσυμφωνημένο σχέδιο προδοσίας των 300 “εφιαλτών”..

Οι 300 του Λεωνίδα πέθαναν για την Ελλάδα κάποτε.. Σήμερα η 300 του Παπαδήμου, πεθαίνουν την Ελλάδα…!

Πρόσφατα ο Ρώσος πρωθυπουργός Πούτιν, δήλωσε ότι η Ελλάδα εσκεμμένα οδηγήθηκε στο σημερινό σημείο και ότι από πίσω κρύβεται οργανωμένο σχέδιο..
Ο Φιλέλλην Nigel Farage τα έχωσε στην Ευρωβουλή για την ιδέα τους να βάλουν επόπτη εντός Ελλάδας.
Η εφημερίδα “LE FIGARO” αναφέρει σε άρθρο: Λέτε ότι σας χρωστά η Ελλάδα και δεν βλέπεται τα χάλια σας… Η Ευρώπη χρωστάει στην Ελλάδα εδώ και 2500 χρόνια…!!!!
Οι Ελληνάρες μας κυβερνώντες…….. δεν λένε τίποτα. Απλά υπακούν!
Μας έβαλαν στο Ευρώ, όπως μπήκαν και άλλα κράτη, για να μην είμαστε ανεξάρτητοι και να είμαστε συνεχώς ελεγχόμενοι από την ΤΡΟΙΚΑ και το ΔΝΤ. Για να μπορούν να καθορίζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, τις οικονομίες των δεμένων χωρών στο “τρενάκι” της Ε.Ε !
Από την στιγμή που μπήκαμε στο Ευρώ όμως, αποκτήσαμε και ένα ισχυρό όπλο, που φυσικά μας το κρύβουν πολύ καλά.. Θα μιλήσουμε γιαυτό παρακάτω!

Πλέον εν έτι 2012, έχουν υλοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος του Σιωνιστικού σχεδίου και μένει μόνο η παράδοσις!! Την σωτηρία της Ελλάδας επικαλέστηκαν οι δικοί μας της κυβέρνησης για να δεχθούμε το μνημόνιο Ι από το ΔΝΤ, και όχι κάποια άλλη πιο συμφέρουσα λύση από άλλες χώρες(Υπήρχαν πολλές λύσεις, αν όντως είχαμε οικονομικό πρόβλημα). Την σωτηρία της Ελλάδας επίσης επικαλέστηκαν όταν ήρθε ο καιρός για αναδιαπραγμάτευση του χρέους, για να μην επιλέξει ο λαός την έξοδο από το Ευρώ.. Ακόμα και τώρα που ψήφισαν και το μνημόνιο ΙΙ επικαλέστηκαν και πάλι την σωτηρία της Ελλάδας..! Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες.. Τόση σωτηρία κανένας… Μείωσαν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, περισσότερες από δύο φορές και συνάμα αύξησαν φορολογία, και πρόσθεσαν επιπλέον φόρους σε λογαριασμούς που πληρώνει ο Έλληνας! Σε περίοδο σωτηρίας πάντα, εξαθλίωσαν με τα πολλά και βαριά μέτρα τις ζωές μας, και έρχονται τώρα και παραθέτουν το δίλλημα, ή μνημόνιο ΙΙ ή χρεοκοπία! Σε συνεργασία με τα ΜΜΕ τους, οδηγούν τον Έλληνα στην άποψη ότι η έξοδος από το Ευρώ θα είναι “Αρμαγεδδών”. Ότι θα καταστραφούμε… Ας δούμε την λύση τους όμως που είναι το δεύτερο πακέτο σωτηρίας… Ταυτοχρόνως, σημαίνει μείωση εκ νέου των μισθών και των συντάξεων σε ταπεινωτικά επίπεδα! Παραχώρηση των δικαιωμάτων άντλησης εγχώριων πόρων και στην ουσία έλεγχο της οικονομίας μας από την Τρόικα! Δηλαδή θα ζούμε σε εξαθλιωτικά επίπεδα βιωσιμότητας από την μία(σαν να είμαστε πτωχευμένοι δηλαδή) και επιπλέον θα συνεχίσουμε να έχουμε τους Δικτάτορες Σιωνιστές πάνω από τα κεφάλια μας να καθορίζουν το μέλλον και την τύχη μας με τα όποια νέα μέτρα αποφασίσουν να “προσφέρουν” στην Ελλάδα στο επερχόμενο μέλλον! Γιατί αν νομίζετε ότι με το μνημόνιο ΙΙ τελειώνουν τα βάσανα μας και ότι θα ορθοποδήσουμε, τότε μάλλον καί εγώ και όλοι οι “συνάδελφοι” Bloggers χαλάνε τον χρόνο τους άδικα τόσα χρόνια! Όπως δεν τέλειωσαν τα δεινά μας με το πρώτο πακέτο βοήθειας, και ήρθαν νέα δεινά, έτσι θα γίνει και τώρα και ακόμα χειρότερα! Χειρότερη οικονομική κατάσταση, χειρότερα νέα μέτρα εφόσον έχουμε άλλους να μας
“βοηθούν”. Αλυσιδωτά πάνε αυτά!!!

Μια χαοτική και καταστροφολογική κατάσταση περιγράφουν οι πρωταγωνιστές της τωρινής κυβέρνησης, και ο κόσμος εγκλωβίζεται στο να δεχτεί εκ νέου την λύση της Τρόικας! 
Ο Μεταξάς την περίοδο που η Ελλάδα είχε χρεοκοπήσει και πάλι, είχε δηλώσει ότι ένα κράτος οφείλει να σκέφτεται πρώτα την αποπληρωμή του Λαού, και ύστερα τις εξωτερικές υποχρεώσεις. Όταν λοιπόν είδε ότι τα χρήματα του κράτους δεν έφταναν και για τις δύο υποχρεώσεις, πλήρωσε τον λαό και έριξε “πόρτα” στους ξένους!!! Η πράξη αυτή δικαιώθηκε και από τα διεθνές δικαστήρια, και έγινε και η αρχή μια παρόμοιας αντίδρασης από την Αργεντινή, τον Ισημερινό και γίνεται και τώρα στην Ισλανδία!
Μας παραμυθιάζουν ότι στην επιλογή της χρεοκοπίας θα έρθει η συντέλεια, και ότι δεν θα υπάρχει χρήμα για τον λαό! ΨΕΜΑ! Στα ταμεία υπάρχει χρήμα αλλά υπάρχει και υπόγειο δίκτυο “σωληνώσεων” που το οδηγούν στους εξωτερικούς μας εταίρους! Η λύση στην χρεοκοπία, ακολουθούμενη το παράδειγμα του Μεταξά είναι να καταστρέψουμε αυτούς τους σωλήνες και τα χρήματα να πηγαίνουν στους Έλληνες. Έτσι θα αρνηθούμε να πληρώσουμε αυτούς που μας οδήγησαν εδώ, και θα μείνουμε μακριά τους, αναζητώντας ίσως νέες “συμμαχικές” δυνάμεις που δεν εξυπηρετούν τα Αμερικανοεβραϊκά συμφέροντα!(Ρωσία, Σκανδιναβία, Κίνα κ.α) Το γεγονός ότι επιλέξαμε να μπούμε στο ΔΝΤ, που ιστορικά έχει αποδειχτεί ότι όπου μπει καταστρέφει, την στιγμή που είχαμε άλλες πιο συμφέρουσες λύσεις, μαρτυρά από μόνο του πως όλο αυτό είναι ένα σχέδιο…
Μια χρεοκοπία λοιπόν δεν μας έδινε περισσότερα χρήματα φυσικά. Θα ζούσαμε για λίγο καιρό όπως και τώρα για να μπορέσει η χώρα να φτάσει σε σημείο να αρχίσει να αναπτύσσεται και πάλι, αλλά τουλάχιστον αυτό θα κρατούσε λίγο καιρό, και πλέον δεν θα είχαμε τους “δήμιους” πάνω από τα ταμεία μας! Η καινούργιες “συμμαχίες” πιθανών να μας πρόσφεραν επενδυτικές ανακουφίσεις, και εγχώριες θέσεις εργασίας και σιγά σιγά το Έθνος μας θα ορθοποδούσε και πάλι.. Είμαστε έτσι και αλλιώς σε κατάσταση αποσύνθεσης γιαυτό μην περιμένετε θαύματα, ότι δηλαδή θα γίνει κάτι που θα ξαναφέρει αυτομάτως τον Έλληνα σε προγενέστερο οικονομικό επίπεδο. Έχουμε διαλυθεί και πρέπει να ξαναστήσουμε την Ελλάδα από την αρχή. Αυτό θα γίνει με το να αποτάξουμε από πάνω μας τον Σιωνιστικό ζυγό!!! Όσο βρισκόμαστε δέσμιοι τους θα μας καθηλώνουν όλο και περισσότερο, μέχρι να εξαντλήσουν την τελευταία σταγόνα <<Ευρώ, ορυκτού πλούτου, φυσικού αερίου, ουρανίου, οσμίου, εγχώριου εμπορεύματος κ.α.>>
Μόνο ένας Πατριώτης ηγέτης μπορεί να αναλάβει αυτό το έργο! Αυτοί μέσα στην βουλή είναι πιόνια και μόνο το YES MASTER ξέρουν να λένε.. Αυτό είναι διαπραγμάτευση γιαυτούς!  Και παραμυθιάζουν και εμάς ώστε να συμφωνήσουμε με το νέο πακέτο βοήθειας, και να φανούν εθνοσωτήρες.! Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει το συμφέρον του! Πρέπει να διεκδικήσει το μέλλον και την ανεξαρτησία του. Πρέπει να ανταμείβεται για τους κόπους του, και όχι να ιδρώνει για να πληρώνει ένα εικονικό χρέος και μερικά λαμόγια που έβαλαν την χώρα στην σιωνιστική φυλακή! 
Αντί να πληρώνουν το όποιο χρέος αυτοί που το δημιούργησαν, αναγκάζουν τον Έλληνα να το πληρώνει, βάζοντας έτσι την Ελλάδα όλο και πιο βαθιά σε αυτό το κελί!
Έλληνα πολέμα για τον συμφέρον την πατρίδας σου, πολέμα για το συμφέρον σου!
Ίων Κ.
πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*