Διαφημίσεις

Επειδή ξέρω ότι δεν σας λένε τίποτα τα χρεοκοπημένα τουρκοκάναλα, να σας επιστήσω απλώς την προσοχή σε δύο δημοσιεύματα που έχουν μεγάλη σημασία….

α. Saxo Bank: Η πολιτική Μέρκελ «αχίλλειος πτέρνα» της Ευρώπης – Το ευρώ έχει αποτύχει

β. The Huffington Post: Παραμένει ο κίνδυνος κατάρρευσης του ευρώ – η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει!

Στο πρώτο ο Lars Christensen, εκτελεστικός διευθυντής και συνιδρυτής της Saxo Bank, επισημαίνει ότι: «Κατά την άποψη μου, η αχίλλειος πτέρνα της Ευρώπης είναι η καγκελάριος της Γερμανίας, η de facto ηγέτης της Ε.Ε. και η έλλειψη οράματος της για την Ε.Ε. Αν και υπάρχουν περιστασιακά κάποιες μικρές δόσεις αισιοδοξίας, σε μακροπρόθεσμη βάση το ευρώ δεν είναι βιώσιμο και κάτι πρέπει να αλλάξει.

Εάν αναλύσει κανείς σε βάθος τα οικονομικά μεγέθη, είναι φανερό ότι το ευρώ καταστρέφει την Ευρωζώνη».

Στο δεύτερο, η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αναζητώντας ένα άκρως ψευδές πολιτικό ιδεώδες, οι Ευρωπαίοι ηγέτες κατόρθωσαν να φέρουν στο χείλος της καταστροφής την Ευρωζώνη, χαντακώνοντας τις προοπτικές και τη δυνατότητα ανάπτυξης σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες. Κυρίως στις χώρες του αδύναμου υπερχρεωμένου Νότου», υποστηρίζει ρητά και κατηγορηματικά η «The Huffington Post».

«Πως μπορεί να εξηγηθεί ο φόβος για τη διάσπαση της Ευρωζώνης;» διερωτάται στη συνέχεια η εφημερίδα. «Μετά δυσκολίας γίνεται συζήτηση για τον κίνδυνο διάσπασης της Ευρωζώνης, αλλά όλοι γνωρίζουν πως βρίσκεται πάντα κοντά μας…» , απαντά.

Τα καμπανάκια, που μας βαράνε, προειδοποιούν για το τέλος που έρχεται. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το ζήσουμε παρέα με την κυρία Μέρκελ;

Ας αρχίσουμε, λοιπόν, σοβαρά να εξετάζουμε την επιστροφή μας στη δραχμή για να σωθούμε από τον ευρωπαϊκό αρμαγεδδώνα που βρίσκεται προ των πυλών!

Στέφανος Μυτιληναίος
tsantiri.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Χρεοκοπημένο το ευρώ! Να προετοιμαστούμε ΤΩΡΑ για επιστροφή στη δραχμή”
  1. ΑΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ…αλλά ακούγαμε τα αλαλάζοντα σκύμβαλα ενός χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος,που μας αποκοίμισε με θεωρίες συνωμοσίας,μαύρη προπαγάνδα και ξεπουλημένους"καθηγητάδες".Αν τώρα μας πάνε στη δραχμή με τους δικούς τους όρους κι όχι με όρους δημοκρατίας και λαικής βούλησης,καήκαμε…Το εθνικό νόμισμα θα μας "σηκώσει"όταν κατακτήσουμε τη λαική μας κυριαρχία σαν λαός ,μετα από γενικό ξεσηκωμό και ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ,με ανατροπή του φαύλου πολιτικού συστήματος που μας έφερε εδώ…

  2. αγαπητε φιλε συγραφεα του κειμενου
    αυτην την στιγμη το 80% των ΕΛΛΗΝΩΝ
    συμφωνει μαζι σου

    ωσονοπου θα ξεκινησει απο την πορτογαλια η εξοδος
    μετα και απο την πτωση του αντωνη του δυναστη και του βαγγελη του κακου
    θα την κανουμε και εμεις
    και θα ακολουθησει ευχαριστως και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυπρος
    και η ιταλια

    μεχρι τα μεσα 2014 δεν θα υπαρχει ευρωζωνη των 27 αλλα των….4

    εμεις επρεπε ηδη να την ειχαμε κανει
    αλλα καποιοι επεισαν οτι το ευρω ηταν η μονη λυση

    ολοι αυτοι δεν θα εχουν που να κρυφτουν

  3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΗΛΗΙΘΙΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΥΡΩ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΛΗΜΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΠΛΟΚ ΧΩΡΩΝ ΠΧ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΓΙΑ ΥΤΟ ΤΕΛΕΩΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΔΩΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

    1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ'ΘΕΛΑ ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΝ ΒΓΆΛΩ ΑΚΡΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑ. ΌΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ.

  4. ΕΠΑΜ-ΚΑΖΑΚΗΣ, Ολα τα αλλα ειναι μπουρδες, οι περισοτεροι δεν ξερεται τι σας γινεται, μονο βλακειες ξερεται να γραφεται, αποκυματα της αρρωστης φαντασιας σας, και της ανικανοτητας να σκεφτειται στο μετρο του δυνατου λογικα. Το προβλημα, δεν ειναι ουτε ο καλαματιανος Σαμαρας, ουτε ο βοιδο-Μπενυ Βενιζελος(Τουρκογλου) Ειναι το ιδιο το οικονομικο συστημα το οποιο εχει δωσει το 63% του παγκοσμιου ΑΕΠ σε 12000.0000 σε (δωδεκα εκατομμυρια ατομα) και το υπολοιπο 34% του ΑΕπ στα υπολοιπα 7500.000.000(εφταμισι δυσσεκατομμυρια ανθρωπους) και αυτο κατανεμμενο με ανισους ορους. Επιστροφη σε εθνικο νομισμα κρατικοποιση των τραπεζων ελεχος της νομισματικης κυκλοφοριας, σταση πλρωμων προς τους δανειστες, εξοδος απο την ευροζωνη, και απο την Ε.Ε, νεο συνταγμα, λαικο, το οποιο θα εχει τον λαο ουσιαστικο ελεκτη τς εξουσιας πεταμα ολων παλαιοκομματικων απο την βουλη, απαγορευση της λειτουριας των υφισταμενων κομματων, ξεκαθαρισμα της δικαιοσυνης σε ολες τις βαθμιδες απο τους επιορκους δικαστες, λαικα δικαστηρια, για ολους τους πολιτικους ωστε να αποσαφεινιστει ο βαθμος ενοχης τους, και να αποδειχθει προδοσια εναντιον του ελληνικου λαου και η αποπειρα διαλυσης του ελληνικου κρατους ωστε το ελληνικο κρατος να υπαχθει κατω απο ξενους οργανισμους, και υπο την επιροη ξενων κεντρων, και απελαση ολων των λαθρομεταναστων με συνοπτικες διαδικασιες

  5. μη ηλιθιε ανωνυμε 2.37:
    αγαπητε αδωνη (θελω να πω)
    η ωρα που θα πρεπει και εσυ να σκεφτεις τα λαθη σου ηρθε
    αρκετα νομιζω κερδισες με την δυστυχια των συμπολιυων σου
    οταν ακομη και οι πατρωνες σου (δ.ν.τ.και τροικα)
    παραδεχονται τα μυρια των λαθων τους
    στο προγραμμα "διασωσης" της κατακρεουργημενης ΕΛΛΑΣ
    απο το πολιτικο συστημα που υπηρετησες
    τοτε ακομη μια φορα σου το λεω
    δεν θα εχεις που κρυφτεις….
    ωσονουπω αγαπητε αδωνιδα!!!!!!
    παρε τον αντωνη τον δυναστη και τον βαγγελη τον κακο
    και φυγετε
    φυγετε ΤΩΡΑ
    πριν καταφερετε να εμφυλιοπολεμηθει η ΕΛΛΑΣ
    (ωραιοτατο το σχεδιο σας) για να την γλυτωσετε εσεις
    οτι πηρατε – πηρατε!
    αιντε γεια τωρα! αδωνη…..

  6. Μη στεναχωριεστε ερχεται η Μεσογειακη ενωση…και θα το φατε ακομα μια φορα το παραμυθακι…

  7. προδοτη 237 σε μπλοκ να πας να ζησεις με τους ομοιους σου…. Εδω ειναι Ελλαδα κ θα ειναι μια μερα ανεξαρτητη κ ελευθερη… κ τοτε θα δικαστουν οι προδοτες που μας εφεραν εδω….

  8. καλα που ανακαλυψαμε τον τροχο. απο το 2011 http://www.zerohedge.com/contributed/forget-greece-europe-finished

    οσο για τον Καζακη, τον εμπιστευομουν μεχρι πριν μερικους μηνες. μετα δεν μου αρεσε αυτο που ειδα (καταλαβα). γνωριζει ιστορια και οικονομια γιατι εχει διαβασχει. μεχρι εκει. ειναι καθαρα συστηματικος και δεν ειναι αυτο που ψαχνουμε. η Ελλας πρεπει να ξηλωσει το συστημα, οχι να το διατηρησει.

  9. ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΟΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

  10. Μπράβο ανώνυμε 7 και 05 μμ Ας διαβάσουν όσοι αντέχουν και μπορούν φυσικά ΕΑΜ Β ΥΔΡΟΧΟΟ να καταλάβουν πολλά και φυσικά να αποκτήσουν πίστη στην Ελλάδα και στους Ελληνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek