Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:01 - 28/06/2015

Χειραγώγηση καιρού και ανθρώπων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Χειραγώγηση καιρού και ανθρώπων
Πείτε εσείς τώρα αν έχει μείνει μυαλό στον Έλληνα να σηκώσει το κεφάλι να δει τι γίνεται στον ουρανό ή να το βάλει να σκεφτεί γιατί φάγαμε όλο τον Ιούνιο κι ακόμα καλοκαίρι δεν είδαμε…

Και τα καιρικά παπαγαλάκια συννεφιά λένε αλλά βροχή έχουμε. Εκτός… από τον Αρναούτογλου, που λόγω “ευστοχίας” τώρα λέει και τον καιρό στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ! Πρέπει να έχει καλές πληροφορίες 😉
Στιγμιότυπο-2015-06-27-12.14.33-μ.μ.

Της σχολής Μέρκελ κι αυτός!

Οι άλλοι… πέρα βρέχει κυριολεκτικά! Αραιή συννεφιά έλεγαν, βροχή μας προέκυψε!

Αλλά η χειραγώγηση καιρού στην Ελλάδα μας έγινε δεύτερη φύση. Κανείς δεν μιλά, κανείς δεν λαλά, κανείς δεν ρωτά που είναι ο ήλιος, που πήγε το καλοκαίρι, πότε θα φυτρώσουν τα ζαρζαβατικά -αυτά που δεν έχουν φυτοφάρμακα- τι θα απογίνει ο τουρισμός, όχι μόνο λόγω ΦΠΑ, αλλά όταν πάρουν χαμπάρι οι τουρίστες ότι ο ήλιος της Ελλάδας έδυσε για τα καλά…

Μας “ήρθε” από τα Βαλκάνια το χαμηλό λέει ο Αρναούτογλου. Μας ήρθε από ψηλά θα έλεγα καλύτερα…
Στιγμιότυπο-2015-06-27-9.36.45-μ.μ.

Τώρα τα ΜΜΕ είναι χωρισμένα στη μέση. Τα παλιά κλασσικά εικονογραφημένα υπέρ των παλιών και μνημονιακών κομμάτων και τα νέα επαναστατικά αριστερόστροφα «αντιμνημονιακά» που έχουν αποδεχτεί ΌΛΟ ΤΟ ΧΡΈΟΣ προς τους δανειστές, υπέρ της κυβέρνησης και των απατηλών δημοψηφισμάτων της.

Και γαζώνουν τον εγκέφαλο των Ελλήνων, γερά! Όποιος προλάβει να κάνει τις περισσότερες βελονιές. Αυτό όμως που δεν ξέρουν οι περισσότεροι Έλληνες είναι το γάζωμα που τρώει ο εγκέφαλος τους μέσα από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του τότε και του τώρα ακόμα πιο πολύ. Για πρώτη φορά αριστερά, συνεχίζουμε όπως και στη δεξιά. Στο θέμα αυτό τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Να με συμπαθάτε, φίλοι αναγνώστες, αλλά δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης σε καμία κυβέρνηση και με καμία κυβέρνηση που με βλέπει ως κατσαρίδα και με ψεκάζει! Κι επιπλέον προσπαθεί να μπει στο μυαλό μου με τον ένα ή άλλο τρόπο.

Αλήθεια, να κάνουμε ένα δημοψήφισμα; «Βρίσκετε φυσιολογικό τον κακό σας τον καιρό;»

Μακάρι να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα γιατί έχουμε κουπί μπροστά μας. Εκτός από το κίνημα κατά των χημικών αεροψεκασμών και της τροποποίησης καιρού, τώρα ήρθε και η ώρα να ξεσηκωθούμε για την τοποθέτηση των έξυπνων μετρητών. Έλεγα μπας και με την «αριστερή» κυβέρνηση τους γλιτώναμε και λόγω αφραγκιάς, αλλά είπαμε.. τίποτα δεν άλλαξε, εξάλλου ο ΣΎΡΙΖΑ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην τεχνολογία – στην “βιώσιμη” αυτή ανάπτυξη!

http://nea.allnewz.gr/?p=15131



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 06/28/2015 @ 12:24 ΠΜ

    ΑΡΘΡΟ-ΜΠΟΥΡΔΑ!

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ
    ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΥΣΩΝΕΣ.ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΧΤΥΠΑΕΙ 45 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ Η ΧΩΡΑ
    ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΙΕΤΑΙ.

    ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
    ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΜΠΟΥΡΔΑ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ;

  2. Ανώνυμος 06/29/2015 @ 9:16 ΠΜ

    Ο μόνος εχθρός μας είναι ο φόβος.Άντε βρε σιχτιρίστε τα όλα τα ευρώπαιδα και τους τοκογλύφους και να ξαναρχίσουμε πάλι με δραχμή και στο μέλλον να μην ξανακάνουμε τις ίδιες μαλακίες..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*