Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:00 - 23/10/2014

Φυγαδεύθηκε ο Πρωθυπουργός του ΚΑΝΑΔΑ. Έκλεισαν τα στρατόπεδα της χώρας!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σοκ έχει προκαλέσει το πρωτοφανές -για τα δεδομένα της χώρας- μπαράζ επιθέσεων που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας του Καναδά. Ένοπλοι δράστες εξαπέλυσαν πυρ στο εσωτερικό και τα περίχωρα του κτηρίου του Κοινοβουλίου καθώς και στην περιοχή του Μνημείου των Πεσόντων.

Οι εικόνες που εξελίχτηκαν στα σημεία των επιθέσεων δεν έχουν προηγούμενο για τη φιλειρηνική χώρα: Ένας έφεδρος στρατιώτης που φύλασσε το γνωστό μνημείο της Οττάβα τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά, ενώ στο Κοινοβούλιο επικράτησε πανικός, με τις δυνάμεις ασφαλείας να φυγαδεύουν τον πρωθυπουργό Στήβεν Χάρπερ εκτός κτηρίου και αρκετούς βουλευτές να μένουν κλειδωμένοι στα γραφεία τους, ακούγοντας στο ισόγειο καταιγισμό από σφαίρες.

Η χώρα μετά τα χτυπήματα τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού. Οι αρχές κάλεσαν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, μακριά από πόρτες και στέγες, ενώ οι στρατιωτικές της βάσεις έκλεισαν για το κοινό.

Το FBI ανέβασε το επίπεδο συναγερμού στο «κόκκινο», ενώ σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε και η Βορειοαμερικανική Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας (Norad), προκειμένου να είναι σε θέση «να ανταποκριθεί γρήγορα» σε τυχόν αεροπορικά επεισόδια που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν την επίθεση.

Αξιωματούχοι του Καναδά και των ΗΠΑ φοβούνται ότι τα χτυπήματα της Τετάρτης μπορεί να είναι μόνο η αρχή από ένα νέο κύμα επιθέσεων.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 10/23/2014 @ 2:44 ΜΜ

    χαχα "φιλειρηνική χώρα",Ο Καναδάς είναι κράτος της κοινοπολιτείας,δηλαδή ανήκει στην Αγγλία.
    -Ο Καναδάς σαν χώρα έχει μαζί με την Αυστραλία(κοινοπολιτεία επίσεις) τον χαμηλότερο δείκτη εγκληματικότητας στον κόσμο….αλλά σε εξωτερική γραμμή ακολουθούν Αμερικάνους κ Άγγλους προτίστος…χ'ωρες στην Βρετανική Κοινοπολιτεία είναι η Νότια Αφρική,νέα Ζηλανδία,Φώκλαντ,Βόριεα ιρλανδία,Ισώς όχι στα φανερά αλλά και Αμερική,Ίσως και Ινδία(σαν χώρες πρώην κατακτημένες).
    Φυσικά στον έξω κόσμο δείχνουν ότι είναι ανεξάρτητα…αλλά ποτέ δεν πράττουν ανεξάρτητα…πάντα παραμένουν άγγλοι

  2. Ανώνυμος 10/23/2014 @ 5:18 ΜΜ

    τι θα ειναι; ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ…

  3. Ανώνυμος 10/24/2014 @ 1:27 ΠΜ

    FEMAAAAAA!!!!!!

  4. Ανώνυμος 10/24/2014 @ 9:38 ΠΜ

    ρε παιδιά, ας ενημερώσει κάποιος αυτούς τους μαλάκες τους κάθε λογής τρομοκράτες που βαράνε μονίμως στο γάμο του Καραγκιόζη ότι ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ, ΕΔΩ ΨΑΧΝΟΥΜΕ Ή ΤΡΕΛΛΟ Ή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ που πάνε αυτοί και βαράνε???

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*