Διαφημίσεις

Στην κατάσχεση του σπιτιού ενός άνεργου μεταλλεργάτη προχώρησε το Δημόσιο για χρέη 1.677 ευρώ στην εφορία.

Ο μεταλλεργάτης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια και το μοναδικό του περιουσιακό στοιχείο είναι το συγκεκριμένο σπίτι στα Καμίνια.

Το σπίτι βρίσκεται υπό κατάσχεση, καθώς ο ιδιοκτήτης του χρωστά στην εφορία 1.677,95 ευρώ και με τις προσαυξήσεις έφτασε τα 2.173,81 ευρώ.

Η διαδικασία της κατάσχεσης ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου από δικαστικό επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών.

stoxos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ… ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 1677 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝΕΡΓΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΗ!!! ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΕΣ!!!”
  1. Λοιπον , σαν πολυ δε παιχτηκε αυτη η ιστορια ; Θα ορθοσουμε αναστημα και θα αντισταθουμε ενωμενοι ολοι ή θα καθομαστε συνεχως να μας πηδανε οι αιμορουφηκτρες . Ας ερθουμε εστω για μια στιγμη στη θεση αυτου του ανθρωπου . Ποσο ακομα υποταγη ρε παιδια , ποσο ………(ζητω συγνωμη για τα ορθογραφικα μου αλλα "γκριγκλς" δεν εχω γραψει ποτε κι ουτε προκειτε……

  2. πρεπει η τοπικη κοινωνια να ξεσηκωθει και να μην επιτρεψει να φυγουν απο το σπιτι οι ανθρωποι.

  3. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΡΑ, ΗΘΙΚΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΑ.
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΥΠΟΖΩΩΝ" ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ ΟΡΓΗ, ΠΟΛΥ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΛΥΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΛΥΚΟΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΤΡΕΛΛΑΜΜΕΝΟΣ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.
    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ.

    Νικολας

    1. Ετσι ρε Νικολα , καπως ετσι νιωθουμε ολοι . Ποτε θα τελειωσουν τα ορια μας φοβομαστε , κανεναν αλλο κερατα ……..

  4. στρέιτζερ απαράδεκτος!
    Παίζουν τα πουστοκάναλα από το πρωϊ μέχρι το βράδυ φόβο παίζεις και ΄συ;
    Μην ξεφύγει κανα πρόβατο και δεν πληρώσει τα χαράτσια που έβαλαν οι κακούργοι δυνάστες;
    Νροπή

  5. Eliniki dikaiosini se olo tis to megaloio.Toimorei tous ellines kai xetimoroi toys anthelines.Ton katestrepse i xora tou kai aftos tin oikogenoia toy kanenan allo omos.Oi etnosotoires pou zitane katharsi ti exoun katastrepsei tosa xronia me tis antifilolaikes toys politikes.Ena lao perifano.Kyria dikaiosini koita kai ligo pros ta ekei.

  6. Ευχομαι να ξυπνησει αυτος ο λαος,διοτι ακομη κοιμαται,και βρισκεται υπο την επηρεια κομματικων αντιπαλοτητων!
    Ολους για 500 ευρω,θα μας βγαζουν στον δρομο!Ενω οι τραπεζιτες,και οι πολιτικοι,υπηρετωντας τους Μασονους και την Νεα ταξη,φαγανε Τρις απο την πλατη των λαων!!!!
    Τι φοβαστε ρε ελληνες;εσεις τους ψηφιζετε,και οταν σας προδιδουν,φοβαστε να τους πεταξετε εξω απο την χωρα.
    Τι εχετε παθει;Νομιζετε οτι δεν θα'ρθει και η σειρα του καθενος;τοτε να ξερετε και οι αλλοι με την σειρα τους θα παψουν ενδιαφερονται και για εσας…

  7. Που ειναι το σπιτι ρε μαγκες?
    Καμινια που? νουμερο?κατι για επικοινωνια?
    Ολοι πρεπειι να ειμαστε εκει…..σε οποιον υπαρχει διπλα μας που το χρειαζεται, με οποιον τροπο, ο ευκολοτερος για ολους μας πιστευω ειναι η παρουσια μας με την αντιθεση μας σε αποφασεις που σκοπο εχουν την εξαθλιωση και τον αποδεκατισμο μας!!!
    η ισχύς εν τη ενώσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek