Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:44 - 16/01/2014

Φροντίστε να είστε έτοιμοι…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΣΤΟ YOUTUBE ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ…ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (47)

  1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΨΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ
    ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΝΙΚΗ

  2. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 10:23 ΠΜ

    riders on the storm…
    riders on the storm…

    εδώ έχουμε γεννηθεί
    στον κόσμ' αυτό ριχθεί
    σα σκυλί χωρίς φαΐ
    θεατρίνοι δανεικοί
    επιβάτες στην ταραχή

    Έχει φονιάς στο δρόμο βγει
    μυαλό που 'χει σαλευτεί
    Για διακοπές να πας μακριά
    να παίξουν άσε τα παιδιά
    Τον τύπο αν πάρεις μαζί
    η οικογένεια θα χαθεί
    Φονιάς στη διαδρομή, ναι

    Μικρή τον άντρα σου ν' αγαπάς
    Μικρή τον άντρα σου ν' αγαπάς
    από το χέρι να κρατάς
    ν' αντιληφθεί να τον βοηθάς
    ο κόσμος από σένα κρατά
    και η ζωή δε σταματά
    Τον άντρα σου ν' αγαπάς, ναι

    riders on the storm…
    riders on the storm…
    riders on the storm…
    riders on the storm…

    …IN TO THE FIREEEEEEE….

    ΦΑΕΘΩΝ

    καταλαβες τι εννοώ..??????????
    ευτυχώς ήταν έτοιμος!!!!!

  3. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 10:41 ΠΜ

    Ένας πολεμιστής του Φωτός δεν μπορεί πάντα να επιλέξει το πεδίο της μάχης.

    Καμιά φορά αιφνιδιάζεται, εμπλέκεται σε μάχες που δεν επιθυμούσε. Αλλά είναι μάταιο να το σκάσει, γιατί αυτοί οι πόλεμοι θα τον ακολουθήσουν.

    Τότε, τη στιγμή κατά την οποία η σύγκρουση είναι σχεδόν αναπόφευκτη, ο πολεμιστής μιλάει με τον αντίπαλο του.
    Χωρίς να δείξει φόβο ή ανανδρία, προσπαθεί ν’ ανακαλύψει το λόγο που ο άλλος θέλει τη μάχη: τι είναι εκείνο που τον ώθησε ν’ αφήσει τη χώρα του και να αναζητήσει εκείνον για μία μονομαχία.
    Χωρίς να βγάλει το σπαθί από το θηκάρι του, ο πολεμιστής τον πείθει ότι αυτή η μάχη δεν τον αφορά.

    Ένας πολεμιστής του Φωτός ακούει αυτό που έχει να του πει ο αντίπαλος.

    …ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ…

    Πάουλο Κοέλο

  4. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 11:20 ΠΜ

    Μπορεις να μου πεις,εσυ τι προετοιμασια εχεις κανει;

  5. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 11:37 ΠΜ

    οταν λες ετοιμοι,τι ακριβως ενοεις??
    σε ποιον τομεα?

  6. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 12:01 ΜΜ

    ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGER
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΝΟΩ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ.
    ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΛΕΜΟ (εννοώ πραγματικό πολεμο, με όπλα βόμβες κτλ.)ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΚΟΥΩ ΣΥΧΝΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΖΟΥΜΕ?
    δεν διαφωνώ εν μέρη, εχουν το δίκαιο τους.
    2. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    Αναστασία

  7. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 12:21 ΜΜ

    Αγαπητέ φίλε πάντοτε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Είναι πράγματι δύσκολες οι εποχές που ζούμε. Τώρα το τι θα γίνει αύριο και προς ποία κατεύθυνση, αυτό θα το δούμε. Αυτό όμως δεν εξαρτάται από εμάς, ούτε από τους παγκοσμιοποιητές, αλλά από το Θεό, διότι οι μεγάλοι όποιοι και αν είναι , όσο ψηλά και αν βρίσκονται, ότι και αν απεργάζονται, πάντοτε εν τέλει υπηρετούν το σχέδιο του Θεού και γίνεται αυτό το οποίο Εκείνος Θέλει, όσο και αν ακούγεται τετριμμένο, διότι πολλές φορές η αλήθεια βρίσκεται στα απλά πράγματα που εμείς περιφρονούμε ή που οι άλλοι μας έκαναν να αντιδρούμε έτσι. Εμείς δυο πράγματα έχουμε να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι. Μετάνοια, που σημαίνει καθαρή εξομολόγηση των αμαρτιών μας και προσευχή και όλα τα άλλα θα τα αφήσουμε στα χέρια του Θεού, διότι πάνω από όλους και από όλα βρίσκεται Εκείνος. Καλή Χρονιά

  8. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 12:27 ΜΜ

    Φίλε μας μίλησες για το χρόνο και πάλι θα σου πω ότι ο χρόνος ελέγχεται από το Θεό, αφού αυτός είναι ο πατήρ του μέλλοντος αιώνος, που σημαίνει ότι είναι πολύ πέρα και από το χρόνο, όπως τον ξέρουμε σήμερα και προσπαθούμε να τον ορίσουμε, αλλά και πέρα από το χώρο, αφού το μωρό του Θεού είναι σοφώτερο των ανθρώπων και το ασθενές του Θεού είναι ισχυρότερο των ανθρώπων, όπως λέει ο Απόστολος Παύλος. Μην άγχεσαι φίλε, είτε το θέλουμε, είτε όχι, είμαστε πεπερασμένοι και αυτό τα λέει όλα. Αμήν

  9. ΟΚ, ελήφθη, ευχαριστώ, νά'σαι καλά και συ (επί τη ευκαιρία, σήμερα στο Ολυμπία έχει μιά πολύ καλή ανάρτηση περί Πλούταρχου και περί σώματος/ψυχής/νού, ρίξε μιά ματιά αν προλαβαίνεις).

  10. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 1:10 ΜΜ

    ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΝΤΖΕΡ-ΠΑΡΑΞΕΝΕ-ΑΓΝΩΣΤΕ…ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ..ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ…ΟΛΑ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ….ΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ …ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  11. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 1:23 ΜΜ

    ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ…

    Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ… ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΤΟΕΙΤΑΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ – ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥΣ… ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ… ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ… ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ.
    http://theancientweb.files.wordpress.com/2013/09/cf84ceb1cf85cf81cebfcebaceb1ceb8ceaccf88ceb9ceb1-cebcceb9cebdcf89cf8acebaceae-cebacf81ceaecf84ceb7-1600-cf80-cf87.jpg

    ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΕΤΗ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…. ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

    ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘ' ΗΜΑΣ ΘΗΡΙΟ.
    http://1.bp.blogspot.com/_Vzn9t-dObAM/TKVdNR346GI/AAAAAAAAU7c/dTdrHDL1dvA/s200/Euro2GR.jpg

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΥΘΙΤΗΣ, ΜΥΣΤΗΣ, ΑΓΩΓΟΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΙΕΡΕΑΣ, ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ, Η ΕΣΤΩ ΠΡΟΦΗΤΗΣ Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΩΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ… ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΗ Ο ΑΛΛΟΣ Η ΟΧΙ.

    ΤΣΑΜΠΑ ΚΛΑΝΕΙ Η ΛΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ… ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΟΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ.

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ… ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ.

    ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ… ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΥΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ FB ΔΕΝ ΕΧΩ TW ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ YT. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΡΦΩΘΩ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΣΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ EMAIL ΣΤΗΝ N.S.A. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ!

    ΑΥΤΑ.

    ΥΓ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΛΑ PAINTBALL ΕΧΟΥΝ ΣTHN X.A.
    http://emperionstore.com/
    http://emperionstore.com/lanciagranate-en/

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!
    http://www.youtube.com/watch?v=AC_oFoiyzpk#t=11

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ.

  12. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 1:30 ΜΜ

    2.21 και 2.27
    Εμείς οι Έλληνες δεν αφήνουμε τίποτα στα χέρια του Θεού, γιατί και ο ίδιος θα σου πεί …μακάκα, κούνα και τα ξερά σου…. και θα έχει δίκιο!!!!
    Συν Αθηνά και χείρα κίνει λοιπον..
    Αν εσύ θέλεις να κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα, πρόβλημά σου!!!! Έχω βαρεθεί τις ανόητες Χριστιανικές αηδίες!!!!!!
    Ξεχάσαμε πως είμαστε Έλληνες και αρχίσαμε να αγαπάμε και τους εχθρούς μας, μετά κλαίμε για τα χάλια μας!!!!!

  13. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 1:50 ΜΜ

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ αυτο εχω…..και δυστιχως σημερα στην Ελλαδα ειναι πολυ λιγοι οι πραγματικοι πατριωτες….οι περισσοτεροι προσκυνανε σοβρακα κ φανελες..ξυπνατε επιτελους εαν δεν θελετε αυριο τα παιδια σας να μιλανε αλλες γλωσσες εκτως απο Ελληνικα.Εαν θελετε να εχετε ριζες κ πατριδα ενωθειτε !!!!!Αφηστε τους κομματισμους ξεσηκωθειτε επιτελους.Το μελλον των παιδιων σας κυνδινευει αμεσα !!!Stranger οι ομαδες πολιτοφυλακων εκπαιδευονται συνεχεια…μια στηριξη θελουμε τπτ παραπανω οχι σε λεφτα αλλα σε ηθικο!!!!Θελουνε να ενωσουμε πιο πολλους Ελληνες γιατι η ωρα πλησιαζει!!!!

  14. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 2:52 ΜΜ

    δωσε κ ενα πινκ διοτι απο τοτε που το βελτιωσατε,στο κινητο δεν βγαζει βιδεα

  15. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 3:32 ΜΜ

    Το γενικότερο πρόβλημα σε ολα αυτα που λες ειναι το να γίνεις πιστευτός σε οσο το δυνατόν περισσότερους ανθρωπους, πως θα γινει ομως αυτο; οταν βγαίνεις και δίνεις ημερομηνίες και μετα δεν γίνετε αυτο που λες; αφου λοιπον εσυ απο μονο σου διαλέγεις το δρόμο της ενημερώσεις σου οτι θα ειναι αυτός (ημερομηνιες και γεγονοτα ) τοτε κοιτα να ειναι και αξιόπιστος αν δεν εισαι τοτε δεν φταίει αυτος που θα σε κραξει αργοτερα. Λοιπον εγω που εχω καταλάβει οτι ειναι το πρόβλημα σε ολα αυτα που γράφονται κατα καιρους οχι μονο απο εσενα αλλα κι απο άλλους πολλούς εδω και χρονια Εγω τους χωρίζω σε 3 επίπεδα 1 Σ'αυτους που θελουν να βγαλουν λεφτα, 2 στους πρακτορες που το κανουν για να αποπροσανατολισουν για τους λογους που ολοι ξερουμε και 3 σ αυτους που ξερουν τη λενε και τη γράφουν αλλα τα λενε μια φορα ξεκάθαρα τα καταλαβαίνεις ολα με τη μια δεν μπερδεύει το μυαλό σου και πανω απο ολα εχουν στοιχεια, αυτοι ειναι και οι ποιο λιγοι σ΄αυτο το χορο. Τα σαιτ τα ενημερωτικά ειναι σχεδόν το 99% για πεταμα κι αυτο γιατι πολυ απλα δεν φιλτραρουν τιποτα ολα ειναι αντιγράφει του προηγούμενου που μόλις πριν απο ενα λεπτο ειχες δει σε ενα αλλο σαιτ, παράδειγμα ποσε φορες εχουν γράψει για ημερομηνίες, καταστροφές, επαναστάσεις, χρεοκοπίες, και αλλα πολλα μη σας κουράζω ξέρετε ολοι και τελικα δεν γινετε τιποτα. Οι Ελληναρες λοιπον και δύστυχος ειναι οι ποιο πολοι το ειδαν ως επικερδής επιχειρήσει το να τρομολαγνεις, σηκώνει τα σαιτ τους αλλα δύστυχος αδερφια σκοτώνει την αλήθεια, και ετσι περνει η μπαλα και τους λιγοστούς που κάνουν ερεύνα πραγματικη. Εχετε αναρωτηθεί ποτε αν ενα απο αυτα τα σαιτ που ενημερωνομαστε κανουν μια δικια τους ερευνα; Κανουν ερευνα; απαντηση οχι ουτε μια στο εκατομμύριο, απλα ψαρευουν οτι κατσι δεξια και αριστερα, και εγω σας ρωτάω γίνετε ετσι ενημέρωση σωστή; Αν δεν εχεις ενα επιτελείο να τρεχει να ιδρώνει πραγματικα να ειναι λατρες ερευνητές να βγάλουν ειδηση οχι επικόλληση γιατι επικόλληση κανω και γω και ανηγω δεκα σαιτ και το παιζω και ερευνητης Τελος θα πω κατι βαρη για ολους αυτος, Αν θες απο αγνές προθέσεις να ενημερώσεις φρόντισε να μην εισαι άσχετος σ αυτο που κανεις, 2 οργανώσου!! και πετα εξω ολοι τ σαβούρα που κανει κακο, αν εισαι του συστήματος τοτε συνέχισε ετσι εισαι τοσο κάρφωμα που σε βλέπω σαν τους ασφαλίτες με τα CITROEN που παντα ειναι μπλε και εχουν ολοι το ιδιο καμουφλάζ . Κι αν το κανεις για κονομά τοτε σου εύχομαι να ζήσεις σαν δούλος εσυ και τα παιδιά σου σ αυτή και την αλλη ζωη αν υπάρχει!! Αν εισαι αγνός αλλα και σωστος σ αυτα που λες και γράφεις θα σε επιβραβεύσω και θα σε διαφημίσω οπου μπορώ να ακουστεις και στους τελευταίους πανω στα βουνα, αν θες ελευθεριά οπως και γω θα παλέψουμε μαζι!! ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ…

  16. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 3:38 ΜΜ

    Φίλε stranger…πρέπει να ξέρεις οτι ο δράκος θα σκοτωθεί απο το δόρυ Ενός ψηλού Ξάνθου…!

    αλήθεια πόσο ακόμα θα είναι είναι τραυματισμένος η Άνγκελα κ ο Μιχάλης…οεο..?
    Αυτά μπορώ να πω όποιος κατάλαβε καταλαβε πάω τώρα να το παίξω πρόβατο.!βλέπεις κουράστηκα να με λένε ΜΑΛΑΚΑ..!

    Stranger keep awaking…Εσύ αντέχεις…!

    ένας ονειροναυτης…!

    Αιολος

  17. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 01/16/2014 @ 4:09 ΜΜ

    ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ ΗΤΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ -ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΌΤΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΔΕ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕς ΤΟΥ ΝΟΕ ΚΑΙ ΔΕΚ –
    ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 16 ΔΕΚ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΟΥΙΛΙΑΜΝΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ -ΑΡΑ ΟΡΘΟΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ [αυτο παντα εξαρταται απο εμας] ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ -ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΧΑΘΟΥΝ
    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ [συντωμα με οποιο κοστος]ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΝ
    ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ [με παραπληροφοριση με σεισμούς με εκβιασμο πολεμου με γρηγορο ξεπουλημα των παντων και απο την αλλη θα εχουμε ξηρους και μιχα-λιαδες για ξεκαρφωμα τα σκανδαλα θα αποκαλυπτονται και αυτοι εκει στο σκοπο τους— η θα χαζεψουμε –η θα νευριασουμε για να φαγωθουμε μεταξυ μας]
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΞΗ δεν ψηφίζεται ουτε πληρωνουμε παραβολα για να την εχουμε…Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ και οχι δικαιωμα να απεργουμε σαν δουλοι ζητωντας την ζωη
    ενα αρθρο για την γερμανια που ανεβασαν τα κατοχικα προσφατα- θελει λιγο προσοχη -γιατι αυτο παει να γινει στην ευρωπη το ΕΥΡΩ πεφτει/ ζητω το μαρκο του δολαριου.[ επισημα πλεον ολα τα κρατητης ΕΕ πανε για ΔΝΤ εκτος γερμανιας–αυτη θα εγγυαται για τα κρατη με το αναλογο παντα τοκο και απλα ολοι σκλαβωθηκαν χωρις οπλα και με δικο τους αιμα] ξεσκονιστε προσεχτικα τον λογο του αρχοντα μας το αναφερει στα ισια μια ευρωπη λεει με ενα αρχηγο και οχι ενωση ευρωπαικων κρατων τα τελια θα ανακοινωθουν οτα ερθει ο προεδρος της γερμανιας στην ελλαδα [που θα βρησκανε τετοια συνκυρια να προεδρευει για τελαιταια φορα ενα δικο τους παιδι]

  18. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 4:11 ΜΜ

    Oταν μας φτασουν στο σημειο να πιστεψουμε πως " ολα θα πανε καλα " , τοτε να αρχισετε να φοβαστε . ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ .

  19. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 4:29 ΜΜ

    33Ο Πρίν μιλήσει ο καθενας πρέπει να κάνει αυστηρή αυτοκριτική για να εντοπίσει πόσο μακρυα είναι απ'την βαρκα.Κούνα τα χέρια σου και εμείς σε ακολουθούμε…θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες μετατροπές διότι με απλά χέρια δέν τα καταφέρνεις φόρα κουπιά dimi και προπελα

  20. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 6:15 ΜΜ

    Ολα για ολα αδέρφια…

  21. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 6:52 ΜΜ

    Ο ενας που βλεπει που ειναι?Θελω τοποθετηση του (Παιχταρα μου).

  22. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 6:54 ΜΜ

    Εγω βλέπω αγραμματους και αλαφροισκιωτους να τους έχει βαρεσει μπιελα. Οι Ανίκανοι να δημιουργησουν γλυκοκοιτανε την καταστροφή. Άντε να παίξετε κανα λότο η κανα στοιχημα και αφήστε τις προφητείες.

  23. 2:21 + 2:27 !!!
    Υ.Γ Είπε "ο πιστευων εις εμέ , έχει ζωήν αιώνιον "…α και κάτι νταηδες που θα τα βάλουν με τα τριβολια …κουνώντας τα "χέρια" τους …δεν έχουν τύχη.
    Υ.Γ 2 : ο φίλος που δεν έχει fb και δεν ψηφίζει στο Τουμπ..έχει κι αυτός κάτι
    απο Εκείνον "ο φυλατων την ζωήν αυτου θα απολέσει αυτήν , ο δινων την ζωήν αυτου θα κερδίσει αυτήν " κι απο μένα θα σου πω οτι η ακτινοβολία και το βαρεο μεταλλο που τρως καθην ημερα ουτε στην nsa δεν υπάρχει .-

  24. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 8:05 ΜΜ

    16 Ιανουαρίου 2014 – 6:11 μ.μ. Δεν είναι εύκολο αυτό… καθημερινά όλο και περισσότεροι είναι το λιγότερο εξοργισμένοι, πως να πείσουν ότι "όλα πάνε καλά" όταν "όλα πάνε σκατά" ;

  25. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 10:04 ΜΜ

    Εδω σε αυτη την φιλοξενη γωνια μπορουμε να αλλαζουμε αποψεις .

    Σχετικα με τις ημερομηνιες ..

    Εδω ολοκληρη εμυ επεσε εξω… και μαλιστα το πιστευαν …εβαλαν και το τηλεοπτικο σποτ καταστροφης να παιζει…. Αληθεια… μηπως αυτο το σποτ εχει αλλο λογο υπαρξης παγκοσμια….???

    Μηπως ειδοποιει καποιους για κατι?
    Παλια μια φιληστο ιντερνετ μου ειχε πει οτι μεσω των αναζητησεων του Ερυθρου Σταυρου επαιζαν πολλα… φτανει να ηξερες να τις ακους….

    Τελος παντων… οχι τωρα…

    Επιμενω σε ενα χρονικο διαστημα ημερων απο……
    29/01/14 εως 16/02/14
    Σε αυτο το διαστημα θα δουμε πολλα η θα ξεκινησουν πολλα…

    Η σημαια ανεβηκε ψηλα …. οχι ομως σημερα κατα την δυση…. μερα μεσημερι….
    ουτε τριημερο … ολοκληρωμενο….τι σου ελεγα πριν για το σποτ…???

    Οι 15/2 ,,,,??16/2 ειναι μια πολυ δυσκολη ζωνη…

    Κλεινοντας να πω οτι οι. τουρκοι πισω δεν θα κανουν… να εχουμε το νου μας σε βροχερες μερες… οσον αφορα το Αιγαιο μας.. για αλλου δεν ξερω…
    Κατα την κακοκαιρια στην Ροδο ,μετα τα δακρυα του Ταξιαρχη… ειχαμε ραδιοπαρεμβολες… πριν απο αυτο υπηρχαν κινησεις στρατευματων σε πιο προχωρημενες θεσεις.. απο τις γνωστες ..χωρις να επιστρεψουν πισω… Βουηξε…… το ιντερνετ…..

    Ας μην. δωσουμε την χαρα του φοβου..μας .σε κανεναν…

    Πρακτωρ…

  26. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 11:40 ΜΜ

    Κάποτε θα 'ρθουν να σου πουν
    πως σε πιστεύουν, σ' αγαπούν
    και πώς σε θένε

    Έχε τον νου σου στο παιδί
    κλείσε την πόρτα με κλειδί
    …ψέματα λένε

    Κάποτε θα 'ρθουν γνωστικοί
    λογάδες και γραμματικοί
    για να σε πείσουν

    Έχε τον νου σου στο παιδί
    κλείσε την πόρτα με κλειδί
    θα σε πουλήσουν

    Και όταν θα 'ρθουν οι καιροί
    που θα 'χει σβήσει το κερί
    στην καταιγίδα

    Υπερασπίσου το παιδί
    γιατί αν γλιτώσει το παιδί
    υπάρχει ελπίδα. http://youtu.be/2skR-SqNXjk (ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ1912)

  27. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 1:20 ΠΜ

    ο ενας που βλεπει που ειναι? που εισαι βρε περιμενω σχολιο 2 μερες τωρα.. αντε γραψε κατι..

  28. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 2:52 ΠΜ

    ο ένας που βλέπει απλά βλέπει.. γι'αυτό ονομάζεται έτσι.. 😀

  29. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 4:26 ΠΜ

    Εγω αναρωτιεμαι ειστε ετοιμοι αμα δεν γινει τιποτα απο ολα αυτα ;; Θα το αντεξετε αμα δεν ερθει η καταστροφη ;; Ειστε ετοιμοι να ζησετε την ζωη σας φυσιολογικα ;; Μηπως λεω μηπως σας εχει καρφωθει η ιδεα στο μυαλο οτι ολα συντομα θα τελειωσουν κ θα πεθανουμε ετσι κ αλλιως οποτε εχετε αναπαυθει απο τωρα στον καναπε σας ;; Μπορειτε να σταματησετε να διαβαζετε καταστροφολογιες ;; Πριν λιγο καιρο ξεκινησα να τα αναρωτιεμαι αυτα κ κατεληξα οτι κανω κακο στον ευατο μου τελικα που καθομαι κ τα πιστευω ολα αυτα και ζω με τον φοβο κ οχι ελευθερος ..

  30. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 4:53 ΠΜ

    είμαι ο ίδιος που μόλις έγραψα για ψευτοπροφήτη. βασικά δεν ήξερα ότι έχετε "έγκριση" στα σχόλια. κατάλαβα…. τσάμπα κόπος να γράψω, σιγά μην το "εγκρίνετε"…. (ελπίζω να είμαι λάθος κ να είστε ακριβοδίκαιοι και όχι αυτό που ευνόητα πάει το μυαλό μας με την "έγκριση" σχολίων προς ανάρτηση)
    ευχαριστώ

  31. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 1:49 ΜΜ

    ερώτηση : έχει καμιά σχέση ο δορυφόρος Τουρκιάς που καταστράφηκε?

  32. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΜΟΥ. Ο "ΞΕΝΟΣ" ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΣΤΑ ΟΡΑΤΑ!!! ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ "ΤΡΕΛΛΟ". ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ Η ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο "ΞΕΝΟΣ" ΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ……. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΗΔΗ ΠΟΝΕΜΕΝΟ. ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΗΔΗ ΚΤΥΠΗΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ Κ.Λ.Π . ΑΡΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΟΒΟΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ "ΤΡΟΜΟΣ" . ΑΟΡΑΤΟΣ, ΑΟΡΙΣΤΟΣ, ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ. ΣΥΝΤΗΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Η ΑΝΗΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΧΕΙΑ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ, ΥΓΡΗ, ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ "ΦΩΤΟΣ" ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΜΗΝΥΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟΙ, ΛΟΙΜΟΙ, ΠΟΛΕΜΟΙ, ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ, ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ "ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ". ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ!!!!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ!!!! ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΩΣ " ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ". Ο ΞΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ!!!!! ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ!!!!! ΑΓΡΥΠΝΙΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΤΡΟΜΟΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!! ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!! ΟΤΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ!!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΕΝΑ ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ, ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!!!!! ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!! ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΒΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!!! ΧΘΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ!!! ΘΥΜΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ…… : ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΜΑΖΕΥΑΜΕ, ΕΙΧΕΣ ΛΕΦΤΑ? ΕΙΧΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ? ΕΙΧΕΣ ΣΠΙΤΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΑΓΑΖΙΑ??? ΓΙΑΤΙ "ΕΤΡΩΓΕΣ" ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΗΤΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ?ΕΣΥ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΚΑΛΑ? ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!! ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ, ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ….. ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ!!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ???????? ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΦΡΙΧΤΩΝ ΖΟΥΜΕ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  33. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 1:59 ΜΜ

    Ρε παιδιά θέλω να σχολιάσουμε κάτι, δεν ξέρω ίσως να είναι βλακεία αλλά μου έχει καρφωθεί στο μυαλό κάτι που είπε ο Σαμαράς στο ευρωκοινοβούλιο,
    WE DELIVERED, <> μονο αυτή την λέξη είπε στα αγγλικά και μετά συνέχισε στα ελλ. παλυ. Το ερώτημα είναι γιατί μόνο αυτό <> και τελικός τι παραδώσαμε???
    δεν ξέρω αλλά εγώ έχω ερωτηματικά, επίσης προφητεία Πατήρ Παισιου <> μήπως τώρα είναι αυτό, με τους 6 βουλευτές της ΧΑ μέσα, Η βουλή από 300 είναι τώρα 294,ειναι σωστό?
    Μπορεί κάποιος να απαντήσει στα παραπάνω?
    Παιδιά δεν ξέρω για σας αλλά εγώ νομίζω ότι τα σημεία των καιρών είναι τώρα!!και ότι πολύ σύντομα θα δούμε πολλά-πάρα πολλά.

    Κρητικός

  34. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 3:15 ΜΜ

    Τίποτα δεν θα γίνει. Ο κόσμος κινείται πλέον με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όσοι προσαρμοστούν θα επιβιώσουν. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα για αρρωστημένα μυαλά.

  35. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 3:45 ΜΜ

    Η πολιτική ένωση της Ευρώπης είναι στην ατζέντα εδω και χρόνια, παρόμοιες δηλώσεις γίνονται μέσα και έξω από την Ελλάδα εδώ και χρόνια. Τώρα το κατάλαβες εσυ?

  36. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 01/17/2014 @ 7:52 ΜΜ

    μαρια ετσι απλα με ενα ποιητικο λογο εξεφρασες την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

  37. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!

    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ,

    ΑΘΗΝΑ(ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ)

  38. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 10:56 ΜΜ

    Μαρία σ΄ευχαριστώ για όλα όσα έγραψες. Περισσότερο όμως μου άρεσε μια φράση που ανέφερες στο κειμενό σου. Αυτό το " ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ " νομίζω τα λέει όλα.
    Τι σημαίνει πετυχημένος και ποιός πραγματικά είναι πετυχημένος ; Αν ζούσε στις μέρες μας ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα τον θεωρούσαμε πετυχημένο ; Μάλλον οχι…Γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έφυγε από τη ζωή τόσο φτωχός όσο ελάχιστοι. Κι όμως έζησε τοσα πολλά . Τόσο γεμάτη ζωή…Ποιός μας ορίζει την επιτυχία ; Ποιά λαμόγια στέρησαν από την παιδεία του Ελληνα τις αξίες ;
    Θα έρθει η ώρα της δικαίωσης. Είναι κοντά.

    Κατωαυλακιώτης

  39. Ανώνυμος 01/18/2014 @ 12:00 ΠΜ

    Κρητικος κι εγω την ιδια παρατηρηση εκανα και μια πρωτη ερμηνια -πολυ προχειρη-που εδωσα , ειναι η εξης : Λεγοντας τη συγκεκριμενη φραση και μονο στα αγγλικα , αφενως δεν αφηνει κανενα περιθωριο παρερμηνιας προς τα αφεντικα του και παραδεχεται αμεσα σε ολο τον πλανητη την παραδοση και αφ ετερου μεσα σε μια ομιλια στα ελληνικα , κανεις δεν θα μπει στον κοπο να μεταφρασει στους Ελληνες-κυριως τους μεγαλυτερους που δεν κατεχουν τη βαρβαρικη-μια και μονη λεξη ( ΠΑΡΑΔΩΣΗ) !!! Οποιος καταλαβε , καταλαβε , αλλα κανεις δεν θα ασχοληθει με αυτη τη μια και μονη λεξη που πουθενα δεν θα ακουστει στα ελληνικα . Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ . ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ .

  40. Ανώνυμος 01/18/2014 @ 12:22 ΠΜ

    Μαρια ελεγες σε αιγοκερινα πως δεν χρειαζεται λεφτα και πως δεν ειναι αναγκη να ειναι " επιτυχημενη " !!! Αυτη , τι σου ειπε ( αν κι αυτες συνηθως καμωνοντε πως συμφωνουν με το συνομιλητη τους , χαμογελανε συγκαταβατικα και μετα …) . Τι σου ειπε ; Υ.Γ αφοβια . Αυτο ειναι το μυστικο . Τι μπορουν να μας κανουν ; Το πολυ πολυ να πεθανουμε , και λοιπον ; Ετσι κι αλλιως αυτο θα συμβει . Αφου ηρθαμε θα φυγουμε . Το μετα ειναι το θεμα . Ο επομενως σταθμος και το τι κουβαλαμε στο δισακι που θα παρουμε μαζι μας .

  41. Ανώνυμος 01/24/2014 @ 4:32 ΜΜ

    Μαρια το πολύ σπουδαιο είναι αυτό που ανεφερες <…….ποιος σου ειπε ότι πρεπει να εισαι πετυχημενη…..>Τα μυνηματα αυτά ηταν ο περίγυρος οι γονεις….κλπ η δικη μου γενια ετσι γαλουχηθηκε ετσι ανατραφηκε η αυτοαποριψη ηταν στο μεγαλειο της από την στιγμη που δεν εκανα κατι μεγαλο δεν εργασθηκα ημουν συζυγος και μητερα δυο αγοριων .Ατελειωτες ωρες με τον εαυτον μου με οδηγησαν στην απελπισια καποια στιγμη αρχισα να κατανοω την πλανη μου κι εκανα την επανασταση μου εσωτερικα να αποστασιοποιούμαι οτιδήποτε γιαλιστερο και επιφανειακο Τι ελευθερια Εχω πολύ δρομο μπροστα μου .Μετα από τοσα χρονια εκτιμησα αυτό που μου εστειλε ο θεος να μην εργασθω και να εχω τον χρονο να ασχοληθώ με το μεσα μου Δεν σημαινει ότι είμαι εαντιον της εργασιας αντιθέτως πιστευω ότι θα πρεπει να γινεται από αγαπη προς το επαγγελμα της επιλογης μας και όχι να μιλουν οι αλλοι με αποδεκτο τρο πο και θαυμασμο η εσωτερικη ησυχια είναι το πολυτιμωτερο αγαθο Θειο δωρο προς τον εαυτον μας και τους αλλους

  42. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ
    ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ (ΕΧΩ ΟΧΤΩ ΠΑΙΔΙΑ)
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ .ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ .
    ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

  43. μεσα στο φλεβαρη θαρθει για να παρει οτι εχει αφησει μα θα την πατησει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!15

  44. Ανώνυμος 02/07/2014 @ 9:20 ΜΜ

    ΕΑΝ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΞΕΝΟΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  45. Ανώνυμος 02/07/2014 @ 9:23 ΜΜ

    ΕΑΝ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΞΕΝΟΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  46. Ανώνυμος 02/20/2014 @ 9:53 ΠΜ

    Ψαξε να βρεις τι κρυβετε πισω απο αυτη την προταση και πως συνδεεται αυτο με τον Heru-ra-ha/Απολλωνα και την Κυπρο και θυμισου οτι ο Μεγας Αλεξανδρος ειναι ο Ωρος-Απολλωνας. Μηπως ψηνεται κατι περιεργο στο αστρικο το οποιο θα τους τρελανει ΟΛΟΥΣ? Μηπως εχει ξεκινησει ηδη η αντιστροφη μετρηση? Ψαξε το. http://cyprus-mail.com/2014/02/19/yeroskipou-sets-sights-on-new-e7bn-ra-sort/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*