Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:30 - 11/05/2013

Φρικτό Βίντεο: Ραββίνος τα παραδέχεται ΟΛΑ…”Σκοτώνουμε κάθε χρόνο 300 χιλιάδες παιδιά μόνο στις ΗΠΑ – Στα McDonald’s τρώτε το κρέας των παιδιών σας”!!! (Δείτε το πριν το κατεβάσουν)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το βίντεο που πρέπει να ακούσετε όλοι σας. Μεταφράστε και αναπαράξτε το σε όλα τα μπλόγκς πριν το κόψουν.
Καταπληκτική συνέντευξη ραβίνου Φιλκενστέϊν .

Ολοκαύτωμα, θανατώσεις παιδιών και αίμα στο φαγητό , επαναστάσεις, φεμινιστικά κινήματα, ομοφυλοφιλία, μετανάστευση κλπ κλπ.
Επιβάλλεται όποιος γνωρίζει καλά αγγλικά ας μεταφράσει για να γνωρίσουν οι Έλληνες γκοήμ μερικές αλήθειες για τον κόσμο μας.

Πλέον δεν κρατάνε κανένα πρόσχημα.

Αποσπάσματα από τα λεχθέντα του ραβίνου: «Σκοτώνουμε κάθε χρόνο 300 χιλιάδες παιδιά μόνο στις ΗΠΑ. Το αίμα τους βάζουμε στη μάτσα. Στα μακντόναλντς τρώτε το κρέας των παιδιών σας»….. «Όλα έχουν τελειώσει για την λευκή φυλή για αυτό εγώ μιλάω τόσο ελεύθερα για όλα τα θέματα από αυτήν την εκπομπή»…. «φέρνουμε τους κίτρινους από την λατινική Αμερική και οι λευκές γεννούν πλέον μόνο μπάσταρδους»….

ΠΗΓΗ
iokh



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

  1. Ανώνυμος 05/11/2013 @ 7:41 ΜΜ

    Έχω ένα σοβαρό ερώτημα μετά από αυτά που διάβασα, είδα και κατεννόησα
    Αν πώ ραββίνος με πίττα χωρίς κρεμμύδι θα θεωρηθώ νεοναζί ή ρατσιστής?

    Αριστοφάνης από το Bahrain.

  2. ΛΕΩΝΙΔΑΣ 05/11/2013 @ 8:54 ΜΜ

    Και γιατί μας το λέει για νέο ;Μήπως νομίζει το ζώον του σιωνισμού ότι δεν γνωρίζουμε τόσα χρόνια τι κάνουν; Μήπως νομίζει το κτήνος,ότι κατά την διάρκεια των αιώνων που πέρασαν,οι πράξεις και τα κατορθώματά τους ξεχάστηκαν ή έμειναν απαρατήρητα. Μήπως νομίζει ότι ξεχάσαμε για ποιό λόγο τους εξαφάνισε ο Αντίοχος ο Δ΄ο επιφανής,ή ο ο ρωμαίος στρατηγός Τίτο ,η ο Ρώσος ιερέας πατήρ Β. Παναρίτης στο βιβλίο του "Η αποκάλυψη του Ταλμούδ" δεν ξεσκeπάζει της ανθρωποθυσίες τους: Η Εφήμερίδα Ακρόπολη το ίδιο. Δέστε την ιστοσελίδα catauxe des ameroi και δείτε πόσα παιδιά έχουν πληρώσει με την ζωή τους τις ορέξεις αυτών των σατανάδων της κολάσεως,που φέρουν και βασιλικούς τίτλους τρομάρα τους,τα κτήνη.Το site λέγεται blok Devil " προσκυνητές" και το κάστρο του σατανά είναι στα σύνορα Βελγίου Γαλίας,το οποίο αποκρύπτεται από το google earth.

  3. Ανώνυμος 05/11/2013 @ 9:01 ΜΜ

    Ειναι ηδη 12 μερες μεσα και δε το εχουν κατεβασει ακομα.
    κατι τετοια κατεβαινουν μεσα σε 2 μερες το πολυ..
    σιγουρα δεν τ αφησαν στη τυχη του..

  4. Ανώνυμος 05/11/2013 @ 11:12 ΜΜ

    Λοιπόν,
    Κάθισα και το άκουσα όλο.
    Μιλώ, γράφω και καταλαβαίνω Αγγλικά τέλεια.
    Σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν λέω ότι αυτά που λέγονται δεν γίνονται.

    Αλλά η συγκεκριμένη συζήτηση, είναι 1000% θέατρο.
    Ο τρόπος που λέγονται και παρουσιάζονται κάποια θέματα, το κάνουν αυτό ΑΠΟΛΥΤΩΣ προφανές.
    Ο παρουσιαστής έχει κάνει αυτήν την παραγωγή, και χρησιμοποιεί αυτόν το ηθοποιό (που πιθανόν να είναι και ο ίδιος), για να περάσει το μήνυμα του.

    Και πάλι, λέω:
    Σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν λέω ότι αυτά που λέγονται δεν γίνονται.

  5. Ανώνυμος 05/12/2013 @ 3:53 ΠΜ

    Mufa 100%

  6. Τα τελευταία 10 λεπτά…είναι όλα τα λεφτά…για ανθρωποθυσίες κ.λ.π. Το καλό είναι ότι δεν συγχύστηκα με αυτά που άκουσα…άρα…το σχέδιό τους να δημιουργήσουν αγανάκτηση στον κόσμο και συναισθήματα θυμού…και να διαχειριστούν όλην αυτήν την ενέργεια…απέτυχε…τουλάχιστον σε όσους έχουν ξυπνήσει και πολεμούν σε πνευματικό επίπεδο…εγώ ξέρω ότι οι αρχηγοί τους έχουν φύγει για άλλους γαλαξίες…και έμειναν πίσω μερικοί που το παίζουν ξύπνιοι και κάνουν προσπάθειες να παραμείνουν στην εξουσία…αυτό όμως δεν είναι επιτρεπτό από ανώτερες δυνάμεις…

  7. Ανώνυμος 05/12/2013 @ 8:56 ΠΜ

    Kανονικά έπρεπε να μας δώσει στα αγγλικά το όνομα του δημοσιογράφου και του συνομιλητή, το αρχείο της εκπομπής και το ΜΜΕ και ό,τι θα διευκόλυνε την έρευνα για επιβεβαίωση. Το ότι υπάρχουν τρελλοί οπουδήποτε που μπορεί να κάνουν και να σκέπτονται τέτοια πράγματα είναι γνωστό, αλλά δεν τα διατυμπανίζουν.

  8. Ανώνυμος 05/13/2013 @ 7:19 ΠΜ

    Ο ΘΕΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ , ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΤΕΡΑ…ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ .

  9. Ανώνυμος 05/13/2013 @ 7:37 ΠΜ

    Μούφα. Δεν τρώνε τα παιδιά τους στην αμερική. τα παιδιά των "κακών μουσουλμάνων" τρώνε. κίτρινη φυλή άλλωστε δεν είναι οι κάτοικοι της ηπείρου της αμερικής.

  10. Ανώνυμος 05/13/2013 @ 8:14 ΠΜ

    Μα κοι οι εβραίοι μπάσταρδη φυλή είναι, από Λευκή και Κίτρινη φυλή βγήκαν.

  11. Ανώνυμος 05/14/2013 @ 8:17 ΜΜ

    Συγχαρητήρια στον ψευτοδημοσιογράφο για την μούφα!!! Άραγε κουράστηκε πολύ??? Τα ίδια και τα ίδια όμως επαναλαμβάνουν και γι αυτό δεν πείθουν…πρέπει να γίνουν λίγο πιο εφευρετικοί αν θέλουν να κατηγορήσουν τους Εβραίους, κάτι πιο πιστευτό…και μικρό παιδάκι αντιλαμβάνεται πια τις προθέσεις τους…..

  12. Δεν κατεβαζουν τις φαρσοκομμωδιες και τα γελοια βιντεο…

  13. Το περιμενα οτι τα σχολια θα ειναι κλειστα

  14. Ανώνυμος 05/15/2013 @ 8:48 ΠΜ

    Εως πότε θα γράφετε και θα επινοείτε αηδείες;;

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΒΒΙΝΟ ΕΚΕΙ;
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    Όλη η φάση είναι ακόμα μία αντιεβραϊκή επινόηση, ανάμεσα στις εκατοντάδες που επινοούν κάθε μέρα.

    ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
    ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

    Το βίντεο που ανεβάζει ο κάθε πικραμένος ή που γράφει σε ένα μπλογκ ο κάθε ημιμαθής δεν είναι σοβαρή πηγή πληροφόρισης.

    Υπάρχουν τόσοι μύθοι γύρω από τους Εβραίους τους οποίους οταν κάποιος ψάξει σοβαρά βλέπει ότι δεν στέκουν (και τόσο μίσος), που πλέον είμαι πολύ επιλεκτικός στο τι πιστεύω.

  15. Ανώνυμος 05/15/2013 @ 9:52 ΠΜ

    Απάντηση στα τα τελευταία 5 μυνύματα. Οι ίδιοι οι κάτοικοι της Αμερικής συζυτούν αυτά τα θέματα καθώς και το ότι οι χάρα τους μετατρέπεται σε βάναυστο κομουνιστικό καθεστός με άπορουσ πολίτες. 50 Εκ, δηλαδή 1/7 πολίτεσ τρέφεται με κουπόνια σίτησης. Εσείς που σχολιάζεται έχετε κάνει έρευνα καί είδατε ότι δημοσιογράφοι, γερουσιαστές, σταθμοί τηλεοπτικοί δεν ξέρουν τι λένε, και ξέρετε εσείς. Οι απλά λέτε ότι μπαρούφα σας κατέβει στο κεφάλι σε 2 δευτερόλεπτα;

  16. Ανώνυμος 05/16/2013 @ 11:29 ΠΜ

    Για ολους τους Ελληνες….19 Μαιου(Γενοκτονια των Ελληνων του Ποντου) στο συνταγμα…Ηρθε η ωρα….ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ…..ΚΑΛΥΤΕΡΑ 1 ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ….

  17. Σε μιά πραγματικά φρικτή κατάσταση, που έχουν επιβάλει οι Σιωνιστές μέσω της εξαγοράς των κυβερνήσεων και του τραπεζικού συστήματος, την ανθρωπότητα προκειμένου να πάρουν πλήρως την εξουσία και την εκμετάλλευση όλου του πλανήτη, χρησιμοποιείται και μιά άλλη μέθοδος. Δίνεται μιά υπερβολική διάσταση με δύο σκοπούς. Πρώτος είναι, οι πιό αφελείς και εύπιστοι να τρομοκρατηθούν και να καταληφθούν από φοβικό σύνδρομο με αποτέλεσμα να κινούνται πλέον μοιρολατρικά ή να εκτίθενται στον πρόσφατα και στην Ελλάδα αντιραστιστικό ( τεχνικά βεβαίως)στάτους.Ο δεύτερος είναι το γεγονός που διαμορφώνεται μέσω της τρομάρας τους και της αφέλειάς τους. Αυτό είναι να τραγικοποιήσουν περισσότερο την ήδη υπερβολική κατάσταση που παρουσιάζεται( πχ ανθρωποθυσίες και πόσιμο αίμα )ούτως ώστε να βγαίνει προς τα έξω, ότι οι αντισιωνιστές είναι μόνον οι ηλίθιοι άρα ίσως δεν υφίσταται σοβαρό πρόβλημα και ας μην το ψάχνουμε και πολύ ή αν όντως μας φοβίζει να μην εκφέρουμε γνώμη γιατί θα χλευαστούμε. Έτσι αποτρέπουν την έκφραση κάποιων, που λόγω της ηπιότερης στάσης των και πιθανά πιό ορθολογικής θα έβρισκε αποδοχή σε περισσότερα στρώματα και θα είχε ίσως την δέουσα απήχηση και αποτέλεσμα.

  18. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 12:39 ΜΜ

    Πολλά έχουμε ακούσει και γιαυτό το θέμα και για πολλά παρόμοια άλλα θέματα.Όμως όσο ψέματα και να μας φαίνονται σίγουρα μια βάση την έχουν.Πολλά μας περιμένουν στο μέλλον και πολλά μας ετοιμάζουν πίσω απο την πλάτη μας .Πιστέψτε μόνο αυτο θα μας σώσει.

  19. Ανώνυμος 08/18/2013 @ 7:53 ΜΜ

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ:

    "Εκαρτέρησεν ο Κύριος ύστερα από την σταύρωσίν του τριάντα χρόνια να μετανοήσουν, αλλά δεν μετενόησαν. Τότε τους κατηράσθη, του αφώρισε, τους ωργίσθη και αφήκε τον διάβολον μέσα εις την καρδία των, καθώς τον έχουν έως σήμερον. Εσκοτίσθησαν, έφυγον από όλον τον κόσμον κα επήγαν εις την Ιερουσαλήμ. Σηκώνει ο Θεός τον βασιλέα από την παλαιάν Ρώμην και πολιορκεί τους Εβραίους μέσα εις την Ιερουσαλήμ, και οι πατέρες και αι μητέρες έσφαζον τα τέκνα των και τα έτρωγον· ο διάβολος θέλει να τρώγουν οι γονείς τα τέκνα των, και όχι ο Θεός."

    "Καθώς γεννηθή το Εβραιόπαιδον, αντί να το μαθαίνουν να προσκυνή τον Θεόν, οι Εβραίοι, παρακινούμενοι από τον πατέρα των τον διάβολον, ευθύς οπού γεννηθή, το μαθαίνουν να βλασφημά και να αναθεματίζη τον Χριστόν μας και την Παναγίαν μας· και εξοδεύουν πενήντα, εκατόν πουγγία να εύρουν κανένα χριστιανόπουλο να το σφάξουν, να πάρουν το αίμα του, και με εκείνο να κοινωνούν. Ο διάβολος θέλει να πίνωμεν το αίμα των παιδίων, και όχι ο Θεός"

    "Σφάζει ο Εβραίος ένα πρόβατον, και το μισό το εμπροσθινόν το κρατεί δια λόγου του, και το πισινόν το μουτζώνει και το πωλεί εις τους χριστιανούς δια να τους μαγαρίση. Και αν σου δώση ο Εβραίος κρασί ή ρακί, είνε αδύνατον να μη το μαγαρίση πρώτον· και αν δεν προφθάση να κατουρήση μέσα, θα πτύση. Όταν αποθάνη κανένας Εβραίος, τον βάζουν μέσα εις ένα σκαφίδι μεγάλο και τον πλένουν με ρακί, και του βγάνουν όλην του την βρώμα, και εκείνο το ρακί το φτιάνουν με μυριστικά, και τότε το πωλούν εις τους χριστιανούς ευθηνότερον, δια να τους μαγαρίσουν. Πωλούν ψάρια εις την πόλιν οι Εβραίοι; Ανοίγουν το στόμα του οψαρίου και κατουρούν μέσα, και τότε το πωλούν εις τους χριστιανούς."

    ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ…ΤΟΤΕ ΤΙ?!
    ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ, ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ MCDONALDS KAI ΙΣΩΣ ΑΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*