Διαφημίσεις

Απόστολος Κακλαμάνης: «Κάθε δέκα χρόνια οι γείτονές μας δοκιμάζουν τις αντοχές μας»…Για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία προειδοποίησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επικαλούμενος τον υφυπουργό Άμυνας Αθ.Δαβάκη ο οποίος προειδοποίησε για υπερσυγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων στον Έβρο

Το ενδεχόμενο στρατιωτικής σύρραξης με την Τουρκία είναι πιθανό, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κακλαμάνη. «Οι σημερινοί νέοι μπορεί να χρειαστεί να πολεμήσουν για την πατρίδα όπως έκαναν οι πατεράδες και οι παππούδες τους», προειδοποίησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κακλαμάνης επικαλέστηκε αναφορές του υφυπουργού Αμυνας Αθανάσιου Δαβάκη περι συγκέντρωσης στρατιωτικών δυνάμεων στα χερσαία σύνορα προκειμένου να απευθύνει μήνυμα ενότητας προς την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής τόνισε: «Βάστα Ρόμελ! Η Ελλάδα αγωνιζόταν και στα μετόπισθεν λειτουργούσε μια 5η φάλαγγα… Ο λαός θέλει ενθάρρυνση αντι να ταΐζεται με μιζέρια… θέλει πίστη στην πατρίδα». Κατά τον κ. Κακλαμάνη «κάθε δέκα χρόνια οι γείτονές μας δοκιμάζουν τις αντοχές μας», εννοώντας ότι μια φορά κάθε δεκαετία η Άγκυρα προκαλεί τεχνητή κρίση που φέρνει την Ελλάδα και την Τουρκία στα πρόθυρα του πολέμου.

«Οι σημερινοί νέοι μπορεί να χρειαστεί να πολεμήσουν για την πατρίδα όπως πολέμησαν οι πατεράδες και οι παππούδες τους», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Ο λαός θέλει ενθάρρυνση στην πίστη και στην πατρίδα».

Στην ομιλία του στη Βουλή ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης είχε επισημάνει: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ενεργός απειλή διατυπωμένη από τη γείτονα και δεν υπάρχει, επίσης, καμία αμφιβολία ότι υπάρχει υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια, αλλά και σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Τουρκίας.

Επίσης, ουδείς αμφισβητεί ότι υπάρχει καθημερινή πρακτική, αεροπορική και ναυτική, όσον αφορά παραβιάσεις, επεμβάσεις σε περιπτώσεις έρευνας και διάσωσης από τη γείτονα, κάτι που σημαίνει ότι η χώρα μας πρέπει ανά πάσα στιγμή να έχει τα αντίστοιχα και ανάλογα δεδομένα, προκειμένου να μη βρεθεί ελλείπουσα προς αυτήν την πραγματικότητα.

Τούτη την πραγματικότητα, λοιπόν, διαχειριζόμαστε σε όλα τα επίπεδα του αμυντικού σχεδιασμού και της νέας δομής, σταθμίζοντας την ορθή εκτίμηση της πραγματικής απειλής και την εθνική στρατηγική της χώρας».
protothema.gr /veteranos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

35 σχόλια στο “Υπερσυγκέντρωση Τουρκικών Στρατευμάτων στον Έβρο …Πάμε για” θερμό” προειδοποίησε ο Κακλαμάνης”
  1. Α, ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΩΡΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ; ΑΜ ΔΕ, ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΑΠΟΥ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…..

  2. ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΘΗΤΑΙ

  3. να εισαι σιγουρος οτι τα παιδια τους δεν θα πανε στον πολεμο θα βρουν τροπους να τον αποφυγουν

  4. Πόσοι θα την "κάνουν" σε περίπτωση επιστράτευσης λόγω σηχαματος την ελληνικής κυβερνητικής κατάντιας………… Και θα είναι μεγάλο κριμα.

  5. Ακομα ζει αυτη η οχια?Ρε το λοκωγερο,τελικα ακομα δε πηγε ουτε απο πεσιμο ουτε απο χεσιμο.
    Τωρα επιασε ο πονος και ο καημος τους απατριδες καταστροφεις της χωρας.
    Εισαι τυχερος ρε σιχαμα που εισαι και με τα δυο ποδια στο ταφο και θα γλιτωσεις τη κρεμαλα που ερχεται συντομα,αλλα ευτυχως για μας δυστυχως για σενα υπαρχει και Θεος και βλεπει.
    ΟΥΣΤ

  6. Φίλε 11.38.αυτο εχει να κάνει με την κατάληψη νήσων απο τους Τούρκους.χαραματα και με άσχημο καιρό θα γίνει.μακαρι να πέσουν αλλα …..

  7. …καλα ρε…ποιος ειναι αυτος ο κακλαμανης και ποια βαρυτητα εχουν οι μαλακιες που λεει;Μηπως ξεχναμε οτι ειναι μερος του προβληματος της χωρας της μεταπολιτευσης και συνεπως συνυπευθυνος για το χαος που επικρατει στον ελληνικο λαο.Μηπως και σεις οι μπλοκερ ειστε
    βαπορακια ,που τους προβαλετε.Ολοι αυτοι πρεπει ν ανηκουν στο πανθεον των φαντασματων…mister!

  8. Και εσεις οι κωλογεροι την ξεπουλατε την πατριδα με μια ψηφο σας στους τοκογλυφους φιλους σας.Οι νεοι θα υπερασπιστουν την πατριδα ρε ρεμαλια εσεις τι κανατε τοσα χρονια?Γιατι να χαθουν ζωες για τα δικα σας παιχνιδια?Κακο ψοφο να εχετε ολοι σας!!!!

  9. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ…
    ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟ
    http://www.katohika.gr/2013/11/min-plisiasete-tis-grames.html
    ΣΤΙΣ 8 Νοεμβρίου 2013 – 7:23 μ.μ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ ΟΠΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ :

    ΄΄ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ…
    ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ…..
    ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΥΨΙΣΤΟΣ ΗΧΗΡΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΥ ΣΚΙΗ
    ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
    ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΟΥΤΕ ΑΝΕΥ ΤΟΥΤΟΥ
    Ο ΣΙΩΠΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙ
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ΄΄

    ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ http://www.katohika.gr/2013/11/kante-oti-mporeite-na-proetoimasteite-irthe-i-ora-tis-megalis-anatropis.html ΣΤΙΣ 8 Νοεμβρίου 2013 – 8:49 μ.μ.
    ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ :

    ΄΄ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ…
    ΤΩΡΑ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ..
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…..
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΗΜΑΤΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ……..
    ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ… ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ.
    ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ / ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..
    ΗΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…
    ΠΡΑΞΕ ΤΟΤΕ…
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…΄΄

    Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΡΘΕ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ) ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ 10/11/13 – 21:27 ΜΕΣΩ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ DEFENCENET.GR ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ /ΑΛΒΑΝΟΙ/ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ/ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ /ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ..

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΧΕΡΙ (ΟΛΙΓΟΝ ΒΡΙΣΙΜΟ) ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.
    ΑΛΗΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟΓΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ…..
    ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ;
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…
    ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ ΑΛΗΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ / ΘΕΑΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ / ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΑΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ (ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ) ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΜΥΝΑ..
    ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ…
    ΣΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΑΡΜΑΔΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ
    ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ( ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΜΑΧΗΣ 5ης ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΗΚΕ ΗΔΗ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟΙ/ΠΡΟΔΟΤΕΣ) .

    ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
    (ΗΔΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ / ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΕΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ…ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ…ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ….

    ΔΙΔΩ ΚΩΔΙΚΟΥΣ/ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΑΝ.

    (ΣΤΙΓΜΑ / ΑΙΘΟΥΣΑ;)
    Up All Night
    STY / UAN
    Understood And Noted

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΤΩΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ (ΔΗΘΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ /ΔΗΘΕΝ ΜΑΙΜΟΥ ΄΄ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ΄΄ (ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ.
    ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ.
    Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ…
    ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΩ.
    ΑΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ ΄΄Η΄΄ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΘΑΡΡΟΣ / ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ / ΗΘΟΣ / ΚΑΙ ΠΡΟ-ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  10. Κ ποιός θα πάει ρε απάλευτοι.Θα καθήσει κανείς να παίξει τον κομπάρσο σε μια σκηνοθετημένη ενέργεια και σε μια προσυμφωνημένη λύση?Πάνε ψόφα εσύ κακλαμάνη.Οι νέοι δε θα πάνε πουθενά,όταν έχουν τέτοιους πολιτικούς παίρνοντας τέτοιες αποφάσεις

  11. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΑΔΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΜΩΣ… ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΧΩΡΙΟ ΕΘΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…

  12. ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΓΕΡΙΚΗ ΑΛΕΠΟΥ…..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ SITE…..ΦΟΒΟΣ.
    ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ..???? ΑΠΛΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΜΟΤΙΒΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!!!!!!

  13. Ἐλθέ, μάκαρ, Παιάν, Τιτυοκτόνε, Φοῖβε, Λυκωρεῦ, Μεμφῖτ᾽, ἀγλαότιμε, ἰήιε, ὀλβιοδῶτα, χρυσολύρη, σπερμεῖε, ἀρότριε, Πύθιε, Τιτάν, Γρύνειε, Σμινθεῦ, Πυθοκτόνε, Δελφικέ, μάντι, ἄγριε, φωσφόρε δαῖμον, ἐράσμιε, κύδιμε κοῦρε, † μουσαγέτα, χοροποιέ, ἑκηβόλε, τοξοβέλεμνε, Βράγχιε καὶ Διδυμεῦ, † ἑκάεργε, Λοξία, ἁγνέ, Δήλι᾽ ἄναξ, πανδερκὲς ἔχων φαεσίμβροτον ὄμμα, χρυσοκόμα, καθαρὰς φήμας χρησμούς τ᾽ ἀναφαίνων· κλῦθί μου εὐχομένου λαῶν ὕπερ εὔφρονι θυμῶι· τόνδε σὺ γὰρ λεύσσεις τὸν ἀπείριτον αἰθέρα πάντα γαῖαν δ᾽ ὀλβιόμοιρον ὕπερθέ τε καὶ δι᾽ ἀμολγοῦ, νυκτὸς ἐν ἡσυχίαισιν ὑπ᾽ ἀστεροόμματον ὄρφνην ῥίζας νέρθε δέδορκας, ἔχεις δέ τε πείρατα κόσμου παντός· σοὶ δ᾽ ἀρχή τε τελευτή τ᾽ ἐστὶ μέλουσα, παντοθαλής, σὺ δὲ πάντα πόλον κιθάρηι πολυκρέκτωι ἁρμόζεις, ὁτὲ μὲν νεάτης ἐπὶ τέρματα βαίνων, ἄλλοτε δ᾽ αὖθ᾽ ὑπάτης, ποτὲ Δώριον εἰς διάκοσμον πάντα πόλον κιρνὰς κρίνεις βιοθρέμμονα φῦλα, ἁρμονίηι κεράσας {τὴν} παγκόσμιον ἀνδράσι μοῖραν, μίξας χειμῶνος θέρεός τ᾽ ἴσον ἀμφοτέροισιν, ταῖς ὑπάταις χειμῶνα, θέρος νεάταις διακρίνας, Δώριον εἰς ἔαρος πολυηράτου ὥριον ἄνθος. ἔνθεν ἐπωνυμίην σε βροτοὶ κλήιζουσιν ἄνακτα, Πᾶνα, θεὸν δικέρωτ᾽, ἀνέμων συρίγμαθ᾽ ἱέντα· οὕνεκα παντὸς ἔχεις κόσμου σφραγῖδα τυπῶτιν. κλῦθι, μάκαρ, σώζων μύστας ἱκετηρίδι φωνῆι.

    ΦΑΕΘΩΝ

  14. την για ποιον να πολεμησουν ρε πλακομουνακι για την ελλαδα την σημαια την οικογενεια του σιχαμενε ναι εμεις τα φτωχοπαιδα γιατι εχουμε και ιερα οσια εσυ αμα θες πηγαινε με τους 300 την αρχουσα ταξη και με οποιον αλλο θες

  15. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    ΠΡΟΣ ''ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ''
    Απ ότι κατάλαβα από τα γραφώμενά σου,φίλτατε, η απειλή υφίσταται.Ή κάνω λάθος? Ο κωδικός της δε,είναι το'' Up All Night''?
    Σε περίπτωση που κάτι γίνει με την Τουρκία πάντως πιστεύω ακράδαντα ότι θα υπάρξει παλλαϊκή άμυνα.Σίγουρα θα υπάρξουν προδότες -λιποτάκτες αλλά όλοι οι Έλληνες θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

  16. Ρε χαϊβάνι αρθρογράφε,η κινητικότητα των τουρκικων στρατευμάτων είναι δικαιολογημένη.Ξεχνάς ότι οι ρώσοι έχουν κατεβάσει τον μισό τους στόλο στην ανατολική μεσόγειο;

  17. Δηλ. τώρα θα πρέπει εγώ ν'αποφασίσω εάν προτμώ να με πηδάνε οι ΤΟΥΡΚΟΙ οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ οι ΡΩΣΣΟΙ οι ΕΒΡΑΙΟΙ η οι ΕΛΛΗΝΕΣ?
    …Να πάρω την βοήθεια του κοινού?

  18. Για να το …δούμε λιγο..
    Οι ΤΟΥΡΚΟΙ …έχουν την εμπειρία,ειναι και..μερακλήδες!
    Οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !
    Οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ?Μπα(δώσαμε,δώσαμε)
    Μένουν ΡΩΣΣΟΙ,ΕΒΡΑΙΟΙ και "ελληνες"?
    Για πείτε κιέσείς..(ελεύθερα..την γνώμη σας.)

  19. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

    ΠΡΟΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 11 Νοεμβρίου 2013 – 12:24 μ.μ.
    ΝΑΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ-ΚΑΛΥΦΘΗΣΑΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ/ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ…
    (ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ).
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ (ΘΕΤΙΚΗ) ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΡΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΚΥΠΡΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ
    (ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ) ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ.
    ΟΨΟΜΕΘΑ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  20. ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΥΕΤΑΙΟ 48ΩΡΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ.

    ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ Η ΗΘΙΚΗ, Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝΤΑΙ, ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ, ΕΥΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ.

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΘΙΓΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΞΕ (Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ).

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΒΑΔΙΖΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝ-ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΧΕΊΡΙΣΤΩΝ.

    ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΓΗΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΥΛΑΚΤΗ ΘΡΑΚΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ (ΚΑΙΣΑΙΡΕΙΑ), ΤΗΝ ΚΙΛΙΚΙΑ (ΑΔΑΝΑ), ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ (ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ), ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΔΟΪΡΑΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΤΕΡΟΘΑΛΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΩΣ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΦΙΟΝ ΚΑΡΑΧΙΣΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ 5 (ΠΕΝΤΕ) ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΟΣΟΙ ΚΡΑΥΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΡΘΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΧΩΝ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΓΗ ΣΑΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΚΛΑΒΩΝ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

    ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ), ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΒΑΪΑ, ΤΟΝ ΦΑΕΘΩΝΑ, ΤΟΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟ 2, ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ, ΤΟΝ ΣΗΜΑΤΟΡΩ, ΤΟΝ ΜΠΛΑΚ ΑΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΟ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΑΣ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΤΗΝ Ιώ ΨΥΧΑΓΩΓΟ, ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ. (ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΤΟΥΣ ΞΕΧΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ).

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΙΩ

  21. Αγαπητή ΙΩ,
    Το ήθος,η εντιμότητά σου και η αξιοπρέπειά σου είναι εμφανή και αξιοθαύμαστα.Τόσο καιρό διαβάζω και σπανίως γράφω.
    Ξέρω όμως ότι όταν δω σχόλιό σου διψώ να το διαβάσω γιατί πάντα έχει ενδιαφέρον και πάντα ξεχωρίζει .
    Κυρίως γιατί είναι ο καθαρός λόγος της ζεστής καρδιάς.
    Μην το στερήσεις!
    Μετά τιμής,
    Σ.

  22. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Ευχαριστώ ''ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ'' για την εξήγηση.

    Προς
    Littlepartofsoul
    Τώρα είναι που χρειάζονται όλες οι ελληνικές ψυχές.Τώρα είναι που θα πρέπει να δώσουμε την ύστατη μάχη σε όλα τα πέδία.Όχι δεν νομίζω ότι θα φύγεις γιατί δεν μπορεί κανείς κακοήθης να σε διώξει από οπουδήποτε πολύ περισσότερο δεν θα τον αφήσεις να κάνει κάτι τέτοιο.

  23. προς ΙΩ

    είπες …..

    ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ Η ΗΘΙΚΗ,μπλα μπλα μπλα μπλα…

    είπα………
    ΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ !

    ΜΕ φιλικούς χαιρετισμούς…….

    ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ)

  24. IΩ και εγώ πάντα διαβάζω τα σχόλιά σου και έχω μάθει πολλά μέσα από αυτά. Έχεις πολύ ωραίο λόγο γι αυτό σε παρακαλώ μην τους κάνεις τη χάρη και σταματήσεις να γράφεις, άλλωστε γι αυτό τα κάνουν αυτά.
    Φιλικά Κική

  25. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ ΙΩ (Littlepartofsoul)

    ΟΦΕΙΛΩ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΔΩ.
    ΥΨΙΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΡΟΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ.
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ,
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ…….
    ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ (ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΄΄ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 2΄΄ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ).
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΄΄ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ΄΄ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    Ο ΚΡΑΔΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΕΙ Η ΓΑΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.
    ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΝ (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΩΝΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ (ΠΡΟΤΡΕΠΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ) ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ (ΕΝΩΣΗ) ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ (ΤΟΤΕ) ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΛΗΞΕ Η ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 3ΠΠ
    (ΠΕΔΙΟ ΣΥΡΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΤΡΙΣ, ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΕ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ
    (Ε.. ΝΑΙ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ).
    ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ (ΑΠΛΕΣ/ΜΗ ΕΠΩΝΥΜΕΣ) ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ
    (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΕΤΗ/ΔΥΝΑΜΗ/ΦΩΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ..

    ΙΩ
    ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ/ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΨΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΛΗΓΟΥΝ ΔΥΟ ΥΨΙΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ
    (17/11/2013 – 8/12/2013) ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.
    ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ…
    ΟΠΟΤΕ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΗΔΗ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ..
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ (ΕΛΛΑΣ) ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ (ΠΑΡΟΝ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΟΥΣΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ (ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΜΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ (ΜΕΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

    ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ;

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  26. Για την Littlepartofsoul

    "Αγκαθινο στεφανι μου και κρανυχα του γυπα
    τα λογια που δεν ακουσα και κεινα που δεν ειπα…"

    Ευχομαι να μας ακουσεις, ολους εμας που παντα ψαχνουμε τα σχολια σου, και τα διαβαζουμε, νοιωθοντας οτι υπαρχουν κι αλλοι εκει εξω…εξ ισου "τρελλοι", διαφορετικοι", "παραξενοι" – ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    Με εκτιμηση,
    "Υμητος"

  27. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ;

    ΣΕΙΣΜΟΣ 4,8R ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΔΗΨΟΥ
    ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΕΥΒΟΙΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/11/2013 8:09:27 ΜΜ
    ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΕΓΕΘΟΣ: 4,8
    ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ (ΧΛΜ.): 10
    ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ (ΠΛΑΤΟΣ, ΜΗΚΟΣ): 38.9, 23.09

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  28. -ΠΡΟΣ LITTLEPARTOFSOUL
    ΕΙΠΕ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ:
    -ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ….
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΕΙ.
    ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΟΥ….
    YOURLITTLEPARTOFROSE
    Γ.Δ.

  29. ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ…. ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ… ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ. ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΣΑΝ ΜΑΝΑ, ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΚΡΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΥΚΟΚΚΟΥ ΠΟΥ ΣΠΑΓΑΜΕ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΕΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΡΑΝΤΑ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ, ΧΩΡΑΦΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΡΩΓΑΜΕ…. ΚΑΝΑΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝ.

    ΤΩΡΑ ΤΙ?

    "Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΒΑΔΙΖΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝ-ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΧΕΊΡΙΣΤΩΝ."

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΟΥΤΕ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    ΙΩ

  30. "Κάθε δέκα χρόνια οι γείτονές μας δοκιμάζουν τις αντοχές μας" ?

    ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *