Διαφημίσεις

“Μόλις” 1800 τετραγωνικά μέτρα (!!!) έχουν στη διάθεσή τους οι μουσουλμάνοι στο Μοσχάτο για να προσευχηθούν! Είπατε τίποτα…;
Αρκετά πια με την κοροϊδία των “προοδευτικών”, “ανθρωπιστών” και λοιπών πρακτορίσκων, αραβικών και μη χωρών! ΤΖΑΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΘΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Δεν τα λέμε εμείς οι…κακοί ρατσιστές που μισούμε τους καλοκάγαθους και πολιτισμένους ισλαμιστές, αλλά η “προοδευτική” Ελευθεροτυπία:

*Αυτή τη στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, υπάρχουν 26 οργανωμένα τζαμιά (αραβικά και ασιατικά) και περίπου άλλοι 30 χώροι που προσφέρονται για καθημερινή προσευχή των μουσουλμάνων μεταναστών και είναι λιγότερο έως καθόλου οργανωμένοι.
Κάποιοι από αυτούς συντηρούνται από εράνους που γίνονται μεταξύ των μελών της κοινότητας, κάποιοι -η πλειονότητα- από την Ενωση Μουσουλμάνων Ελλάδος και άλλους συνδέσμους και κάποιοι από ιδιώτες.

*Βέβαια, υπάρχει και τζαμί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών για τους μουσουλμάνους πελάτες του, αλλά και ένας χώρος στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών για τους αλλόθρησκους φοιτητές της πόλης.
Οι 40 ιμάμηδες
Τέσσερις από τους οργανωμένους χώρους λατρείας στην Αθήνα συντηρούνται από την κοινότητα των Πακιστανών, δέκα από την κοινότητα των Μπαγκλαντεσιανών και άλλοι δέκα από την κοινότητα των Αράβων, στους οποίους, όμως, μπορούν να συγκεντρώνονται μουσουλμάνοι ανεξαρτήτως εθνικής ταυτότητας.

*Το πιο οργανωμένο τζαμί δημιουργήθηκε πρόσφατα στο Μοσχάτο με χρήματα σαουδάραβα επιχειρηματία. Το διαχειρίζεται το Ελληνοαραβικό Μορφωτικό Κέντρο.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΕΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ;;;
Δεν τους φτάνουν τα δεκάδες διάσπαρτα τζαμιά σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο, καθώς και το ΘΗΡΙΟ στο Μοσχάτο;;;
Μήπως “ευαισθητούληδες”, ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ οι λόγοι που θέλετε τέμενος στο κέντρο της Αθήνας;;;

– Μήπως για να νομιμοποιήσετε οριστικά τους παράνομους μετανάστες, αναγνωρίζοντας (!!!) ουσιαστικά μουσουλμανική μειονότητα στην ελληνική πρωτεύουσα;;;
– Μήπως για να γκετοποιήσετε την περιοχή και να διώξετε οριστικά και τους λίγους εναπομείνατες Έλληνες κατοίκους της;;;
– Μήπως για να βρουν “νόμιμο” χώρο για το παρεμπόριο, την πορνεία, τα ναρκωτικά και τις άλλες ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ που επιδίδονται οι “κακόμοιροι μετανάστες”;;;
– Μήπως, τελικά, για να υπάρχει ΘΥΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ πρακτορίσκων και άλλων “περίεργων” ατόμων, που θα “δρουν” ανάλογα με τις συνθήκες;;;
Πάντως, όπως ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ, δεν είναι ο λόγος πως τάχα “δεν έχουν πού να προσευχηθούν”! Αυτά είναι παραμύθια για αφελείς!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ 25 ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΘΗΡΙΩΔΕΣ “ΥΠΕΡ – ΤΖΑΜΙ” ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ;;;”
  1. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ?ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ν' ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν' ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

  2. Φτιαξτε κι αλλα ,σε λιγο καιρο δε θα χωρανε πουθενα ,θελετε να εχουμε προβληματα με τους προοδευτικους,ανθρωπιστες,αλληλεγγειους ,δε ξερουν αυτοι,δε ξερει η κυβερνηση , δεν ξερουν τα φορα και οι ΜΚΟ και ξερουμε εμεις που δεν εχουμε να φαμε ? Το ειπαν καθαρα οσοι ειναι εδω θα νομομοποιηθουν και θα φερουν και τα σογια τους που να χωρεσουνε…Α ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ , ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ,ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ? ΞΕΧΑΣΤΕΤΩ .Αν δε σας αρεσει καντε την γι αλλου,ετσι κι αλλιως αυτο ειναι το πλανο οι Ελληνες αλλου ,ολοι οι αλλοι εδω και τελος …κι αν τολμας…ΜΙΛΑ.

  3. ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΤΖΑΜΙ : ( Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι‏ τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού,)

    ΤΖΑΜΙ
    Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ),
    είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων.
    Όποιος έχει τη δυνατότητα, έχει δηλαδή χρόνο ή δεν δουλεύει, πρέπει να πάει στο τζαμί για να προσευχηθεί: αυτό στη μουσουλμανική θρησκεία θεωρείται καλύτερο απ' το να προσεύχεται κανείς μόνος του.

    Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

    ΛΟΙΠΟΝ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ……

    Όσοι δεν έχουν χρόνο
    τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους
    ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού,
    με μικρή προετοιμασία.,,,,,

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.
    (δηλαδή ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ)

    ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ…
    ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.

    ΟΥΣΤ – ΕΞΩ
    ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ
    stavretta

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek