Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:51 - 02/04/2014

ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ! 18.000 παιδιά από την Συρία, σφάχτηκαν για εμπόριο οργάνων στην Τουρκία! Στον ΟΗΕ η αποκάλυψη, σιωπή από τα ΜΜ”Ε”. (βίντεο)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ “ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ!

Δικαιώνεται ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ που είχε χαρακτηρίσει την Τουρκία ως “κράτος βρυκόλακα”.

Δείτε το βίντεο από την επίσημη συζήτηση στον ΟΗΕ για την σφαγή 18,000 παιδιών από την Συρία που βρίσκονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Τουρκία.
Παιδιά κομματιάζονται για τα όργανα τους, από ένα κράτος – βρυκόλακα που όμως θεωρείται σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και ετοιμάζεται για είσοδο στην ΕΕ.
Μία ασύλληπτη γενοκτονία που όμως απέκρυψαν όλα τα δυτικά ΜΜ”Ε”, παρά το ότι η συζήτηση διεξάγεται στον ΟΗΕ παρουσία δημοσιογράφων. Η απάντηση του…
…εκπροσώπου; Ναι, έχουμε καταγγελίες, το ψάχνουμε, θα σχηματίσουμε ειδική επιτροπή κλπ.

Την ώρα που η σφαγή παιδιών συνεχίζεται…

Ποιός θυμάται την σφαγή των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου σε Αλβανικό έδαφος για τον ίδιο λόγο; Από τα ίδια κτήνη; Από τους υπανθρώπους που όμως έχουν δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος για να κλείνουν τα στόματα δημοσιογράφων, πολιτικών και λειτουργών κάθε είδους;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΗΡΙΩΔΙΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ; ΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ;

Το θέμα το είχε αποκαλύψει το Ολυμπία εδώ και αρκετό καιρό. Πάλι θάφτηκε σε απόλυτη σιωπή.

olympia



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Σαν πόντιος και μικρα-σιάτης στεναχωριέμαι για τους αλλαξοπιστούντες στα παραλία και στον Πόντο διότι γυρισμός για αυτούς δεν υπάρχει!Κάποια στιγμή η τουρκια θα πληρώση για όλα αυτά που έχει κάνει!Οπως ολοι οι λαοί θυμούνται τον Αλέξανδρο και τους Έλληνες για αυτα που έδωσαν,άλλο τόσο θυμούνται τους τουρκους απο αυτα που πήραν-εχουν ανοικτούς λογαρίασμους με όλους τους γειτόνες τους!

  2. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 11:33 ΠΜ

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ Ο ΙΚΑΦΡΟΙ

  3. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 11:34 ΠΜ

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ

  4. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 11:48 ΠΜ

    οπως το ειπες αυτο ξαναγινε και επειδει το αποκαλυπτεις νομιζεις οτι θα σταματισει να γινετε; παρτο χαμπαρι κανεις δεν τα βαζει με τον δρακο και το θυριο μονο ο Θεος μπορει να το σταματισει και εσυ εαν πιστεψεις μπορει να εισε με τους νικητες

  5. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 11:50 ΠΜ

    ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΤΗΝΗ [ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ] ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ…. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ '''ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ '' ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ …ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΝΟΝ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…..ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ…ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΛΠ… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ …ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ …'''ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ'''…Η ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ….'''ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΡΑΓΗ ΡΩΣΣΙΑ …ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ ΠΛΗΡΟΥΣΙ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΑΣ ΜΕΛΩΔΙΑΣ '….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ Υ.Γ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ [ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ] ΤΑΞΗ… ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ME ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ …ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ…

  6. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 12:59 ΜΜ

    Ακόμα δεν καταλάβατε ποια είναι τα βδελυρά έθνη που θα βγουν και θα τρώνε ανθρώπους;;;
    https://www.youtube.com/watch?v=As19PrNewM0

    • Mιας και το έθιξες,έγινε κατι που οταν το είχα δει δεν το κατάλαβα διότι δεν το γνώριζα,μετά το κατάλαβα όταν ασχολήθηκα!πριν 1 χρόνο είχα κατεβάση το Caprika που ειναι το πριν απο το Battlestar galactika,στο οποιο στο 3 η 4(δεν θυμάμαι)επεισόδιο-είναι ο ADAMA μικρός και είναι νευριασμένος με το πατέρα του που είναι δικηγόρος της μαφίας στον caprica(o adama o πατέρας του ο θειος και ολοι η μαφια καταγονται απο τον Taouron-ταυρος και μιλάνε ολοι ελληνικά,ε το λοιπόν όπως ο adama-adam-Αδάμας μιλάει στον θείο του για τον πατέρα του και ειναι ντροπιασμένος που δουλεύει στην μαφία,γυρνάει ο θείος στον μικρό αδαμα και του λέει-να εισαι περίφανος για τον πατέρα σου γιατί είναι τάουρον είναι ΡΥΠΑΡΟΣ-αυτή η λέξη είναι στα ελληνικά δοσμένη στην σειρά!ειναι σειρα της αμερικάνικης τηλεορασης που δεν εχει να κανει τιποτα με αυτα που λεμε εμεις εδω(στην ουσια λενε εμας ρυπαρους!!!!!)!

  7. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 3:55 ΜΜ

    EIMAI AΠΟΓΟΝΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΠΙΣΗΣ!ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Μ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΔΕΜΕΝΗ ΦΑΡΑ….
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ 'ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ' ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥΤΙΝ….ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 'ΠΗΓΗ' ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ,ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.ΙΣΛΑΜ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!
    ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣ'ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ-ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ-,ΟΥΤΕ 'ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ' ΟΥΤΕ 'ΜΑΥΡΗ' ΟΥΤΕ ΕΜΠΡΙΜΕ!Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΙ 'ΑΡΑΧΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΙΤ=ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ Ο 'ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ'.

    • έχω την εντύπωση ότι οι άραβες δεν έχουν να κανουν τίποτα με τους τούρκους!Ο αραβικός κόσμος σε πολλά μοιαζει με τον ελληνιστικό κόσμο-εχουν τον Αλέξανδρο σαν προφήτη Dhul-Qarnayn – http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_the_Great_in_the_Quran
      Πολλοί ερευνητές λένε τους άραβες -το ελληνιστικο ισλάμ
      -οι τουρκοι είναι αλλουνου παπα ευαγγέλιο(άλλοι τους έστειλαν αλλά στην πορεία αλλαξοπίστησαν)-όμως τώρα με το ιντερνετ ενεργοποιούνται- αγκαρθα-εργενεκον)για googlarete agartha και μετά egernekon!Οι κινέζοι μισούν τους άραβες εξίσου διότη σταμάτησαν την επέλαση τους προς δυσμάς στην μάχη του ταλας 751 μ.χ.!πολλοί παπάδες μας προτιμούν τους άραβες(βλεπε 1204 και 1453) απο τους δητικους καθολ-προτεστ-ευαγγελ-πεντικοσ-ιαχωβα….και όλα τα άλλα τα γκαβά!

  8. Ανώνυμος 04/03/2014 @ 7:08 ΠΜ

    ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ.
    ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΗ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΦΑΖΑΝΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*