Διαφημίσεις


EMBED ΓΙΑ BLOGGERS

<iframe frameborder=’0′ height=’50’ scrolling=’no’ src=’http://stranger.podcastpeople.com/posts/embed/50646′ width=’624′></iframe>



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Τώρα που τα ATM κλείνουν την στρόφιγγα! STRANGER”
  1. Δεν καναμε καμια αντισταση ουτε αμυνθηκαμε φιλε stranger.Εχεις δικιο τελικα.Μου αρεσει ο λογος και οκ εχουμε το μιαλο μας ανοιχτο αλλα πως να αλλαξουμε την πραγματικοτητα που συμβαινει γυρω μας?Ποια ειναι η συμβουλη σου? Μη μου πεις να μαζεψω τροφημα και να παω να ζησω σε σπηλια. βρες κατι πιο πρωτοτυπο.

  2. Και πολλοι που τους ενημερωνουμε μας ειρωνευονται και δεν πιστευουν
    Δεν πειραζει κοντα ειναι και οταν καταλαβουν θα βοηθησουν και αυτοι

  3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΩΡΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.
    ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

  4. Tα δεντρα που δεν εχουν ριζες πεφτουνε .Το οτι αυτοι χρησιμοποιουν τις αξιες και τα ιδανικα μας , δεν σημαινει πως εμεις πρεπει να τα αρνηθουμε για να κερδισουμε . Στο κατω κατω αυτο που ζητας να γινει προωθουν κι αυτοι . Ομογενοποιηση , ισοπεδωση ,ενωση των λαων αφανισμο των Εθνων . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ κλπ κλπ.Πιστευω πως εσυ εχεις την καλυτερη προθεση ομως ο σκοπος δεν αγιαζει παντα τα μεσα.Ξερω πως δεν ζητας απο κανενα να αλλαξει την πιστη του ας πουμε για χαρη του σκοπου αλλα να την κρατησει για τον εαυτο του σεβωμενος το πιστευω του αλλου.Τι σε κανει να πιστευεις πως αυτο μπορει να γινει πραξη σε συγκεκριμενα πιστευω ? Οπως το πληγωμενο ζωο ψαχνει τη φωλια του για σιγουργια ,ετσι και οι ανθρωποι και ιδιαιτερα οι ΕΛΛΗΝΕΣ πρεπει να γυρισουν ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ . ΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ . ΑΝ ΔΕ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ .

  5. Η πραγματικότητα είναι τόσο φοβερή και απίστευτη ώστε μόνο οι ανυχτομυαλοι μπορούν να την αντιληφθούν .Ομως σε μια χώρα που απο την τουρκοκρατία έιχε ποσοστά πατριωτών 10% λαμογιών κοτζαμπασηδων κληρικών 30% και ραγιάδων προβάτων 60% και συνεχιζει να τα έχει είναι πολυ δύσκολο να πείσεις οτι κάτι φοβερό θάρθει .Ολοι πιστευουν ότι κάτι τελικά θα γίνει και θα γλιτώσουμε διότι ο γραικοπρόβατος θέλει να του λές αυτά που θέλει να ακουσει άν είναι οδυνηρά τα απορρίπτει.
    Ισως όταν θα του λήψει η τροφή να το ξανασκεφτεί.

  6. Ανόνυμε 8μ.μ … πλάκα μας κάνεις ;;; τι μη μου πεις τρόφιμα ..σε κόβω για τόσο γκάου που θα πεθάνεις απ την πείνα..

    Εδώ ολόκληρα σχέδια πήραμε απ τα σούπερ της γειτονιάς για να προλάβουμε … πριν τα πάρουν οι γύφτοι!!!

    Κοντά είναι όλα….. Φίλε ..με το όφωνο συνέχισε την πολύ καλή δουλειά που κάνεις που στο φινάλε δεν είσαι και υποχρεωμένος..
    Κι αν δεν πιστεύουν θα θυμηθούν …αν πάλι γνωρίζουν δεν θα ξεχάσουν !!!

    Φιλικά Μ.Α

  7. ρε παιδια επειδη διαβαζω απο κινητο μπορει καποιος να γραψει τι λεει το αρθρο του stranger

  8. Στρέιντζερ την επόμενη φορά μην βάλεις μουσικό υπόβαθρο και κάνε κάτι να ακούγεται καλύτερα η φωνή σου. Σε καταλαβαίνω δύσκολα.
    Ευχαριστώ

  9. Πολυ καλα τα λες stranger και δε σου κρυβω οτι συμφωνω απολυτα και προσπαθω να βρισκω και να μαθαινω πραγματα καπως πιο strange νομιζω νε πιανεις…αλλα μια παρατηρηση σαν καποιου να μου θυμιζει η φωνη σου…συνεχεισε ετσι εισαι κορυφη

  10. Stranger..
    Δεν χρειαζεται να ανησυχουμε να μην παθουμε τα ιδια με τους κυπριους.. Ουτως ή αλλως δεν μας εχουν αφησει σαλιο…

  11. Οι επικυριαρχοι μας μελετουν χιλιαδες χρονια.Για να παρουν τα μεταπτυχιακα τους κανουν μελετες πανω στην Αρχαια Ελληνικη Γραμματεια.
    Ειμαστε ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩΝΤΕΣ.Ειμαστε πολλοι αλλα σκορπιοι.Τωρα ειναι η στιγμη να δωσουμε την μαχη μας στον Μαραθωνα της Πληροφοριας,
    Ο ΦΟΒΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ
    Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ

  12. ολα ειναι προσχεδιασμενα. οχι απλα προ αλλα προ προ προ προ . οταν εμεις ζουσαμε το παραμυθι με τον τζιτζικα που τραγουδουσε ολο το καλοκαιρι. τα λεφτα φιλοι μου τα μαζευουν σιγα σιγα. ο λογος? ποιος αλλος απο το να επιβαλλου το πλαστικο χρημα και την καταργηση των μετρητων.θα ειναι πιο ευκολος ο ελεγχος τις μαζας ετσι. προβατα ειμαστε ολοι μας παρτε το χαμπαρι

  13. Το όπλο υπάρχει και είναι ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟ. Μπορούμε να νικήσουμε με μία μόνο κίνηση. Ιησούς Χριστός…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *