Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:07 - 15/03/2013

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΕΙΑ!…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ЭЄ ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ЭЄ
ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΕΙΑ!…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 03/15/2013 @ 11:52 ΜΜ

    Και γιατι δεν μπορουν να ερθουν απευθειας στη γη ?ΔΙΑ-ΘΕΟΙ δεν ειναι? Αρα ακολουθουν οδηγειες καποιας αλλης Ανωτερης απο αυτους ΔΥΝΑΜΗΣ . Θα ηταν καλο καποια στιγμη να μας πειτε κατι και γι αυτο αν θελετε.

  2. Ανώνυμος 03/16/2013 @ 7:14 ΠΜ

    Εννοείτε πως οι Δώδεκα θεοί …είναι οντότητες του Μοναδικού Θεού … και πηγαίνουν κι αυτοί βάση σχεδίου Του!!!

    Γνώμη μου … και μέχρι στιγμής δεν μπόρεσε κανείς να μου αποδείξει κάτι αντίθετο …

  3. Ανώνυμος 03/16/2013 @ 9:02 ΠΜ

    9.14 ευχαριστω που απαντησες . Ειχα και εχω κι εγω την ιδια πεποιθηση .

  4. Ανώνυμος 03/16/2013 @ 11:37 ΠΜ

    ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ.Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ 99 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ.ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.ΟΧΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΛΑΤΡΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑ-ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ,ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ,ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΟΤ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ..ΑΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ…ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΕΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ "ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΕΜΗΜΑΣΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑ-ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ???Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΑΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ,ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΠΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΟΙ.ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ" ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΗ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΡΠΕΤΟΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΔΙΑ-ΒΟΛΟΠΛΗΚΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΚΟΥΧΙΑ ΠΕΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ …με λυπη ΑνΩνυμος…

  5. Ανώνυμος 03/28/2013 @ 5:33 ΜΜ

    καλησπερα
    το βιντεο χαθηκε και δε φενεται αν γινεται καποιος ας το ξανανεβασει η τουλαχιστον να γραψει περιληπτικα τι περιπου ειχε ειπωθει και για ποιο λογο αφαιρεθηκε τοσο γρηγορα..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*