ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Τρόμος στον αέρα! Αεροπλάνο έπιασε φωτιά από καφετιέρα

· Κατοχικά Νέα

Αεροπλάνο αυστριακής αεροπορικής εταιρείας, που εκτελούσε πτήση από την Ουάσινγκτον, με προορισμό τη Βιέννη και στο οποίο επέβαιναν αξιωματούχοι της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, επέστρεψε στο αεροδρόμιο της αμερικανικής πρωτεύουσας, λόγω φωτιάς που προκλήθηκε από την καφετιέρα, σύμφωνα με τα βοσνιακά ΜΜΕ.

Με το αεροσκάφος ταξίδευαν ο πρωθυπουργός της Κροατο-Μουσουλμανικής Ομοσπονδίας της Βοσνίας, Φαντίλ Νόβαλιτς και ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Κεμάλ Κόζαριτς, τρεις αξιωματούχοι της κυβέρνησης και σύμβουλοι, οι οποίοι επέστρεφαν στη χώρα τους, μετά από συμμετοχή στην εαρινή σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Το αεροπλάνο, όπως δήλωσε στην ενημερωτική ιστοσελίδα Klix.ba ο κ. Κόζαριτς, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον και 45 λεπτά αργότερα ανακοινώθηκε ότι, λόγω τεχνικού προβλήματος, πρέπει να επιστρέψει αναγκαστικά στο σημείο εκκίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στη συνέχεια μάθαμε ότι πήρε φωτιά η καφετιέρα. Μετά την προσγείωση έφθασε η πυροσβεστική, η αστυνομία και η υπηρεσία άμεσης βοήθειας» ανέφερε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με τα βοσνιακά ΜΜΕ, δεν κινδύνευσε κανένας από τους επιβάτες.

«Περιμέναμε μία – δύο ώρες στα λεωφορεία και μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα στο αεροσκάφος» πρόσθεσε ο κ. Κόζαριτς.

Κάποιοι από τους επιβάτες δήλωσαν ότι, στη διάρκεια της πτήσης αισθάνθηκαν μυρωδιά καμένου από τη φωτιά που προκλήθηκε λόγω βλάβης στην καφετιέρα.

Η αντιπροσωπεία αξιωματούχων της Βοσνίας θα αναχωρήσει αύριο από την Ουάσινγκτον, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού της Κροατο-Μουσουλμανικής Ομοσπονδίας της χώρας.

crashonline.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κατεστραμμένα κτίρια στη ΓάζαΔΙΕΘΝΗ

Γάζα: Ο αναφερόμενος παλαιστινιακός απολογισμός πλησιάζει τους 74.000 νεκρούς

Πλημμύρες και κατολισθήσεις στην περιοχή Ινδίας και ΝεπάλΔΙΕΘΝΗ

Ινδία–Νεπάλ: Τουλάχιστον 70 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις – Ποτάμια πάνω από τα όρια κινδύνου

Σημαία του Πακιστάν ως συμβολική εικόνα για τη βομβιστική επίθεση και την επίθεση σε ασθενοφόροΔΙΕΘΝΗ

Πακιστάν: 12 νεκροί από βομβιστική επίθεση – Ένοπλοι πυροβόλησαν και ασθενοφόρο που μετέφερε τραυματίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *