Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:21 - 01/06/2013

Το FBI θα μαθαίνει τα πάντα για τους χρήστες της Google

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) των ΗΠΑ θα μπορεί χωρίς ένταλμα να λαμβάνει όλες τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του διαδικτυακού γίγαντα της Google.

Η εταιρεία είχε ήδη προσπαθήσει νωρίτερα να αμφισβητήσει τις απαιτήσεις της υπηρεσίας για την παροχή δεδομένων σχετικά με 19 ερωτήματα, τα οποία, σύμφωνα με την άποψη της διεύθυνσης της εταιρείας, είναι αντισυνταγματικά. Το δικαστήριο αναγνώρισε τα 17 από αυτά ως απολύτως νόμιμα.

Τώρα, η Google υποχρεούται να παρέχει στο FBI τα ονόματα και τις διευθύνσεις των χρηστών των υπηρεσιών της, τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την επισκεψιμότητα και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 06/01/2013 @ 8:34 ΜΜ

    P rin liγo παρατηρηθησαν με γημνο οφθαλο ορισμενες παρεμβολες στο pavo star ka ι thoroth ch ill dna bull a les na επηρεαζει κανα τουρχο στο φβι

  2. Ανώνυμος 06/02/2013 @ 10:01 ΠΜ

    Αυτό δεν είναι καινούργιο και θα σας γράψω τί μου συνέβη εδώ και 5 (πέντε) χρόνια και όχι από εδώ και πέρα.
    Έχω mail της google. Στα spam άρχισαν μιά ωραία μέρα βροχή τα μηνύματα και δακρύβρεχτες ιστορίες για άτομα κυρίως από Αφρικανικές χώρες που έχοντας πολλά εκατομμύρια σε τράπεζα από όπου δεν μπορούν να τα πάρουν, ψάχνουν για άτομα που έχουν λογαριασμό σε άλλη τράπεζα για να τους τα μεταφέρουν εκεί. Στο τέλος πρόσφεραν ένα πολύ καλό ποσοστό για την εξυπηρέτηση, που προσωπικά θα με έκανε εκατομμυριούχο αν δεχόμουν.
    Χωρίς να έχω απαντήσει μέχρι σήμερα, έχω λάβει ειδοποιήσεις από το FBI όπου "ευγενικά" με πληροφορούν ότι θα υποστώ ό,τι μου αξίζει αν προβώ σε οποιαδήποτε συναλλαγή από τις προηγούμενες και μάλιστα στο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μου mail. Που σημαίνει ότι όπως μου ερχόντουσαν τα μηνύματα των αγνώστων έτσι και το FBI ήξερε προς τα πού πήγαιναν άρα και τις διευθύνσεις μας.
    Το ρουφιανηλίκι είναι τεραστίου μεγέθους που προσφέρει ο αγαπητός "Γούγλης" εδώ και χρόνια. Δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν μάθαινα ότι είναι παράρτημα των ρουφιάνων και των υπηρεσιών της Αμερικής και όχι μόνον.
    Έχετε προσέξει ποτέ τί επιμονή έχει να μάθει το κινητό σας τηλέφωνο αν δεν το δώσατε με την πρώτη και το αφήσατε κενό?
    Βλάκες για φακέλωμα τζάμπα ψάχνουν όλοι.

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*