09:48 - 18/04/2013

Το FBI βρήκε ύποπτους τρομοκράτες και στην Ελλάδα…

Διαφημίσεις

Οι “ύποπτοι” με τα ψευδώνυμα «τσιφούτης», «εντολοδότης», «γκεσταπίτης», «φύρερ», «μερσέντες», «κομπάρος», «Μπένι» ή «σουλτάνος», «ΓΑΠ2» ή «παρλαπίπας» ή «πρεζάκιας», «στούρνος» «ΓΑΠ» ή «αετός» & «Αλόμα»

Στα πλαίσια των αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων, το FBI δημοσιοποίησε μέσω Internet φωτογραφίες από τα σημεία όπου σημειώθηκαν οι βομβιστικές επιθέσεις στο Μαραθώνιο της Βοστώνης. Στις φωτογραφίες αυτές είναι μαρκαρισμένα κάποια ύποπτα άτομα που βρίσκονται μεταξύ…
των ανυποψίαστων θεατών πρίν γίνουν οι εκρήξεις.

Το εν λόγω απάνθρωπο και καταστροφικό για την ελεύθερη ανθρωπότητα γεγονός (όπως το χαρακτήρισε και ο Σαμαράς στην ομιλία του στο Economist) δεν είναι το μοναδικό με θύματα αθώους ανθρώπους. Για αυτό ως έλληνες ιστολόγοι που είμαστε ζητήσαμε από τα σαΐνια του FBI να εντοπίσουν στην παρακάτω φωτογραφία τους χειρότερους –πιο αδίστακτους– τρομοκράτες που αιματοκύλισαν με μνημόνια μαζικής καταστροφής τον ελληνισμό: Ελλάδας και Κύπρου.

Δεν ξέρουμε αν ο αναγνώστης τους βρήκατε όλους τους υπόπτους, αλλά οι ειδικοί του FBI σε θέματα τρομοκρατίας, τους βρήκαν με τη μία, και με μοναδικό κριτήριο τη φάτσα. Δείτε παρακάτω…

Έτσι έχουμε από αριστερά προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω:

Με κίτρινο μαρκάρισμα
Εντοπίστηκαν δύο γνωστοί εκπρόσωποι του χρηματοπιστωτικού και παραδόπιστου συστήματος:
α) Ο Σόρος: Γνωστός με το ψευδώνυμο «τσιφούτης», διότι είναι «ανοιχτοχέρης».
β) Ο Ρότσιλντ: Γνωστός με το ψευδώνυμο «εντολοδότης», γιατί του αρέσει να κυβερνάει κυβερνήτες.

Με κόκκινο μαρκάρισμα
Εντοπίστηκαν τρεις εκπρόσωποι της Δύσης. Συγκεκριμένα, της γερμανοποιημένης Ευρωπαϊκής Ένωσης και του αμερικανοποιημένου ΔΝΤ:
α) Ο Σόιμπλε: Γνωστός με το ψευδώνυμο «γκεσταπίτης», διότι είναι.
β) Η Μέρκελ: Γνωστή με το ψευδώνυμο «φύρερ», διότι νομίζει ότι είναι.
γ) Η Λαγκάρντ: Γνωστή με το ψευδώνυμο «μερσέντες», διότι έτσι του αρέσει του Τράγκα.

Με πράσινο μαρκάρισμα
Εντοπίστηκαν έξι δοσίλογοι του ελληνισμού:
α) Ο Αναστασιάδης: Γνωστός με το ψευδώνυμο «κομπάρος», διότι είναι από την Κύπρο.
β) Ο Ευ. Βενιζέλος: Γνωστός με το ψευδώνυμο «Μπένι» ή «σουλτάνος», διότι είναι ιδιαίτερα εφευρετικός στα χαράτσια κάθε είδους.
γ) Ο Σαμαράς: Γνωστός με το ψευδώνυμο «ΓΑΠ2» ή «παρλαπίπας» ή «πρεζάκιας», γιατί κάνει τα πάντα για μια δόση.
δ) Ο Στουρνάρας: Γνωστός με το ψευδώνυμο «στούρνος», διότι είναι.
ε) Ο Παπανδρέου: Γνωστός με το ψευδώνυμο «ΓΑΠ» ή «αετός», διότι δεν είναι.
στ) Ο Κουβέλης: Γνωστός με το ψευδώνυμο «Αλόμα», διότι λέγεται ότι ανήκει στη τραβεστί Αριστερά.

Με μπλε μαρκάρισμα
Εντοπίστηκε η τσάντα με τα καταστροφικά Μνημόνια που την άφησε, η αδίστακτη κλίκα, μέσα στην κοινωνία προκειμένου να την αποτελειώσει!

Αυτοί είναι οι αρχιτρομοκράτες που αιματοκύλισαν την κοινωνία και συνεχίζουν το μακελειό ακάθεκτοι!

Από
massmedia-gr

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 04/18/2013 @ 11:08 ΠΜ

    ΚΩΛΟΚΥΘΙΑ ΜΕ ΡΥΓΑΝΙ

  2. Ανώνυμος 04/18/2013 @ 8:16 ΜΜ

    πετυχες το *με*

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*