Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Το False Flag Της αρκούδας λεγαμε στο χωριό μου!!!…”
  1. Πρέπει να πάμε να τους μάθουμε πως να "στήνουν".. ακόμα δεν ξέρουν…!
    Γατάκιαααα….

    Chris_

  2. Ας ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ??

  3. Μη ρωτας το γιατι? Η Αγαπη αυτη εχη τωρα τελιωση….δεν θυμαμε. ρε παιδια ποιος το τραγουδαη μαλλον ο Αντυπας….τωρα τι ζητατε να πριονηση ο μπαρμπα τσεπετο τη μυτη του πινοκιο…ασε και θα αναγκαστη ο πινοκιο να πη την αληθεια γιατι η μυτη εχη φταση 10 στενα και η νεραιδα εινε πολλυ θυμωμενη μαζι του….Αλωστε ειμαστε στην χρονια του οφθιουχου και τι. κανη πολυ καλα εινε ασσος στην εξαπατηση και την πονηρια""""""""με το φιδι δεν εισε ποτε σιγουρος τι θα σου ξημερωση οτι και να σου ταζη…αδικα ονομαζετε οφις ο πονηρος; για δουλεψτετο λιγακι; το ανωρθογραφο

  4. στο δευτερο βίντεο αν πάτε στα σχόλια λίγο πιο κάτω έχει αυτό:

    This is so sick! I have just found a facebook page called Washington Navy Yard Shooting Victims Memorial.

    The Facebook site is over one year old!!! Created August 1 2012
    /watch?v=HPfJdbt4SGE

    όντως υπάρχει η σελίδα αυτή. και από τότε κιόλας.

  5. τα παντα εχουν μαγειρευτει απο παλιοτερα και τωρα υλοποιουνται μπροστα στα ματια μας.ειναι π.χ σαν ενα δωρο που το ετοιμαζαμε για την γυναικα μας αλλα το πηραμε μηνες πριν.οποτε για μας ειναι παλιο απλα τις το δηνουμε τελευταια στιγμη ετσι για να την καλοπιασουμε.

  6. Η σελίδα μπορεί να υπάρχει.. ΑΛΛΑ… οταν φτιαχνεις μαι σελίδα, στο Facebook μέχρι τα 100 Like μπορείς να την κάνεις rename. Που σημαίνει, οτι μπορεί να υπήρχε με το όνομα Flower και να έγινε Washington Navy Yard Shooting Victims Memorial ανα πάσα στιγμή. Και αυτή η διαδικασία rename δεν φαίνεται πουθενα, παρα μόνο στα Log του Facebook. Σας θυμίζω επίσης, ότι στο Facebook μπορούν να κάνουν ΟΤΙ θέλουν… αν καταλαβαίνεται τι εννοώ…!

    Chris_

  7. It was a fairly terrifying experience παλιομπινέ αλλά πριν το ρεπορτάζ ξεκαρδιζόσουν λες και σου καθάριζαν αυγά χαλιαμούτρα.

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  8. Λέτε να άδειασαν την βάση επίτηδες για να "υποδεχθούν" κάποιου είδους ειδικό φορτίο ; Έχει πρόσβαση από τον ποταμό anacostia … αν η επιχείρηση εκκένωσης της βάσης κράτησε αρκετή ώρα ώστε να πλευρίσουν και να ξεφορτώσουν ή ακόμα και να φορτώσουν.

    Βέβαια απαιτούνται μερικοί τηλεχειριζόμενοι επιτιθέμενοι monarch για τον ρόλο του κακού, αλλά έχουν καβάτζα αυτοί για τέτοιες περιπτώσεις.

    Και ειδικά σε μια πολεμική βάση με 3000 προσωπικό δεν υπάρχει οπλισμένη ομάδα πεζοναυτών για ασφάλεια ανά πάσα στιγμή και καλέσαν και την αστυνομία ;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *