Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:00 - 19/01/2014

ΤΟ 4 ΣΕΝΑΡΙΟ; – ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗ CIA: ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ, ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ {ΒΙΝΤΕΟ}

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε ένα βίντεο από το κανάλι στο youtube του CourageousNerdz, αποκαλύπτει μια ανατριχιαστική έρευνα που συνδέει το Lucis Trust (Λούσις Τραστ , πρώην Lucifer Trust μια μη κερδοσκοπική οργάνωση στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1922) το κίνημα Occupy (Το Occupy είναι ενα διεθνές κίνημα διαμαρτυρίας κατά της κοινωνικής και οικονομικής ανισότητας) και την περίφημη ομάδα χάκερ Anonymous με τη CIA, η οποία κάνει αναφορά στη λέξη γνωριμίας με τον Σατανά, τους δαίμονες και μια εξωγήινη εισβολή.

Αυτό φαίνεται από μια ποικιλία από διάφορα πράγματα, αλλά ξεκινώντας με την ανάγνωση του άρθρου του Lucis Trust “Η Εσωτερική Έννοια του Εωσφόρου.”

Αυτό ήταν από το 2011, αλλά οι πραγματικές βόμβες που έπεσαν είναι από το 2013, ξεκινώντας από το σημείο 8:17 στο βίντεο που ακολουθεί.

Στο σημείο απο το 11:00 λεπτό όμως, λέει για τη συνομωσία της CIA το 2014″ να ξεκινήσει μια παγκόσμια εισβολή εκπεσόντων δαιμόνων ,” που εκτίθεται, σύμφωνα με το CourageousNerdz.

Δείτε το βίντεο

atheatignosi



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Ανώνυμος 01/19/2014 @ 6:12 ΜΜ

    Sτο σημείο αυτό έχουν κολλησει πάρα πολλοί εκ της αρχαιότητας και κατοπιν δέν προχώρησαν με αποτέλεσμα να μείνουν οι εικόνες μεσα στην σκέψη τους όπου τα εφαρμοζαν ως βασανιστήρια σε αλλους η υπο την μορφη πολέμων.
    μιχαλολιακος

  2. Ανώνυμος 01/19/2014 @ 6:13 ΜΜ

    Ειναι οντως αρκετά τρομακτικ ο στα δυο

  3. Ανώνυμος 01/19/2014 @ 6:17 ΜΜ

    Η ζωη που ζουν ολοι εχει βασιστεί πάνω σε αυτή την αδειναμια κ_λαθου

  4. Ανώνυμος 01/19/2014 @ 6:20 ΜΜ

    Τους γαμείς η δε τους γαμεις κυριε πρόεδρε_

  5. Ανώνυμος 01/19/2014 @ 6:24 ΜΜ

    Την κολαση μονος του ο ανθρωπος την κ α τασ κ ευα σε Δ ε

  6. Ανώνυμος 01/19/2014 @ 6:33 ΜΜ

    κυματικα λου συφ ερα βραχεα νεκ ροζ οντα παλσονικ
    Αν θες να δείς την κόλαση ουσα υπάρχει και είναι ακόμα χειροτερη

  7. Ανώνυμος 01/19/2014 @ 7:03 ΜΜ

    5o σεναριο, το βιντεο ειναι μουφα? μπορω να εχω το λινκ για το βιντεο των anonymοus παρακαλω? αλλιως να φου φτιαξω και εγω ενα που να λεει οτι ο Αδωνις ειναι ο βελζεβουλης….ασε που θα γινει και πιο πιστευτο

  8. Ανώνυμος 01/19/2014 @ 7:31 ΜΜ

    Καλή παρατήρηση, stranger, οι εξωγήινοι δεν είναι τίποτε άλλο από δαιμόνια, μια ακόμα προσπάθεια εξαπάτησης.

  9. Ανώνυμος 01/19/2014 @ 8:58 ΜΜ

    Δεν ξερω κατα ποσο το βιντεο ειναι μουφα τουλαχιστον ως το 8:17 απο τοτε διλ που αρχισα να το βλεπω γιατι το θεωρησα και ως πιο ουσιαστικο.
    Αυτο που με εκπλησει περισσοτερο απ ολα δεν ειναι η ειδηση που θα μπορουσε ο οποιοσδηποτε να προσδιορισει ως μουφα διλ το να ερθουν δαιμονες απο τους ουρανους μεσα σε ιπταμενους δισκους.
    Οσον αφορα τους ιπταμενους δισκους αυτο λιγο πολυ ξερουμε οτι υπαρχουν αυτο με τους δαιμονες ξερουμε λιγο πολυ οτι ειναι κλεισμενοι στα ταρταρα οποτε θα ηταν πιο πιστευτο αν γραφοταν οτι θ ανοιγοταν οι πυλες και θα βγαιναν απο κατω.
    Ομως το πιστευω γιατι ολος τυχαιος ειδα ενα ονειρο με δαιμονες πριν 2 μερες εγω βασικα βλεπω τακτικα τετοια ονειρα και δεν με εκπλησουν πλεον ουτε ξυπναω με κρυο ιδρωτα κτλπ αφου τα εχω συνηθησει..

    Γιατι τα βλεπω αυτο δεν το ξερω..

    Τεσπα ας περασω και γιατι πιστευω το βιντεο το πιστευω λοιπον διοτι πριν 2 μερες ειδα ενα παρομοιο ονειρο:
    Ηταν σκοτεινα βραδυ στο υπαιθρο κι εγω περπαταγα στο δρομο εως οτου ειδα εναν φωτεινο ιπταμενο δισκο να κατεβαινει προς τα κατω και απο μεσα του να βγαινει ενας δαιμονας ο οποιος δεν ηταν φιλικος και μαλιστα ηταν και γρηγορος εγω αρχισα να τρεχω να ξεφυγω αλλα αυτος με επιασε κι οταν πηγαινε να μου κανει κακο καποιος ανθρωπος τον σταματησε λεγοντας του κατι φαινοταν σαν να τον ειχε υπο την εξουσια του η κατι παρομοιο και καπου εκει τελειωσε και το ονειρο..
    Και σημερα το βλεπω σαν μια μελλοντικη ειδηση ..

    Παραξενο…

  10. Ανώνυμος 01/19/2014 @ 11:30 ΜΜ

    Νομίζω οτι θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε μερικά πράγματα. Κατά την γνώμη μου, η οποία συντέθηκε μετά από πολύ έρευνα, συμπέρανα οτι, άλλο πράμα είναι οι εξωγήινες οντότητες, άλλο οι γήινες μή ανθρώπινες, άλλο οι ύπογήινες, άλλο οι άγγελοι όπως τους αποκαλούμε. άλλο τα δαιμόνια και άλλο οι σκεπτομορφές.
    Πρόσφατα προστέθηκε στις πληροφορίες μου ένα στοιχείο που θεωρώ πιθανό με μεγάλη προσέγγιση στην αλήθεια. Αυτό ήταν οτι απο το 1933 και μέχρι σήμερα υπάρχει ένας συνεχής πόλεμος επάνω στον πλανήτη μας τόσο μεταξύ πολλών και διαφορετικών όντων γήινων και μή, αλλά και μεταξύ αυτών και τών ανθρώπων για την κυριαρχία του πλανήτη. Μυστικές στρατιωτικές οργανώσεις της αμερικής και της ρωσίας πολεμούν εδώ και χρόνια μαζί τους με την συνεργασία μερικών απο αυτών τών φυλών. Με το αζημίωτο φυσικά. Γιατί κάποια απο αυτά τα όντα υποστηρίζουν οτι είναι αυτόχθονες γήινοι και οτι προυπήρχαν της ανθρωπότητας και θεωρούν οτι ο πλανήτης τους ανήκει, κάποιοι άλλοι ήρθαν γιατί δεν είχαν πλανήτη, και κάποιοι γιατί τους αρέσει. Ετσι υπάρχει πόλεμος και αναμεταξύ τους. Αυτοί που συνεργάζονται με τους ανθρώπους το κάνουν για να αποδυναμώσουν τον εχθρό τους με τη έννοια ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Ολοι τους όμως θέλουν να μας ξεκάνουν, ο καθένας για δικούς του λόγους. Οι περισσότεροι απο αυτούς μας έχουν για τροφή. Άλλοι ενδοιαφέρονται για την σάρκα μας άλλοι για τις ορμόνες που εκκρύουν οι αδένες μας και άλλοι για τα ενεργειακά μας πεδία.
    Μέχρι σήμερα κανείς δεν κατάφερε να επικρατήσει. Πολλές φυλές έχουν πρόβλημα με την ατμόσφαιρά μας και προσπαθούν να την φέρουν στα δικά τους δεδομένα μολύνοντάς την με χημικά, σε στεριά θάλασσα και αέρα ώστε να μειωθεί το οξυγόνο. Τους είναι όλους πολύ εύκολο να μας εξαφανίσουν με μιάς. Για κάποιους λόγους που ακόμα τους ερευνώ δεν το έχουν κάνει μέχρι σήμερα αλλά απο ότι έμαθα δεν τους συμφέρει κι όλας. Επίσης πληροφορήθηκα οτι οι πόλεμοι στο Ιράκ Ιράν γίνονται για τις πύλες που βρίσκονται εκεί και τους επιτρέπουν να μπαινοβγαίνουν στην γή αλλά και που τους συνδέουν με άλλους πλανήτες και δορυφόρους του ηλιακού μας συστήματος, συμπεριλαμβανομένης και της Σελήνης.
    Όσο για τους αγγέλους που συνηθήζουμε να τους λέμε, είναι οντότητες που πολύ δύσκολα καταφέρνουν να κρατηθούν στην δική μας συχνότητα και είναι ασύλυπτα ανώτεροι ανωτέρων ανωτάτων κόσμων. Δεν γνωρίζω αρκετά για το τί στάση θα κρατήσουν ή για το πώς εμπλέκονται άν εμπλέκονται σε αυτό εδώ το μπάχαλο. Γνωρίζω οτι δεν είμαστε το μόνο πλαντητικό σύστημα που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα. Ενώ για αυτά που αποκαλείτε δαιμόνια, μάλλον θα αναφέρεστε στις σκεπτομορφές που έχουν περικυκλώσει την γή σαν σκοτεινή ύλη και είναι αυτά που τρέφονται απο τα ενεργειακά μας πεδία. Εδώ απο τα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει μεχρι τώρα, θεωρώ οτι είναι κατασκευάσματα, που χρησιμοποιούν τα ΕΓΏ χειραγωγώντας τα με διάφορα εργαλεία που διαθέτουν ώστε να παράγουν την τροφή τους.
    Τέλος για να μή μας πάρει η απελπισία και γεμίσουμε τα στομάχια μερικών, οι πληροφορίες μου λένε οτι υπάρχουν πολλες άλλες φυλές απο διάφορα μέρη που παρακολουθούν στενά τα δρώμενα εδώ και είναι διατεθημένοι να λύσουν το θέμα μιά και καλή γιατί κινδυνεύει η αρμονική δόνηση του συστήματος που μας συνδέει με το δικό τους. Οι προετοιμασίες δουλεύουν στο φούλ, οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις προς και με όλους τους αναμιχθέντες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και τα αποτελέσματα θα τα δούμε λίαν συντόμως.
    Απο εμάς απαιτείται πνεύμα διαυγές, ανοιχτό , ψυχραιμία, και ετοιμότητα για ριζική αλλαγή του τρόπου σκέψεως, δράσεως και ζωής σε μιά υγιή δόνηση.

    Συγγνώμη για την μακρυγορία μου,
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑΜΠ

  11. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 2:35 ΠΜ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8.000.000 ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ 1.000.000 ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

  12. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 10:28 ΠΜ

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ! ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΕΧΘΡΙΚΑ ,Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ .ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ……….. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

  13. Ανώνυμος 01/22/2014 @ 7:03 ΠΜ

    Η μ… πάει σύννεφο .ΑΝ δεν δημοσιευιτύν λινκ τότε το βίντεο έχει τόση αξία όσο και τα Ελοχίμ

  14. Ανώνυμος 01/23/2014 @ 1:25 ΜΜ

    Οποιος εχει μυστηριακη πνευματικη ζωη δηλαδη εχει σχεσει με την εκκλησια του χριστου και τα μυστηρια της,οπως τακτικη εξομολογηση θεια κοινωνια κ.λ.π. δεν εχει να φοβαται τιποτα.ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*