Διαφημίσεις

Άγνωστοι Έλληνες, άγνωστοι φιλέλληνες, άγνωστη ιστορία που δεν διδαχθήκαμε ποτέ στα σχολεία. Η εξέλιξη, μας λένε, είναι γραμμική. Δεν υπήρχε τίποτα πέραν της συμβατικής ιστορίας και τεχνολογίας παρά μόνο πρωτόγονες συνθήκες ζωής.

Και όμως υπάρχουν στοιχεία ότι κάποτε υπήρξε ένα παγκόσμιος πολιτισμός με τεχνολογία υψηλότερη της σημερινής. Στις έρευνες και απόψεις κυρίως ξένων ερευνητών (για να μην ξεκινήσει η καραμέλα περί εθνικισμού κ.ο.κ.) που δημοσιογραφικά καταθέτουμε, θέλοντας να σας προτρέψουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, δείχνουμε ότι τα πανάρχαια στοιχεία συνηγορούν σε μέγιστο βαθμό ότι ό μόνος λαός, που είχε την δυνατότητα να διανύσει ωκεανούς και να αφήσει παντού τα σύμβολά του, ήταν οι Έλληνες.

Ωστόσο, η συμβατική ιστορία απορρίπτει τις εν λόγω ενδείξεις, επιβάλλοντας την άποψη ότι ο άνθρωπος που… «προήλθε από τον πίθηκο» (ερώτημα: Γιατί άραγε δεν εξελίχθηκαν όλοι οι πίθηκοι σε ανθρώπους, καθότι γνωρίζουμε ότι η φύση δεν κάνει διακρίσεις – τα πάντα ρει και ουδέν μένει έλεγε ο Ηράκλειτος), από «την Κεντρική Αφρική ή τον Καύκασο δημιούργησε πολιτισμό στην Μεσοποταμία, την Αίγυπτο και εν τέλει έρχονται στο προσκήνιο οι Έλληνες που τα βρήκαν όλα έτοιμα και απλά έβαλαν την τελευταία πινελιά».

Όποιος «τολμήσει» να ισχυριστεί κάτι διαφορετικό χαρακτηρίζεται ως γραφικός ή εθνικιστής από την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων. Γιατί όμως; Τι φοβούνται όλοι αυτοί οι μεγάλοι «επιστήμονες» και δεν αφήνουν να ξεκινήσει μια συζήτηση επί ίσοις όροις πάνω στα διαθέσιμα πολιτιστικά στοιχεία που υπάρχουν ανά τον πλανήτη και φωνάζουν με την παρουσία τους; Επίσης γιατί η «άγνωστη» ελληνική διασπορά που παρουσιάζουμε σε αυτή την σειρά άρθρων δεν είναι καταγεγραμμένη από το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού;

Τα ερωτήματα πολλά οι απαντήσεις όμως ανύπαρκτες. Το σύνολο της ελληνικής γραμματείας που κρύβει μέσα του αποκαλύψεις για την αληθινή ιστορία του κόσμου είτε καταστράφηκε είτε αποκρύβεται και ό,τι έχει δει το φως της δημοσιότητας θεωρείται «μυθολογικού περιεχομένου» από τους εκατοντάδες «ειδικούς» που αναπαράγουν απλά την προπαγάνδα που τους δόθηκε δίχως ουσιαστική έρευνα.

Ευτυχώς υπάρχουν οι πέτρες που φωνάζουν και οι άγνωστοι Έλληνες ανά τον κόσμο, οι οποίοι αποκαλύπτουν με την παρουσία τους το ελληνικό ταξίδι στον χωροχρόνο! Ένα ταξίδι όμορφο, περιπετειώδες και πολύπλευρο. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι δεν θέλουν να ζει ο πλανήτης όμορφα ταξίδια ή έστω να διδάσκεται από αυτά.

Στην χώρα μας μάλιστα θέλουν να ξεχάσουμε ακόμα και τα συμβατικά που γνωρίζουμε. Να πιστέψουμε ότι οι Μινωίτες και οι Κυκλαδίτες δεν ήταν Έλληνες και στο μυαλό μας να έρχεται μόνο η «δημοκρατική Αθήνα», ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ιμπεριαλιστής και οι Σπαρτιάτες ακραίοι. Να λησμονήσουμε τις θυσίες των Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία και να μιλάμε για συνωστισμούς. Να θεωρήσουμε ότι η Κύπρος πέφτει μακριά και εν τέλει να καταργηθούν και τα Αρχαία, χάρη στα οποία ερευνάμε τα σημαντικότερα έγγραφα της ανθρωπότητας, τα οποία είναι γραμμένα στην Ελληνική.

Η ιστορία διαστρεβλώνεται σταδιακά και κάτι που για εμάς είναι τώρα δεδομένο, από επόμενες γενιές ενδεχόμενα ονομάζεται εθνικός μύθος, όπως π.χ. στις μέρες μας «ιστορικοί» χαρακτηρίζουν τον Ζάλογγο. Η ιστορία γίνεται θρύλος και ο θρύλος γίνεται στο τέλος μύθος και κανείς δεν δέχεται να ακούσει παρ” όλα τα στοιχεία που παρουσιάζονται.

Εσείς και εμείς όμως αρνούμαστε το βόλεμα του ψέματος. Ερευνούμε, κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού, επαληθεύουμε και παρουσιάζουμε στον διπλανό τα στοιχεία, ώστε να βγάλει ο ίδιος τα δικά του συμπεράσματα.

Θυμηθείτε τα μέχρι τώρα άρθρα μας σε σχέση με την άγνωστη ιστορία των Ελλήνων, οι οποίοι μετά τον παγκόσμιο κύκλο που έκαναν, γύριζαν στα γνωστά και αγαπημένα τους νερά, αυτά της Μεσογείου. Εκεί θα τελειώσει και το δικό μας ενημερωτικό ταξίδι στον χρόνο. Το όμορφο ταξίδι των Ελλήνων δεν τελειώνει όμως ποτέ…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Το όμορφο ταξίδι των Ελλήνων που δεν τελειώνει ποτέ”
  1. ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΕΙ ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΕΥΩΝ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΡΜΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ jiannhs kozani

  2. Και ένα Ορφικό θυμίαμα, μια προσευχή πολλών αιώνων πριν… φόρο τιμής για εκείνους τους Έλληνες

    Αρχαίο κείμενο:
    Ἄστρων οὐρανίων ἱερὸν σέλας ἐκπροκαλοῦμαι
    εὐιέροις φωναῖσι κικλήσκων δαίμονας ἁγ[ν]ούς.
    Ἀστέρες οὐράνιοι, Νυκτὸς φίλα τέκνα μελαίνης,
    ἐγκυκλίοις δίναισι περιѳρόνια κυκλέοντες.
    ἀνταυγεῖς, πυρόεντες, ἀεὶ γενετῆρες ἁπάντων,
    μοιρίδιοι, πάσης μοίρης σημάντορες ὄντες,
    ѳνητῶν ἀνѳρώπων ѳείαν διέποντες ἀταρπόν,
    ἑπταφαεῖς ζώνας ἐφορώμενοι, ἠερόπλαγκτοι,
    οὐράνιοι χѳόνιοίτε, πυρίδρομοι, αἰὲν ἀτειρεῖς,
    αὐγάζοντες ἀεὶ νυκτὸς ζοφοειδέα πέπλον,
    ΑΣΤΡΩΝ

    Μετάφραση :

    Των Αστέρων των επουρανίων το ιερόν Φως επικαλούμαι, καί με φωνές αγιώτατες
    απευθύνω πρόσκλησιν προς αυτούς τους αγνούς θεούς. Ό Άστρα επουράνια, της μαύρης
    Νυκτός αγαπητό τέκνα, σεις πού περιφέρεσθε κυκλικώς με κυκλοτερείς κινήσεις γύρω
    από τον θρόνον, σπινθηροβόλα, πύρινα, πού είσθε αιωνίως οι γεννήτορες των πάντων
    σεις είσθε το πεπρωμένον, πού επισημαίνετε κάθε μοιραίον (είσθε οι άγγελοι κάθε
    μοίρας)· σεις των θνητών ανθρώπων καθορίζετε την θεϊκήν πορείαν σεις που φαίνεσθε
    σε επταφωτισμένες ζώνες καί περιπλανάσθε εις τον αέρα· επουράνιοι καί επίγειοι, πού
    έχετε πύρινη διαδρομή, πάντοτε ακατάβλητοι· καί φωτίζετε πάντοτε τον σκοτεινόν
    πέπλον της νυκτός, καί πάντοτε λάμπετε με ακτινοβολίας καί είσθε γεμάτοι από χαράν
    καί ως νυκτερινοί · ελάτε εις τους πολυπάθεις μόχθους της ιεράς τελετής φέροντες εις
    πέρας ως αγαθοί την διαδρομήν προς ένδοξα έργα.

  3. Γι αυτο ο Χριστος ,που μιλουσε πριν ,σε 10 και 15 χιλιαδες κοσμου(ιουδαιων),οταν μαθαινει οτι πηγαν να το δουν καποιοι έλληνες ,αναφωνει "ηρθε η ωρα να δοξασθει ο Υιος του
    Ανθρωπου" κατα Ιωαννη Ευαγγελιο, 12 κεφ' .-

  4. ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΗΓΥΡΗ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΗΤΑΝ: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΘΗΚΟΙ?? ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΓΙΝΕ??? ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ – ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ, ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ …… ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΕΙΠΑ: ΑΝ ΣΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟ-ΠΡΟ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΙΘΗΚΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΠΡΟ-ΠΡΟ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ", ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ. ΕΚΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΥΧΑΙΑ, ΤΟΥΣ ΡΩΤΩ : ΤΟ ΓΕΝΟΣ??????? ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ!!!!

  5. ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΜΑ ΑΛΛΟΣ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΦΙΛΗ 4.06 ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ jiannhs kozani

  6. Ο ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΗΣ, Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΙΝΟΥΝ ΝΟΜΠΕΛ ΣΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΚΥΚΛΙΚΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ. ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΚΟΙΝΩΝΗΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, Η ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ! ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΓΝΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

  7. Η νεα αποψη ειναι οτι ο ανθρωπος δε προερχεται απο τον πηθικο αλλα οτι και οι δυο εχουν καποιπ κοινο προγονο γονιδιακα

  8. ΦΙΛΕ 11.01 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΑΕ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΗΣΕ ΕΡΓΟ ΦΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΝΩΣΗ ΛΑΜΠΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek