Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:21 - 17/10/2013

Το Φανερό Που Δεν Φαίνεται

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω και είναι περισσότερο περίεργη από τη φαντασία. Το δικαίωμα για τη δημοσιοποίηση της αλήθειας ανήκει πάντα στους νικητές, στους πολεμιστές, στους φιλόσοφους, ενώ μετά από λίγο καιρό ενδέχεται, αν και όχι πάντα, η αλήθεια να γεννηθεί μέσα σου. Εσύ προσέχεις ανά διαστήματα και παρατηρείς αν η αλήθεια έχει αλλάξει, αλλά ποτέ δεν αλλάζει. Μερικές φορές τυχαίνει να δεις αυτή την αλήθεια που διδάχθηκες να προβάλλεται στην τηλεόραση ή στην εφημερίδα και με κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεσαι ότι εσύ και πολλοί περισσότεροι έχετε την ίδια άποψη. Λοιπόν, αυτό δεν είναι πραγματικό.

Πάρα πολλοί από εμάς έχουμε παρατηρήσει πόσα παράδοξα υπάρχουν, πόσες ασυμφωνίες σχετικά με την κοινωνική μας πραγματικότητα, αλλά κανείς μας δεν αντιδράει γιατί δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε εκείνη την αιτία ή το κίνητρο που θα μας δώσει την αφορμή να αντιδράσουμε. Αυτό γινόταν πάντα.

Είναι σαν να υπάρχει ένα σύνολο αντι-ανθρωπίνων αξιών σχετικά με τα θέματα προσπαθούμε και ελπίζουμε να τα κάνουμε προς όφελός μας. Από την άλλη μεριά είναι οξύμωρο ότι ενώ υπάρχουν ανθρωπιστικές αξίες η εκμετάλλευση πάντα κυριαρχεί χωρίς να υπάρχει σύνεση. Όμως όλες αυτές οι πράξεις δεν γίνονται από ανθρώπινο χέρι ούτε έχουν κανένα ανθρώπινο κίνητρο.

> Ας σκεφτούμε την Μυστική Πραγματικότητα αυτών των κρυμμένων ειδών που βρίσκονται ανάμεσά μας και θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους και εμάς σαν το Κοπάδι τους. Ποια είναι η Αληθινή Ιστορία της Ανθρωπότητας με μία περισσότερο ρεαλιστική προσέγγιση σχετικά με την προέλευση του ανθρωπίνου γένους. Δώσουμε ήδη μία πτυχή της ιστορίας που ποτέ δεν διδάσκεται.

> Ας μελετησουμε τις λεπτομέρειες για το ψυχικό μας απόθεμα που αφήνουμε πίσω για να έρθει σε αυτό το σφαγείο αυτού του πλανήτη, έναν πλανήτη που ακόμα βρίσκεται στους Σκοτεινούς Αιώνες όσον αφορά την επιστήμη και τις ανακαλύψεις.

> Στη συνέχεια ας αναρωτηθούμε για τους ανορθόδοξους τρόπους που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν τη ζωή τους και να λειτουργήσουν μέσα σε αυτό το κοινωνικό σύστημα που μοιάζει αστείο.

> Κατόπιν ας σκεφτούμε τι πραγματικά συμβαίνει με τους ανθρώπους που είναι ένα κλωνοποιημένο δημιούργημα αυτού του κόσμου, ενός κόσμου που επίσης φιλοξενεί υπόγειους ανεπτυγμένους πολιτισμούς που δεν μοιάζουν καθόλου με τους ανθρώπους.

> Τέλος θα θίξουμε το ζήτημα της έξωθεν παρέμβασης και γενικότερα της έξωθεν βοήθειας που προβάλλεται μέσα από το πρίσμα μίας τελευταίας «Μάχης» τουλάχιστον για το τμήμα του δικού μας γαλαξία.

Ποιος είναι λοιπόν ο εχθρός μας; Και η απάντηση είναι εμείς οι ίδιοι, οι πλεονέκτες, οι αδαείς. Εμείς που πράττουμε ανάλογα με το συμφέρον μας και ανταγωνιστικά. Εμείς που έχουμε μολύνει τη Γη, έχουμε καταστρέψει τον πλανήτη, εμείς που ξεκινήσαμε τους πολέμους και εμείς που πρέπει να τιμωρηθούμε κτλ. Το φταίξιμο πέφτει όλο στο Εμείς και στους απλούς ανθρώπους που δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά ένα βίαιο ζώο. Αυτό το βίαιο ζώο ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης απόλυτα κατευθυνόμενης, φιλοσοφίας,κυριαρχείται, χειραγωγείται και καταστρέφει τον πλανήτη.

Αν λοιπόν ο απλός άνθρωπος δέχεται όλες αυτές τις κατηγορίες για τη βία και την άγνοιά του τότε τι να πει κανείς για τους δήθεν εκπλεπτισμένους και μορφωμένους γαλαζοαίματους οι οποίοι μολύνουν ανελέητα και ευτελίζουν την τροφή, τον αέρα και το νερό με σκοπό να μην μπορούν πια να είναι αυτά τα ζωτικά χαρακτηριστικά του πλανήτη;

Οι παράλογες μέθοδοι εκμετάλλευσης που εφαρμόζουν οδηγούν τον πλανήτη σε καταστροφή. Ποιος άνθρωπος αν είχε υπό τον έλεγχό του την υποδομή, την έρευνα και την τεχνολογία δεν θα είχε φροντίσει για το μέλλον του υπό αυτές τις συνθήκες; Άρα θα έπρεπε μέχρι τώρα, είτε να είχαν γεμίσει αποικίες στο εσωτερικό της γης ή να είχαν δημιουργήσει καινούργιες εκτός Γης.

Αν ο μέσος άνθρωπος παρατηρήσει τι γίνεται γύρω του/της και χρησιμοποιήσει την απλή λογική και αντίληψή του/της και κοιτάξει όλα αυτά τα Ιδρύματα και τους θεσμούς που ισχυρίζονται ότι υπάρχουν για εμάς, τότε το «κοπάδι» θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί γιατί τα πράγματα είναι εντελώς παράλογα.

Κοίτα προσεκτικά το άλμπουμ και δες το παράλογο, που βαφτίζεται φυσιολογικό, το φανερό που είναι αόρατο. Το φανερό που για να το δεις χρειάζεται να παρατηρήσεις το Ολοφάνερο και μην ξεχνάς επίσης τον βασικό κανόνα των προπαγάνδων…

Αν θέλεις να κρύψεις κάτι κάνετο ολοφάνερο κανείς δεν θα το δει… εκτός από ελάχιστους.

Ότι και να καταλαβαίνει ο καθένας, οι συμβολισμοί έχουν και ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ. Αυτό επιλέγει να το ξεχνάει ο άνθρωπος που κοιτάει την δουλειά – δουλεία του. Δυστυχώς γι αυτόν και για όλους τους ανθρώπους. Συμφωνώ με τις τεχνικές ΣΟΚ και συμφωνούν μαζί μου και οι επικυρίαρχοι γι αυτό και τις χρησιμοποιούν.

Οι φωτογραφίες είναι από το Mexico’s Snake-Shaped House

Discworld (24 photos) Ένα ουσιώδες συστατικό της επιτυχίας είναι να μην ξέρεις ότι αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι αδύνατον να γίνει. Ένα πρόσωπο που αγνοεί την πιθανότητα της αποτυχίας μπορεί να λειτουργήσει όπως ένα τούβλο στην πορεία του ποδήλατου της ιστορίας.

Αν θέλεις να δεις, ενεργοποίησε το Βλέπειν ! Υπάρχουν στιγμές που κάποια πράγματα εκδηλώνονται και τα κοιτάμε κι άλλα όχι. Όμως όλα ζουν και αυτά που ξέρεις και τα κοιτάς και αυτά που δεν ξέρεις και δεν θα τα κοιτάξεις ποτέ. Εξαρτάται από τη στιγμή και βέβαια από τη δική μας ικανότητα παρατήρησης, κατανόησης και εξέλιξης. Δεν αρκεί να κοιτάμε για να καταλαβαίνουμε, είναι απαραίτητο να ΒΛΕΠΟΥΜΕ αλλά επίσης και να ξέρουμε ότι βλέπουμε, μα και ΤΙ βλέπουμε.

Και όμως Υπάρχουν! Αυτά τα «όμορφα πλάσματα» κατοικούν στους βυθούς των ωκεανών μας και των θαλασσών μας. Γνωστά ως Πολύχαιτοι, Θαλάσσιοι οργανισμοί. Αναφέρονται περίπου 4000 είδη. Αυτά τα πλάσματα ζουν κάτω από τρομερή πίεση, όπου το φως δεν φθάνει ποτέ.

Sculpture Park του Bruno Weber: Το Πάρκο Γλυπτικής της Σουηδικής πόλης του Dietikon κοντά στην Zurich είναι ένας ανορθόδοξος, υπέροχος, παράξενος, κόσμος φαντασίας, που όμως εισβάλει στην “πραγματικότητα”. Είναι η φαντασία και η φαντασίωση του Bruno Weber. Ο καλλιτέχνης γεννημένος το 1931, άρχισε να ζωγραφίζει στην ηλικία των 11 ετών, σπούδασε στο Zurich Art College και εκπαιδεύτηκε ως λιθογράφος.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 10/17/2013 @ 6:07 ΜΜ

    ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΣ ΤΟ ΒΟΥΤΗΞΑΝ Η ΕΞΑΤΜΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΑ ΤΩΡΑ jiannhs kozani

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*