Διαφημίσεις

Και εκεί που δεν το περίμενε κανείς… νάτο το αγρογλυφικό χειμωνιάτικα στις πεδιάδες του Salinas στη Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αγρότη στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, αυτός ο πολύπλοκος σχηματισμός, που έμοιαζε πολύ με ένα κύκλωμα επεξεργαστή υπολογιστών, δημιουργήθηκε σίγουρα μέσα στη χθεσινή νύχτα, αφού τη προχθεσινή δεν υπήρχε τίποτα στο σημείο!

Δυστυχώς, μετά την συνέντευξή και προς αποφυγή των δεκάδων επισκεπτών που μαζεύονταν, ο αγρότης αποφάσισε να οργώσει το αγρογλυφικό, απογοητεύοντας τους αναλυτές και όσους ταξίδεψαν ως εκεί!

Έτσι, μετά από αυτή την εμφάνιση στο Salinas, οι δύο κυκλικοί σχεδιασμοί της Santa Catarina στη Βραζιλία, που εμφανίστηκαν ταυτόχρονα στις 2 Νοεμβρίου του 2013, έχασαν την τιμητική τελευταία θέση στα αγρογλυφικά της χρονιάς που μας πέρασε…

Crop circle at Ipuacu-1, Santa Catarina, Brazil, 2 Nov 2013.

Crop circle at Ipuacu-2, Santa Catarina, Brazil, 2 Nov 2013.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ ΤΟΥ 2013!”
  1. Καλά βλεπετε you tube και τα χάφτετε. αντε εισαι εξωγήινος με υπερτεχνολογία ναιιιιιιιιιι? με χωραφια θα ασχολείσαι? τα βιντεο στο youtube όλα αμερικάνικα τυχαιοοοοοο? μηπως το νεο χολιγουντ λεωωωωωωωω? ασχολείστε με τον ερχομό του αντιχριστου ναι? οποιος πιστευει στο χριστό και δεν τον ενδιαφέρει ο αντιχριστος.αντε βλέπετε yutube προβατακιαααααααααααααααα

  2. αν θέλουν να μας πουν κάτι οι εξωγηινοι και έχουν τέτοια τεχνολογία, εμείς μπροστά τους τεχνολογικά θα είμαστε σε προνηπιακη κατάσταση μην πώ και σε χειρότερη κατάσταση,τότε τι είναι αυτό που τους εμποδίζει να εμφανιστούν και να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να μας εξηγήσουν τι είναι όλες αυτές οι χαζομάρες που φτιάχνουν,μάλλον είναι γήινες φάρσες ανθρώπων για την προβολή της περιοχής τους.

  3. 31/12/…του 192 δολοφονήθηκε ο Commodus η GLADIATOR ,η γνωστή ταινία όπου,
    Συμπρωταγωνιστούσε ο Joaquin Phoenix ως Commodus,
    τον οποίον βρίσκουμε πάλι στην ταινία the MASTER,2012,;όπου,
    υποδύεται τον Freddie Quell και βρίσκει την πρώτη του δουλειά στην πόλη
    Salinas, California.
    Η ταινία πραγματεύεται την σχέση του με τον Lancaster Dodd,
    (One night, intoxicated, Freddie finds himself in San Francisco and stows away on the yacht of a follower of Lancaster Dodd, the leader of a philosophical movement known as "The Cause) ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ.
    Αργότερα,Freddie submits to additional exercises with "The Cause" but becomes increasingly angry and frustrated with his lack of results and repetition of the exercises. Eventually he passes the tests, and they travel to Phoenix, Arizona.
    Τα τυπωμένα ηλεκτρονικά κυκλώματα τώρα.
    ΣΤΟ Phoenix, Arizona.έχει την έδρα της,η εταιρεία
    Avnet, Inc. is a technology Business-to-business B2B distributor headquartered in Phoenix, Arizona. Electronics Supply & Manufacturing
    In 1921, Charles Avnet, a 33 year old Russian immigrant, began buying surplus radio parts and selling them to the public on the Radio Rows of United States port cities. In the mid-1920s, when factory-made radios began to replace radio parts, Avnet adjusted his distribution pipeline and began selling parts to manufacturers and dealers. During the Great Depression, Avnet shifted the focus from retailing to wholesaling.[5]
    Charles Avnet's grandson Jon Avnet sold his shares in the family business to pursue a career in the movie industry, using those resources to produce the successful 1983 movie Risky Business, which made Tom Cruise a star.
    Tom Cruise?ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ?
    Μπαά συμπτώσεις..Φοίνικες( μπόλικοι),Τομ Κρουζ,Ιοακιν Φοινιξ και σαιεντολογία. Πάσα συνεισφορά…δεκτή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek