10:37 - 20/09/2013

Το περιοδικό Time και η νέα φυλή σκλάβων που ετοιμάζουν οι Παγκοσμιοποιητές

Διαφημίσεις

Η προπαγάνδα των εβραϊκών ΜΜΕ
μας προετοιμάζει πνευματικά και ψυχολογικά για να δεχθούμε την γενοκτονία των ευρωπαϊκών λαών και την ομογενοποίηση της ανθρωπότητας.

Δυστυχώς οι “αριστεροί”, οι “προοδευτικοί” και λοιποί δήθεν ευαίσθητοι συνάνθρωποί μας πιστεύουν ότι όλη αυτή η διαδικασία συμβαίνει φυσιολογικά και ότι είναι μια θετική εξέλιξη για την ανθρωπότητα.

Αυτό βέβαια οφείλεται στο γεγονός ότι δεν γνωρίζουν τι κάνουν οι Επικυρίαρχοι
για τον εαυτό τους και το λαό τους.

Αποδείξεις για το γεγονός ότι οι “περιούσιοι” πράγματι ανεβαίνουν όλο και περισσότερο στις κυβερνήσεις άλλων χωρών επισυνάπτουμε στο τέλος του άρθρου.

Το νέο πρόσωπο της Αμερικής όπως μας το παρουσίασε το περιοδικό Time!

Δημιουργήθηκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και αποτελεί μωσαϊκό των εθνοτήτων στις ΗΠΑ το 1993..

Δημιουργός ο Kim Wah Lam..

15% Αγγλοσάξονικό, 17,5% Μεσανατολίτικο, 17,5% Αφρικανικό, 7,5% Ασιατικό, 35% Νοτιοευρωπαϊκό και 7,5% Λατινικό.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Αυτό το όμορφο πρόσωπο που δημιούργησε ο Kim Wah Lam δεν έχει καμμία Ελληνική ρίζα….. Είναι το μόνο σίγουρο. Δεν θα του το επέτρεπαν γιατί θα "χαλούσε" την γενιά σκλάβων.. Στον γενετικό κώδικα των Ελλήνων δεν υπάρχει χώρος για την καταχώρηση της έννοιας του δούλου.

  2. Ανώνυμος 09/20/2013 @ 3:12 ΜΜ

    ΔΙΑΦΩΝΩ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΔΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΛΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΤΟ ΦΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΧΩΡΑΝΕ 20ΠΛΑΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΛΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ jiannhs kozani

  3. Ανώνυμος 09/21/2013 @ 4:51 ΠΜ

    Η μεγαλύτερη Εθνότητα μέσα στην Αμερική σε ποσοστό πάνω από 50 % ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ.
    Γιατί τους κουβαλούσανε εκεί καραβιές ολόκληρες για να τους χρησιμοποιήσουν (εν γνώση τους γιατί πάντα αυτοί βάζουν το "κρέας" σε αυτά) ως μισθοφόρους στρατιώτες στον πόλεμο εναντίον των Νοτίων.
    200.000 Βαυαροί και Πρώσοι πολέμησαν με τους Βόρειους, σκοτώσανε, κλέψανε τη γη όσων σκοτώνανε (ήταν στην συμφωνία αυτό) και μια πράσινη κάρτα.

    Γερμανοί και κάποιοι μαύροι δυσαρεστημένοι (που την είχαν κοπανήσει από τις φυτείες και πήγαν στο στρατό των Βορείων για εκδίκηση) κάνανε τον πόλεμο των Βορείων. Πολλοί μαύροι όμως πολέμησαν και στο πλευρό των Νοτίων (ναι, σας το έχουν κρύψει αλλά πάρα πολλοί από αυτούς δεν ήταν δυσαρεστημένοι και ζούσαν καλά)
    Στους μαύρους τάξανε ελευθερία και στους Γερμανούς ότι προανέφερα.

  4. Ανώνυμος 09/21/2013 @ 4:54 ΠΜ

    ….. οι Έλληνες Littlepart….. εμφανίστηκαν πολύ αργότερα (ήταν εκεί κάποιοι ίσως αλλά οι Έλληνες δεν είναι για βρωμοδουλειές) ενώ κατά κόρον χρησιμοποιήθηκαν από τη μαφία αργότερα οι Ιταλοί που χρησίμευαν ως Καθολικοί για να πολεμηθεί ο Καθολικισμός εκ των έσω (και ελάχιστα Έλληνες) και αυτό είναι μία ακόμα αλήθεια που δε σας έχουν πει. Γιατί σας λένε ότι και οι Έλληνες στην Αμερική όταν είχαν πάει κάνανε τα χίλια μύρια…….. ΨΕΜΑ. Κάνανε τα λιγότερα από όλους.

    Εβραίοι και Προτεστάντες κάνουν αιωνίως μόνοι τους παιχνίδι.

  5. Ανώνυμος 09/21/2013 @ 10:26 ΜΜ

    ΦΙΛΕ 7.51 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΒΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΓΛΛΟΙ [ΟΧΙ ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΞΕ]ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ [ΚΩΛΟ]ΦΑΡΑ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΓΛΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΠΟΙΕΣ 2 ΠΕΡΟΧΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ 1 ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΔΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΙΧ Α ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΡΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟ ΛΟΜΠΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ [ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ] ΜΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΕΡΟΙ 2 ΚΑΠΑΔΟΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΑΡΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΛΙΓΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΩΡΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΣΗΛ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΣΔΩΘΟΥΝ 10 Η 12 ΚΛΠ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΥΘΤΕ ΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΠΙΜΟΝΑ ΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΣΤΙΕΣ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ jiannhs kozani

  6. Ανώνυμος 09/26/2013 @ 11:06 ΠΜ

    οι συγκεκριμένοι που αναφέρεις (οι εβραίοι) είναι οι πρώτοι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή και συνεργάστηκαν τα ερπετά …..
    και φυσικά διάλεξαν αυτούς που βρωμάγανε από την πείνα, τους νομάδες και τις πόρνες τους (Θυμίζω Αβραάμ που έβγαλε στο κλαρί τη Σάρα λέγοντας ότι είναι αδελφή του και αναφέρεται να το κάνει δυο φορές σε δυο ξεχωριστά βασίλεια τα οποία έκλεψε φυσικά) που γυρνάγανε στα Βασίλεια και κατακλέβανε τους πάντες …..
    αυτοί ήταν τότε έτοιμοι να συνεργαστούν, οι άλλοι δεν είχαν ανάγκη……και αν δεν υπήρχαν αυτοί οι απατεώνες οι ξεβράκωτοι κανένας λαός της εποχής εκείνης δεν θα είχε παραδοθεί (οι Κινέζοι δεν πιάνονται, για αυτούς υπάρχουν ειδικές αναλύσεις).

  7. Ανώνυμος 09/28/2013 @ 2:34 ΜΜ

    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Αγαπητέ 22/9 1.26 κάνεις ένα ιστορικό λάθος:το Λονδίνο βομβαρδίστηκε επί 57 συνεχόμενες ημέρες.Αυτό δεν αναιρεί τα υπόλοιπα που γράφεις.http://www.tovima.gr/science/technology-planet/article/?aid=487548
    πήγαινε εκεί και θα δεις και τις περιοχές του βομβαρδισμένου Λονδίνου.

    Αγαπητέ 21/9 7.54 και συ κάνεις ένα ιστορικό λάθος όσον αφορά τους έλληνες μετανάστες 1ης γενιάς στις ΗΠΑ.Αυτοί που πρωτοπήγαν στις ΗΠΑ ήθελαν να πάρουν την δύναμη του υπόκοσμου με την βία.Όπλο τους το μαχαίρι.Οι ιταλοί που θέλαν το ίδιο είχαν καλύτερο όπλο και επικράτησαν:το πιστόλι(beretta βλέπεις από το 1526).Ψάξτο και θα το δεις.

    Όσον αφορά το άρθρο(εξώφυλλο του ΤΙΜΕ) μια προσπάθεια μέσω υπολογιστή για να ''παντρέψουν''τα χαρακτηριστικά των φυλών των ΗΠΑ με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*