Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:43 - 10/06/2015

Το μοτίβο του πανικού

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πόσοι από σας εχετε ήδη δει επαναλαμβανόμενες φορές μέσα στο χρόνο τέτοιες ειδήσεις ;ειδήσεις για συγκεκριμένα άτομα που πέθαναν, ειδήσεις για συγκεκριμένες τηλεπερσόνες που απέβαλαν ,ειδήσεις για γνωστους ποδοσφαιριστές που σκοτώθηκαν .

nana

Ποιος είναι ο λόγος; ποιος είναι ο μοχλός της υπεροντοτητας πληροφορίας που δημιουργεί αυτά τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα και πάντα στοχεύει στον πανικό και στην θλίψη την συνείδησή σου ;

Κάποιοι μπορούν να πουν ότι απλά οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων χρησιμοποιούν πηχυαίους τίτλους του πανικού και θλίψης ώστε να κερδίζουν επισκεψιμότητα αλλά είναι έτσι;

Τι γίνεται όταν το συγκεκριμένο μοτίβο επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά και μάλιστα επαναλαμβάνεται από τον ίδιο ιδιοκτήτη ιστοσελίδας ή από τον ιδιοκτήτη πολλών ιστοσελίδων αλλά ξανά ξανά ξανά και ξανά .

Μήπως τελικά η πΥπεροντοτητα πληροφοριας χρησιμοποιεί συγκεκριμένες άγκυρες πληροφορίας ή συγκεκριμένες τεχνικές πανικού η θλιψης μέσα στην συνειδητότητά μας;

Θα πρότεινα με το εξής σε όλους, καταγράψτε τα μοτίβα που προσωπικά ο καθένας δέχετε μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και αρχίστε να σημειώνεται κάθε φορά που τα βλέπετε να επαναλαμβάνονται τι θα συμβεί σε λίγες ώρες,ημέρες μετά από την επανάληψη τους .

Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θα βρείτε ενα μοτίβο γεγονότων συγκεκριμένων όπως νέες ειδήσεις πανικού για το που βρίσκεται η χώρα ή όπως ειδήσεις για σοβαρά ατυχήματα και πραγματικά ατυχήματα ή το χειροτερο θα δειτε οτι στην προσωπικη σας ζωη συμβαινει ενα αλλο επαναλαμβανμενο ντομινο!!!

nana1
Αλλά ας στο πάρουμε απο την αρχή για να κατανοήσουμε τι λέμε ,αυτή τη στιγμή προσωπικά εγώ που γράφω το άρθρο για το κατοχικά νέα δεν γνωρίζω αν η κυρία Νανά είναι ζωντανη η νεκρη από τις τόσες πολλές φορές που είδα ότι έχει ήδη πεθάνει .

Δηλαδή αυτή τη στιγμή για την συνείδηση μου η κυρία Νανά είναι μια νεκροζώντανη γυναίκα, για την συνείδηση μου αυτός ο άθρωπος υπάρχει και δεν υπάρχει, είναι ταυτόχρονα σε δύο μέρη!!!

Τι συμβαίνει αν πολλές πληροφορίες μέσα μου δημιουργήσουν το 50-50 , το ναι και το όχι ;υπάρχει περίπτωση η συνείδηση μου μπαίνοντας σε αυτή τη διαδικασία να ελέχθει απο την υπεροντοτητα πληροφορίας;

Γι’αυτό λοιπόν μολύβι και χαρτί ,δείτε τα μοτίβα που εξελίσσονται μπροστά σας, ότι βλέπετε ότι πιστεύετε ότι σας έρχεται σαν πληροφορία είναι οπλα της υπεροντοτητας , σημαδέψτε τα όπλα της, δείτε τι πρέπει να κανετε και καταγράψτε την πορεία της επικυνδινης πληροφοριας μεσα στο χρόνο… μετά από τη στιγμή που το αντιληφθήκατε… και πιστέψτε μας θα εκπλαγείτε!!!!

Κατοχικά νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανωνυμος 06/10/2015 @ 8:06 ΜΜ

    H γνωστη συνταγη των media για να ελεγχουν τον κοσμο ειναι οι φοβος

  2. Game over !!! 06/10/2015 @ 8:59 ΜΜ

    Και πολύ έζησε ιατρικως η συνάνθρωπος Νανά.
    Η κατάσταση ειναι ΜΗ αναστρέψιμη.
    Τα οργανα δεν λειτουργουν…

  3. ΠΑΟΚ ΡΕ 06/10/2015 @ 9:37 ΜΜ

    Σιγά μη τα βάψουμε μαύρα και μας πιάσει πανικός για το αν πέθανε ή όχι κάποιος διάσημος(και καλά),λες και τον ξέραμε προσωπικά κι από χτες.
    Ζαμάν φου.
    Αύτα είναι για πανηλίθιους που διαβάζουν γκόσιπ νιουζ και γενικά τέτοιες αρλούμπες και ταυτίζουν τη ζωή τους με τον κάθε λακαμά που την έχει δει κάπως.

  4. Ανώνυμος 06/10/2015 @ 11:16 ΜΜ

    Τελικά είναι αληθινή η πληροφορία ή όχι; Δεν έχει να κάνει με την τηλεπερσόνα άλλά με μια ασθένεια που αφορά όλους μας!

  5. Αυτό με τον Christofer Lee που πέθανε σήμερα, χωρίς να ανακοινωθεί η αιτία θανάτου, μπορεί να πυροδοτήσει ανάλογες αντιδράσεις;Να είναι κι αυτό άγκυρα για κάτι;

  6. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι στην ροή του facebook,βλέπω συνέχεια άρθρα σχετικά με την διατροφή αλλά και πιο συγκεκριμένα με το βάρος:
    Δίαιτες,μαγικά ροφήματα,συνταγές,ασκήσεις κτλ.
    Μπορεί να δικαιολογείται λόγω Καλοκαιριού,αλλά παραείναι εστιασμένο.
    Σαν να στρέφεται η συγκέντρωση μας σε μία αίσθηση ανεπάρκειας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*