Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:42 - 25/07/2014

Το Ισραήλ απέρριψε την πρόταση του Τζον Κέρι για 7ημερη!!!!!!! εκεχειρία στη Γάζα…Γκουχ γκουχ γκουχ..Θα με πνιξετε το φελεκι μου!!!..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένα βαρύγδουπο ΟΧΙ ήταν η απάντηση του Ισραήλ, στην πρόταση του υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι για 7ήμερη εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας, όπως μεταδίδουν το BBC, το πρακτορείο Reuters και ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο πρακτορείο Reuters και την εφημερίδα Haarentz πως υπάρχει περιθώριο τροποποιήσεων στην πρόταση Κέρι για επίτευξη προσωρινής κατάπαυσης του πυρός.

Σύμφωνα με ισραηλινά τηλεοπτικά μέσα, το Τελ Αβίβ απέρριψε την πρόταση Κέρι πρωτίστως καθότι αυτό θα σήμαινε την διακοπή των προσπαθειών για καταστροφή των σηράγγων που χρησιμοποιεί η Χαμάς προκειμένου να στέλνει αντάρτες σε ισραηλινό έδαφος.

Έως τώρα δεν υπάρχει απάντηση από την πλευρά της Χαμάς, όμως η παλαιστινιακή οργάνωση είχε διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να δεχτεί εκεχειρία εάν το Τελ Αβίν δεν άρει τον 7ετή οικονομικό αποκλεισμό της Λωρίδας.

Εν τω μεταξύ, με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η αιματοχυσία στη Γάζα.

Περισσότερα από 80 σημεία στη Γάζα επλήγησαν σήμερα Παρασκευή από επιδρομές της ισραηλινής Αεροπορίας, ενώ αντάρτες από τον παλαιστινιακό θύλακα εκτόξευσαν 50 ρουκέτες προς τα ισραηλινά εδάφη.

Ανάμεσα στους στόχους που επλήγησαν βρέθηκαν 30 σπίτια, μεταξύ των οποίων και η κατοικία ηγετικού στελέχους της Ισλαμικής Τζιχάντ, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με τους γιούς του, σύμφωνα με παλαιστίνιους αξιωματούχους.

Τουλάχιστον 828 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και περισσότεροι από 5.200 έχουν τραυματιστεί στη Λωρίδα της Γάζας, μετά από 18 ημέρες βομβαρδισμών και συγκρούσεων, σύμφωνα με απολογισμό των παλαιστινιακών υπηρεσιών Υγείας.

Ο ΟΗΕ εκτιμά πως περίπου το 75% των νεκρών είναι άμαχοι, ενώ σύμφωνα με την εκπρόσωπο της διπλωματικής υπηρεσίας της Ε.Ε., ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται περισσότερα από 190 παιδία.

Από την πλευρά του Ισραήλ, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 38, εκ των οποίων οι 35 είναι στρατιώτες.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Συμφωνησε για 12ωρη εκεχερεια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*