Διαφημίσεις

ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ Κ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ,ΩΣΤΕ ΟΙ «ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ» ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΩΜΕΝΟΙ.

ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Κ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ,ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΧΑΡΤΙΑ [ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ Κ ΜΕΤΟΧΕΣ] ΣΤΟΥΣ «ΑΠΙΣΤΟΥΣ» ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΟ Κ ΓΗ [ΚΤΗΜΑΤΑ]
ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ,ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΠΑΡΑ ΠΟΙΩΝΤΑΣ Κ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ .

ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ,ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ,ΤΗ ΠΕΙΝΑ , ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ.
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΑΧ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ Κ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ Κ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ Κ ΧΑΟΣ.

ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ,ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

26 σχόλια στο “ΤΟ ΕΓΚΟΛΠΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ-ΣΑΤΑΝ!”
  1. το Αποκρυφον του Ιωαννου
    Εκείνος υψωθηκε πάνω από τους αγγέλους του και είπε – Είμαι ένας θεός Ζηλοφθονος και δεν υπάρχει άλλος θεός εκτός από μένα. Ανακοινώντας όμως αυτό στην ουσία ομολογούσε στους αγγέλους πως όντως υπάρχει και ένας άλλος θεός, διότι αν δεν υπήρξε άλλος, ποιον ζήλευε τότε;
    από το βιβλίο Η Υπόσταση των Αρχόντων
    Εκείνος, ο δημιουργός εκδηλωσε αλαζονική συμπεριφορά λεγοντας – Εγώ είμαι ο θεός και δεν υπάρχει άλλος εκτός από μένα …και μια φωνή ακούστηκε από ψηλά, πάνω από το βασίλειο της απόλυτης εξουσίας λέγοντας – Σφάλλεις Σαμαέλ (που σημαίνει θεός τον τυφλών). Και εκείνος είπε – Αν υπάρχει κάτι άλλο πριν από μένα ας παρουσιαστεί. Άμεσος η Σοφία τέντωσε το δάχτυλο της, διοχετεύσε το φως στην ύλη και τον ακολούθησε στην περιοχή του Χάους…και του είπε – Πρην από σένα υπάρχει ο Άνθρωπος και ο γιος του Ανθρώπου.

  2. τωρα εδω που εχουμε να τα λεμε δεν ειναι και ψευτικα ολα αυτα…

    ο ανεπαρκης και ψευτης Αντωνης Σαμαρας πλαισιωνεται απο τον εξισου ανεπαρκη και εξυπνοβλακα Βαγγελη Βενιτζελο με σκοπο την υποταγη του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ στους εξωελληνες εντολεις τους

    τα αποτελεσματα ορατα και αναγνωστεα αλλα αυτοι ξεροντας οτι δεν προκειται ουτε στον Αιωνα τον απαντα να ξαναπαρουν "θωκους"

    προτιμουν την εξαθλιωση την καταστροφη και την καταθλιψη των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ αντι να πανε σε εκλογες και να αναλαβει μια νεα δυναμη που θα μπορεσει να αλλαξει προσανατολισμο απο την κακουχια που προκαλει η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ τους στην ΕΛΛΑΣ…

    περιμενουμε την ΣΥΝΕΝΩΣΗ των πολιτικων προσπαθειων του εισαγγελεα ΣΑΚΚΑ με τον ταξιαρχο ΤΖΑΚΗ και τοτε θα δουμε ποσα απηδια πιανει ο σακκος της ΣΑΜΑΡΑΣ & ΒΕΝΙΤΖΕΛΟΣ Α.Ε. !!!

  3. ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΑΜΑΕΛ ΣΑΤΑΝ???? ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ??? ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ? ΤΑ Α@@ΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ!!!!!!

  4. λοιπον ολοι και ολες οι θεουσες με τα κηρυγματα τους ειναι πλεον κουραστικοι και εξω απο το κλιμα του ψαξηματος και της ερευνας που προαγεται σε αυτην την γειτονια
    καλον λοιπον θα ειναι για τους δογματισμους τους να μεινουν στο "πιστευε και μη ερευνα" και ας αφησουν τα δικα μας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ να ερευνησουμε τον σωστο δρομο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ διαφορετικα εαν θελουν και αυτοι να ερευνησουν και οχι να μας πλακωνουν στα κηρυγματα ας αναρωτηθουν εαν ηταν υπαρκτο προσωπο ο Ιησους Χριστος και εφοσον βγαλουν αποτελεσμα μετα ας ξαναπερασουν απο την πρωτοποριακη γειτονια μας…

    εμ μα πια ευαγγελια και φραγγελια και αποκρυφα και ξαποκρυφα …
    περασε αυτος ο καιρος …ξυπνατε θεουσες …ο μεσαιωνας και οι πυρες σβησαν απο την Γνωση την Γεννεση και το Γονιδιωμα (ψαχτειτε τωρα για τα 3Γ και τα ξαναλεμε…)

  5. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΕΛ

    ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΣ ΒΑΑΛ
    ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ , Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

    ΘΑ …ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ , ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ?????

  6. 12:02 Σφάλεις Εωσφόρος. Πρωτα ελλην σημαίνει παιδί θεού, παιδί θεού εν πνευματη, λες πνευμα ελλην και κράζεις σαν ένα κρέας που απέκτησε λαρυγγι. Δεύτερον είναι υπαρκτός ο Ιησού Χρήστος. Για να καταλάβεις τη σημαίνει αυτό το όνομα πρέπει και να ξέρεις τη σημαίνει. Σημαίνει ο εκλεκτός άνθρωπος σώζει (σώζετε). λοιπόν και σε ρωτώ ποιο πρόσωπο (πνεύμα) έχεις επιλεξης (εκλεκτός) για την αιωνιοτητα, όταν θα σε έχει παρατήσει αυτό το προσωρινό που σε ντύνει. Το αν είναι ιστορικό πρόσωπο o Χρήστος δες και άκου πρώτα αυτούς που ακολουθούν Αυτόν, είναι η μόνη ζωντανή αποδιξει που έχεις ευχέρεια να πιστεύεις ότι είναι υπαρκτός και πολύ μεγάλη ευχέρεια σου είναι δοσμένο

  7. Ύποπτο συνάμα και παρεξηγημένο το όνομα που διάλεξες Εωσφόρε!

    Παρ΄ ολ΄ αυτά, ακριβώς έτσι αισθάνομαι κι εγώ, κουράστηκα ν΄ ακούω για προφήτες, και προφητείες, και την ορθοδοξία μας, και την πίστη μας… και γ@@μω την πίστη μου επιτέλους!!!!!!!!!

    Ειδικά όταν θεωρώ ότι ο εικονιζόμενος είναι η άλλη όψη του ίδιου ακριβώς θεού που υποτίθεται θα μας "σώσει"-(διάβαζε: σφάξει)!

    Κατάντησε ο Έλληνας να προσκυνά τον σφαγέα του και να θεωρεί ότι ο βιαστής του πολιτισμού του, ο συκοφάντης ανα τους αιώνες του οτιδήποτε Ελληνικού, ο μελλοντικός δολοφόνος του, ο συγγραφέας όλων των "προφητειών" (διάβαζε: σχεδιασμών), θα τον …σώσει!!!

    Εμένα δεν θα με "σώσεις" κουφάλα ληστοπειρατή δολοφόνε! Έχω αναλάβει εγώ ο ίδιος την σωτηρία μου!

  8. Για την που@σα τον ελληνον δε λεει κατι"που του ειναι σφηνομενη στο κατσικισιο κωλο του….

  9. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑ ΣΑΜΑΕΛ!!!ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ,ΑΠ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.
    ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΣΑΜΑΕΛΑΚΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.

  10. σταματατε να ακολουθειται τις φαντασιωσεις του ΣΑΟΥΛ που εγινε Παυλος και ξαφνικα ολοι πιστεψαν…

    ο χριστιανισμος δημιουργειθηκε με την τελευταια λεξη του μαρκετινγκ
    για να ελεγχονται οι επαναστασεις των αδικημενων και για να μην ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ !!!

    ηταν ο κομμουνισμος της εποχης οπως και τωρα που ειναι ,ηταν και θα μεινει συστημικος και περιφρουρουμενος κομματικος σχηματισμος για να εκτωνονονται οι επιθυμιες για αντιδραση του κοσμακι…

    στο ονομα του χριστιανισμου σκοτωθηκαν …σκοτωνονται…εκατομυρια ωστε να ελεγχεται με Θεικο τροπο και χριστιανικες ευλογιες ο υπερπληθυσμος και το πουγγι του καθενος μας !

    το αν υπηρξε ενας με διαφορετικοτητα απο τους εκατονταδες πλανοδιους θαυματουργους/ταχυδακτυλουργους ΙΗΣΟΥΔΕΣ της εποχης ειναι θεμα στοιχειων και ντοκουμεντων …ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

    με εωσφορικα φιλακια αφυπνησης…..

  11. πόσο αδαείς είστε όταν χρησιμοποιείτε το όνομα εωσφόρο αραγε; σημαινει αυτός που φέρνει το φως. Όμως για να φέρει κάποιος το φως σημαίνει πως πρώτα έχει πεταχτεί στο σκοταδει. σαν να θυμίζει αυτό το υπάρχοντα πρόσωπο που περιγράφετε στο γένεσης 1:1-5, το πρόσωπο που περιγράφουν οι γνωστικοί που πέταξε η Σοφία έξω από τον Κόσμο (του φωτός) στο Χάος. Αν κάποιος πραγματικά νοιαζετε να μάθει περί θεού ας διαβάζει το ευαγγέλιο του Ιωάννη 1:1-5 και θα καταλάβει πως ο αληθινός θεός είναι φως από μόνο του και είναι το ίδιο το φως αυτό που προυπηρχε πρην από το σκοταδει. μάλιστα ανάμεσα στους γνωστικούς είναι πολύ γνωστή η έκφραση – τόσο μεγάλη είναι η δυναμη του πατρός θεού του φωτός, τόσο αγαθός είναι και τόσο απέραντο φως που δεν σβήνει είναι που και το σκοταδει άρχισε να νομίζει πως υπάρχει και όλα τα πλάσματα που γεμίζουν αυτό το ανύπαρκτο χώρο του σκοταδιού μοιαζουν σαν με της μορφές που δημιουργεί ένας ορατός άνεμος μέσα σε μια μαύρη ομίχλη. τέλος πάντων, εμείς oi γνωστικοί λέμε – οποίος δεν έλαβε τον Κύριο Ιησού Χριστό είναι ακόμα εβραίος.

  12. 67…68…69…70…εωs…666
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΤΧΟΥΝ,
    ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΝ & ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΝ,ΘΑ ΣΑΣ
    Γ @ Μ @ Σ Ο Υ Ν………………….

    4everpao13

  13. ΣΑΜΑΕΛ -ΣΑΤΑΝ-ΝΤΕΒΟΛ ΚΛΠ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ

  14. μπλα-μπλα-μπλα….
    πολλα λογια …πολλαι αι φαντασιωσεις…πολλα και τα οραματα

    για τις θεουσες εννοω που πιστευουν οτι ακομη εχουν
    "την πιστη τους για βοηθεια τους" !!!

    ετσι πιστευαν και αυτοι που περιμεναν τα σαγωνια των λιονταριων
    οτι θα ερθει αυτος …ο καποιος !!! για να τους σωσει…
    και τελικα τα λιονταρια ρευοντουσαν απο την βαρυστομαχια !

    επειδη ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ εχει επιστημονικοτητα ,ερευνητικοτητα ,
    επιχειρηματικοτητα ,αποδεικτικοτητα σε οτι πρεσβευει

    με κυριαρχο το ΓΝΩΣΕΑΥΤΟΝ…

    γιαυτο και οι καιροι θελουν
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

    για να αλλαξουμε εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ
    ξανα παλι το σαπιο διεφθαρμενο βρωμικο συστημα
    της παγκοσμιας νομενκλατουρας του ιδιου νομισματος
    που η μια οψη ειναι των χριστιανων και η αλλη των σατανιστων

    εμεις δεν ανηκουμε σε αυτους και το νομισμα τους
    ουτε στους καβγαδες τους …τους βαρεθηκαμε !!!

    ανηκουμε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ που εκφραζεται δια μεσω των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ της ΕΛΛΑΣ

    γκε-γκε; …απανταχου χριστιανοι/σατανιστες/ιουδαιστες/ και εσεις και οι διαμαχες σας;;

    ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ …ΠΡΩΤΑΓΩΡΑΣ… ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ… και ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ
    ειναι οι απαντησεις μας !!!

  15. Για όσους αγαπούν το Αρχαίο Ελληνικό πνεύμα,θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αρχαίες προφήτισσες ονόματι Σύβιλλες προφήτευσαν με απόλυτη ακρίβεια της έλευση του Ιησού Χριστού ώς Σωτήρα του ανθρώπινου γένους.
    Το ότι είναι αληθινό πρόσωπο ο Ιησούς ούτε συζήτηση.Το ότι είναι αληθινός υπαρκτός και αιώνιος φαίνεται μόνο από το ότι ασχολούνται με απύθμενο μαίνος μαζί Του.Αφού Τον θεωρούν νεκρό γιατί τέτοια λύσσα μαζί Του;Αν δεν ήταν αληθινός και εάν δεν τους έτσουζε ή έκαιγε τα σωθικά η παρουσία Του δεν θα ασχολούνταν και δεν θα συνέχιζαν να τον συκοφαντούν μετά από 2 χιλιάδες χρόνια.Αν δεν είναι Αυτός που είναι,απλά θα είχε χαθεί στη λήθη της ιστορίας και δεν θα υπήρχαν μέχρι και σήμερα άνθρωποι που να δέχονται μαρτύρια βασανιστήρια και εκτελέσεις για το πρόσωπο Του.
    Θάνατο για ιδέες έχουμε δεί και θα βλέπουμε.Θάνατο για πίστη στο πρόσωπο του Εσταυρωμένου και Αναστημένου μόνο στον Ιησού Χριστό είδαμε στην ανθρώπινη ιστορία.Το ζόρι όλων των διωκτών του Χριστιανισμού ήταν και είναι η πίστη στον Θεάνθρωπο Ιησού.

    1. ιώνιος φαίνεται μόνο από το ότι ασχολούνται με απύθμενο μαίνος μαζί Του.Αφού Τον θεωρούν νεκρό γιατί τέτοια λύσσα μαζί Του;……

      ……ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ Γ@Μ@ΕΙ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!
      ΑΛΛΑ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Γ@Μ@ΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ……

      Γι αυτό ασχολούμαι και μαζί του και μαζί σου!

    2. ιώνιος φαίνεται μόνο από το ότι ασχολούνται με απύθμενο μαίνος μαζί Του.Αφού Τον θεωρούν νεκρό γιατί τέτοια λύσσα μαζί Του;……

      ……ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ Γ@Μ@ΕΙ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!
      ΑΛΛΑ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Γ@Μ@ΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ……

      Γι αυτό ασχολούμαι και μαζί του και μαζί σου!

  16. 12:50 μ.μ. εύγε. ταπεινος και όμως δυνατό λόγο έβγαλες. εν αρχη ην ο λόγος, και έδειξες το πνεύμα που σε μεγαλώνει και τον νου που σε έσπειρε

  17. ΛΟΥΛΟΥΜΙΝΑΡΕΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕΣ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ….ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ…..ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ……ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ……..ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ……ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ …..ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ……ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΨΩ…….ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ…….ΑΡΑΑΑΑ????…….ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΟΥΛΟΥΜΙΝΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΩ

  18. ειδες αγαπη οι χριστιανοιιιιι….

    αγαπουν τον πλησιον τους μονον εαν εχει βαφτησθει στο ονομα του αντι-αντι- χριστου …. που ειναι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ !!!!!…

    τετοια πιστη στην αγαπη τους εχθρου τους…

    ρε σεις που περιμενετε ναρθει καποιοοοςςς να σας σωσει

    εγω εχω τον ΟΡΕΣΤΗ μεσα μου που σας κοβω πρωτος το κεφαλι

    και επειδη εχω την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ μεσα μου και
    δεν εχω ουτε την υποχρεωση να σας προειδοποιησω
    γιατι ουτε η ΣΙΒΥΛΛΑ που επικαλεισθαι δεν θα σας το προλαβει
    σας ενημερωνω οτι ο Μεσαιωνας περασε
    πριν απο κατι εκατονταδες χρονια
    και οι πυρες εσβησαν με την ελευση των 3Γ :
    ΓΝΩΣΗ – ΓΕΝΝΕΣΗ – ΓΟΝΙΔΙΟ

    …πηγαινεται τωρα να κλεψετε κανα παγκαρι και να διαλεξετε
    τα καλλιτερα αφιερωματα των Πιστων (σας)
    για εσας και τις οικογενειες σας

    και πεταχτε καμμια φασολα και καμμια φακη στην μαρμιτα
    για τα …συσσιτια των αμοιρων και δυστυχισμενων συνανθρωπων σας

    με ασπασμους πιστης στην εκκλησια (σας)

  19. Κάποτε ο Ιησούς λέει στους μαθητές τους – Έχω θεραπευει τους λεπρούς και τον τυφλό, τον μουγγο και τον σακάτη, ανάστησα νεκρούς αλλά όταν προσπάθησα να θεραπεύω τον ηλίθιο δεν τα κατάφερα και δεν φταίω. Συνέχισαν λίγο πιο πέρα και είδαν ένα πτώμα ενός σκύλου που είχε μέρες που είχε ψοφήσει και oi μαθητές του για να σπάσουν την σιωπή που έπεσε από τα προηγούμενα λόγια είπαν – Πως βρωμάει έτσι αυτός ο σκύλος; O κύριος όμως τους είπε – κοιτάξτε όμως πόσο λευκά είναι τα δόντια του. Εκείνη την στιγμή ήρθαν κοντά του διάφοροι άνθρωποι και άρχισαν να ρωτάνε τον Χριστό διάφορα. Μερικοί τον ρώτησαν: Πες μας πως μπορούμε να εισέλθουμε στην βασιλεια τον ουρανον; Να μη μιλάτε καθόλου – απάντησε ο Σωτήρας. Μα αυτό δεν γίνεται – του είπαν οι άνθρωποι. Τότε να λέτε ότι είναι καλό και να μιλάτε καλά – συνέχισε ο Σωτήρας – εφόσον το καλό είναι και το έξυπνο που κρατά τον άνθρωπο ξύπνιο. —–Ο ΓΝΩΣΤΙΚΌΣ

  20. …και μετα ξυπνησες…

    η μηπως τα ξερεις απο πρωτο χερι…

    για τον ….——Ο ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ

  21. 9:49 μ.μ λοιπόν σου απαντάω από σεβασμό και ότι καταλαβαίνεις (και παλι με σεβασμό)
    Abracadabra.
    Χρησιμοποιήθηκε ως μαγική φόρμουλα από τους Γνωστικούς της σχολης του Βασιλείδης. Σημαίνει στα αραμαϊκά "δημιουργώ ότι ομιλώ" και όμως οι γνωστικοί ποτέ δεν ήταν τόσο απλοί στα μηνύματα τους. Στα ελληνικά η ίδια λέξη ακούγετε Αύρα κατά Αύρα. Αύρα είναι το φωτοστέφανο η αλλιώς το απαλό αεράκι, και οι δύο έννοιες, εννοούν το θεϊκό ( o προφήτης Ηλίας προειδοποιηθηκε πως ο θεός δεν θα ήταν ούτε στην φωτιά, ούτε στον σεισμό, ούτε στο δυνατό αέρα αλλά στο απαλό αεράκι). Το εκπληκτικό τών γνωστικών είναι πως με μια απλή λέξη (μαγική) περιγράφουν όλη την ιστορία του δικού μας ανθρώπινου γένους της σάρκας υπονομεύοντας και δύο μηνύματα
    1. H Αύρα μέσα μας είναι , υπάρχει η έχει έρθει κατά της πρωταρχικής Θεικής Αύρας
    2. Η αύρα μας μπορεί να βγει κατά (κόντρα) της Θεϊκής Αύρας χάνοντας έτσι την αιώνοτητα του ατόμου που την "κουβαλάει"
    Όμως με αυτό το τρόπο, λέγοντας Αύρα κατά Αύρα οι γνωστικοί χαιρέτισαν ο ένας τον αλλον σαν μυστικό κώδικα αν δεν γνωρίζονταν, εφόσον ήξεραν τη ακριβώς εννούσαν, η αν γνωριζόταν αναμεσα τους σαν ένα σύμβολο πως τώρα πια η Αύρα τους είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς το θεϊκό, η απλός επαναπατρισμος στο τόπο από που και έχουν έρθει.——Ο ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek