Διαφημίσεις

Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων. “Διαφορετικότητα στην επιλογή” ονοματίζουν τη διαστροφή και την ανωμαλία.

Σε σημείο που τύποι σαν τον Βαλλιανάτο και άλλους τηλεστάρ να βγαίνουν και να διεκδικούν τα…δικαιώματά τους!
Πλέον, η κάθε είδους ανωμαλία μπαίνει στα σπίτια μας.

Το χθεσινό απόσπασμα από την Eurovision. Θαυμάστε το!

Η τραγουδίστρια της Φινλανδίας φίλησε την χορεύτριά της στο στόμα στο τέλος του τραγουδιού. Υποτίθεται ότι τον διαγωνισμό μπορούν να τον παρακολουθήσουν και μικρά παιδιά! Να τι προωθεί η κουλτούρα της «εξέλιξης»!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ! ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΑΛΟΥΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!”
  1. Όποιος ακόμη παρακολουθεί Eurovision αλλά και υποσυνείδητα "υποχρεώνει" και τα παιδιά του να κάνουν το ίδιο, είναι άξιος της νοημοσύνης του. Από την άλλη, όποιος γνωρίζει το ζήτημα των φινλανδών και της φυλής τους, τότε δεν έχει απορίες για τέτοια μικροπράγματα. Τον απασχολούν μόνο τα μεγάλα προβλήματα του πλανήτη, που απ' ό,τι φαίνεται η λύση τους είναι από απίθανη έως ανύπαρκτη…

  2. Den ntrepeste ligo me auta pou dimosieute eseis re dikeomatous na kanoune oti thelous se enouxlon??kompleksike ston 21 aiona zeis vges apo ton meseona….

  3. 18 Μαΐου 2013 – 10:34 π.μ
    Φυσικά και μας ενοχλούν, γι΄αυτό άλλωστε τα σχολιάζουμε!!!!Εσύ που δεν ζεις στον μεσαίωνα, εξελιγμένε, να κλείσεις θέση για το gay parade! Αν έχεις και παιδιά φαντάσου τα να πηδ…νται μεταξύ τους, αυτό κι αν θά'ναι ενδιαφέρον και προχωρημένο, ότι θέλουν θα κάνουν και δεν θα σου πέφτει και λόγος.

  4. αναρχοβλακα (10:34)….παρτο αλλιως …οποιος θελει μπορει να κανει οτι θελει στην κρεβατοκαμαρα του…απο κει κει περα η ανωμαλια ,ειδικα οταν προκαλει, δεν ειναι ευπροσδεκτη.Αν για εσενα 21ος αιωνας σημαινει ασυδοσια,ανωμαλια κλπ..τοτε χαρισμα σου…εκτος αν εισαι κουνιστος/η και κοπτεσαι τοσο πολυ…οσο για την γιουροβιζιον…τι να πω…αυτοι που την παρακολουθουν μαλλον ειναι οι ιδιοι που βλεπουν και σουλειμαν….ο θεος να βαλει το χερι του και ο στρατος τις αρβυλες…θελουν να μας κανουν χωρα ανωμαλων,ναρκομανων ….

  5. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ SITE ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ Κ ΑΛΛΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Κ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ Κ ΜΑΣ ΓΑΛΟΥΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΦΙΛΙ.

  6. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΦΩΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΟΙ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΌΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΣΑΚΟΎΛΑ ΜΕ ΣΚΑΤΌ ΚΆΡΓΑ.

  7. εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται 12:19 που ολα τα νομιζεις απλα κ αθωα ξυπνα ρεεεεεε!!!!!!!!σε τετοιο κοσμο κοσμο θελεις να μεγαλωσεις τα παιδια σου??

    1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ….ΠΑΝΤΩΣ Η ΟΥΚΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΩΘΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ….ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ….ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΙΛΑΕΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ Ο ΚΟΖΑΣ ΤΟΝ ΑΓΑΘΩΝΑ….1000 POINTS!!!!….ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  8. Δεν είπαμε να τους κρεμάσουν αλλά όχι και να τους κάνουμε πρότυπα. Τα ελαττώματα μας καλό ειναι να τα διορθώσουμε και οχι για να αισθανόμαστε καλα να θέλουμε να κανουμε και τους άλλους σαν και εμάς.

  9. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΑΡΘΡΟ Κ ΒΙΝΤΕΟ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!

    ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ????????ΞΥΠΝΗΣΤΕ Κ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΛΑ ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟ ΤΡΟΠΟ!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ!ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!!ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΑΙ!ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ…Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ!

  10. αυτά τα άρθρα είναι απαράδεκτα θα μας πείτε ποιον θα ερωτευόμαστε ρε εσείς είστε οι νεοταξίτες ξεκολάτε απαράδεκτο άρθρο

  11. Εαν το μελλον,ειναι οι π@@@@δες,εαν η δημοκρατια ειναι τα μνημονια και οι διορισμενοι ηγετες,εαν η τροφη μας ειναι αυτα που μας ταιζουν καθε μερα,εαν ο αερας ειναι αυτος που μας ψεκαζουν,εαν η "διαφορετικοτητα"(μπουρδες με λιγα λογια),ειναι το πιο ηλιθιο επιχειρημα για να κανουν παρελασεις αυτα τα…αντε να μην πω…εαν στο μελλον θα πληθυνονται με κλωνοποιηση(διοτι του ιδιου φυλλου,πως αλλιως να παραχθουνε;),εαν,εαν…ΤΟΤΕ,χαρισμα σας τετοιος κοσμος.Οτι εφτιαξε ο Θεος,το αποστρεφεστε καθε μερα,και το καταστρεφετε,και το ξεφτιλιζεται!Πιονια των μασονων,και της νεας ταξης ειναι αυτα τα αντικειμενα μιας χρησεως.
    Ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του,αρκει να μην ενοχλει τους αλλους.
    Χαθηκαν οι αντρες,χαθηκανε και οι γυναικες.Ολοι κουνιστοφερνουν.Tετοιον κοσμο,να τον βαλετε εκει που ξερετε.
    Ουστ….

  12. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΧΤΗ & ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ που πηγαίνει κόντρα σε αυτό που προοθούνε.Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί το τι είναι ο καθένας,δικαιωμά του.Τα πρότυπα όμως που παρουσιάζουν σε οποιοδήποτε μέσο ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

  13. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ
    ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
    ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ…

    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ…

  14. μη βλεπετε τηλεόραση. είναι τόοοοσο δύσκολο; προφανώς. αλλά στο κουτσομπολιό πρώτες είστε. πολεμιστάρες μου εσείς, με το κοσμοπόλιταν επ'ώμου.

  15. κακώς αφήνετε παιδιά να βλέπουν Eurovision. Καταρχήν είναι πάρα πολύ αργά για τα παιδιά σας που θα έπρεπε ήδη να κοιμούνται και κατά δεύτερον η Eurovision τις τελευταίες δεκαετίες δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πανυγήρι ομοφυλόφιλων. Μόνο αυτοί ασχολούνται, μόνο αυτοί χαίρονται, μόνο αυτοί χορεύουν και τελικά μόνο αυτοί ψηφίζουν.
    Τι δουλειά έχουν τα παιδιά στις 11 τη νύχτα να παρακολουθούν χαζόπούστηδες να χαίρονται και λεσβίες να φιλιούνται;
    Δεν έχετε προσέξει που κάθε κανάλι που σέβεται τον εαυτό του έχει και από μια γκέϊσσα -αποκλειστικό ρεπόρτερ για αυτή τη δουλειά- που κάθε χρόνο αναλαμβάνει τα ρεπορτάζ και πολλές από αυτές πάνε και με την ….. Ελληνική αποστολή μαζί και βγαίνουν να κάνουν απευθείας συνδέσεις όλο καμάρι (μεγάλος πόντος για την "καριέρα" τους αυτός άσε τις γνωριμίες…..) λες και είναι πολεμικοί ανταποκριτές.
    Και φυσικά η κορυφαία όλων -ο Καπουτζίδης- είναι παρουσιαστής.
    Είναι κάτι σαν παγκόσμιο gay parade……

  16. 18 Μαΐου 2013 – 12:19 μ.μ.

    Όχι δεν πιστεύουμε καθόλου ότι "γίνονται" για αυτό και το επιχείρημα του "δικαιώματος της επιλογής" είναι για τα σκουπίδια.
    ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ δεν "γίνονται", όπως επανηλλειμένα παραδέχονται παρακαλώντας την κοινωνία (και τους γονείς τους) να μην τους πιέζουν άλλο για κάτι που δεν μπορούν και δεν το έχουν. Ως εκεί τους λυπάμαι, και δε θέλω να βασανίζονται ούτε να πιέζονται για αυτό άλλωστε και -τουλάχιστον εγώ- τους ανέχομαι και δε με απασχολούν, ειδικά όταν σέβονται και την προσωπική τους ζωή και τον εαυτό τους και δεν το εξευτελίζουν όπως πολύ σωστά έγραψε ένας άλλος παραπάνω.

    Από την άλλη όμως, οτιδήποτε άλλο συνιστά μια απίστευτη υπερβολή που τελικά συγκρούεται με τα δικαιώματα των αλλωνών και αν δεν το καταλάβουν αυτό σύντομα και δεν προσγειωθούν προσπαθώντας να ζήσουν στο μέσο -κοινωνικό- όρο όπως κάθε άλλη ομάδα προσπαθεί σεβόμενοι και τις ανοχές και τα όρια των άλλων τότε δίκιο έχει ένας σχολιαστής παραπάνω: θα πέσει σακούλα με πολλά σκατά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *