Το άκρον άωτον της προπαγάνδας

5
6

Να περιμένουν από σένα που δεν έχεις μια στην τράπεζα και στο ψυγείο σου έχεις μισό λεμόνι να τους δώσεις την νομιμοποιήσει να κάνουν τα δεκάδες εκατομμύρια που έχουν στο εξωτερικό …εκατοντάδες !!!

Φσσστ μποινγκ…έχω και κότερο παμε μια βόλτα;

Stranger..

ezoic
Προηγούμενο άρθροΜήπως ρωτώντας κάτι συγκεκριμένο κατανοεις πόσο επικίνδυνο είναι..
Επόμενο άρθροΣουηδία και Νεα Τάξη αναιρούν τα δυο φύλα
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΣΤ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ . ΑΣΤΑ ΡΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕ , ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΨΑΜΕ . ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  2. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!! ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!!!!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ …….ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ !!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ