Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:04 - 25/02/2013

Το «αντισημιτικό» σύμβολο της αφίσας του Τζίμη Πανούση είναι το σύμβολο των Ραελιανών

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σχετικά με την “αντισημιτική” αφίσα του Τζίμη Πανούση, με την οποία προωθεί τη νέα του παράσταση και έχει λογότυπο «το άστρο του Δαβίδ με τη σβάστικα»,

(την είδηση την είδα εδώ – ο Πανούσης χαρακτηρίζει την παράσταση “εβραιοναζιστική” – βλέπε και άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ κατά του “αντισημιτισμού” του “αντισυμβατικού Τζιμάκου” εδώ), σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο αναφέρεται σε «Αφίσα με έντονα αντισημιτικό περιεχόμενο έχει αναρτηθεί σε πολλά σημεία κεντρικών δρόμων της Αθήνας. Στην αφίσα, η οποία διαφημίζει μουσική παράσταση, αποτυπώνεται το Αστέρι του Δαυίδ –σύμβολο της εβραϊκής θρησκείας– περιπλεγμένο με τον αγκυλωτό σταυρό –σύμβολο του Ναζισμού».

Το ΚΙΣΕ καλεί τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτη και τον γ.γ. Θρησκευμάτων κ. Γ. Καλαντζή, να προβούν σε «κατά την κρίση τους ενέργειες» για το θέμα της «επαίσχυντης αφίσας», καθώς και στους κυριότερους Δήμους όπου η εν λόγω αφίσα έχει αναρτηθεί, και συγκεκριμένα στους Δήμους Αθηναίων, Ψυχικού, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Π. Φαλήρου και Αλίμου, ζητώντας την απομάκρυνσή της από τις οδούς των Δήμων αυτών. Ήδη η ανταπόκριση ορισμένων Δήμων είναι θετική.

Όμως στην εν λόγω αφίσα αυτό που αποτυπώνεται είναι το διεθνώς γνωστό και αμφιλεγόμενο σύμβολο των Ραελιανών: Η σβάστικα τοποθετημένη στο κέντρο ενός αστεριού του Δαβίδ.

Ποιοι είναι οι Ραελιανοί

Τον Δεκέμβριο του 1973, ο Claude Vorilhon ένας Γάλλος δημοσιογράφος σε περιοδικό αγώνων αυτοκινήτου, (που άλλαξε αργότερα το όνομά του σε “Rael”) ισχυρίστηκε ότι συνάντησε ένα ‘ον από το διάστημα’, το οποίο του δήλωσε ότι στόχος του ήταν να δημιουργηθεί μια πρεσβεία στη Γη για την ‘αρμονική συνεργασία όλων των ανθρώπων που ήταν έτοιμοι να ερευνήσουν την κοσμική συνείδηση’. Ανυπόμονα αποδεχόμενος τόσο το μήνυμα όσο και την ανάθεση από τους ‘εξωγήινους’ της ηγεσίας, ο Βοριλόν ίδρυσε τον ‘ραελισμό’ (Raelism’) – μία θρησκεία που βασίζεται στα UFO και ένα είδος εξωγήινων οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν τους ανθρώπους σύμφωνα με την δική τους μορφή.

Σχ. ΚΟ: O Βοριλόν γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1946 στο Vichy της Γαλλίας. Ολόκληρο το όνομά του είναι Claude Maurice Marcel Vorilhon. Ισχυρίζεται ότι μεγάλωσε στο Ambert της Γαλλίας με την γιαγιά του που ήταν άθεη και δεν γνώρισε τον βιολογικό του πατέρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Colette η μητέρα του, είχε κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μια επιπόλαιη σχέση με κάποιον “Marcel Χ”, που ήταν παντρεμένος, καταγόταν από την Αλσατία και ήταν εβραϊκής καταγωγής. [βλέπε εδώ]

Στην φωτογραφία: Ο Βοριλόν με τον ραβίνο Leon Ariel Mellul¨, “Μεγάλο Ραβίνο”του ραελιανού κλάδου του Ιουδαϊσμου”! (βλέπε εδώ)
Ο Βοριλόν υποστήριξε επίσης, δύο χρόνια αργότερα ότι οι ‘εξωγήινοι’ τον «απήγαγαν» στον πλανήτη τους, όπου και τον έφεραν σε επαφή με εκπληκτικές τεχνολογικές εφαρμογές.

Οι επαφές του Βοριλόν με τους εξωγήινους «Ελοχίμ» (όπως οι ίδιοι συστήθηκαν), τον οδήγησαν στο να αλλάξει το όνομά του σε Ραέλ και να ιδρύσει την Ραελιανή Κίνηση μέσω της οποίας διαδίδει μέχρι και σήμερα το μήνυμα των «δημιουργών των ανθρώπων». Τι αποκάλυψαν όμως οι εξωγήινοι στον Ραέλ;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα δύο σχετικά βιβλία του, το «Intelligent Design: Message from the Designers» και το «The Message Given by Extra-Terrestrials», η φυλή των Ελοχίμ έφτασε στη Γη πριν από 25.000 περίπου χρόνια. Τότε ήταν που κλωνοποίησαν το ανθρώπινο είδος «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοιώσιν» τους. Από το 1973 μέχρι σήμερα, η σέκτα γνώρισε σημαντική αριθμητική αύξηση τόσο σε επίπεδο πιστών, όσο και σε επίπεδο υποστηρικτών.

Οι ‘εξωγήινοι’ έδωσαν εντολή στον Βοριλόν να κοινοποιήσει τα μηνύματα γνώσης αλλά και ειρήνης και αδελφοσύνης μεταξύ των λαών σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, γνωστοποιώντας του πως η ανθρώπινη κλωνοποίηση θα μπορούσε να βοηθήσει το ανθρώπινο γένος να απαλλαχθεί από την ανάγκη του χρήματος, τις αρρώστιες και τους πολέμους.

Έτσι οι Ραελιανοί το 1997 προχώρησαν στην δημιουργία μια εταιρίας κλωνοποίησης, γνωστή παγκοσμίως με το όνομα Clonaid. Σίγουρα όλοι θα θυμάστε την χαμογελαστή δόκτορα Briggite Boisselier, η οποία πριν μερικά χρόνια ανακοίνωνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα MME την δημιουργία ανθρώπινων κλώνων….

Αν και τα οικονομικά των Ραελιανών δεν ανακοινώνονται δημόσια, η θρησκευτική οργάνωση ισχυρίζεται ότι έχει συγκεντρώσει το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων (!) για να πραγματοποιήσει την κύρια αποστολή της στη Γη, που είναι η οικοδόμηση της πρεσβείας (που μοιάζει στην κάτοψη με ένα αγρογράφημα που είχε εμφανιστεί προ ετών σε καλαμποκοχώραφο του Ουιλτσάιρ) σε έκταση τεσσάρων τετραγωνικών χιλιομέτρων, στην Ιερουσαλήμ. Διαδοχικές, ωστόσο, κυβερνήσεις του Ισραήλ έχουν αρνηθεί να παραχωρήσουν αυτή την έκταση στους Ραελιανούς. Έτσι σήμερα αναζητούν τώρα το χώρο στην Αίγυπτο, όπως ανέφεραν πρόσφατα οι Times του ΄ Λονδίνου.
Οι Ραελιανοί δίνουν το 11% των συνολικών εισοδημάτων τους -κατ’ άλλες πληροφορίες το ποσοστό κυμαίνεται μεταξύ 3 και 5%στην Κίνηση και πριν πεθάνουν, δωρίζουν τα ακίνητα τους στους τοπικούς επισκόπους-οδηγούς, για να αποφευχθούν έτσι οι προσφυγές κατά των διαθηκών.

Οι Ραελιανοί θεωρούν τη σεξουαλικότητα ως «αναπόσπαστο τμήμα της υγιούς καθημερινής ζωής» και είναι «ανοιχτοί» σε σεξουαλικές καινοτομίες. Σύμφωνα με το βιβλίο ‘Maitreya’ που έγραψε ο Claude Vorilhon, η αγάπη περιλαμβάνει το “να δοκιμάζεις διάφορες ποικιλίες και δυνατότητες που επιτρέπουν σε κάποιον να σπάσει τις συνήθειες, προκειμένου να κάνει τη ζωή του πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα”.
Αρκετοί δημοσιογράφοι, που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια των Ραελιανών, αναφέρουν ότι αυτά θυμίζουν ένα μείγμα κατασκήνωσης γυμνιστών και ησυχαστηρίου νεοεποχιτών στην ακτή της Καλιφόρνιας.

Οι ραελιανοί τάσσονται υπέρ των αμβλώσεων και ενθαρρύνουν τις σχέσεις ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων και λένε ότι η κοινωνία πρέπει να τις νομιμοποιήσει. Στις φωτογραφίες αφίσα των ραελιανών “κατά της ομοφοβίας” και γκρουπ ραελιανών με ανάλογα μπλουζάκια κατά της “ομοφοβίας” και άλλα που λένε “Δεν υπάρχει Θεός”, “Χωρίς Θεό καμία ενοχή” και “Γ… τις ομοφοβικές θρησκείες”. Στην Ελβετία οι αρχές θεωρούν ότι οι απόψεις των ραελιανών για τον λεγόμενο «αισθησιακό διαλογισμό» είναι μια απειλή για τα χρηστά ήθη επειδή υποστηρίζουν την «απελευθερωμένη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» στα παιδιά και εκφράζουν την άποψη ότι η εν λόγω «εκπαίδευση» θα ενθαρρύνει τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων παιδιών. Για την παιδεραστία οι ραελιανοί κατηγορούν τους καθολικούς ιερείς για τα σκάνδαλα παιδεραστίας, αλλά έχουν την άποψη ότι η ηλικία των επτά χρόνων είναι ο κατάλληλος χρόνος «για να αναγεννηθούν όλα τα βιολογικά κύτταρα ενός ατόμου» .

Σχετικά με το σύμβολο των Ραελιανών

Τον Φεβρουάριο του 1991, οι Ραελιανοί τροποποίησαν το γνωστό σύμβολο τους σε αυτό που βλέπεις δεξιά. Ο επίσημος λόγος που δόθηκε ήταν ότι ο «Ελοχίμ» ζήτησε να αλλάξει το σύμβολο, ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ για την κατασκευή Εξωγήινης πρεσβείας που θα χαιρετήσει τα αναμενόμενα διαστημόπλοια των Ελοχίμ. Από το 1991 έως το 2007, το επίσημο σύμβολο των Ραελιανών στην Ευρώπη και την Αμερική δεν είχε την αρχική σβάστικα, αλλά ο Ραέλ, ο ιδρυτής και ηγέτης του Ραελιανού Κινήματος αποφάσισε να κάνει το αρχικό σύμβολο, το αστέρι του Δαβίδ συνυφασμένο με μια σβάστικα, το μόνο επίσημο σύμβολο του Ραελιανού Κινήματος σε όλο τον κόσμο.

Πέρσι τον Ιούνιο δημιουργήθηκε σάλος από εκδηλώσεις των Ραελιανών σε πόλεις των ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε εκδηλώσεις για την λεγόμενη «Τρίτη Ετήσια Ημέρα Αποκατάστασης της Σβάστικας» στο Λος Άντζελες, το Σικάγο, το Χιούστον και το Μαϊάμι. Αεροπλάνα με πανό με το αμφιλεγόμενο σύμβολο θα πετούσαν πάνω από την Καρλσρούη της Γερμανία και το Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Το πανώ έγραφε “Proswastika.org,” και τα σύμβολα εξίσωναν τη σβάστικα με την αγάπη και την ειρήνη.

“Η σβάστικα είναι ένα από τα καλύτερα ίχνη που άφησαν αυτοί που μας δημιούργησαν, και η προσπάθεια να το θάψουμε ως σύμβολο βίας και μίσους οφελεί μόνο την φρικτή ναζιστική ιδεολογία”, είπε ο Thomas Kaenzig, συντονιστής της Παγκόσμιας Ημέρας Αποκατάστασης της Σβάστικας, είπε σε ένα δελτίο ειδήσεων. “Η απομυθοποίησης του αρχικού νοήματος αυτού του όμορφου συμβόλου είναι η μόνη λύση.”

Οι Ραελιανοί προσκάλεσαν επίσης βουδιστές, ινδουιστές και διάφορες πνευματιστικές ομάδες που χρησιμοποιούν τη σβάστικα ως πνευματικό τους σύμβολο για να δείξουν την υποστήριξή για την ημέρα.

Ο Kaenzig είπε ότι είναι ώρα να εκπαιδεύσουμε τον κόσμο και να αποκατασταθεί αυτό που οι Ραελιανοί θεωρούν ότι είναι το πιο σημαντικό σύμβολο για την ανθρωπότητα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο οι ραελιανοί έτρεξαν να υπερασπιστούν ένα παιδί οκτώ ετών στο New Jersey των ΗΠΑ που έφτιαξε μια σβάστικα ως μέρος μιας γιορτής της Τρίτης Δημοτικού.

“Η σβάστικα είναι ένα αρχαίο σύμβολο καλής θέλησης για σχεδόν ένα δισεκατομμύριο Ινδουιστές σε όλο τον κόσμο, και στο Middlesex County του New Jersey, όπου αυτό συνέβη το περιστατικό, βρίσκεται μια μεγάλη μειονότητα Ινδουιστών”, δήλωσε ο Thomas Kaenzig.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές για τους Ραελιανούς: εδώ, εδώ, εδώ, Άρθρο του ΚΟ: εδώ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 02/28/2013 @ 4:25 ΠΜ

    αρε τζιμακο,μυαλο ξυραφι,
    ξερει να προκαλει το ατομο τη μαζα
    μια με τη σημαια με το σφυροδρεπανο μια με τους παπαδες,κ τωρα με τη σβαστικα κτο σημα των εβραιων.
    ει

  2. Ανώνυμος 02/28/2013 @ 12:29 ΜΜ

    Σώπα καημένε που έχει ο "Τζιμάκος" μυαλό ξυράφι μη χέ…….

    Εγώ από αυτά που διάβασα πιο πάνω σου λέω ότι είναι οπαδός και μέλος τους (και δικαίωμα του τι με νοιάζει) γιατί από τη φάτσα του και από όσα λέει και κάνει τόσα χρόνια κολάει μια χαρά. Πολύ πιο εύκολα ταιριάζεις αυτή τη φάτσα με οτιδήποτε άλλο εκτός …… από την εξυπνάδα.

    Πάρτε χαμπάρι σ' αυτή τη χώρα ότι κάθε επιτυχημένη ειρωνική ατάκα δεν συνιστά "εξυπνάδα" ή ανωτερότητα πνεύματος, απλώς κάποιος έχει καλό λόγο ή βρέθηκε σε καλή στιγμή

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*