Διαφημίσεις
Γράφει ο Λυσίας

Κι ενώ ο κόσμος στο γήπεδο της Νίκαιας, την Παρασκευή 3 του Σεπτέμβρη , δεν είχε ακόμα αποχωρήσει από τον χώρο, σχηματίζοντας πηγαδάκια και σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού, σε άλλο σημείο του Πειραιά, παιζόταν ένα δράμα.. Συγκεκριμένα, στη Σαλαμίνα, όπου εθεάθη ο πρώην Υφυπουργός του Καραμανλή και β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Νεράντζης, στην κεντρική ψησταριά του νησιού «Δροσοπηγή», να τρώει με παρέα τον αστυνομικό του και έναν ηλικιωμένο κύριο. Η ταβέρνα κατάμεστη. Κανείς δεν έδωσε την παραμικρή σημασία στον βουλευτή.Διαβάστε περισσότερα
Όλοι τον περιφρόνησαν. Με εξαίρεση, δύο-τρείς, που ξεστόμισαν λέξεις οργής και αγανάκτησης.
Ο πρώην αντιπρόεδρος βιάστηκε να φύγει πριν καλά-καλά δοκιμάσει τα ό,τι είχε παραγγείλει. Στην άκρη, σε ένα από τα τελευταία τραπέζια, κοντοστάθηκε για ένα λεπτό και συνομίλησε με δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης, που ήταν εκεί και έτρωγε.
Και βιαστικά, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.
Σε άλλο σημείο του ελλαδικού χώρου, στη μεσσηνιακή Μάνη, στο ……

χωριό της γυναίκας του, Κιτριές, ο Λευτέρης Ζαγορίτης, μαζί με παρέα στην ταβέρνα «Σάντοβα», έτρωγε ψάρια και ψητούς αστακούς. Μόλις έγινε αντιληπτός από τους θαμώνες, άρχισε το κράξιμο. «Λαμόγιο», «προδότη», «τρωκτικό» και ένα σωρό ακόμα. Για το μόνο που θα μπορούσε κανείς να πει, κρίμα, ήταν για τους αστακούς που μείνανε μισοφαγωμένοι. Αφού, άρον-άρον, ο Λευτεράκης (με τον μάγκα υιό , που σαγήνευσε Τζούλια), τα μάζεψε και έφυγε.

Το ίδιο έγινε στην Πάρο, με τον Ρουσόπουλο, τα ίδια και με τον Παπαντωνίου, με τον Λιάπη, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»… Και με πολλούς ακόμα. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και τους τα χώνει.
Τους βρίζει. Σε χλωρό κλαρί δεν τους αφήνουν.
Αυτοί, όμως, αναίσθητοι. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις, χαμογελάνε κιόλας.
Ξέρεις τί είναι να σε φτύνουν και να νομίζεις ότι βρέχει;
Ξέρεις τι είναι να σε μουντζώνουν και να νομίζεις ότι σε χαιρετούν;
Ρωτήστε όλα αυτά τα λεβεντόπαιδα του Σαμαρά, να σας το πουν.
Τα τιμημένα αυτά «παλικάρια», που ο Πρόεδρος της Ν.Δ. δεν τολμάει ούτε να σκεφθεί να τα αποχωριστεί.
Είναι κι αυτό μια ιδιοτροπία.
Να μην την.. σεβαστούμε;


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *