Διαφημίσεις

«Ατμόσφαιρα» Οτσαλάν επιχειρούν να δημιουργήσουν και πάλι τα τουρκικά ΜΜΕ επανερχόμενα στο ανυπόστατο θέμα της υποτιθέμενης εκπαίδευσης τρομοκρατών στο στρατόπεδο του Λαυρίου.

Με σημερινό της δημοσίευμα η αγγλόφωνη έκδοση της τουρκικής εφημερίδας Todays Zaman προσπαθεί να επαναφέρει το φανταστικό σενάριο χρησιμοποίησης του στρατοπέδου προσφύγων στο Λαύριο ως κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατικών ομάδων.

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα και σύμφωνα με υποτιθέμενες δικές της πηγές το στρατόπεδο στο Λαύριο στεγάζει τις παράνομες δραστηριότητες του κουρδικού εργατικού κόμματος (ΡΚΚ) και του ε3παναστατικού κόμματος απελευθέρωσης (DHKP/C) τα οποία και τα δύο χαρακτηρίζονται ως τρομοκρατικές οργανώσεις την εφημερίδα.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι κατάφερε να εισέλθει στο στρατόπεδο το οποίο η Ελλάδα είχε φροντίσει να κλείσει ύστερα από τις τουρκικές καταγγελίες, αλλά το οποίο εξακολουθεί να παραμένει ανοικτό για να εντοπίσει, όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα αρκετά μέλη αριστερών παράνομων οργανώσεων που κάποια από αυτά δραστηριοποιούνται στην Τουρκία και τα οποία μιλούσαν τουρκικά.

Μάλιστα το τουρκικό «δημοσιογραφικό» παραλήρημα συνεχίζει λέγοντας πως από δημοσιεύματα που είχαν εμφανιστεί τον περασμένο χρόνο σε τουρκικά ΜΜΕ μέλη του DHKP/C της τρομοκρατικής οργάνωσης που ευθύνεται για επιθέσεις στην Τουρκία είχαν υπογράψει συμφωνία με ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ώστε αυτά να λάβουν στρατιωτική εκπαίδευση στο στρατόπεδο του Λαυρίου.

Από τη στιγμή που το στρατόπεδο στο Λαύριο, συνεχίζει το τουρκικό δημοσίευμα, λειτουργεί κάτω από την αιγίδα του ΟΗΕ είναι αδύνατο για την τουρκική Αστυνομία να λάβει οποιαδήποτε μέτρα εναντίον των τρομοκρατών εκεί ενώ αιτήματα της Τουρκίας για την έκδοσή τους από την Ελλάδα δεν έχουν τύχη απάντησης από τις ελληνικές αρχές.

Μέλη των τρομοκρατικών αυτών ομάδων μάλιστα ταξιδεύουν πολύ συχνά στην Τουρκία για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις ή αναχωρούν για άλλες ευρωπαϊκές χώρες αφού έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση στο Λαύριο.

Το δημοσίευμα συνεχίζει περιγράφοντας το στρατόπεδο όπου στην είσοδό του κυματίζουν οι σημαίες των ΗΕ και του Ερυθρού Σταυρού. Σε αντίθεση όπως λένε με άλλα στρατόπεδα προσφύγων στην Ελλάδα, δεν υπάρχει καθόλου η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να ελέγχεται ποιος εισέρχεται και εξέρχεται από αυτό και ο μόνος έλεγχος γίνεται από μέλη των παράνομων οργανώσεων που διαμένουν σε αυτό.

«Όσο περπατάμε μέσα σε αυτό», εξηγεί ο υποτιθέμενος απεσταλμένος της Zaman «συναντάμε αφίσες του ηγέτη του τρομοκρατικού ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτσαλάν καθώς και σημαίες της οργάνωσης να κυματίζουν».

Πέρα από τη φυσιολογική ζωή του στρατοπέδου η Zaman ισχυρίζεται ότι εντόπισε ξεχωριστά κτίρια στα οποία διαμένουν μέλη των τρομοκρατικών ομάδων του RKK του DHKP/C και μιας άλλης οργάνωσης του Μαοϊκού κομουνιστικού κόμματος Maoist Communist Party (MKP).

Στη συνέχεια περιγράφεται τις δυνατότητες που έχουν οι υποτιθέμενοι τρομοκράτες στην ελεύθερη είσοδο και έξοδο από το στρατόπεδο και στις εγκαταστάσεις όπως τα εστιατόρια δίνοντας την εντύπωση όπως τονίζεται ότι δεν πρόκειται για στρατόπεδο αλλά για ξενοδοχείο 3 αστέρων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ Φτιάχνουν… ατμόσφαιρα Οτσαλάν: Στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών στο Λαύριο!”
  1. Εδω αγοράζουν λιμάνια και προβλητες, τους τα πουλήσαμε όλα, Πειραιά φλοισβο ακομα και πόρο και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!!!!! Ποιο Λαύριο λες εσυ τώρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *