Διαφημίσεις

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες εικόνες για το τι έγινε στον Ήλιο μας τις τελευταίες μέρες. Ειδικά με την αναφορά των Μάγια ότι η 28 Μαρτίου 2013 θα ήταν η μέρα που ο Ήλιος θα άλλαζε.

Έχουμε δύο εικόνες από αυτήν την ημέρα που δείχνουν μια μαύρη τρύπα εκεί που έπρεπε να είναι οι ακτίνες του Ήλιου. Η πρώτη φωτογραφία πριν την αλλαγή δείχνει τα πράγματα όπως πρέπει να είναι. Ακόμη και τις επόμενες ημέρες υπάρχει αυτή η μαύρη τρύπα. Πολύ ενδιαφέρον. Συνέβη μεταξύ 11 pm and 2pm EDT στις 28 του μηνός.

Αυτό είναι επιβεβαίωση των Μάγια για τις τρείς ημέρες σκοταδιού πριν εμφανιστεί ο 6ος ήλιος. ΟΙ Μάγιας το έχουν ξαναζήσει.

Είναι ο G1.9 ο δεύτερος μας Ήλιος;
Ο Ήλιος έχει ένα Άκαμπτο Σιδερένιο Πυρήνα κάτω από την Φωτόσφαιρα
Είναι ο Ήλιος μας ένα Stargate !
Ηλιακές Καταιγίδες και Ηλεκτρικός Ήλιος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Τι συνέβη στον Ήλιο τις τελευταίες μέρες;”
  1. δυο πραγματα μπωρει να συμβενουν η εισε ηλιθιος η περνας τους αλλους για ηλιθιους ρε ηλιθιε το ημερολογιο των μαγια δεν τελειωνε στης 21 12 2012 τι εγινε τωρα ξαφνικα μακρινε η μας περνατε για εντελος βλαμενους,

  2. Ε ωραια ενταξει λογω της μαυρης τρυπας εφυγε ο προηγουμενος ηλιος και ηρθε ο καινουριος βαση μ αυτα που διαβασαμε παντα
    Εγω ομως δε βλεπω καμια διαφορα ο ηλιος φεγγει κανονικα και μαλιστα περισσοτερο απο πριν

  3. ακριβως η ιδια εικονα με διαφορετικη ημερομηνια υπηρχε και το νοεμβριο. κοιταξτε το!

  4. ΑΚΡΙΒΩΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012.ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.

  5. Ρε τί είναι αυτά που λέτε (οι παραπάνω που σχολιάζουν)? Ποιός είπε κατ'αρχήν ότι το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει στις 21/12/12 ???. Το λέει πουθενά η ανάρτηση ? Η άλλη πάλι λέει η ίδια εικόνα με διαφορετική ημερομηνία… Και αν το φαινόμενο αυτό επαναλήφθηκε δύο ή περισσότερες φορές δηλαδή? Εσύ το αποκλείεις? Επίσης από αυτούς που άνευ λόγου στύλωσαν τα ποδάρια τους σαν τα γαιδούρια, άς μου πουν πώς το ερμηνεύουν… Δηλαδή αυτοί δεν λαμβάνουν καθόλου υπ'όψιν την σπανιότητα και το ανεξήγητο του φαινομένου και μιλάνε για ό,τι άλλη παπαριά τους έρθει κατηγορώντας το site… Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ το site, βρίσκω την ανάρτηση πολύ ενδιαφέρουσα όπως και οι υπόλοιπες και βαρέθηκα να ακούω λαμακάδες να κράζουν και να κρίνουν δίχως επιχειρήματα. Σ'όποιον δεν αρέσει να φύγει. Όπως έφυγα και'γω απ'το τρομακτικό έτσι και 'σεις πούλο… Άιντε μαλάκες νεοέλληνες… Οποιοσδήποτε πάει να αφυπνίσει αμέσως τον κράζετε με έωλα επιχειρήματα του πέους…

  6. Βρε παιδια εγω μια απορια εχω που δεν τη διευκρινιζει το αρθρο. Ποια ειναι η προελευση των φωτωγραφιων? Ειναι απο τη ΝΑΣΑ ή απο καπου αλλου? Και ξερω εμπειρικα οτι οι φωτο απο ΝΑΣΑ οταν απεικονιζουν το διαστημα ειναι μαυρο Εδω βλεπω μπλε ουρανο που σημαινει οτι εχουν ληφθει απο τη γη? ή εχει γινει καποια επεξεργασια με χρωματικα φιλτρα για να φανει καλυτερα το φαινομενο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek