Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:17 - 06/09/2013

Τι στο διάολο ψάχνουν τα ερπετά;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Stranger…. Ομπάμια ,πες αλεύρι…η 16 οκτωμβρίου σε γυρεύει!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (78)

  1. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 12:24 ΜΜ

    ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ..Ο ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ..ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ..ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!

  2. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 12:27 ΜΜ

    Tα πάντα ρει λει ο Ηράκλειτος,ακόμη δέν έχουν καταλάβει τι κινη τι το νε ρο κινι η ενεργεια κινη τα σωματα η μοιραια κινουντε ολα γιατι ετσι.Ακολουθουν οτι προσταζουν ταυγρα τους ανδαλογα τι εχουν φαει το που πανε;

  3. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 12:29 ΜΜ

    ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ..ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ

  4. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 12:34 ΜΜ

    Ο λουις μπονιουελ κατι ελεγε βωβα βεβαια στον ανδαλουσιανο σκυλο

  5. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 12:36 ΜΜ

    τι εννοεις με αυτο Stranger?Τι να ψαχνει ο Ομπαμιας την 16 Οκτωβριου?????

  6. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 12:40 ΜΜ

    εξουσια και δυναμη… η απλιστια εχει τυφλωσει τους ανθρωπους..

  7. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 12:43 ΜΜ

    Ψαχνουν εμενα κ εσενα που ακομα τρωμε γελαμε παμε βολτα αγαπαμε συμποναμε ερωτευομαστε σκεπτομαστε κ δεν φοβομαστε …νομιζουν οτι αυτο ηταν πεσαμε κατω κ κλαιμε στους δρομους δεν ξερκυν κ ουτε μπορουν να ηξεραν κ να χαν καταλαβει γιατι δεν ειναι ελληνες απλα ξερουν την αδυναμια μας να εχουμε μεταξυ μας ερριδες αλλα δεν ξερουν οτι ετσι ειμασταν παντα ακομα κ τοτε που τους παιρναμε φαλλαγγι κ σωζαμε την ευρωπη κ τον δυτικο πολιτισμο δηλ τον πολιτισμο μας που τον παραπηισαν οπως κ τα πολιτευματα μας ας ειναι τον δασκαλο οπως κ να χει κ να τον βαρας παλι ο δασκαλος σου θα ειναι αποδεδειγμενα κ οταν παλι θα μας χρειαδτουν καποιοι να τους ξελασπωσουμε κ να τους ξαναφερουμε την αναγγενηση με χαρα θα το κανουμε

  8. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 12:49 ΜΜ

    Stranger μιας και δινεις αφορμή μετα τον 9αρη από τη LE MONDE γιατί αρχισαν spotακια με οδηγίες για περίπτωση σεισμου εχτές …???

  9. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 12:49 ΜΜ

    Σπανε τα υγρα τους με… αωζ

  10. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 12:54 ΜΜ

    εμένα ούτε το χαμόγελο στέρησαν ούτε τίποτα, αντίθετα, χαίρομαι… Διότι ποτέ δεν έπεσα στο χρήμα η να δημιουργήσω την ζωή μου τριγύρω από το χρήμα, με αποτέλεσμα η χαρά μου να κρέμεται από το χρήμα… τα ερπετά είναι τελειωμένα… Έχουν περάσει τόσες χιλιάδες χρόνια και δεν έχουν μούτρα (έτσι όπως είναι) να εμφανιστούν.. Αυτό λέει κάτι… Σύμφωνα με τον Ησίοδο, η επιστροφή πλησιάζει, αναφέρομαι και στους ήχους της γης που βγάλατε ως άρθρο πρόσφατα… Πλούταρχο διαβάζετε? Διαβάστε… Αναφέρετε στους ήχους.
    Όσο για την Συρία… Κάτι είχα διαβάσει, χωρίς να μπορώ να θυμηθώ στο που… Ότι το ΙΡΑΝ έχει κάποιες πύλες? Πύλες που φυλάσσονται και αυτοί θέλουν να της ανοίξουν? Μπορεί αυτό να είναι μπαρούφα, αλλά το είχα διαβάσει κάπου. Εαν δεν πατήσουν την Συρία, δεν μπορούν να πάνε στο Ιράν. Ευκαιρία να σκοτώσουν και χριστιανούς…

  11. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 1:04 ΜΜ

    STRANGER ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ "ΜΑΖΕΥΕ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΓΕΣ."
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΝ. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ;

    ΥΓ. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ; …ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ.
    ΥΓ 2 ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

  12. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 1:08 ΜΜ

    …οκτωβριου…χωρις μ

  13. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 1:16 ΜΜ

    ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ !!!!——-Ήμαρτον !!

  14. βαβατιβι 09/06/2013 @ 1:22 ΜΜ

    το μνημονιο ειναι ευλογια για την ελλαδα

    ευτυχως που δεχτηκαν οι τροικανοι να μας ξελασπωσουν

    η τυχη της της ελλαδος ειναι οι μεταρρυθμισεις του δ.ν.τ.

    καλη μας τυχη ειναι οτι εχουμε κηδεμωνεςτου φιλελληνες γερμανους

    οι γερμανοι ειναι φιλοι μας το καλο μας θελουνε

    ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

  15. >>>ΤΟ ΣΤΟΊΧΗΜΑ,ΈΛΛΗΝΕΣ,
    ΕΊΝΑΙ ΤΌ ΠΌΣΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ-ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΏΣ,
    ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΘΟΎΝ ΑΠΌ ΤΌΝ ΑΡΧΑΊΚΑΚΟΝ ΌΦΙΝ &
    ΠΌΣΟΙ ΘΑ ΓΛΥΤΏΣΟΥΝΕ,
    ΑΚΟΛΟΥΘΏΝΤΑΣ ΤΌΝ ΧΡΙΣΤΌΝ-ΣΩΤΉΡΑ,
    ΤΏΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΚΑΊ ΌΛΩΝ ΤΏΝ "ΕΜΨΎΧΩΝ" ΑΝΘΡΏΠΩΝ.-

  16. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 1:35 ΜΜ

    —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ / ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΑΠΟ 4 Σεπτεμβρίου 2013 – 3:27 π.μ. ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html
    ΑΠΟ ''ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ''
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
    ΕΔΟΘΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ – ΠΟΛΕΜΟΥ (ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΠΙΘΑΝΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ) ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΟΙΝΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ – ΚΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ) ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.
    ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΩ ΤΩΡΑ :
    ΓΗΣ ΤΕ ΑΛΜΥΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΓΡΙΟΝ ΜΟΧΛΕΥΤΗ
    ΜΗΝΙΣΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ
    ΤΑΣ ΑΣΕΒΟΥΣΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ΛΥΜΗΝΕΣΘΑΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ;
    ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ 24 ΚΑΙ 25 – ΚΑΤΑ 27 ΚΑΙ 29;
    ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ; ΕΡΩΤΩ; ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ;
    ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ….ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ….
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΩΑΣ (Τ + ΡΟΗ;) (ΕΦΡΑΤΗΣ; ΤΟΥΡΚΙΑ; ΣΥΡΙΑ; ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΤΑΥΡΟ (Τ+ΑΥΡΟΣ;) (ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ;) (ΘΝΗΣΚΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ;) ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ (Τ+ΕΡΩΣ;) (ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΟ;) (ΠΟΝΟΣ;) (ΘΛΙΨΗ;) (ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΛΑΣΜΑ;) ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑΥ (ΚΑΡΦΙ;) (ΣΗΜΑΔΙ;) (ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ;).
    ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ – ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΠΕΘΑΝΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΩΤΑ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΕ
    http://www.katohika.gr/2013/08/mia-fantastiki-istoria.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/soy-exv-milhsei-gia-ena-epikindino-parathiro.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/pote-tha-ksipnisete-re-sas-skotonoun.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/erpetoidis-kai-selini.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/anamenete-isxiri-magnitiki-kataigida.html
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΕΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ (ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ) ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΜΨΥΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΑΡΙΣΤΩΝ/ΕΝ-ΗΛΙΚΩΝ) ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ (Τ…..Ο – ΧΡΟΝΟΣ – ΑΤΗ-ΝΕΜΕΣΙΣ-ΤΙΣΙΣ- ΚΛΠ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ (ΑΠΟ ΤΟ Τ…..Ο – ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ …) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ/ΑΙΤΗΣΗ/ΔΗΛΩΣΗ/ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΜΨΥΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΙ ΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ – ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 28/8/2013 (ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟΣ) ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΥΤΑΡΟΥ/ΟΡΓΑΝΟΝ/ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ/ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ (ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3ΠΠ ΜΕΣΩ ΜΜΕ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ) ΩΣ ΤΕΛΙΚΟ, ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ-ΓΗ-ΔΑ).
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ (ΠΕΔΙΟ Α' ΤΑΞΕΩΣ ΝΟΗΣΗΣ ΕΜΨΥΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ Τ΄ Ι΄) (ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ) ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΗΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕΕΕ ΤΟΝ ΑΠΟΟΟΗΧΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ (ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ) ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
    ΤΕΛΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΟΡΚΟΣ/ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  17. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 1:35 ΜΜ

    1on xtypoun to andro tou xristianismou, sthn ellada kai thn rossia.
    2on 8eloun na katastrepsoun megalh pulh pou yparxei sthn damasko.
    3on 8eloun perissoterh dunamh… aplhstia
    4on opos sosta eipan kapoioi, 8eloun na xtysoun ton nao tou solomonta.
    5on 8eloun na kanoun arxhgo to israhl sthn perioxh kai meta sthn europh
    6on 8eloun na thrhsoun ta grapta… olaaa..
    7on 8eloun na desmeusoun thn ellhnikh energeia

    Kai mporei kai kati na mou diafeugei.

    Chris_

  18. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 1:47 ΜΜ

    ΠΙΣΤΕΥΩ STRAINGER ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΥΛΗ ΚΑΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΥΛΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΧΕΨΕΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!!

    ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΡΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ??? 300 ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΛΠΟΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΜΕ ΨΑΡΟΒΑΡΚΕΣ???

    ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

    ΕΠΕΙΤΑ ΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΟΙΤΕΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ!!! Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΤΑ 33……….ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ 55………ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ 44!!

  19. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 1:51 ΜΜ

    καλά ακόμα να καταλάβετε ότι δεν θέλουν την Συρία??? Ότι δεν θέλουν το Ιράν??? Ότι γενικότερα δεν θέλουν καμιά χώρα από αυτές??? Είναι δύσκολο να "πάρεις" μια χώρα που ο μισός κόσμος την αγαπά και την λατρεύει και ο άλλος μισός αγαπάει να την μισεί οπότε την θέλει "ζωντανή" εκεί να την βλέπει…Ενέργεια….ποια φυλή έχει την μεγαλύτερη ενέργεια στον πλανήτη??? Φυλή είπα ζώα….ακόμα και στον καναπέ να βρίσκεται….ποια????

    η αρχή του γένους…..

  20. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 1:56 ΜΜ

    ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΜΕ………….ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!!ΜΗΠΩΣ Η ΠΥΛΗ ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΝ???

    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ SOCOTRA ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ GOOGLE MAP 😉

  21. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 2:01 ΜΜ

    τι σημαινει "16 Οκτωβρίου"?

  22. Σίγουρα δεν είναι το πετρέλαιο… αυτό που ενδεχόμενα να τους ενδιέφερε γιατί υπάρχει σε αφθονία στο Αιγαίο είναι το όσμιο και ο κόκκινος υδράργυρος αλλά δεν θα κατέστρεφες όλη την Μ. Ανατολή για να τα πάρεις… Εμάς τους Έλληνες προσπαθούν να μας γενοκτονήσουν… Πιστεύω πως ο γενετικός κώδικας των Ελλήνων και Ελληνογενών είναι σαφώς διαφορετικός από των υπολοίπων ανθρώπων… όμως και πάλι δεν μου βγαίνει η εξίσωση.. Άκουσα με πολλή προσοχή αυτό που είπες περί εποίκησης της περιοχής για να σωθούν… Άρα εδώ προστατεύονται… από κάποιο μαγνητικό πεδίο?.. από εδώ και εννοώ την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου… μπορούν άραγε ΚΑΙ να αποδράσουν μέσω των Πυλών ή να τις ελέγξουν? Και να πάνε πού? Το ηλιακό μας σύστημα είναι κλειστό…. Ο πόλεμος των Τιτάνων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου θα τους διαφυλάξει ως προστατευμένος χώρος δυσκολεύοντας τον αντίπαλο? Και επειδή σε όλες τις προφητείες /πεδία όπως ανέφερες Stranger η Ελλάδα ΔΕΝ διαλύεται, οι Έλληνες απλά υποφέρουν,πεινούν και μετανοούν ενώπιον Θεού και ξανά προς την δόξα τραβούν σημαίνει πως η Ελλάδα δεν μπορεί να διαλυθεί ούτε ως χώρος, ούτε ως πνεύμα αλλά ούτε και ως γενετικός κώδικας. Ας μου επιτραπεί ο όρος…. ο γενετικός κώδικας των Ελλήνων είναι κλειδωμένος και δεν ερπετοποιείται….
    Άρα να καταλήξω στο παρακινδυνευμένο: Είναι μία προγραμματισμένη μάχη από αιώνων που θα γίνει όπως και να έχει για την απελευθέρωση της γης και τη επανένταξη της στην συμπαντική ισορροπία….
    Σκέψεις και ερωτήματα δικά μου… όπως πολλές φορές τα σκέπτομαι… σαφώς αναλυτικώτερα… και τα κατέγραψα με την ευκαιρία του μηνύματος..
    Και όσον αφορά στον Ομπάμα… Είναι καμμένο χαρτί… η ΥΒΡΙΣ , η ΑΤΗ, η ΝΕΜΕΣΙΣ και η ΤΙΣΙΣ που λέγαμε σε κάποια άλλα σχόλια?…….

  23. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 2:16 ΜΜ

    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΩ ΝΑ ΔΩΣΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ… ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ… ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΗ.

    Ο ΤΕΘΛΙΜΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ TEAM SIX DEVGRU:…
    http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Naval_Special_Warfare_Development_Group

    ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΚ ΠΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΥΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚ ΜΗΤΡΟΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ… ΟΙ Η.Π.Α. ΤΟΝ ΜΥΗΣΑΝ… ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ "ΕΒΓΑΛΑΝ" ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ. Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ… ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Κ.Λ.Π.

    http://www.furiamag.com/wp-content/uploads/2012/06/Heliofant-04.jpg

    Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ "ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΜΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΚΑΣΠΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ…

    ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΕΜΕΝΗ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    Ο ΠΛΕΟΝ ΤΕΘΛΙΜΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ… ΩΣ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΥΗΜΕΝΩΝ Ο ΣΤΑΡΟΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ.

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ… ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ… ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΣΠΙΕΣ Η ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ – ΦΩΣ… ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ…ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ – ΗΡΑΚΛΕΙΕΣ ΠΥΛΕΣ – ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΑΓΓΛΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ!

    http://www.onalert.gr/stories/gibraltar-vretania-enantion-ispanias

    ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ… ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 6-8 ΕΤΗ.

    http://edfayette.files.wordpress.com/2011/06/ny_rockefeller-center.jpg

    Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ… Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΑΥΡΟΘΙΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ… ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ… ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ, ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ Κ.Λ.Π.

    ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΝ "ΒΟΡΕΟΥ ΚΟΙΤΗ"… ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ (ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΒΟΩΤΗ)… ΝΥΜΦΗ ΧΙΟΝΗ.

    http://coozina.gr/store/images/E/D/sousverre_Black.jpg

    http://www.itsartmag.com/features/ipetgoat/1.jpg

    http://theopenscroll.com/images/movies/iPetGoatMasonLOL.jpg

    ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΡΚΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ Η ΑΡΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ URSA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ RUSA…

    ΑΥΤΑ ΠΟ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ…

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΕΙΣΟΔΟ – ΕΞΟΔΟ ΨΥΧΩΝ… ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ.

    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ 5 ΕΤΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΩΝ, ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΣΣΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΥΚΑΣΟ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ΄… ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.

    ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΒΑΦΤΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ… ΣΤΗΝ Α΄ΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ΄ΓΥΡΟ ΜΕ ΑΠ' ΟΛΑ… ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.. ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    http://www.safem.gr/Portals/0/maps/xartis_me%20agalma.jpg

  24. Ρε συ Νικο δεν μπωρω να βγω με ομιλια και γω αλιως θα ελεγα τα δικα χωρις να καθωμε να γραφω

    16 Οκτωμβριου ΧΧΧΜΜΜΜΜΜ!!!!
    16 10 1+6++++1 παλι στο 8 μας βγαζεις ρε φιλε και το κανεις πολυ πυθειακα τοχω αλλα με μπερδευεις Χρονικα
    Ειναι κοντα ομως κανα 2 φορες αν τα επις ακομα θα πεσω στο χρονο μεσα

    Κρατηθειτε θα ειναι μεγαλο !!!!!!!!!!! Πεδιο ΟΧΙ Ελευθερο

  25. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 2:42 ΜΜ

    Φίλοι μου πρώτη φορα γραφω στο ιστολόγιο.
    Ολα απαντιώνται στην ζωή αν ζητήσεις από τον ζωηφόρο Ιησού Χριστό την προστασία του και την αποκάλυψη της αλήθειας.
    Είμαστε Ελληνες,ΑΡΧΟΝΤΕΣ θα ελεγα και δεν το λέω ρατσιστικά. Απλά μας έπεσε ο κλήρος να οδηγούμε στα δύσκολα!!!!!!!
    Ψάξτε ενα φίλο λαό στην Ιστορία της ανθρωπότητας προς τους Ελληνες.
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ!!!!!!!
    Απαλλαγηται απο τον πλούτο, βοηθήστε όσους μπορείτε περισσότερο στις δύσκολες μέρες μας, με οτι εχετε.
    Ειναι μεγαλη αξια η προσφορα.

    Αγάπη στους συνανθρώπους μας.
    Πόλεμο σε κάθε είδους αδικία.
    Τώρα…….
    Φίλος σας
    Θοδωρής

  26. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 3:11 ΜΜ

    αυτο ειναι..!! αυτο ακριβώς εψαχνα και με βοήθησες να βαλω εναν σημαντικό κρικο στην αλυσίδα της δικής μου ερευνας ειπες ακομη οτι "ενας ελληνας αρκει ' και αυτο ειναι πολυ καλο.. ωρα για δουλεια ολοι μαζι θα αντιστρεψουμε την πραγματικοτητα τους δηλ αυτο που κανουν τοσα χρονια αλλα και αυτο που θα κανουν… δεν θα γινει κανενας πολεμος χα..! θα δουνε τι μπορουμε να κανουμε απλα ο κοσμος πρεπει να καταλαβει οτι δεν πρεπει να επειρεαζετε απο τα γεγονοτα ψυχολογικα να ειναι παρατηρητές και ερευνητές… θετικη σκεψη μεχρι να καταστροσουμε το δικο μας σχεδιο

  27. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 3:26 ΜΜ

    Oraia erotisi etheses!!!Tora einai h ora na meletiseis tin thriskia mas.Orima kai me anoikto mualo!!!Pisteve kai mh,Erevna.Katastrefoun psyxes ayto einai h apantisi stin erotisi sou.Thes na matheis giati?Meleta!

  28. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 3:37 ΜΜ

    Την απάντηση σχεδόν την δίνεις με την ερώτηση που κάνεις. Δεν 2000 χρόνια είναι αρκετά παραπάνω, αλλά δεν έχει σημασία. Θα καταθέσω την άποψή μου κάπως αλληγορικά. Ας υποθέσουμε ότι όλη η ανθρωπότητα είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος πάσχει από καρκίνο, το ίδιο το σώμα, ο εγκέφαλος προσπαθεί να θεραπευθεί και κάνει όποιες διεργασίες μπορεί για να κρατηθεί ζωντανός, ας υποθέσουμε λοιπόν ότι το ρόλο του εγκεφάλου σε αυτό το σώμα τον παίζουν οι Έλληνες. Αν η αρρώστια είχε τη δική της νοημοσύνη (που την έχει) τι θα έκανε; Θα προσπαθούσε να καταστρέψει τον εγκέφαλο για να μην μπορέσει ποτέ το σώμα να θεραπευθεί κι να ζει καρκινικά…. απλά τώρα είμαστε στο σημείο εκείνο που ή θα θεραπευθούμε ή θα πεθάνουμε. Δεν έχει καμία σχέση ο πλούτος, τα ορυκτά, η γεοστρατιγική θέση ή οτιδήποτε άλλο, όλα αυτά είναι αυτά που φαίνονται για να έχουμε να παίζουμε και να μην βλέπουμε την αλήθεια

  29. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 3:37 ΜΜ

    Οι αιθουσες του ΑΜΕΝΘΟΥΣ-Αιγυπτος.
    1600 μετρα κατω απο τη γη..συνδεονται με την Μεγαλη Πυραμιδα..εκει δημιουργηθηκαν και δημιουργουνται νεες φυλες και ειδη ζωης….Σειριος Β

  30. μπλακ-αης 09/06/2013 @ 3:44 ΜΜ

    αλεπου 5.20

    ωραιο πνευμα

    καυστικο χιουμορ προς ολες τις κατευθυνσεις

    και ολους τους ενδιαφερομενους

    χρειαζομαστε τετοια εδω μεσα στην εκφραση των σωψυχων μας…

  31. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 3:59 ΜΜ

    εισαι Χριστιανος
    εισαι Ελληνας

  32. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 4:21 ΜΜ

    καλα τι παθατε ολοι και γραφεται σεντονια ολοκληρα;;;
    πιο περιεκτικα ρε να σας καταλαβαινουμε κιολας!!!

  33. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 4:22 ΜΜ

    Κάποτε κάποιος μου είχε πει ότι την τύχη του κόσμου, την κρατά η Υεμένη. Έπειτα από πολλά χρόνια αρχίζω να καταλαβαίνω.

  34. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 4:36 ΜΜ

    ρε παιδια να σας πω κατι"τωρα ποια που εμαθα να ειμαι αφραγκος συνεχεια"οταν εχω λεφτα στα χερια μου αισθανομαι ενοχες και τα χαλαω μεχρι την τελευτεα πενα.

  35. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 4:45 ΜΜ

    Η ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ"ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΗΤΗΣ.

  36. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 4:53 ΜΜ

    εγω θελω να δω τι κινηση θα κανει ο πουτιν"πολυ αγριαδα στην συνοδο και καλα εκανε"αλλα για να δουμε ο κοντος γιατι αυτη την φορα μαλλον δεν μπλοφαρη,

  37. μπλακ-αης 09/06/2013 @ 5:48 ΜΜ

    πουτιν
    βλαδιμηρος
    ρουσσια
    κο.κομκο.κο.κοτ.κο.κο.κο.κο.κο.κααααχχχχ

    και ετσι γεννηθηκε το αβγο
    χωρις να χρειαστει να μπλοφαρει αυτην την φορα….

    προς αγαπητο ανωνυμο/6.9.13/7.53

    ΞΥΠΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΕΛΦΟΣ
    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΗΘΑ
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

  38. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 5:48 ΜΜ

    6 Σεπτεμβρίου 2013 – 7:21 μ.μ.

    Δεν έχεις δίκιο!!! είναι από τα πιο ενδιαφέροντα σχόλια σε άρθρο όσα έχουν γράψει σήμερα…..

    Και σιγά σιγά σοβαρεύουν οι σχολιαστές και τα σχόλια και διαβάζουμε και καμμιά σοβαρή πληροφορία να ψάξουμε περαιτέρω και να αποκωδικοποιήσουμε περισσότερο….. ή τα φιλτράρουν καλύτερα τα Κατοχικά….

    Πάντως μην βαριέσε να τα διαβάσεις και να ασχοληθείς παραπάνω γιατί έτσι θα βγάλεις άκρη και έτσι θα κάνουμε και δουλειά που βοηθάει, για αυτό τα δημοσιεύουν …….

  39. …γραψατε…γραψατε…γραψατε…σας ειχα πονηρεψει και σχολιασα πως "αγορες""ειναι πουτανες και προεξοφλουν γεγονοτα OF THE RECORDER του πλανητη.
    Α Π Ο Λ Α Υ Σ Τ Η Τ Ε Σ απ'εδω και επειτα φιλοι μου-φιλε STRAGER!

  40. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 6:19 ΜΜ

    ερχεται θανατος πολυς…το ονειρο μου πριν λιγες ημερες με το μαυρο αλογο να κατεβαινει απο τον ουρανο και την αποκοσμη μαυριλα που απλωνονταν μπροστα απο το πλοιο μου (που πριν λιγο επλεε σε μπλε θαλασσες) τα λεει ολα. Για μενα αυτο ειναι καμπνακι και μου λεει…"ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ". Ο τρομος που ενιωθα απλα και μονο κοιταζωντας αυτη την αποκοσμη μαυριλα μπροστα μου δεν περιγραφεται. Να σας πω επισης οτι απο πιτσιρικας ειχα την διαισθηση οτι τα χρονια που γεννηθηκα δεν ειναι συνηθισμενα και οτι θα ζησω κατι το συνταρακτικο. Την ιδια διαισθηση εχουν και αλλοι γνωστοι μου, ακομα και ατομα που δεν ασχολουνται καν με οτιδηποτε συνωμοσιολογικο ή αποκαλυπτικο.

  41. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 6:25 ΜΜ

    Καλησπέρες στρεϊντζεροπαραξενιάρη-άγνωστε, καλησπέρες και στους "ιστολογίτες". Συμφωνώ και επαυξάνω για το "έστω και ένας έλληνας ζωντανός" θα τους τα κάνει μαντάρα. Έτσι ακριβώς, τελεία και παύλα. Χωρίς την πρόθεση να φανώ ρατσιστής (αχ αυτό το πολιτικαλ κορεκτνες που το φαγα στη μάπα μια 20ετία πριν και το σιχάθηκα), πιστεύω ότι κάτι "στο μέσα" μας, όχι στο "έξω μας" είναι διαφορετικό, όσο και αν προσπαθούν οι εβραίοι και οι προοδευτικάριοι να με πείσουν διαφορετικά. Ναι όλοι οι άνθρωποι "παιδιά" του Θεού (που …παίζει ζάρια και τον λέν… γεωμετρία), ναι σεβασμό στη ζωή και στη φύση, αλλά δεν μπορεί κάποιος να με πείσει διαφορετικά, γιατί το αισθάνομαι στο πετσί μου το ότι είμαι έλληνας. Δεν είναι τυχαία ούτε η γλώσσα, ούτε η μυθολογία,η ιστορία, η παράδοση, ούτε καν η ορθόδοξη χριστιανική πίστη που ήρθε και έκατσε πάνω σ όλα αυτά. Μαζί θα βρούμε την άκρη, αφού επικοινωνούμε, προβληματιζόμαστε, ψάχνουμε. Να ευχηθώ καλό, υγιές, ευτυχές Σαββατοκύριακο σ όλους.- Χρήστος
    Υ.Γ.Μια ερώτηση προς προηγούμενο σχολιαστή: ποιό έργο του πλούταρχου. Ένα σχόλιο για Littlepartofsoul: μεστό το σχόλιο σου.

  42. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 6:27 ΜΜ

    Για παγκοσμιο πολεμο δεν νομιζω γιατι πολυ φτιαχτο ειναι οι παγκοσμιοι γινονται ξαφνικα κι οχι με σχεδιο δεν μπορουν απο τη μια στιγμη στην αλλη να μαζευτουν απο διαφορες χωρες κι ο ενας να ξεκινησει να βαραει τον αλλο δεν βγαζει νοημα αφου οι αντιπαλοι θα μπορουν να προβλεψουν τις κινησεις τους..

    Κατι αλλο ετοιμαζουν κατι περιμενουν πχ τη στεψη τ αντιχριστου στο ναο του Σολωμοντα που εχει ηδη χτιστει η κατι φοβουνται και ετοιμαζουν αντεπιθεση η το χειροτερο απ ολα απλα κανουν αντιπερισπασμο για καποιον αλλον πολεμο που δεν περιμενει κανεις..

  43. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 6:29 ΜΜ

    -21 13 -8 5 -3 2 -1 1 0 1 1 2 3 5 8 13 21 . Fn_2_Fn _Fn_1. Πληρης ακολουθία. Αναδιατεταγμένη αναδρομική κλειστης μορφής. Έτσι … μικρα η ζύμη όλο το όραμα ζυμει.. κατάλαβες φολιδωτο γατακι; stop.

  44. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 6:36 ΜΜ

    ΜΠΡΑΒΟ STRANGER, ΤΟ΄ΠΙΑΣΕΣ! ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΨΥΧΟΝΟΗΤΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΌΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΑΡ..ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΝ.
    ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΡΤΑΡΑ ΜΕ ΦΩΛΙΔΩΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΞΩ ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ('ΟΠΩΣ ΚΑΤΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ')Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ, ΟΙ ΡΥΠΟΙ, ΟΙ 'ΠΥΡΙΤΙΟ-ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ'ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΜΕ ΠΥΡΙΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ (ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΚΟΪΜ ΓΙΝΑΜΕ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΕΙΔΟΣ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΚΟΪΜ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ(ΤΙΑΜΑΤ), ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΜΑ. Ο ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΕΤΡΕΣ Κ.Ο.Κ…
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΥΛΑΚΗ Η ΓΗ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 'ΒΛΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΙΑ ΕΞΙΚΡΙΒΩΜΕΝΑ'ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΦΩΛΙΔΩΤΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ 'ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΊ Η ΚΕΦΑΛΗ'

    ΑΛΛΆ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ..

    ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΊΝ

    ΕΡΡΩΣΘΕ

  45. The Treasury Secretary: THE U.S. DOLLAR WILL DIE OCTOBER 15 2013.Debt ceiling Re-raise = Suspended.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Yud3oE3ZSE0

    "UK news said yesterday that 5th October 2013 is the deadline for American borrowing as it's reached its $17 trillion dollar limit.And that after that date the USA is gonna have to "live every day from the money it has in its pocket."How will schools, hospitals,fuel. food. etc (oh yes, and going to war) survive?"

  46. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 6:56 ΜΜ

    Το μαυρο το "παιδακι" , κατασκευαστηκε στη Χαβαη , μια περιοχη που οσο να πεις , εχει μια παραδοση…κι αν το σκεφτεις , αρχικα , ειναι σαν να επεσε απο τον ουρανο ! Στην πορεια βεβαια αρχισαμε , οπως ηταν φυσικο , να τον γνωριζουμε πεντε γενιες πισω . ΥΓ : ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ , ΦΤΑΝΕΙ . ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ !!! Π . ΠΑΙΣΙΟΣ .

  47. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 7:24 ΜΜ

    πανε να ανοιξουν την πυλη που εκλεισε ο Αλέξανδρος ο Μέγας και να ελευθερωσουν τους Τιτάνες απο τα Τάρταρα . ( βλεπε Τιτανομαχια )

    roots.-

  48. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 7:52 ΜΜ

    Καλησπέρες απο ανώνυμο σαλονικιό …

    Παίδες από εσωτεριστική άποψη κανένας δεν είναι ικανός να ελέγξει είσοδο "ειδικών" ψυχών, μη λέτε παπαριές. Όλοι όσοι πρέπει είναι ήδη εδώ,καλοί και κακοί, κάποια συνειδητά, οι περισσότεροι ασυνείδητα. Την κατάλληλη ώρα ο καθένας "θυμάται" ποιός είναι, και αναλαμβάνει τον μικρό ή μεγάλο του ρόλο.

    Εφόσον όλοι ξέρουμε οτι πρέπει και θα εγκαθιδρυθεί η ΝΤΠ ( έστω και για λίγα μόνο χρόνια )σε σύμπραξη Β.Αμερικής + Ευρώπης υπό ενιαία στρατιωτική και πολιτική διοίκηση, καθίστε να σκεφτείτε πώς η κατάσταση στην Συρία όπως πάει και διαμορφώνεται, βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση.

    Θα προκαλέσει αντεπιθέσεις, αναγκάζοντας τους λαούς να ταχθούν σε στρατόπεδα ;;;;

    >Δεν είναι για λεφτά ή πετρέλαια απλά, είναι για να επηρεάσει και επισπεύσει την παγκόσμια εξουσία σε μια κατεύθυνση, κάποια πόλωση από τώρα σε συμμαχίες. Δεν ξέρω πώς θα παιχτεί ακριβώς βέβαια.

    Επίσης μην βαυκαλίζεστε και νομίζετε οτι έχει να κάνει μόνο με "έλληνες" η ελπίδα του μέλλοντος. Οι επερχόμενοι "καλοί" θα είναι από πολλές φυλές, δεν κοιτάνε εκλεκτούς λαούς ή μη. Όλοι θα τον πιούμε, και όλοι θα πολεμήσουμε αργά ή γρήγορα. Απλά εδώ στο Ελλάδα έχουμε συμπάθειες και κάποιες προστασίες.

    Επίσης, κάποιος πάει να μιμηθεί τον Μιμάκο βλέπω …

  49. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 7:57 ΜΜ

    Ο άνθρωπος έθεσε ένα ερώτημα που απαιτεί "νού" και "πείρα" αλλά εδώ μέσα σχεδόν το 90% των σχολιαστών γνωρίζει την απάντηση, είτε χριστιανοί είτε όχι!!! Απίστευτη πρόοδος!!! Stranger, είσαι ευχαριστημένος με τη συγκεκριμένη διανοητική κατάσταση των αναγνωστών σου; Γιατί εγώ στα σχόλια βλέπω θρησκεία, Λιακόπουλο, Φουράκη, Άικ, star trek και λίγη σάλτσα από Έλληνες Φιλοσόφους και Μυθολογία δηλ. έναν αχταρμά από φαντασιώσεις και ημιμάθεια. Λυπάμαι αλλά το περίμενα.
    Ι34

  50. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 8:18 ΜΜ

    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΜΙΑΝ ΑΠΟΡΙΑ
    ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΗ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ?
    ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ … ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ (ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ).
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΚΟ.
    ΔΡΑΚΟΙ, ΕΡΠΕΤΑ…
    ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΩΣ… ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ. ΚΑΠΟΥ ΤΕΜΝΕΤΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ?

  51. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 8:35 ΜΜ

    Ε ρε jumbo που σας χρειάζεται
    !!!

  52. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 10:28 ΜΜ

    και εγω λυπαμαι που μπηκαν στη συζητηση ερπετα για να συσκοτισουν και να ειρωνευτουν, αλλα το περιμενα.

  53. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 10:49 ΜΜ

    μείωση του πληθυσμού της γής
    και μετά όλα είναι δικά τους

  54. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 10:50 ΜΜ

    balkanizater me anameno moter me ta fwta kai ta ladia kammena!!!!

  55. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 11:38 ΜΜ

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο STRANGER ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ. ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ!
    ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. ΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑΖΑΝΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΜΟΝΟ Η ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ??? ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ,ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..!

  56. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 11:38 ΜΜ

    στη συρια βρισκεται η μονη πυλη απο την οποια μπορουν να εισελθουν πλασματα απο αλλους χωρους.αυτο επιδιωκουν οι δρακονιανοι.ευχομαι να μην το καταφερουν

  57. Ανώνυμος 09/07/2013 @ 12:30 ΠΜ

    τιτανες,μεγαλεξανδροι,πυλες,
    οτι να ναι
    ρε σεις κοτοπουλα σε ορνιθοτροφειο ειμαστε,
    μας κλεβουν την ενεργεια κ δε χαμπαριαζουμε τπτ,
    κ σεις ασχολειστε με τα ταρταρα τους τιτανες κ την αγια σοφια..
    και ετσι ελπιζετε οτι θα ξεφυγετε απο το ματριξ..

  58. Ανώνυμος 09/07/2013 @ 12:46 ΠΜ

    Εύγε Stranger!!!

    παρεμπιπτόντως, τι είπε ο Ηράκλειτος στον μπογιατζή?

    Τα πάντα γκρι

  59. Ανώνυμος 09/07/2013 @ 5:00 ΠΜ

    Υπάρχει ο ομφαλός στα Βόστρα (βλ. αρχαία Βόστρα στη Συρία, από όπου ο εκκλησιαστικός συγγραφέας Τίτος Βόστρων).

    Δείτε το…

  60. Ανώνυμος 09/07/2013 @ 8:03 ΠΜ

    ΤΑ ΒΟΣΤΡΑ… Ο ΟΙΣΤΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΟΣ… ΙΩ. ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ..

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ….

  61. μπλακ-αης 09/07/2013 @ 8:14 ΠΜ

    αγαπητε σαλονικιε10.52/6.9.13
    πληρως ΛΑΘΟΣ οι σκεψεις σου
    1) οι υπευθυνοι του καρματος (κατα τον βουδισμο,ταοισμο…)
    και ο αρχαγγελος Μιχαηλ (κατα τον χριστιανισμο,…)
    μπορουν να επιτρεψουν ειτε να απαγορεψουν
    την εισοδο ψυχων στον πλανητη ΓΑΙΑ
    2) οι ψυχες που περιμενουν στο σκοτεινο
    και αθεατο μερος της Σεληνης για να εισελθουν στον πλανητη ΓΑΙΑ
    βρισκονται μεταξυ τους και κανονιζουν τους γονεις τους κ.τ.λ.
    δηλαδη το story της ενσαρκωμενης ζωης τους
    και εκει ειναι που γινεται το ξεσκαρταρισμα των ψυχων
    3) Ναι μονον ο ΕΛΛΗΝΑΣ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    θα επικρατησουν στην αρχιτεκτωνικη του νεου πολιτισμου
    γιαυτο και χρειαζεται αυτη η καταστροφη
    για να φυγουν οι…. "αχθος αρουρης" του πλανητη ΓΑΙΑ

    ολες αυτες οι επεξηγησεις για να μην μπερδευονται
    οι ερευνητες της ΑΛΗΘΕΙΑΣ
    αλλα και με σεβασμο στον δικο σου δρομο ψαξιματος

    (παραθετω και το σχολιο σου)

    Καλησπέρες απο ανώνυμο σαλονικιό …

    Παίδες από εσωτεριστική άποψη κανένας δεν είναι ικανός να ελέγξει είσοδο "ειδικών" ψυχών, μη λέτε παπαριές. Όλοι όσοι πρέπει είναι ήδη εδώ,καλοί και κακοί, κάποια συνειδητά,οι περισσότεροι ασυνείδητα. Την κατάλληλη ώρα ο καθένας "θυμάται" ποιός είναι, και αναλαμβάνει τον μικρό ή μεγάλο του ρόλο.

    Εφόσον όλοι ξέρουμε οτι πρέπει και θα εγκαθιδρυθεί η ΝΤΠ ( έστω και για λίγα μόνο χρόνια )σε σύμπραξη Β.Αμερικής + Ευρώπης υπό ενιαία στρατιωτική και πολιτική διοίκηση, καθίστε να σκεφτείτε πώς η κατάσταση στην Συρία όπως πάει και διαμορφώνεται,βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση.

    Θα προκαλέσει αντεπιθέσεις, αναγκάζοντας τους λαούς να ταχθούν σε στρατόπεδα ;;;;

    >Δεν είναι για λεφτά ή πετρέλαια απλά, είναι για να επηρεάσει και επισπεύσει την παγκόσμια εξουσία σε μια κατεύθυνση,κάποια πόλωση από τώρα σε συμμαχίες. Δεν ξέρω πώς θα παιχτεί ακριβώς βέβαια.

    Επίσης μην βαυκαλίζεστε και νομίζετε οτι έχει να κάνει μόνο με "έλληνες" η ελπίδα του μέλλοντος. Οι επερχόμενοι "καλοί" θα είναι από πολλές φυλές, δεν κοιτάνε εκλεκτούς λαούς ή μη. Όλοι θα τον πιούμε, και όλοι θα πολεμήσουμε αργά ή γρήγορα. Απλά εδώ στο Ελλάδαέχουμε συμπάθειες και κάποιες προστασίες.

    Επίσης, κάποιος πάει να μιμηθεί τον Μιμάκο βλέπω …

  62. Ανώνυμος 09/07/2013 @ 8:59 ΠΜ

    10:57 kserola me ton nou kai tin peira.Pigene gia upno. Etsi vgazeis apotelesma me fantasia!Giati afta pou sou serviroun den einai alithina.Mpoufo.

  63. Ανώνυμος 09/07/2013 @ 1:19 ΜΜ

    Προς Ενας που βλεπει

    Δεν καταλαβα ολα αυτα που εγραψες. Ειναι κωδικοποιημενο μυνημα προς καποιους???

  64. Ανώνυμος 09/07/2013 @ 3:10 ΜΜ

    ΕΞΩΓΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΙΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟ 10.000 π.Χ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΙ (ΜΑΓΙΑ,ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ,ΑΤΛΑΝΤΕΣ) ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΟΙΣΤΟΙΧΑ (ΙΝΔΙΑΝΟΙ,ΕΥΡΩΠΑΟΙ,ΚΙΝΕΖΟΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 1%, ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 2%, ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΙ ΑΤΟΜΑ-ΑΠΟΣΤΑΛΕΜΕΝΟΙ 3-5% ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗ ΓΝΗΣΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ Η ΔΕΝ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ

    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ(ΣΑΤΑΝΑ) Ή ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΜΕΣΩ ΤΟ ΟΜΟΛΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ -ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

    —ΣΟΡΕΘΥΕΛΕ—

  65. Ανώνυμος 09/07/2013 @ 9:44 ΜΜ

    Φίλε black eyes ο υπεύθυνος του κάρμα και κάποια όντα ακόμα δεν είναι ερπετά όμως, και είναι πέραν του καλού και του κακού για σένα και για μένα … τα ερπετά δεν αποτελούν τίποτα σπουδαίο στην κλίμακα για να έχουν αυτές τις εξουσίες. Οπότε σε αυτό που λέει ο φίλος στο ποστ 6 σεπτ. 5.16 μμ , ας προσπαθεί όποιος θέλει … δεν μίλησα για τους νόμιμα εξουσιοδοτημένους από τον Θεό. Και αναφέρομαι και σε ΕΙΔΙΚΕΣ ψυχές, που ΝΑΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ( μόνο ο Κύριος ) δεν μπορεί να εμποδίσει. Αυτοί φέρνουν την ισορροπία αν χρειαστεί. Σπάνε το τσόφλι και απο μέσα προς τα έξω άμα λάχει … Οπότε μην ανησυχείτε για αυτό το ενδεχόμενο.

    Τώρα αν περιμένεις οτι προτιμάμε να επιλέγουμε τους γονείς μας ( σωστό ) από την αθέατη πλευρά της σελήνης ειδικά … οκ, όπως προτιμάς. Διότι Αυτός που επιλέγει δεν είσαι εσύ, αλλά Εσύ. Και Εσύ δεν κατοικείς στην αθέατη για να κάνεις την επιλογή σώνει και καλά από κει.

    Στην αρχιτεκτονική του νέου πολιτισμού, που ήδη κάποιος εν ζωή έχει μιλήσει για πολλά, αλλά μόνο επί του υλικού, θα μετέχουν πολλοί και με τα θετικότερα στοιχεία τους. Από το ελληνικό πνεύμα, θα συλλέξουν στοιχεία όπως οι μέλισσες συλλέγουν από λουλούδι σε λουλούδι το καλύτερο … αλλά δεν μιλάμε για εξολοκλήρου καπέλωμα υπό των ελλήνων. Θα βασιστούμε αρκετά, αλλά όχι καθολικά όπως το λέμε εδώ μέσα. Είμαστε ευλογημένοι όμως, διότι απο εδώ θα ενεργοποιηθούν φοβερές … ψυχές που θα διαμορφώσουν το μέλλον.

    (απάντηση σε)

    μπλακ-αηςείπε…

    αγαπητε σαλονικιε10.52/6.9.13
    πληρως ΛΑΘΟΣ οι σκεψεις σου
    1) οι υπευθυνοι του καρματος (κατα τον βουδισμο,ταοισμο…)
    και ο αρχαγγελος Μιχαηλ (κατα τον χριστιανισμο,…)
    μπορουν να επιτρεψουν ειτε να απαγορεψουν
    την εισοδο ψυχων στον πλανητη ΓΑΙΑ
    2) οι ψυχες που περιμενουν στο σκοτεινο
    και αθεατο μερος της Σεληνης για να εισελθουν στον πλανητη ΓΑΙΑ
    βρισκονται μεταξυ τους και κανονιζουν τους γονεις τους κ.τ.λ.
    δηλαδη το story της ενσαρκωμενης ζωης τους
    και εκει ειναι που γινεται το ξεσκαρταρισμα των ψυχων
    3) Ναι μονον ο ΕΛΛΗΝΑΣ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    θα επικρατησουν στην αρχιτεκτωνικη του νεου πολιτισμου
    γιαυτο και χρειαζεται αυτη η καταστροφη
    για να φυγουν οι…. "αχθος αρουρης" του πλανητη ΓΑΙΑ

    ολες αυτες οι επεξηγησεις για να μην μπερδευονται
    οι ερευνητες της ΑΛΗΘΕΙΑΣ
    αλλα και με σεβασμο στον δικο σου δρομο ψαξιματος

  66. μπλακ-αης 09/08/2013 @ 11:50 ΠΜ

    αγαπητε ανωνυμε12.44/8.9.13

    δεν αντιλεγω σε αυτα που περιεχει η απαντηση σου.νομιζω ειπαμε τα ιδια με διαφορετικο υφος!

    απλα μια διευκρινηση:

    οι ψυχες μετα την περιπλανηση τους σε διαφορα πεδια διαφορων πλανητων και με την παραμονη τους στο ακασικο πεδιο για διαφορετικο χρονο για καθε ψυχη αναλογα με την εξελιξη τους πηγαινουν και περιμενουν στην αθεατη πλευρα της σεληνης ωστε να αρχισει να λειτουργει η οσμωση των ενεργειων του χωροχρονου
    στον πλανητη που θα ενσαρκωθουν με την δικη τους καταστασης.

    εκεινην την στιγμη γινονται οι διαφορες "συμφωνειες" μεταξυ των ψυχων ωστε να ξεπεραστει παλαιοτερο καρμα μεταξυ τους και ετσι φτιαχνουν το "στορυ" της ενσαρκωμενης ζωης τους που με την γεννηση τους…δεν θυμουνται τιποτε.

    σχετικα με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ πιστευω οτι οπως την εποχη του Κρονου οι ΕΛΛΗΝΕΣ που ηταν απλωμενοι σε ολα τα μηκη και πλατη της ζωης και δημιουργησαν την χρυση εποχη ετσι και τωρα θα επανελθει στην αρχιτεκτωνικη του νεου πολιτισμου

    με σεβασμο στον δικο σου δρομο ψαξηματος
    ελπιζω να συμφωνεις και εσυ οτι κανεις μας
    δεν κατεχει ολην την ΑΛΗΘΕΙΑ ετσι ωστε οι ανταλλαγες σποψεων
    ειναι και αναγκαιες και οφελημες

  67. Ανώνυμος 09/08/2013 @ 7:10 ΜΜ

    Καλησπέρα φίλε blackeyes

    Έχουμε μια μεγάλη οικογένεια εκεί ψηλά, στην οποία ενδεχομένως να ανήκουν κάποιοι, από την οποία κατάγεται το Ελληνικό Γένος και Πνεύμα.

    Το να λέμε όμως οτι το Ελληνικό Πνέυμα του Ελληνισμού έφερε την Χρυσή εποχή … δίνει μια στρεβλή εντύπωση ( προσοχή στους αναγνώστες δεν μιλάμε για τον χρυσό αιώνα κλπ ). Ουράνια πρότυπα καθρεπτίζουμε, όντων που ξεπερνάν και την πνευματικότητα και την Ελληνικότητά μας. ΔΕΝ ανήκει συνεπώς σε εμάς … απλά είμαστε τυχεροί εκφραστές. Όντως θα έχει συγγενικές πνευματικές καταβολές, αλλά δεν μιλάμε σε καμία περίπτωση για πολιτισμό θνητών Ελλήνων του παρελθόντος.

    Και φυσικά αγαπώ την ανταλλαγή απόψεων, και χαίρομαι που δεν μένεις απλά στην συλλογή πληροφοριών, έχω την εντύπωση οτι τι ψάχνεις λίγο παραπέρα. Θα χαρείς πολύ στο επόμενο στάδιο πληροφόρησης ( στο οποίο εσύ θα φτάσεις )! Θα δείς κάποια πράγματα που θα σου δέσουν ακόμα καλύτερα με ότι ξέρεις για αληθινό.
    psybernaught@gmail.com

  68. μπλακ-αης 09/09/2013 @ 8:00 ΠΜ

    αγαπητε/η φιλε/η ανωνυμε 10.10/8.9.13

    χαρηκα την ανταλλαγη των αποψεων μας
    ειμαι στο σταδιο του ακουσματος της καρδιας

    ξεφυγα απο τις εγκεφαλονωτιαιες επεξεργασιες του νου….
    και δεν θελω να ξαναεπιστεψω πισω….βαριεεεεεμαι!

    καλο ψαξιμο στο δικο σου μονοπατι και να θυμασαι
    οτι υπαρχει η αληθεια σου ….η αληθεια μου….η αληθεια του…
    αρα πολλα μονοπατια που θα μπορουσε
    ο σημερινος εγκληματιας να γινει ο αυριανος Αγιος!

    με μπολικη αγαπη και εκτιμιση σε ΣΕ!

  69. Ανώνυμος 09/09/2013 @ 10:03 ΠΜ

    Αγαπητέ Stranger, πιστεύεις οτι υπάρχουν τέτοιοι στην Ελλάδα? Ανακάλυψα αυτήν την θεωρία πριν χρόνια και μου έκανε εντύπωση αλλά δεν την πίστευα με τιποτα. Πριν λίγες μέρες όμως, μια πολύ ζεστή μέρα του Αυγούστου και στις 2 το μεσημέρι (που ο ήλιος έκαιγε τόσο ώστε να καθίσταται αδύνατο να κοιτάξεις ψηλά)κάποιο άλλο άτομο που δεν είχε καμία σχέση και επαφή με την θεωρία αυτή, μου επισήμανε ότι "κάποιος κάνει βόλτες στον ουρανό, φαίνεται πεντακάθαρα αλλά όσο κι αν κοιτάω δεν μπορώ να καταλάβω με τί μηχανισμό πετάει γιατί δεν φαίνεται τίποτα". Μόλις κοίταξα κι εγώ μου έφυγαν απο τα χέρια όλα όσα κρατούσα: Ηταν μια πεντακάθαρη ψιλόλιγνη ανθρωπόμορφη φιγούρα, μαύρη (προφανώς λόγω του ήλιου που είχε απο πάνω του), και συμπεριφερόταν σαν να κολυμπάει κάνοντας κινήσεις σε σχέδιο '8' αλλά οριζοντίως. Ήταν εκεί για ένα δεκάλεπτο και μετά έφυγε 'κολυμπώντας'. Δεν είχα κάποιο μέσο πχ κινητό για να το αποτυπώσω, και παρόλο που γνώριζα τη θεωρία αυτή δεν πήγε το μυαλό μου. Ήταν πάντως ξεκάθαρο πως δεν ήταν κάτι το λογικό και φυσιολογικό. Ήξερα ότι βλέπαμε κάτι παράλογο. Και είμαι σίγουρη για το τί είδα γιατί το κοιτούσα για τουλάχιστον 5 λεπτά. Δεν ήταν πουλί, δεν ήταν ο σουπερμαν. Τί σκ@τ@ ήταν?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*