Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:08 - 09/11/2013

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Στη Ρουμανία με αφορμή ένα συνέδριο για την Ευρώπη βρέθηκε στα τέλη του προηγούμενου μηνα ο Πρόεδρος της περιβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Etienne Davignon , και πέραν των όσων είπε για τη Ρουμανική οικονομία αναφέρθηκε και στο ελληνικό ζήτημα.

Ο Etienne Davignon εξέφρασε την ελπίδα ότι το επόμενο έτος θα δούμε το τέλος της ύφεσης, ακόμη και σε χώρες που διάγουν δύσκολες καταστάσεις , όπως η Ελλάδα , και προέβλεψε ακόμη από το νέο έτος θα πρέπει να δούμε την αρχή της επιστροφής στην οικονομική ανάπτυξη .

Το συνέδριο με τίτλο “Ευρώπη , πού πας;” διοργανώθηκε για την 20η επέτειο του Ρουμανικού Συνδέσμου για τη Λέσχη της Ρώμης, με την έκτακτη συμμετοχή του υποκόμη Etienne Davignon , προέδρου της Ομάδας Bilderberg .

Το θέμα της Ελλάδας δεν θα μπορούσε να λείψει από τις τοποθετήσεις του κ. Davignon. Όπως ο ίδιος πιστεύει το 150% του ΑΕΠ της χώρας αποτελεί επιπρόσθετο στοιχείο στην επέκταση της κρίσης χρέους.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Bilderberg πιστεύει ότι η ΕΕ θα πρέπει να συμφωνήσει σε μια στενότερη επιτήρηση από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, έτσι ώστε μια τέτοια κατάσταση να αποφευχθεί.

Είπε ακόμη πως «Ένα κοινό νόμισμα είναι το νόμισμα του καθενός. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ότι θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως το ελληνικό ζήτημα πρέπει να τελειώσει, και η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει εντός της ζώνης του ευρώ, και πρέπει να ληφθούν μέτρα έτσι ώστε η Ελλάδα να μπορεί να πληρώσει το δημόσιο χρέος της».

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 11/09/2013 @ 11:21 ΠΜ

    xaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!…………pes aleuri!!!!!!!!!!!!! h theia dikh se gureuei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Xaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!

  2. Ανώνυμος 11/09/2013 @ 12:02 ΜΜ

    skatas ki aytos, skata kai osa leei.
    den einai apla papagalaki,
    einai ena ypopsifio akefalo ptwma!

  3. Ανώνυμος 11/09/2013 @ 3:39 ΜΜ

    Μπουρδες ..

  4. Ανώνυμος 11/09/2013 @ 4:17 ΜΜ

    Σώπα ρε…από πότε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, άρχισε να ενδιαφέρεται για την οικονομική ευημερία των κρατών; Αλλά όπως είπε, ένα κοινό νόμισμα…δηλαδή οικονομική εξαθλίωση για να δεχτείς το κοινό νόμισμα ως τη μόνη λύση. Και τέλος ποιός του είπε ότι η θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει εντός της ζώνης του ευρώ; Λέει ότι "πρέπει" να παραμείνει. Πρέπει γιατί απλά έτσι τους βολέυει, γιατί απλά έτσι θα συνεχίσουν να μας έχουν στο χέρι, να μας αγοράζουν, να μας εξαθλιώνουν και ποιός ξέρει ίσως και να μας μεταπωλήσουν μια μέρα…..

    -V-

  5. Ανώνυμος 11/09/2013 @ 6:26 ΜΜ

    Δέν είπε τέτοια πράγματα ο πρόεδρος της Λέσχης Bilderberg.
    Τό μόνο που είπε ο άνθρωπος για την Ελλάδα ήταν…
    <>

  6. Ανώνυμος 11/09/2013 @ 11:22 ΜΜ

    ασε ρε δε μας αγγιζουν οι βλακειεςτους

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*