Διαφημίσεις

Μου αρέσει που δίνεται αυτό τον στόμφο στην απάντηση των Εβραίων !!

Έχετε δίκιο έχουμε βάλει ένα βίντεο που ίσως να μην είναι απόλυτα σωστό στην πληροφορία του.!

Από αύριο ραβινε μου θα σηκώνουμε ποιο μεστές αλήθειες ,θα σηκώνουμε δολοφονίες των παιδιών της Γάζα!

Θα σηκώνουμε την πραγματική γενεαλογία των τραπεζιτών και επικυρίαρχων που έχουν δει την ανθρωπότητα σαν κοτέτσι τους!

Θα σηκώνουμε την ιστορία του Χίτλερ και ποιος πραγματικά τον χρηματοδότησε , για το τι πραγματικά ήταν το ολοκαύτωμα και ποιος και πόσο καιρό πριν το προπαγάνδιζε!

Και όλα αυτά ραβινε μου για να σας δείξουμε ότι εμείς ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ αγαπάμε την αλήθεια και ας είμαστε κίτρινη φυλλάδα!

Και επειδή σαν φιλοσοφία πολιτισμού μας δεν αναγνωρίζουμε την εννοια ρατσισμός ..πράγμα που από ότι φαίνεται εσείς την ξέρετε πολύ καλά μιας και ομιλείτε για ΑΝΤΙ σημιτισμό …να σας πούμε ότι για να υπάρχει το ποθητό πρέπει να υπάρξει και το διαφημιζόμενο!

Ραβινε μου με μεγάλο σεβασμό πρέπει να σας πω…”Αστα αυτά τα σάπια όταν απευθύνεσαι σε ΕΛΛΗΝΕΣ”

STRANGER … Τώρα άμα γράψω όσα σκέφτομαι θα γίνει τσονταδικο το ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

67 σχόλια στο “Τι μου λέτε Ραβινε μου σας τσατίσαμε; ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΙΣΜΟ …ΤΟΥΣ !!”
  1. καριοληδες,ερχεται η ωρα μουνακια! που μου ανακαλυψατε κ τα δικαιωματα! ουστ! γαμιοληδες!

  2. Δεν χρειαζεται να μας βαζεις να βλεπουμε και τις σκατο φατσες τους!!!
    Φτανει που ξερουμε οτι υπαρχουν…
    Θα ερθει η ωρα που θα δικαιωθει ο Χιτλερ…αν δεν εχει ερθει

  3. Εκτος των αλλων εαν ηταν αυτη η αμερικανικη εκπομπη προπαγανδιστικη δεν θα προλαβαινε να βγει στον αερα…
    Μεγαλυτερο υπερσημιτικο φιλτραρισμα απο τις Η.Π.Α. δεν θα βρεθει πουθενα!
    Κοπρε Μογγολε και θελεις να επιβαλεις και την λογοκρισια!

  4. Ρε τον καλικατζαρο , ειδατε πως το κουναει το δαχτυλακι στο τελος ; Ειδατε τι λεει για τον "μπαμπα" του : "…δεν λεει ο αγγελος του θεου σαταν…" ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΠΤΩΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ . ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ; Υ.Γ 1) αφιερωμενο στο ραβινο καθοτι και φιλοξενη εξω καρδια Ελληνοπουλα : ΨΗΛΑ ΤΗ ΧΤΙΖΕΙΣ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΕΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ) , ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ . Υ.Γ 2) Γ@ΜΑΤΩ ΡΕ ΝΙΚΟ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΡΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ .

  5. Σκιαχτηκαμε τωρα . Αντε μαζεψου ρε ΓΚΟΙΜΙ που θα μας πεις και τι θα λεμε . Κιτρινος εισαι εσυ κι η φαρα σου . ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ . Αντε να χαθεις εμμετικε .

  6. Εδώ που τα λέμε ίσως να έχει και δίκιο το ανθρωπάκι…ίσως να ήταν όντος στημένη η συνέντευξη…

  7. Εντάξει ρε μεγάλε, πες μας τώρα και για το ΚΙΣ και τα προνόμια που έχετε στην Ελλάδα αν έχεις τον κώλο…

  8. Με την βοήθεια του θεού λοιπόν όπως μας λέει ο Μόντερχάϊ, θα φανεί η αλήθεια. Ο Θεός όμως δεν λησμόνησε την προδοσία σας Φαρισαίοι υποκριταί και θα επανέλθει. Είχατε σχεδόν 2000 χρόνια να το σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε. Πόσο ακόμα να περιμένει?
    Έχοντας ζήσει σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον να σημειώσω ότι ακόμα κι όταν ένας Εβραίος ή ένας Μουσουλμάνος δεν είναι φανατισμένος (παρεπιπτόντως αξίζει να ακούσετε μουσουλμάνο ιερωμένο να μιλά – έχουν απίθανα πολλά κοινά σημεία στην έκφρασή τους και στην κίνηση ων χεριών τους με τους Εβραίους)προ του κοινού "κινδύνου" συσπειρώνονται σε αφάνταστο βαθμό και είναι σαν να αντιμετωπίζεις έναν ξένο. Αυτό να πω την αλήθεια το ζήλεψα. Οι Έλληνες τρωγόμαστε πολύ αναμεταξύ μας κι αυτό είναι το μοιραίο λάθος μας.

  9. Ειδες τι εκανες ; Τον τσαντισες και ξεχασε να παρει τα χαπια του . Τον βλεπεις πως κανει ; Τον πηρες στο λαιμο σου κι αυτον .

  10. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΤΡΙΨΕ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ (ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ).ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ (ΝΑ ΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ).ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΓΑΠ Η JEFREY ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ).

    1. Εν ολιγης εγραψες οτι εγραφα κ εγω να σχολιασω αλλα εχασα οτι εγραφα τοση ωρα λιγο πριν πατησω δημοσιευση…απο το κινητο ειναι λιγο πεδεμα… συμφωνω απολυτα, επισης το βιντεο με το σπιρτο (ναι στον ΓΑΠ αναφερομαι) υπαρχει στο YouTube για οποιον ενδιαφερεται να ριξει μια ματια.

  11. 2.33 τον κακο του τον καιρο ηξερε κι αυτος . Ιδια φαρα ειναι και επαιξε το ρολακι του για να βγαινουν τωρα τα κατακαθια του συμπαντος να μας κανουν μαθηματα αντισιμιτισμου , αντιρατσισμου κλπ εικονογραφημενα και να αιματοκυλαν τον κοσμο ανενοχλητοι . Οταν πια τους ηταν αχρηστος κλασικα τον εφαγαν .Μιασματα του συμπαντος που τελειωνει η βασιλεια τους .

  12. Ερπεταααααααααααααααααααααααααααααα! απο την Νεμεση δεν θα γλιτωσει κανεις! -)+(-

  13. Διαστροφικοί οι σιωνιστές??? Όχι ρε παιδιά… Μα τι λέτε τώρα? Δε βλέπετε που ο άνθρωπος υπερασπίζεται μόνο αλήθειες? Πώς το'πε αυτό? Και μια σταγόνα αίμα να βρουν στο αυγό…απαπαπαπα… Αν όμως είναι περισσότερες???? Κι αν προέρχονται κι από νεογέννητα??? Ε,τότε,μάλλον αλλάζει το θέμα.
    http://moralcompassblog.com/2013/03/31/ritual-sucking-of-baby-penises-unhealthy/

  14. Οφθαλμος αντι οφθαλμού δηλαδή ??? αν κατάλαβα καλά…
    Εύχομαι να τον έχει ο ΘΕΟΣ (του) καλά.
    ΙΧΝ

    Chris_

  15. Ας κάνει έναν κόπο ο Μορντεχάϊ να μας απαντήσει σε όσα λέγονται στο παρακάτω ντοκιμαντέρ,όλα βασιζόμενα σε αποσπάσματα από το Ταλμούδ,την Τορά και φυσικά..την ιουδαϊκή εγκυκλοπαίδεια…
    Ψέμματα κι αυτά??? Όχι ρε…
    http://www.youtube.com/watch?v=erVn9n_Vk_4

  16. Ο πρωθυπουργός και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός (το ''αναπληρωτής'' θα φύγει μόλις ο Benny στείλει -με τρικλοποδιά- στα αζήτητα τον Καλαματιανό) ''επενδύουν'' στην επίσκεψή τους στην Νέα Υόρκη, με αφορμή την Συνέλευση του ΟΗΕ. Φυσικά, γιά εσωτερική κατανάλωση στην Ελλάδα (ας είναι καλά τα ταϊσμένα μνημονιακά ΜΜΕ), αφού κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά εκτός Ελλάδας. Αλλά τις ίδιες ημέρες θα είναι στην Νέα Υόρκη και ο GAP, μαζί με άλλους ''διεθνείς σοσιαληστές'' και τα φώτα της δημοσιότητας (από αμερικάνικα ΜΜΕ), όπως είναι συνηθισμένο και αναμενόμενο, θα πέσουν πάνω του. Χώρια οι συναντήσεις που θα κάνει.

  17. Κανονικά θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα την εγκαινιάσει και θα απευθύνει ομιλία προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων αλλά συνέντευξη Τύπου (την παραδοσιακή, την εφ’ όλης της ύλης) δεν θα δώσει.

    Τουλάχιστον με αυτόν τον προσανατολισμό πορεύεται το επιτελείο των στενών συνεργατών του κι επομένως από το φετεινό τηλεοπτικό ντεκόρ δεν θα απουσιάσει μόνο το σήμα της τεθνεούσης ΝΕΤ (ΕΡΤ) αλλά και η κορύφωση της παρουσίας του πρωθυπουργού στη συμπρωτεύουσα.

  18. προσέξατεε κάτι;;;;

    αντικρούοντας τις κατηγορίες για εξαγορά γυναικών με διαμάντια, κλπ.

    είπε ότι οι Εβραίοι ΔΕΝ αποδέχονται τους μεικτούς γάμους…

    για να δούμε λίγο ποιοί και γιατί ΛΥΣΣΑΝΕ με όποιον μιλάει για φυλετική καθαρότητα. Αφού είναι τόσο κακό πράγμα γιατί την έχουν αυτοί; Και τόσο απλά την παραδέχονται (για να υπερασπιστούν μάλιστα τους εαυτούς τους);

    Βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί…

    Θα μου πείτε, έχοουν ενδογαμία, αλλά όχι ρατσισμό (έτσι λένε). Και γιατί δδεν αφήνουν και τους άλλους να έχουν ενδογαμία, αλλά όχι ρατσισμό;;;;

  19. Υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι ο χιτλερ εκανε κακο στους εβραιους? Οι εβραιοι αγαλμα του εχουν κανει.Αν θυσιαστηκαν μερικοι γ' ποιοτητας ηταν αναγκαιο για να δημιουργηθει το κρατος τους και να ειναι καλα οι παλαιστηνιοι που ποτε δεν τους χωνεψαν και τους πηδανε οπου βρουν και χωρις βοηθεια απο κανεναν.Εδω στο ελλαδα οι εβραιοι Ελευθεριος Βενιζελος (να γινει Stranger μια αναφορα καποτε για το καθαρμα αυτο)κατεστρεψε ολοκληρη την Μικρα Ασια και του εφτιαξαν και αγαλμα στην Κρητη.Ειμαστε για τα παγηγυρια…..

  20. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ 12 ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΜΙΚΤΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΔΑΙΟΥΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΧΑΛΔΑΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟ.
    Ο ΕΣΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΗΔΗ Η ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΧΑΛΔΑΙΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΗ ΟΡΘΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΟΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΓΡΑΦΕΣ ΟΧΙ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΑΡΙΣΑΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΛΔΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ-ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΜΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΡΙΑ-ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΦΑΡΙΣΑΙΚΗΣ-ΧΑΛΔΑΙΚΗΣ-ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗΣ-ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΡΑΒΙΝΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ,ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ-ΧΑΡΑΞΗΣ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ-ΕΠΙΧΕΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
    ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΚΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΕΚΟΥΣΙΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ?????
    ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ????
    ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ???
    Η ΑΚΟΥΣΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΥΘΕΤΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΙΘΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΩΣ ΗΤΑΝΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΑΣΑΝ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.
    ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΔΗΛΑΔΗ,ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.
    Ο Κ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

  21. Αφου βρε Εβραιε εισαι τοσο καλος και εσυ και η φυλη σου
    (την οποια αν δεν κανω λαθος σταυρωσατε το χρηστο) εξηγησε μου γιατι στην Ελλαδα εχετε μηδενικο φορο
    Γιατι η γερμανια σας βγαζει νεες αποζημιωσεις
    (Βεβαια μονο εσεις εχετε αναγνωρισμενη γενοκτονια ενω οι Ελληνες και οι αλλοι λαοι απλα πεθαναν απο τριτους)
    γιατι καθημερινα εκτελειτε αμαχο πληθισμο εσεις δεν κανετε γενοκτονια απλα καθαριζετε τον πλανητη απο αυτους που σας ενοχλουν ε?????????
    και πολλα πολλα αλλα
    Α ξεχασα απο αγαπη τα κανετε ολα αυτα

  22. Ναι μας επεισε .
    Οσο πιστευη καποιος ενα γυφτο που κλαιει γιατι δεν εχει να ταϊση τα γυφτακια…..

  23. Σκυλια πολλα σαs χαρισαμε μεχρι τωρα.Αν δεν υπηρχαμε εσειs ακομα μεs σπηλειεs θα ζουσατε.Θα ερθει η ωρα που στη καλυτερη σαs θα φατε κλοτσια και θα γυρισετε στον βρομοτοπο σαs!Σκοταδιστεs του κολου.

  24. χαλαρωστε λιγο και μη γινεστε ρατσιστες. οι εβραιοι ειναι ενας λαος σαν ολους τους αλλους. ο πολιτισμος τους ειναι τετοιος που τους κανει να φαινονται κακοι. υπαρχουν και καλοι εβραιοι απλως ειναι πολυ λιγοι. πρεπει να βοηθησουμε τους εβραιους να γινουν χριστιανοι ορθοδοξοι και να μαθουν την αληθεια.

  25. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ!!!

  26. Παιδιά,έχουμε ξεφύγει!Το site το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και το παρακολουθώ εδώ και καιρό για την αντισυμβατική οπτική του και μερικά πολύ ενδιαφέροντα και πρωτότυπα άρθα του που αποτελούν αντίδοτο στην τρέχουσα βαραμάρα των media.Αλλά τούτο δω το σημερινό!Δηλαδή να αποκαλεί κάποιος "σκυλιά" ένα λαό ή να αναφέρει το όνομα του Χίτλερ με εγκωμιαστικό τρόπο και να παίρνει έγκριση για δημοσίευση, πώς να το περιγράψουμε; Τι, θέλει και ιδιαίτερη επιστημονική σκέψη πως σε τέτοια χαρακτηρισμένη εκπομπή δε θα έδινε αληθινός ραβίνος συνέντευξη ποτέ των ποτών;Οι αρχαίοι μας πρόγονοι έιχαν κριτική σκέψη κύριοι!Παρακαλώ η ακρότητα να φιλτράρεται ή τουλάχιστον να διακωμωδείται καταλλήλως! Γίναμε και δόκτορες της ψυχολογίας τώρα και αλοίμονο σ' όποιον ξύσει τη μύτη του !

  27. Μου άρεσε το απλός "άγγελος του θεου"… (νόμιζα πως ήταν έκπτωτος…) Αλλά δεν μας διευκρυνίζει ποιος είναι ο Θεός του…
    και το "όλες οι περιοχές του πλανήτη"…(νόμιζα πως ο πλανήτης έχει χώρες & κράτη…)
    Εμ βέβαια όταν θεωρείς ολόκληρο τον πλανήτη κτήμα σου βλέπεις περιοχές… παγοσμιοποιηση…
    Ρε ουστ απο κει !!!!!!!!!!!!!!!!!

  28. συμφωνο υπαρχουνε και καλοι εβρεοι .οι νεκροι εβραιοι
    ειναι πολυ καλοι.
    το κακο ειναι οτι τεοια ανθελληνικα πουσταρια ψηφιζαμε τοσα χρονια να μας κυβερνουνε
    απο το γερο βενιζελο μεχρι το σημερινο γιο του τουρκου
    ολοι εβραιομασωνοπουστες,και εμεις τον υπνο του δικαιου και το αμιλητο νερο για μια θεση στο δημοσιο και για ρευμα στο εξοχικο που χτιστηκε αυθερετα
    τωρα πληρωνουμε τον λογαριασμο που προσκυνησαμε και εμεις το θεο τους το χρημα
    μετανοια μετανοια και αλλαγη πορειας στην ζωη μας

  29. ΕΙΠΑΜΕ ΔΥΟ ΦΥΛΕΣ………………….ΕΛΛΗΝΕΣ VS ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

    ΓΝΩΣΗ VS ΝΟΜΩΝ

    ΘΑΛΑΣΣΑ VS ΞΗΡΑ

    ΑΘΑΝΑΣΙΑ VS ΘΝΗΣΥΜΟΤΗΤΑ

  30. ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…..ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ…………..ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΛΙΒΕΛΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ???

  31. srtanger γιατι ασχολησε με το τυρι και δεν βλεπης την φακα;;;ετοιμαζονται να τους παραδοσουν τη ελλαδα δια μεσων τον τραπεζων …..και αν κοιμαστε ακομα ……..και αυτοι που. δεν χρωστουν μολις καθαρισουν τις πιο ευαλωτες ομαδες ερχεται η σειρα τους…….συμπερασμα να παρακαλατε να φανερωθη λυση γιατι το αιμα που χυνεται και θα χυθη εινε επι τον κεφαλον ολκον μας εφοσον επιτρεπουμε με τον αχαδελφισμο μας αυτα που γινοντε

  32. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΙΤΕΣ, ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ…

    Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ (ΜΟΝΟ) ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ.

    ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΙΛΗ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣΜΟΥ Η ΣΗΜΙΤΗΣΜΟΥ!!!

    ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΣΗΜΙΤΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ… ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΜΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ… ΥΚΞΩΣ = ΧΑΝΕΜΠΟΥ = ΑΜΜΟΥ… ΑΚΕΝΑΤΟΝ Κ.Λ.Π. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ… ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.

    ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΦΥΛΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΥΚΞΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1000 Μ.Χ. ΚΑΤΕΚΛΕΙΣΑΝ (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ… ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ… ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΟΣ. (ΒΛ. ΚΑΙ ΑΣΧΥΛΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ). ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΦΥΛΛΑ (ΚΡΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ… Ο ΑΡΗΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.. ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ Ο ΒΙΒΛΙΚΟΣ ΣΗΘ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΙΩΝ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΥ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΣΕΙΣ…

    ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 (ΒΛ. ΚΑΙ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟΥ…) ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ.. ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ… ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΙΣΡΑΗΛ… ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΤΤΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ…. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ!

    ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.. ΘΥΣΙΕΣ… ΤΟ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΣΡΑΗΛ… ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ… ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ.

    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

    ΗΛΙΑΚΑ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΣΥΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Ο ΙΣΟΣΚΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΛΕΥΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ – Η ΜΑΥΡΟΣ), ΟΣΟ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ Κ.Λ.Π. ΟΣΟ ΔΕ ΚΑΙ Η ΕΞΑΛΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟ…

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΡΟΖΕ ΓΚΑΡΩΝΤΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ "Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΩΛΙΟ"… ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

    Η ΣΙΩΝ… Η ΣΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΚΥΩΝ… Η ΚΥΝΑΣ! ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΤΡΟ… Ο ΖΩΟΔΟΤΗΣ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ… ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΣΙΩΝ… Η ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ Κ.Λ.Π. ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΞΙΑ… ΑΛΛΟ ΗΛΙΟ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΔΟΣ.. ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 12 ΤΗΣ ΟΚΤΑΒΑΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΡΧΕΤΑΙ.

    Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ… ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΜΑ… ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ (ΑΡΓΥΡΟ ΓΕΝΟΣ), ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ (ΧΑΛΚΟΥΝ ΓΕΝΟΣ)… ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΥΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΖΩΗ.. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟ ΔΙΟΣ.

    ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΓΕΝΟΥΣ…

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

    Υ.Γ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ)… ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΜΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!!

  33. 12.03 και τον "πολιτισμο" ποιος τον φτιαχνει ; Ειναι κατι σαν το χρωμα των ματιων ας πουμε που ετσι γεννιεσαι η ο πολιτισμος εχει να κανει με τη νοοτροπια του καθε λαου ; Μιλας για καποιους που σκοτωνουν μικρα παιδια αφου πρωτα τους εκλεψαν την πατριδα , το μελλον και τη ζωη . Οσο για το να γινουν χριστιανοι…εκει που πατανε και σκορπιζουν τρομο και πονο πατησε και διδαξε ο Κυριος κι αυτοι τον εξεφτελησαν και τον σταυρωσαν αν δεν μπορουν να τον ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ εστω , δεν μπορει να τους βοηθησει κανεις .

  34. 18 Αυγούστου 2013 – 8:20 π.μ.

    Αγαλμα και μαντινάδες μόνο στην Κρήτη: Εδώ όλη η Ελλάδα έχει γεμισει με αγάλματα του εβραίου Βενιζέλου. Στα Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα, οι ταλαίπωροι οι πρόσφυγες τους έστησαν και άγαλμα, ενώ το κεντρικό αεροδρόμιο Αθηνών ονομάστηκε Ελευθέριος Βενιζέλος. Δεν έχει τελειωμό το πόσο προωθούν οι εβραίοι τους δικούς τους. Δεν έχει τελειωμό το πόσο διαστρεβλώνουν την αλήθεια.
    Το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού πληθυσμού δεν γνωρίζει τον καρκίνο που του τρώει τα σωθικά, τον δούρειο ίππο, το ξένο σώμα, το τσιμπούρι, τον εσωτερικό εχθρό. Πόσοι είναι οι εβραίοι εντός Ελλάδος; Εχει γίνει απογραφή; Γνωρίζει κανείς;
    Αφού έχουν κράτος γιατί μένουν εδώ; Γιατί συνεχίζουν να αποικίζουν Ελλάδα και Κύπρο;

  35. 18 Αυγούστου 2013 – 12:03 μ.μ.
    Αγαπητέ σχολιαστή να μην συγχέουμε ρατσισμό με επιβίωση. Οι Ελληνες δεν ήταν ποτέ ρατσιστές. Η λέξη ρατσισμός δεν υπάρχει στο Ελληνικό λεξιλόγιο. Η λέξη και η έννοια είναι Ιταλική. Η αλήθεια είναι ότι από την αρχαιότητα μια ορισμένη φυλή μας πολεμά ανελέητα και εμείς δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.
    Σε αυτό φταίει η θρησκεία που μας επέβαλλαν με το ζόρι που μας έκανε να νομίζουμε ότι έχουμε κοινά με τους εβραίους.
    Μέχρι πρότεινος ξεχρεώσαμε από τα δάνεια των εβραίων κατα την επανάσταση του 21 και μας δημιούργησαν καινούργια. Στον εικοστό αιώνα ο ελληνισμός έπαθε τις μεγαλυτερες απώλειες και συρρικνώθηκε, και οι μελέτες δείχνουν ότι η ίδια φυλή κρύβεται πάντα στα παρασκήνια. Τι να πρωτογράψω;
    Διάβασε καλύτερα το Ελληνισμός-Σιωνισμός του Ανδρέα Δενδρινού για αρχή.
    Δες και τα ΦΕΚ της ελληνικής κυβέρνησης από το 40 για να ανακαλύψεις πως εδραιώθηκαν στην χώρα μας και άντε να τους ξεφορτωθείς τώρα…

  36. Οι σημερινοί εβραίοι είναι κατα πολύ χάζαροι. Οι χάζαροι ανήκουν στην μεγάλη μογγολική φυλή.

  37. o xitler htane megalos xasaphs anthkeimenika kai mas toys ellhnes mas dialise ala oi shmerinoi ebreoi niko eine kataramenoi se ligo ua eruh shntoma meso rosias kinas h orgh toy ueoy kai ua metaniosoyne oi rabinoi gia thn apostasia toys apo ton aliuino ueo

  38. Δεν θα με πείραζαν καθόλου ο εβραίοι αν κοιτούσαν την στραβομάρα τους και δεν αναμιγύονταν στα εσωτερικά κάθε χώρας, αν δεν είχαν την ψωροπερηφάνεια να πιστεύουν ότι είναι ο περιούσιος λαός και ότι τους ανήκει η βασιλεία της γής. Είναι το ίδιο φανατικοί όπως οι μουσουλμάνοι. Με τον ίδιο τρόπο διαβάζουν τις γραφές τους κουνόντας το σώμα τους. Εχουν ανακατέψει όλους τους λαούς και μας τους Ελληνες θέλουν να μας αφανίσουν.

  39. Παει πολυ μακρια αυτη η σκατοφαρα πριν απο την καταστροφη της Ατλαντιδας απ οπου και διασωθηκαν οι απογονοι του Κρονου . Μαλλον τοτε καναμε μιση δουλεια , αλλα ερχεται η ωρα που θα καθαρισουμε , θα κανουμε γενικη αυτη τη φορα και δεν θα αφησουμε σκουπιδια . ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ . Η ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ . Υ.Γ Τα χαιρετισματα μου στο ραβινο και να παιρνει τα χαπια του γιατι δεν τον βλεπω καλα . Α και να τον ενημερωσω πως ο πλανητης χωριζεται σε ΧΩΡΕΣ και οχι σε περιοχες . Επειδη η φαρα του εχει καταλλαβει παρανομα την περιοχη μιας χωρας δεν σημαινει οτι ειμαστε ολοι σαν τα μουτρα τους . Εμεις τουλαχιστον , εχουμε ΧΩΡΑ απο καταβολης κοσμου και εως ΑΧΡΗ ΚΑΙΡΟΥ . Το πιασες ραβινε μου εσυ και οι ομοιοι σου ; Αμετε στον πατερα σας τωρα , ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ .

  40. To ημερολόγιο του HERZL (δημοσιευμενο το 1922 στα γερμανικά και στα αγγλικα) δεν αφήνει καμμια αμφιβολια για τα σχέδια του σιωνισμού εναντίον της Ελλαδος και ειδικά εναντίον της Κύπρου από το 1896. ¨Ηθελαν να δημιουργήσουν το Ισραήλινό κράτος και να πάρουν χερσονησο Σινά, Αιγυπτιακή Παλαιστίνη και Κύπρο. Δεν αφήνει καμμία αμφιβολία για το τι γινεται σήμερα και πως το σχέδιο προχωρεί ρολόι για τον Ελληνισμό. Τελικά θέλουν να πάρουν όλη την Ελλάδα. Είναι επιτακτική ανάγκη να μάθουν οι Ελληνες, διότι τους έχουν βάλλει παρωπίδες και δεν βλέπουν τον εχθρό.

    Οι εβραίοι σιγά σιγά αλλά μεθοδικά και σταθερά αγοράζουν μεγάλα κομμάτια της Ελλάδας. Ειδικά στην Κύπρο στην Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη. Λένε ότι η μισή Θεσαλονίκη τους ανήκει. Οι Ελληνες θα νομίζουν ότι έχουν πατρίδα αλλά θα ανήκει σε άλλους.

    Κανείς δεν ασχολείται με μιά σειρά ειδήσεων που είναι πάρα πολύ ανησυχητική.
    Πρώτον οι κρυπτοεβραίοι της Ελληνικής κυβέρνησης δίνουν 30 δις στην Τράπεζα Πειραιώς του εβραιου Σάλλα. Με τα λεφτά αυτά η ιδιωτική τράπεζα του Σάλλα´ή Σάλλαχ αγοράζει την Αγροτική που κρατά το 40% (άλλοι λένε το 70%) των δανείων των αγροτών δηλ και της ελληνικής γής. Τρίτον τα εβραίκά αρπαχτικά George Soros, John Paulson και Daniel Loeb γίνονται οι νέοι μέτοχοι της Τράπεζας Πειραιώς. Οι εβραίοι έχουν βάλουν στο χέρι ένα τεράστιο κομμάτι ελληνικής γής και θα το κλεψουν κάτω από την μύτη μας. Η μεγαλύτερη κλεψιά του αιώνα.

  41. 5.50οπως τα λες και ακομα πιο χηροτερα…..στησανε το καλυτερο κολπο γκροσο ……κρατανε την ελλαδα στα χερια τους……και τους ελληνες απο τα@ρχι@@@…λες και δεν ξερανε που δανειζουνε και τις ρεμουλες που γινοντουσαν και οι μιζες και τα 200%χρεωμενα εργα….τωρα τι κανουμε μου εξηγη καπιος ;;;;λεμε για να λεμε και αποτελεσμα;;;;ετοιμαζοντε για κατασχεσης οι τραπεζες και επειγοντε κλεινουν νοσοκομεια το αμαλεια φλεμιγκ και το λοιμοδων και εκει που πανε νεφροπαθης ……εξηπηρετουν πολυ κοσμο .ξερη κανεις σας απο αιμοκαθαρση που θα τους πανε που εινε μπαχαλο παντου η μηπως θα κανουν και επιλογη πιος θα ζηση;;η πιος θα λαδωση καλυτερα….θες να μαθης πια εινε η θυσια ο ελληνικος λαος τα παιδια μας οι γονεις μας τα αδελφια μας και εμεις οι ιδιοι…..σταματηστε το αν μπορητε και πες τε πως μπορουμε να συμβαλουμε ολοι…..οσο περι ου ο λογος για τον χιτλερ …..ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ……Και καθαρισε τους εβραιους τους εκανε πειραματοζωα και παει λεγοντας …..και ψαχνετε να βρητε τι ….

  42. Αγαπητοί αναγνώστες και σχολιαστες αυτά που θα γράψω έχουν δημοσιευτεί και έχουν γραφτεί σε βιβλία και εγκυκλοπαίδειες ποιος Ελληνας τα ξέρει;

    Ο ραβίνος Μαρδοχάι είναι ένας μικρός κρίκος αλλά κάνει καλά την δουλειά του όπως και όλοι οι εβραίοι που έχουν διεισδύσει στις χώρες όλου του κόσμου. Είναι να τους θαυμάζεις πάντως. Οπως οι αγέλες των αρπακτικών δρούν όλοι μαζί συντονισμένα, επίμονα, μακρόχρονα με το βλέμα πάντα στον στόχο μέχρι να τον γραπώσουν και να τον δολοφονήσουν. Ο σιωνισμός είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Ελληνισμού; Πρόκειται για μια πάλη μέχρι θανάτου και ο ποιό ραδιούργος θα την κερδίσει. Δυστυχώς ο Ελληνας δεν γνωρίζει και δεν βλέπει τον λύκο κάτω από την μάσκα και έτσι δεν μπορεί να αμυνθεί. Και δυστυχώς ο σιωνισμός μέχρι στιγμής κερδίζει.

    Αφήνοντας πίσω την προηγούμενη ιστορία της αντιπαλότητας και τις τραγωδίες που ο σιωνισμός δημιούργησε στον ελληνισμό, καταλαβαίνουμε από τα δημοσιευμένα σχέδια του Herzl και Rothschild, ότι από το 1943 μπαίνει το σχέδιο του τελικού αφανισμού των Ελλήνων σε εφαρμογή, διότι με την δημιουργία του Ισραήλ, οι σιωνιστές έχουν ανάγκη από προγεφυρώματα επί μη-μουσουλμανικού εδάφους, δηλ Κύπρος, Ρόδος, Κρήτη, Ιόνια νησιά, Θεσαλονίκη και Ελλάδα εν γένει. Δηλ διέξοδοι και πρός την Ευρώπη αν χρειαστεί. Ο εθνάρχης τους εκτός του ότι έχει εγκαθιδρύσει με νόμο ένα ισραηλινό κράτος μέσα στην Ελλάδα, έχει ένα από τα παλάτια του στην Κέρκυρα. Εκεί δέχεται και πολιτικούς άλλων κρατών. Εχει στα χέρια του τις δήθεν εθνικές μας τράπεζες και λύνει και δένει με αποκρατικοποιήσεις κλπ είναι παντού παρών στην Ελλάδα σύμβουλος όλων των κρυπτοεβραικών κυβερνήσεων. Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο, της επιτυχίας του σχεδίου αυτού.

    Η αποκοπή της Κύπρου από την μητέρα Ελλάδα επιτεύχθηκε. Εχουμε ανάγκη να ανοίξει ο φάκελλος της Κύπρου για να καταλάβουμε ποιός βρίσκεται πίσω από την τραγωδία του Κυπριακού Ελληνισμού; Στις μέρες μας αμφιβάλλω αν το Ισραήλ έχει αέριο κλπ. και για την δήθεν διένεξη με την Τουρκία. Εχω αμφιβολίες για την δήθεν αμυντική συμμαχία Ελλάδος-Ισραήλ. Ολα αυτά θέατρο γιατί επέτυχαν και να μάθουν όσα μυστικά απέμειναν της Ελληνικής άμυνας και να δημιουργήσουν βάση στην Κύπρο την οποία μεθοδικά αποικίζουν όπως και την Κρήτη και την Θεσαλονίκη και τις άλλες πόλεις προγεφυρώματα. Εχουν αγοράσει μεγάλο μέρος της Κρήτης, εχουν αναστηλώσει πρώην γκρεμισμένες συναγωγές παντού, έχουν στα χέρια τους μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Τι άλλο δεν καταλαβαίνετε Ελληνες;

    Βρισκόμαστε στην τελική φάση του αφανισμού μας. αυτά που είπε ο Κίσσιγκερ επιτεύχθησαν; Χρειάζoνται 30 χρόνια δηλ μια γεννεά για να καταστρέψεις ένα κράτος ειχε πεί. Αργά και μεθοδικά οι μέσα και οι έξω συντονισμένα κατέστρεψαν την γλώσσα, την οικογένεια, τα ήθη και τα έθιμα, διαστρέβλωσαν την ιστορία μας σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιούργησαν πολιτικά προβλήματα, δημιούργησαν ένα τόξο εχθρικών λαών τριγύρω μας τούς οποίους και ενδυναμώνουν, και τώρα μέσω οικονομικού αδιεξόδου, πείνας και υπογεννητικότητας και μέσω εισροής αλλοδαπών φυλών στον Ελληνικό χώρο μας δίνουν την χαριστική βολή. Θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Ελληνες και όποιος δεν το βλέπει αυτό ή είναι τρελλός ή τυφλός.

  43. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ!!!! ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΑΜ…..Ε ΤΗΝ Μ Α Ν Α!!!!!!!

  44. Κατ' αρχάς χαιρετώ. Εν συνεχεία απαντώ τα κάτωθι.
    (Α) Γλωσσικές απαντήσεις
    (1) "Σημίτες"=Αρχαίοι (Σημιτο)Φοίνικες+Άραβες+Εβραίοι
    (2) Αντισημιτισμός
    (α) αντιπαλότητα. έχθρα, μίσος προς τους Σημίτες(βλέπετε ανωτέρω)
    (β) Ιδεολογική αντιπαράθεση, έχθρα προς τον τέως πρωθυπουργό της Ελλάδας Κωνσταντίνο Σημίτη του Γεωργίου, πρωθυπουργεύσαντα τα έτη 1.996-2.004μ.α.χ.χ.
    (3)(α) Ισραήλ=ισχυρός, προσωνυμία κατά την Παλαιά Διαθήκη κάποιου γενάρχη των Εβραίων
    (β) Ισραηλίτης=κάτοικος του Ισραήλ, απόγονος της σχετικής φυλής
    (γ) Ισραηλινός=υπήκοος του συγχρόνου κράτους του Ισραήλ, ασχέτως καταγωγής
    (4) Ερχόμενος επί των ιστορικών θεμάτων απαντώ τα κάτωθι.
    (α) Δεν υπάρχουν ανθρωπολογικά τεκμήρια Εβραίων ή Ισραηλιτών ή Ισραηλινών ή Ιουδαίων ή άλλων παρομοίων εν Ελλάδι πριν από περίπου το 250-200π.α.χ.χ. Άρα, το περί έλευσής τους εν Ελλάδι μέσω απόδοσης τέτοιων ψευδών συμβολισμών σε έργα του Αισχύλου είναι απαράδεκτον επί του προκειμένου.
    (β) Ετυμολογικώς η λέξη "θεός" αποδίδεται Δωριστί ως "σιός", λόγω της μετατροπής του "Θ"=>"Σ"/ΤΣ" καί του "Ε"=>"Ι". Λόγου χάριν πλείστες φορές ακούεται από πρεσβυτέρους χωρικούς ή από βαρείς ομιλητές καί ομιλήτριες της Ελληνικής γλώσσας "Θιόδωρος", "Σιόδωρος" κ.λ.π. Άρα, προφανώς αυτό φαίνεται ότι κάποιοι το αγνοούν. Όπως επίσης εξ αγνοίας τους ταυτίζουν τη λέξη "συς"-"συός" που είναι ο "χοίρος', δηλαδή το γουρούνι, εξ ού καί λέγεται "σύειος"(="χοιρινός") λόγου χάριν. Επίσης καί τα "Σύβοτα" ονομάστηκαν έτσι, καθώς "σύβοτος"(="χοιροστάσιον") ονομαζόταν καί ήταν παλαιότερες εποχές η σχετική περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
    Μάλιστα, οι Λακεδαιμόνιοι επικαλούμενοι τους Διοσκούρους(=Κάστορα καί Πολυδεύκη), έλεγαν "νή τώ σιώ", δηλαδή "μα τους δύο θεούς μας".
    (γ) Ουδέν απολύτως έλαβαν οι Έλληνες από τους Εβραίους. Απτή απόδειξη πέραν των άλλων, η επίσκεψη στα Ελληνικά καί στα ξένα αρχαιολογικά μουσεία. Σταυρούς, τετρακτύες(="σβάστιγκες") κ.λ.π., υπάρχουν πλείστες επί αγγείων, επιγραφών κ.λ.π.
    (δ) Οι Έλληνες είμαστε σε διαρκή αντιπαράθεση με τους Εβραίους ή Ιουδαίους ή Ισραηλίτες ή Σιωνιστές ή Ισραηλινούς ή όπως θέλει ο φίλος μας, από τα μέσα του τρίτου προχριστιανικού αιώνα καί μέχρι σήμερα, ή εναλλακτικώς από την εισβολή τους στην Παλαιστίνη περί το 1.000π.α.χ.χ., δηλαδή είτε περί τους είκοσι τρεις(~23) είτε περί τους τριάντα έναν(~31) αιώνες. Εφ' όσον επιθυμεί σχετικές ιστορικές πηγές, υπάρχουν άφθονες.

  45. Κατά την Παλαιά Διαθήκην, επί του κάτωθι αποσπάσματος αναφέρεται ο εφευρέτης των "φούρνων"(Β΄ Βασιλειών, κεφάλαιο 12, εδάφια 29-31).

    Αρχαίο κείμενο

    29 καὶ συνήγαγε Δαυὶδ πάντα τὸν λαὸν καὶ ἐπορεύθη εἰς Ραββὰθ καὶ ἐπολέμησεν ἐν αὐτῇ καὶ κατελάβετο αὐτήν. 30 καὶ ἔλαβε τὸν στέφανον Μολχὸμ τοῦ βασιλέως
    αὐτῶν ἀπὸ τῆς κεφαλῆς αὐτοῦ, καὶ ὁ σταθμὸς αὐτοῦ τάλαντον χρυσίου καὶ λίθου τιμίου, καὶ ἦν ἐπὶ τῆς κεφαλῆς Δαυίδ· καὶ σκῦλα τῆς πόλεως ἐξήνεγκε πολλὰ σφόδρα. 31 καὶ τὸν λαὸν τὸν ὄντα ἐν αὐτῇ ἐξήγαγε καὶ ἔθηκεν ἐν τῷ πρίονι καὶ ἐν τοῖς τριβόλοις τοῖς σιδηροῖς καὶ ὑποτομεῦσι σιδηροῖς καὶ διήγαγεν αὐτοὺς διὰ τοῦ πλινθείου· καὶ οὕτως ἐποίησε πάσαις ταῖς πόλεσιν υἱῶν ᾿Αμμών. καὶ ἐπέστρεψε Δαυὶδ καὶ πᾶς ὁ λαὸς εἰς ῾Ιερουσαλήμ.

    Πηγή: http://www.myriobiblos.gr/bible/ot/chapter.asp?book=10&page=12

    Μετάφραση(δική μου)

    29 Καί συγκέντρωσε ο Δαβίδ όλον τον λαό καί πορεύθηκε στη Ραββάθ καί πολέμησε σε αυτήν καί την κατέλαβε. 30 Καί έλαβε(=άρπαξε) το στεφάνι του βασιλιά τους Μολχόμ από το κεφάλι του, καί η αξία του ήταν χρυσό τάλαντο καί πολυτιμος λίθος, καί ήταν πάνω στο κεφάλι του Δαβίδ' καί εξήγαγε πάρα πολλά λάφυρα από την πόλη. 31 Καί τον λαό που κατοικούσε σε αυτήν οδήγησεν έξω καί τοποθέτησε στο πριόνι καί στους σιδηρούς τρυπητήρες και στους σιδηρούς υποτομείς καί τους οδήγησε μέσω του φούρνου' καί έτσι έκανε σε όλες τις πόλεις των υιών του Αμμών. Καί επέστρεψε ο Δαβίδ καί όλος ο λαός στο Ισραήλ.

    Χρήσιμες γλωσσικές επισημάνσεις
    (1) Από του Ομήρου "λαός"="στρατός" όταν αναφέρεται σε πολεμικά γεγονότα ή στις εκστρατείες, όπως το παρόν κείμενον επί του προκειμένου. Απλώς άφησα σκοπίμως αμετέφραστον επί του κειμένου τον όρον αποτρέποντας τις όποιες απορίες.
    (2) στέφανος
    (α) στεφάνι
    (β) στέμμα
    Όμως, καθώς η λέξη στέμμα σπανίζει μέχρι μίαν ορισμέννην εποχήν ακολουθώ την αντίληψη εκείνης της εποχής. Εξ άλλου, λαοί της Ασίας, όπως οι Πέρσες, φορούσαν τιάρες καί όχι στέμματα.
    (3) "τίμιος"="πολύτιμος" επί του προκειμένου, καθώς τα μέταλλα έχουν απλώς μίαν ορισμένη χρηματική αξία, πλήν επ' ουδενί δεν έχουν οιανδήποτε αντίστοιχην ηθικήν αξίαν όπως οι άνθρωποι.

    Κρίσιμη ερώτηση

    Ερωτάται οποιοσδήποτε Ιουδαίος ή Χριστιανός ή Μουσουλμάνος ιερέας επί του επιμάχου κειμένου:
    (α) Το θεωρεί ως "θεόπνευστον"; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
    (β) Με δεδομένη την ύπαρξη καί πλείστων άλλων παρομοίων κειμένων, αναλόγου περιεχομένου, θεωρείται απαραίτητη εκ μέρους των προαναφερομένων θρησκειών η αποκήρυξή τους καί ως εκ τούτου η διαγραφή τους από τα ιερά βιβλία τους; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
    (γ) Με δεδομένη την ιστορική προΰπαρξη του επιμάχου κειμένου, ήδη από τον τρίτο προχριστιανικόν αιώνα, με την επίσημη καταγραφή του στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου επί Πτολεμαίων, θεωρείται ο συγγραφέας/θεωρούνται οι συγγραφείς του επιμάχου κειμένου, ως ηθικοί αυτουργοί της εξόντωσης αμάχων εντός των στρατοπέδων συγκέντρωσης του Αδόλφου Χίτλερ, δίκην πηγής εμπνεύσεώς του εξ αυτού ακριβώς του κειμένου; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
    (δ) Ποιές οι πρακτικές εκ μέρους του/ τους απαντήσεις επί των επιμάχων θεμάτων, ως προς τις άμεσες καί πρακτικές εφαρμογές τους καί πότε;
    Άχρηστες ηθικολογίες τέλος.-

  46. Επειδή κάποιος φίλος συνέλληνας έγραψε περί των εθνικών θεμάτων, απαντώ τα κάτωθι.
    (1) Κυπριακό
    "Περισσότερον φοβούμαι τα δικά μας λάθη παρά τα εχθρικά σχέδια"(Περικλής)
    Άρα, μάλλον επί του προκειμένου κάποιοι αρνούνται να δουν τα επίμαχα λάθη. Έτσι τα επισημαίνω.
    (α) Άρνηση διαχρονικής θέασης των γεωπολιτικών παραγόντων.
    Ποιοί είναι οι επίμαχοι γεωπολιτικοί παράγοντες καί από πότε;
    (i) Κατ' αρχάς, εμείς οι Έλληνες ως αυτόχθονες κάτοικοι της Κύπρου.
    (ii) Οι Πέρσες, από το 545π.α.χ.χ. καί σήμερα έχουν κράτος το Ιράν.
    (iii) Οι Ρωμαίοι από του 58π.α.χ.χ. καί σήμερα διάδοχοί τους οι Ιταλοί.
    (iv) Οι Εβραίοι από περίπου του 250-200π.α.χ.χ. εγκατασταθέντες στην Κύπρο καί με πρώτη σφαγή των Ελλήνων της Κύπρου το 115-117μ.α.χ.χ., κατά την οποίαν καί σφαγιάσθησαν άνω των διακοσίων χιλιάδων Ελλήνων της Κύπρου.
    (v) Οι Άγγλοι από του 1.191μ.α.χ.χ. με κατάληψη της Κύπρου από τον Ριχάρδο Α΄ τον "Λεοντόκαρδο" καί ιδίως από το 1.878μ.α.χ.χ. έως καί σήμερα.
    (vi) Οι Ενετοί τα έτη 1.489-1.571μ.α.χ.χ. καί διάδοχοί τους οι Ιταλοί.
    (vii) Οι Λουζινιάν τα έτη 1.192-1.489μ.α.χ.χ., καθώς αγόρασαν την Κύπρο από τον Ριχάρδο Α΄ τον "Λεοντόκαρδο" καί διάδοχοί τους οι Γάλλοι.
    (viii) Οι Αιγύπτιοι από την εποχή του Τρωικού πολέμου ως έμποροιν καί σύμμαχοι της Κύπρου καί αργότερα ιδίως την περίοδο περίπου 600-525π.α.χ.χ., καθώς το 525π.α.χ.χ. οι Πέρσες κυριεύουν την Αίγυπτο.
    (ix) Οι Γερμανοί από περίπου το 1.100μ.α.χ.χ. καί ιδίως από το 1.878μ.α.χ.χ. ως ενωμένη πλέον Γερμανία.
    (x) Οι Ρώσοι τα έτη μετά το 1.750μ.α.χ.χ.
    (xi) Οι Άραβες, πολιτιστικώς την ιδίαν ακριβώς περίοδον με τους Αιγυπτίους, αλλά πολιτικοστρατιωτικώς ιδίως από τον έβδομο μεταχριστιανικόν αιώνα καί ύστερα.
    (xii) Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αρχικώς μέσω του Ουΐλσωνος την περίοδο 1.917-1.920μ.α.χ.χ. καί ιδίως 1.955μ.α.χ.χ.-σήμερα.
    (xiii) Ενδεχομένως, άλλοι παραλειπόμενοι αποκλειστικώς λόγω της ανθρωπίνης μνήμης.-

  47. (β) Άρνηση της εθνοκτόνου φύσης του "Ελληνοχριστιανισμού" ως ιδεολογίας.
    Επί αυτού εξηγούμαι σαφεστάτως βάσει των στοιχείων.
    Με τον όρον "Ελληνοκύπριοι" καί "Τουρκύπριοι" εντός της Κύπρου, ορίζονται, προσδιορίζονται καί καθορίζονται συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων, περιλαμβάνουσες αμφότερες διάφορες υποομάδες. Έτσι, αμφότερες οι δύο ομάδες διαιρούνται ως ακολούθως:
    (i) "Ελληνοκύπριοι"
    -Έλληνες,
    -Αρμένιοι,
    -Τσιγγανόγυφτοι,
    -Μαρωνίτες[χριστιανοί εκ Λιβάνου=αρχαίοι Μαρδαΐτες(=απόγονοι Μήδων ή Περσών) εξαραβισμένοι γλωσσικώς+χριστιανοί οπαδοί του ηγουμένου Μαρούν/Μαρών, θανόντος το 423μ.α.χ.χ.+απόγονοι αρχαίων (Σημιτο)Φοινίκων+
    Αραβόφωνοι χριστιανοί),
    -εκχριστιανισμένοι Εβραίοι
    -εκχριστιανισμένοι Δυτικοί("Φράγκοι")
    (ii) "Τουρκοκύπριοι"
    -εξισλαμισμένοι Έλληνε(90%+),
    -εξισλαμισμένοι Εβραίοι("ντονμέδες"),
    -εξισλαμισμένοι Δυτικοί("Φράγκοι"),
    -εξισλαμισμένοι Τσιγγανόγυφτοι("Τουρκόγυφτοι"),
    -εξισλαμισμένοι μαύροι δούλοι από την Αφρική
    Άρα, ερωτώνται όλοι ανεξαιρέτως οι υπέρμαχοι του "Ελληνοχριστιανισμού" τί εξ αμφοτέρων επιλέγουν; Τον Ελληνισμό με ταυτόχρονη ιδεολογική αποκήρυξη των αλλοεθνών μειονοτήτων καί άρα την αντίστοιχη ενσωμάτωση των Ελληνογενών ή αντιθέτως τη διατήρηση του υφισταμένου ιδεολογικού καί άρα πολιτικού είδους οργάνωσης; Εγώ προφανώς προτείνω καί επιλέγω αυτήν ακριβώς την απόρριψιν λόγω των υψίστων εθνικών συμφερόντων μας.
    (2) Ουδέποτε ο Πεφιλημένος Ερρίκος(Henry Kissinger) προσεδιώρισε χρονική διάρκειαν επί του προκειμένου. Επί του κειμένου του είχε πει: "Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος καί για αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθειά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά καί ιστορικά του αποθέματα, ώστε να μην μπορεί να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην πλήττει καίρια τα συμφέροντά μας στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλην αυτή την περιοχή μεεγάλης ζωτικής σημασίας για εμάς, για την πολιτική των Η.Π.Α.". Βάσει λοιπόν αυτού ακριβώς του επιμάχου κειμένου, καθώς υπάρχουν ενστάσεις ως μηδέποτε λεχθέντος, δεν αναφέρει ο επίμαχος ομιλητής τον όποιον ενδεχόμενον κατ' αυτόν χρόνον υλοποίησης. Απλώς θέτει στόχους.
    (3) Περί του χρήματος υπάρχει έτοιμη απάντηση. Απλώς διερωτήσου πώς ενώ βάσει των κειμένων τους, κατά την εποχή του Ιησού/Εμμανουήλ οι Εβραίοι εργάζονταν ως "τελώνες", δηλαδή ως εισπράκτορες διοδίων μεταξύ των επαρχιών, ως μαραγκοί, ως αλιείς, ως σκηνοποιοί κ.λ.π., αίφνης έλαβαν όλον τον τότε πλούτο. Μήπως οι κανόνες του "Πηδαλίου" περί αποτροπής των χριστιανών από τις οικονομικές εργασίες καί η ταυτόχρονη επιβολή διά της σπάθης του Χριστιανισμού στους πολίτες της αυτοκρατορίας, έφεραν το επίμαχο αποτέλεσμα;
    Επομένως, μήπως θα πρέπει να διερευνήσεις κάποια θέματα περισσότερον επί του προκειμένου;

  48. (4) Επειδή κάποιοι ομιλούν καί γράφουν περί της δήθεν Εβραϊκής καταγωγής του Ελευθερίου Βενιζέλου, ιστορικώς επισημαίνεται ότι ο πρώτος ο οποίος έγραψε κάτι τέτοιον επί του προκειμένου, ήταν ένας Κρητικός αντιβενιζελικός συγγραφέας. Έτσι, δίκην απάντησης απλώς παραθέτω μίαν εκτεταμένην απάντησιν του Βασιλείου Γούσιου(Πελασγού), την κάτωθι:

    Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    Πριν προχωρήσωμε στην καθ' έκαστο ανάπτυξι των θεμάτων της συμβολής του αναλαβόντος σε κρίσιμες για το Ελληνικό Έθνος εσωτερικές και διεθνείς συγκυρίες την διοίκησι των εθνικών μας υποθέσεων, ως του Οράματος γενεών της συμβατής από απόψεως ηθικής, πολιτικής, πολιτιστικής, κοινωνικής, οικονομικής με τον προοδευτικό πατριωτισμό (όχι "σωβινισμό") της Μεγάλης Ιδέας του Ελληνισμού (:απελευθέρωσι από βάναυσο ζυγό αλυτρώτων Ελλήνων και άλλων δορυαλώτων στούς τούρκους εθνών, εθναρίων, φυλών καί λαοτήτων, 47 τον αριθμό, τής Μικράς Ασίας), θεωρούμε επάναγκες νά αναφερθούμε, διά ελαχίστων, στην καταγωγή καί ταυτότητα τής γενεάς τού Ελευθερίου Βενιζέλου.
    Τούτο πράττομε, διότι, τελευταίως, ωρισμένοι εχόμενοι τής εμπαθείας καί τού στείρου αντιβενιζελισμού, έκ τών καταλοίπων του τραγικού, ολεθρίου Εθνικού Διχασμού (1915 καί επέκεινα), επιχειρούντες νά σπιλώσουν τήν μνήμη αυτού τού όντως Εθνάρχου (ωθούμενοι σ' αυτήν τήν εθνικώς απαράδεκτη στάσι από μία ταύτισι πρός τά πρόσωπα τής δυναστείας τών Γκλύξμπουργκ, τά οποία, σέ κρίσιμες γιά τό Ελληνικό Εθνος στιγμές, απέδειξαν ότι δέν εταυτίσθησαν αυτά μέ τά συμφέροντα καί τους οραματισμούς τούτου, ενώ ελέγχθησαν, πολλάκις, ώς αντιστρατευόμενα τούς εθνικούς μας στόχους καί τόν εκδημοκρατισμό τής ελληνικής πολιτικής ζωής), προβαίνουν σέ μία ποταπή και εθνικώς βλαπτική αθλία διαστρέβλωσι τής ιστορίας της προελεύσεως της "αρχαίας" αττικής γενεάς (φάρας) των Βενιζέλων και της σχέσεώς της προς τον Ελληνισμό. Την χαρακτηρίζουν ως, δήθεν, προερχομένη εκ…Παλαιστίνης! Διαδίδουν αναισχύντως πως οι Βενιζέλοι είναι…"σημίται"!!! Και πως το "πραγματικό" των όνομα είναι…"Μπέν-Ζελών"!!!
    Αυτά, βεβαίως, είναι φαιδρότητες, εν τω άμα και αθλιότητες ρυπαντών της ελληνικής δημοσιογραφίας (και της ιστοριογραφίας).-

  49. Είναι η σημερινή Αλβανική.
    Στην ιλλυρική ο πτωχός καλείται μπένε (μπένης-πένης).
    Εν Ελλάδι οι διασπαρέντες, πέραν της αττικοβοιωτίας, σ' όλη την χώρα νεώτεροι Δωριείς-Ιλλυριοί (Λιούροι), οι Λαπίθαι, όλοι αυτοί οι συμβαλόντες στην διάσωσι του Ελληνικού Έθνους από την καταστροφή και την εξαφάνισι με βάσι το επίθετο *πένης* (*μπένε*) διεμόρφωσαν έτερα σημαίνοντα καταγωγή (γονεωνυμικά) ή ιδιότητα. Έτσι προέκυψαν τα κάτωθι επίθετα: Μπένης, Μπενής, Μπένος, Μπενάκης, Μπενέκος, Μπενέας, Βένος. Και εκ τούτων Μπενι-ζέλος ή Βενι-ζέλος, όπερ σημαίνει τον πτωχούλη, τον εργατάκο. (εκ του Βενέζης: Βενεζίλιος-Βενιζέλος). Το επίσης Πελασγικόν όνομα (επίθετον) Βένης σημαίνει και τον οινοποιόν.
    Ο Ελευθέριος Βενιζέλος έλκει την καταγωγή του από δύο *αρχαία* αττικά γένη, τους Κρεβατάδες και τους Μπενιζέλους (Βενιζέλους). Εκ των τελευταίων μία γενεά (οιονεί φάρα) μετηγκατέστη στην Κρήτη. (Ενώ άλλη δωρική, πελασγική (αρβωνιτική) γενεά (φάρα) απεδήμησε από την Βοιωτία στην Κύπρο. Είναι ή από πολλές εθνικές συγκυρίες γνωστή, ή των Γριβαίων).
    Μετά την βραχεία αυτή αναφορά στα της καταγωγής, της γενεαλογίας και της ετυμολογίσεως του επωνύμου του προσεγγίσαντος την πραγμάτωσι της Μεγάλης Ιδέας Ελευθερίου Βενι(η)ζέλου, προβαίνομε στην εξιστόρησι των θεμάτων, τα οποία άφορούν τήν συμβολή αύτού στήν διαμόρρφωσι καί κατοχύρωσι τών συνόρων τής 'Ελλάδος, διά μέσου τών διεθνών συνθηκών.
    Πραγματευόμενοι, εν τω παρόντι, τα του δημοσίου εν Ελλαδική βίου του Κρητός πολιτικού και στεφανηφόρου αγωνιστού του ιδεώδους της επιδιώξεως της πραγματώσεως της Εθνικής Ιδέας, της Μεγάλης Πατριωτικής Ιδέας, της Εθνικής Ολοκληρώσεως, διά της επιδείξεως αποφασιστικότητος πολεμικών πρωτοβουλιών και πνεύματος εθνικής καταλαγιάσεως-ομοψυχίας, ως παραγόντων διαμορφώσεως συνθηκών υλοποιήσεως του οράματος της ανακτήσεως υπό της Ελλάδος των προαιωνίων εθνικών και πολιτιστικών μας Εστιών της καθ' ημάς Ανατολής της Γης Ομήρου. Και υπέρ της τοιαύτης εθνικής ομοψυχίας και ενότητος ηγωνίσθη ο Ελευθέριος Βενιζέλος αναδειχθείς εις φιλοπάτριδα πολιτευτήν, έναντι άλλων, συγχρόνων και μεταγενεστέρων αυτού, υπολειφθέντων, εις κρισίμους εθνικάς περιστάσεις, εις φιλοτιμίαν και γενναιοψυχίαν, επιδείξαντες ιταμοτάτην και θρασυτάτην εμμονήν εις την διακατοχήν και ιδιοτελή διαχείρησιν της κρατικής εξουσίας (όρα Κύπρον, Ίμβρον, Τένεδον, Θράκην, Αιγαίον).
    Πηγή: http://www.tetraktys.org/frmst%20istorika.htm
    Άρα, ουσιαστικώς το επίμαχο θέμα εφ' όσον απουσιάζει σχετική απάντηση ή μέχρι την ύπαρξη νεώτερης απάντησης, παύει πλέον υφιστάμενον.-

  50. (5) Σαφώς καί η έννοια "ράτσα" είναι Λατινική καί Ιταλική, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι αγνοούν ότι Ελληνιστί αντιστοίχως υπάρχουν το ρήμα "φύω"="γεννώ",
    "φύομαι"="γεννώμαι", "είμαι από τη φύση μου", εξ ού καί οι λέξεις "΄φύσις", "φύλον"(=άνδρας/γυναίκα, αλλά καί Ίωνας, Δωριέας κ.λ.π.), "φυλή",
    "φύλλον"(=δένδρου), "φυλετικός"/"φυλετική"/"φυλετικόν", "φυλετικώς", "φυλετιστής", "φυλετίστρια", "φυλετισμός", "φυσικός"/"φυσική"/"φυσικόν", "φυσικώς",
    "φυσιολογία", "φυσιολογικός"/"φυσιολογική"/"φυσιολογικόν", "φυσιολογικώς",
    "φυσιοδίφης", "φυσιοδιφία" καί πλείστες άλλες λέξεις. Άρα, επί του προκειμένου κάποιοι φίλοι καί καί κάποιες φίλες σφάλλουν ή αγνοούν. Ας επιλέξουν.

    (6) Ο Ελευυθέριος Βενιζέλος δεν κατέστρεψε τον Μικρασιατικόν Ελληνισμόν. Επί του προκειμένου όσοι το ισχυρίζονται ή ψεύδονται ή απλώς είναι ανιστόρητοι. Ας επιλέξουν. Απτό μάλιστα τεκμήριον επί του προκειμένου, είναι η ρητή αναφορά του Ηροδότου(Ηροδότου "Ιστορία" Θ΄ 106, "Καλλιόπη") βάσει της οποίας μετά τη νίκη των Ελλήνων κατά των Περσών επί της Μυκάλης, οι Έλληνες ηγήτορες συνεκάλεσαν άμεση σύσκεψη περί του δέοντος γενέσθαι περί των Ελλήνων Μικρασιατών. Εκεί ο Λακεδαιμόνιος Λεωτυχίδης πρότεινε την άμεση καί αμετάκλητη αποχώρηση του Μικρασιατικού Ελληνισμού, από τη Μικρά Ασία, την εκκένωση των πόλεων καί των κωμοπόλεων, την εγκατάλειψη των ιερών, των θεάτρων καί των βιβλιοθηκών κ.λ.π. καί την άμεση καί αμετάκλητη μετεγκατάσταση των Ελλήνων Μικρασιατών επί της σημερινής Ελλάδας, καθώς αρνούνταν οι Πελοποννήσιοι τις συνεχείες εκστρατείες τους χάριν της Μικράς Ασίας. Όμως, αντέδρασαν οι Αθηναίοι, αντιτάξαντες ότι αν οι Λακεδαιμόνιοι το επιθυμούσαν, ας απεφάσιζαν περί των Δωριέων αποίκων τους, αλλά οι Αθηναίοι θα προστάτευαν του Ίωνες αποίκους τους καί ως εκ τούτου απετράπη κάτι τέτοιον επί του προκειμένου. Άρα, μήπως έπρεπε η πρόταση του φθινοπώρου 479π.α.χ.χ. να εγκρινόταν καί να μην επιβαλλόταν παρελθόντων 2.401 ετών από τα Κεμαλικά στρατεύματα κατά το 1.922μ.α.χ.χ.; Τί απαντάτε επί αυτού; Ύλη για φιλοσοφία.-

  51. Δεν μας χεζεις ρε κωλοεβραιε. Αυτος υποτιθεται οτι ειναι Ελληνας τωρα; Την ισραηλινη σημαια την ειδατε διπλα του; Αν δεν του αρεσει να λεμε την γνωμη μας ας παει στο κωλοισραηλ του. Δεν μας λεει τι λενε στο ισραηλ για τους χριστιανους; Οτι βαζουν τα παιδια να φτυνουν οταν περνανε μπροστα απο εκκλησια δεν το ξερει η κανει οτι δεν το ξερει; Οτι υπαρχουν εκπομπες ολοκληρες στην ισραηλινη τηλεοραση και καλα σατυρικες που αναλανωνται στο να καθυβριζουν τον Κυριο ημων Ιησου Χριστο μηπως και αυτο δεν το ξερει και κατηγορει ολους τους αλλους για ρατσιστες – ναζιστες αντισημιτες οσους λενε κατι για τους εβραιους και το ψευτοολοκαυτωμα τους; Τα βιντεο με τις υποτιθεμενες σατυρικες εκπομπες τους υπαρχουν στο youtube και ειναι μεταφρασμενες. Μονο για οτι πουμε εμεις ξερει ο Φριζης ( αληθεια ποιο ειναι το αληθινο του επιθετο γιατι δεν το λεει;) να πεταγεται σαν το μαιντανο και να εξεγειρεται. Οταν καθυβριζονται οι χριστιανοι και η θρησκεια τους τοτε κανει τουμπεκι. Οταν οι ισραηλινοι δολοφονουν παιδια, καινε προσφυγικους οικισμους (βλεπε Σαμπρα και Σατιλα) εφαρμοζουν απαρχαιντ κατα ενος αλλου λαου και καθυβριζουν και εξευτελιζουν τις θρησκευικες μειονοτητες στην χωρα που προφανως εκπροσωπει αφου εχει την σημαια της δεν τον ακουσαμε να μιλαει. Μονο κατηγορει τους αλλους σαν φασιστες που τα καταγγελλουν αυτα γιατι αυτα δεν τον συμφερουν

  52. 20 Αυγούστου 2013 – 6:36 μ.μ.
    Δεν κρίνουμε σχολιαστή. Την ιστορία κοιτάμε που μας έχουν κρύψει για να καταλάβουμε τι σοι δούρειο ίππο έχουμε αναμεσά μας. Διότι ο εβραίοι είναι αλλο εθνος με άλλη γλωσσα, αλλη ιστορία, αλλη θρησκεία ήθη και εθιμα. Το εβραικό παραμύθι επεβλήθει με το ζόρι στους Ελληνες με δολοφονίες, τιμωρίες και αίμα. Το Ταλμούδ των Εβραίων αναθεματίζει τους Ελληνες. '' Καταραμένος ας είναι εκείνος όστις την του Ελληνος σοφιαν διδάσκει τοις υιοις αυτού.'' Τον Παρθενώνα εβραίος τον ανατίναξε. Ο Φρανσίσκο Μοροζίνι απο ότι μας πληροφορεί ο συμπατριώτης του εβραίος Μπερναρντ Λαζάρ στο βιβλίο του Αντισημιτισμός σελ 90 ο Μοροζίνι /Μοροζίν ήταν κρυπτοεβραίος .

    Ο Αγγλος ιστορικός Εντουαρντ Γκίμπον στο βιβλίο του Ιστορία της Παρακμής και της Πτώσεως της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας γράφει
    ''Η ανθρωπότης μένει εκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρεις πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων, εναντίον των ανυποψίαστων γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους. Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή την φιλία και έσφαξαν 220.000 χιλιάδες Ελληνες στην Κυρηναική και κατακρεούργησαν 240.000 Ελληνες στην Κύπρο καθώς και Μεγάλον ελληνικό πληθυσμό της Αιγύπτου. Πολλοί των δυστυχών θυμάτων Ελλήνων, πριονίσθηκαν στα δύο από τους Εβραίους, σύμφωνα με την παράδοσί τους, ότι ο Δαυίδ επεκύρωσε αυτόν τον τρόπον εκτελέσεως, με το παράδειγμά του. Κατά τις σφαγές αυτές των Ελλήνων, οι Εβραίοι κατεβρόχθιζαν τις σάρκες των νεκρών, επιναν το αιμα τους και κατέστρεφαν τα εντόσθια.''

    Οι Ελληνες δεν πρέπει να παραμείνουν ανυποψίαστοι δίοτι η ιστορία επαναλαμβάνεται.

  53. 20 Αυγούστου 2013 – 10:24 π.μ.
    Μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί ο Βενιζέλος με γράμμα του (που ειναι δημοσιευμένο στο διαδίκτυο) πρότεινε για Νομπέλ βραβείο τον σφαγέα του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ;

    ΟΙ εβραίοι ήλθαν στην Ελλάδα επί της οθωμανικής σκλαβιάς τον 15ον αιώνα διωγμένοι από την Ισπανία.

    Για ποια Ιλλυρική μας τσαμπουνάς; Μήπως έχει και λεξικό; Η Ιλλυρική γλώσσα είναι αρχαία έχει εξαφανιστεί και δεν έχει αφήσει κανένα γραπτό. Οι Αλβανοί σύμφωνα με Βυζαντινά γραπτά ήλθαν στην Ευρώπη τον 12 αιώνα από την Ασία. Οι Αλβανοί δεν είναι ευρωπαίοι και δεν είναι απόγονοι Ιλλυριών. Τα περί Ιλλυρίας είναι μηθεύματα ξένων εκδόσεων ξέρεις από ποιούς – αυτούς που θέλουν να κάνουν τους βουλγαροσλάβους Μακεδόνες. Τι δουλειά έχει η λέξη ράτσα με το φύω;

  54. to video einai fake!! kai enas anohtos tha to katalavaine… kai pisteuw pws skopos einai h prowthisi olwn oswn leei.. ara stoxeuei akrivws to antitheto to arthro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *