Διαφημίσεις

Τι θα συμβεί εάν εμείς…. ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ?!

Δείτε το βίντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Τη στιγμή που ο κάθε άνθρωπος αφυπνίζεται και γνωρίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ την ίδια στιγμή εμφανίζεται και ο τρόπος για την αντιμετώπιση κάθε “μη επιθυμητής” κατάστασης. Αφυπνιστείτε εσείς οι ίδιοι… αφυπνίστε και όλους τους άλλους γύρω σας.. με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μιλήστε π.χ. για αυτά που γνωρίζετε) και τότε κάτι μαγικό θα συμβεί.. σε ατομικό καθώς και στο συλλογικό επίπεδο.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …
ΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ …

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Τι θα συμβεί εάν εμείς…. ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ?! Μήνυμα προς όλους τους Αφυπνισμένους και όχι μόνο …ΒΙΝΤΕΟ”
  1. το ερωτημα δεν ειναι τι θα συμβει αν σηκωθουμε. το ερωτημα ειναι τι θα παθουν οι τροικανοι αν μας σηκωθει.εκει να δεις γλεντια θα χορτασουν λουτσα ο λολαρακος τους.και χωρις βαζελινη.ετσιιιιιιι yeahhhhhh

    ενας που …ζει ψηλα και αγναντευει

  2. Οι αγώνες ,οι επαναστάσεις γίνονται πάντα με θυσίες και με αίμα.Θα πρέπει να χάσουμε κάποια κεκτημένα μας,να αλλάξουμε τρόπο σκέψης,τρόπο ζωής.Δύσκολη η αλλαγή. Αν δεν είμαστε έτοιμοι , συνειδητοποιημένοι,ώριμοι για κάτι τέτοιο πως μπορούμε εκ του ασφαλούς να σχολιάζουμε? Είμαστε δυνατοί? Εχουμε πίστη? Είμαστε ομάδα? Ενδιαφερόμαστε-αγαπάμε τον διπλανό μας? Εάν όχι, με ποιά βάση σχολιάζουμε?

  3. Η ΜΕΙΩΨΗΘΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ''ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ'' ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΗΣΕ!!! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΡΩΣΗ ΤΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ (ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ)

    ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ

    —ΣΟΡΕΘΥΕΛΕ—

  4. Να ξεσηκωθούμε για να κάνουμε τον Καμμένο αντιπρόεδρο και Υπ. Αμύνης και τον Τσίπ(ου)ρα πρωθυπουργό…άσε ρε φίλε συμφέροντα εξυπηρετείς…

  5. Θέλεις δε θέλεις είσαι υποχρεωμένος από τα ίδια τα πράγματα να απαντήσεις συλλογικά σε αυτό που ζούμε σαν γνήσιος Έλληνας που αντιπροσωπεύει το φως!Αυτά τα καραγκιοζάκια που τα ΜΜΕ ΣΟΥ ΔΕΊΧΝΟΥΝ Ως ΜΌΝΗ ΔΙΈΞΟΔΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΝΑΙ ΟΡΓΑΝΆ ΤΟΥΣ,αλλά εμείς οι Έλληνες θα ανοίξουμε το δρόμο,τό 'χει η μοίρα μας να βγαίνουμε μπροστά…κι αυτό θα γίνει και γιατί έχουμε το πιο εθελόδουλο και προδοτικό πολιτικό σύστημα στον κόσμο,που παρέδωσε εμάς και τα παιδιά μας κι όλη την περιουσία μας στους επικυρίαρχους!Μόνο με την ανατροπή τους από εμάς τους ίδιους σωζόμαστε,είτε το πιστεύεις ,είτε όχι…ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ για την εξόντωσή μας και μας δουλεύουν…θέλουν μόνο το τομάρι τους να σώσουν και να κρύψουν τις αμαρτίες τους…Ακούστε αυτούς που κυνηγάνε,που λασπολογούν,που ευτελίζουν,που τους κόβουν τις εκπομπές κ.λ.π,π.χτον κ. Καζάκη…τον ανυπάκουο,τον αιρετικό,το λόγο της αλήθειας να ακούς…μόνο η αλήθεια κι η γνώση σώζουν,και στρατεύσου στον κοινό μας αγώνα για το καλό όλων μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *