Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:16 - 23/06/2012

Τι ευτυχία να είσαι… Έλληνας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Του Σπυρίδωνος Καραχάλιου
Οι εχθροί του Γένους μας θέλουν με όχημα την κρίση να κλέψουν τον κόσμο μας και τον πολιτισμό μας. Θέλουν να οδηγήσουν το Ελληνικό Έθνος στον μαρασμό ως άδειο κουφάρι στηριζόμενοι στον διασκορπισμό της θλίψης και το ψαλίδισμα της εθνικής μας υπερηφάνειας.
Σ’ αυτό το σημείο λοιπόν η αποτυχία των ανθελλήνων είναι δεδομένη. Στην ψυχολογία του Έλληνα πρέπει να σκοντάψουν.
Και θα σκοντάψουν διότι και την Πατρίδα μας βαστούμε γερά στα χέρια μας, αλλά και υπερήφανοι μαχητές της Φυλής μας είμαστε. Θεριά ανήμερα που είμαστε έτοιμοι να υπερβούμε τις ίδιες μας τις δυνάμεις για να προασπίσουμε το αυτεξούσιο, την ελευθερία μας και την γενική απόφαση να δημιουργήσουμε μια Νέα και Δυνατή Ελλάδα.


Τι ευτυχία να είσαι Έλληνας! Αυτή η σκέψη κατευθύνει τις πράξεις μας. Αυτή η σκέψη πρέπει να βασιλεύει πάντα στο νου μας. Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει και ο Φοίνικας πάντα ξεπετάγεται μέσα από τις στάχτες του προς δόξα τού Έθνους μας. Είμαστε ακριβώς αυτό που θέλουμε και σίγουρα δεν θα θέλαμε ποτέ να είμαστε κάτι διαφορετικό. Έλληνες και μόνον Έλληνες! Είναι ευτυχία και ευλογία μαζί να ανήκεις στο Ελληνικό Έθνος που δίδαξε τον Πολιτισμό και την Παιδεία σε όλους τους άλλους λαούς με την δύναμη της ελληνικής γλώσσας και τον δημιουργικό έλεγχο των ευεργετικών δυνάμεων της φύσης. Είναι ευτυχία να ανήκεις στην Ελλάδα που όρισε την έννοια της πολιτικής διοίκησης με την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα κοινά της Πολιτείας για την υπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος με όχημα την Ηθική και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.


Είναι τιμή μέγιστη να ανήκεις στην Ελλάδα όταν οι Πρόγονοί μας επισφράγισαν την Πατρίδα ως την σημαντικότερη αξία μακράν πάσης άλλης αξίας ή περιουσίας. Είμαστε ευτυχείς που ανήκουμε στο Ελληνικό Έθνος διότι ο δικός μας λαός στον καιρό τρανών ηγετών και ηρώων όρισε ως Νίκη τον αγώνα για την διατήρηση του απρόσβλητου της Φυλής μας αντί αιμάτινης θυσίας κι όχι την άτιμη οπισθοχώρηση και τους υλιστικούς παραδείσους. Είμαστε εμείς οι Έλληνες που δείξαμε ότι οι Θερμοπύλες και το Μανιάκι με τον Λεωνίδα και τον Παπαφλέσσα μπροστά μπορούν να σπάσουν τα δεσμά και να οδηγήσουν τον Ελληνισμό στην έγερση, στις νέες νίκες και στην νέα κραταίωση της πατρίδος μας κι όχι το μέτρημα της υπεροπλίας και του χρήματος ως δείκτης αποφασιστικότητας και αντιπαράθεσης με τον εχθρό.



Τι ευτυχία να είσαι Έλληνας που βάζει την ψυχική δύναμη και τα λάβαρα του Έθνους στην πρωτοπορία της Φυλής. Έχεις Βασιλιά σου το Θεό, Αρχηγό την Ελληνική Σημαία, Μητέρα σου την Μεγάλη Ελλάδα, Στράτευμα και Σύμμαχο μονάχο τον ελληνικό λαό, Φρουρό άκαμπτο τον Ελληνικό Στρατό. Τι ευτυχία να έχουν φτιάξει οι δικοί σου άνθρωποι Παρθενώνα και Αγιά Σοφιά αναγκάζοντας και τους εχθρούς σου ακόμη να σε θαυμάζουν την στιγμή που προσπαθούν παράλληλα να σε κοντύνουν. Είσαι εσύ ο ίδιος λαός που κατακρήμνισες εφιάλτες, νενέκους και κοτζαμπάσηδες όταν σε πρόδωσαν. Είσαι εσύ ο ίδιος λαός που όρισες πως οι σφετεριστές της εξουσίας και των ονείρων σου πρέπει να στέλνονται στον καιάδα κι όχι στην κυβέρνηση. Αλίμονο, είσαι εσύ που έστειλες στη φυλακή τον Κολοκοτρώνη και άφησες τους προδότες να σε σύρουν έως την εθνοπροδοτική μεταπολίτευση της αστικής ψευτοδημοκρατίας.


Είσαι ο ίδιος λαός που όρισες με τις αυτοκρατορίες, τις σκλαβιές και τις απελευθερωτικές σου ενέργειες τις γεμάτο απαράμιλλο ηρωισμό ότι οι κακουχίες δεν μπορούν να υποτάξουν το ελεύθερο πνεύμα και ο θάνατος δεν μπορεί να νικήσει τη ζωή. Είσαι εσύ ο ελληνικός λαός που όρισες πως η ζωή είναι ένας πόλεμος, ένας αγώνας δίχως αναπαμό μέχρι της Νίκης και της επιβολής της Ελληνικής Ηγεμονίας. Είσαι ο λαός που όρισες ότι το Δίκαιο και ο σεβασμός των κανόνων του είναι ο μέγιστος ρυθμιστής στις σχέσεις των πολιτών σου αλλά και στις σχέσεις του Ελληνικού Έθνους με τα υπόλοιπα έθνη. Τι ευτυχία να είσαι Έλληνας αφού οι δικοί σου πρόγονοι σε έμαθαν και εσύ οφείλεις να συνεχίσεις την παράδοση να ετοιμάζεις μέσα από την ελληνική παιδεία και τον ελληνικό αθλητισμό ελληνόπουλα με νου υγιή εν σώματι υγιές.


Ακόμη και η εκεχειρία είναι δικό σου επίτευγμα αφού τα όπλα εσύ ήσουν που τα κατέβαζες στον καιρό των ολυμπιακών αγώνων για να τα πιάσεις ευθύς μετά σαν το καλούσε η Πατρίδα. Εσύ είσαι που ποτέ δεν νόθευσες το Ελληνικό Αίμα με βάση το Όμαιμο και Ομόφυλο του Ηροδότου. Εσύ είσαι που όρισες μέσω του Ισοκράτη πως πρέπει να άρχεις των βαρβάρων κι όχι να άρχεσαι από αυτούς. Δικός σου ο Αλέξανδρος που όρισε την Κοσμοκρατορία του Ελληνισμού. Δικός σου κι ο Παλαιολόγος που πολέμησε αγέρωχος στην Πύλη του Αγίου Ρωμανού. Δικός σου κι ο Μεταξάς με το βροντερό Όχι.


Είμαστε εμείς που θα ανακαινίσουμε την Πατρίδα με τις δικές μας δυνάμεις. Τι ευτυχία να είσαι Έλληνας που με τον Εθνικοκοινωνισμό επικεφαλή, δικός σου γέννημα κι αυτός, θα ορίσουμε την Νέα Μεγάλη Ελλάδα αντάξια της ηγεμονικής της αποστολής.

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*