Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:48 - 29/02/2012

ΤΙ ΕΙΝΑΙ INNERSPEAK;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πολλά από αυτά που διαβάζουμε σε σχέση με την προσωπική και πνευματική ανάπτυξη περιστρέφονται γύρω από το θέμα του “να στραφούμε προς τα μέσα” και να ακούμε τον Ανώτερο Εαυτό μας. Αλλά πόσοι από εμάς δεν καταλαβαίνουμε τι ακούμε, ή δεν είμαστε καν σίγουροι αν, στην πραγματικότητα, ακούμε τίποτα από όλα αυτά;



ο InnerSpeak αναπτύχθηκε για να επιτρέψει σ’ αυτή την εσωτερική επικοινωνία να γίνει πιο εύκολα, χωρίς την παρεμβολή, την “θορυβώδη ” φλυαρία από το μυαλό ή το εγώ μας. Το Inner Speak χρησιμοποιεί την κινησιολογία και ένα πρωτόκολλο που διασφαλίζει την επικοινωνία με τον “εσώτερο εαυτό” κάποιου (ή την ψυχή, τον Ανώτερο Εαυτό, κλπ), και αφήνει το Εσωτερικό να πει μια θεραπευτική ιστορία – μια ιστορία που φέρνει πληροφορίες για τα πράγματα που κρατούν κάποιον “κολλημένο” σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.


Αυτό το δυναμικό εργαλείο έχει αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, δίνοντάς τους μια ώθηση προς τα εκεί, όπου η διαδικασία ίασης λαμβάνει χώρα, σε σωματικό πόνο, συναισθηματικό τραύμα, έλλειψη οικονομικής ευημερίας, διαλυμένες σχέσεις και πολλά άλλα. Η παραδοσιακή ιατρική λειτουργεί μόνο στο επίπεδο του φυσικού σώματος, η παραδοσιακή ψυχολογία λειτουργεί μόνο στο νοητικό επίπεδο, οι παραδοσιακές πνευματικές συμβουλές λειτουργούν μόνο στο πνευματικό επίπεδο – Το InnerSpeak τα κάνει όλα!

Με το InnerSpeak θα βρείτε αυτό που σας κρατά “κολλημένους” ή στον τόπο του “καμία αλλαγή, καμία ευκαιρία”, φέρνει αυτές τις πληροφορίες στο φως προς εξέταση και διευκολύνει την απελευθέρωσή τους.






Είναι απλό


Είναι ακριβές


Είναι αποτελεσματικό




ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ


Η κύρια πηγή της δυστυχίας, ασθένειας κλπ. είναι η πεποίθηση πως είμαστε χωριστοί/διαχωρισμένοι – από τον Θεό και την ανθρωπότητα. Σκοπός είναι να αφαιρέσουμε αυτό το “κάτι” που προκαλεί κάποιον να νιώθει “χωριστός”. Αυτές οι δυνάμεις δημιουργούνται στο φυσικό επίπεδο και πρέπει να εκκαθαρίζονται στο φυσικό επίπεδο. Έτσι, αν μια συγκεκριμένη δύναμη δημιουργήθηκε σε μια κρίση κατά τη διάρκεια της παρούσης ζωής ενός ατόμου, κατά τη διάρκεια της ζωής ενός προγόνου ή κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης ζωής, κάποιος που είναι στο φυσικό επίπεδο χρειάζεται να το αντιμετωπίσει και να το διαχειριστεί.


Όταν η δύναμη αυτή “καθαρίζεται” – έχει πλέον αφαιρεθεί από ολόκληρη την γενεαλογία του ατόμου – καθώς και από τον πρόγονο ή την προηγούμενη ζωή, όπου κι αν έχει δημιουργηθεί. Δεδομένου ότι η κβαντική φυσική έχει αποδείξει ότι ο χρόνος είναι μη γραμμικός, αυτό συμβαίνει σε μια στιγμή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και ο κύκλος αυτών των δυνάμεων φτάνει σ’ ένα τέλος.



Περισσότερες πληροφορίες: http://www.inner-speak.com/whatis.php

Η Zeynep Alan Sevil Guven είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του Inner Speak και παρέχει τίτλο πιστοποίησης και θα είναι τις επόμενες μέρες στην Αθήνα….


Παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου σύντομα.
210 34 56 433 & 69 82 55 50 34
Ευχαριστώ


Όλγα

vickytoxotis

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*