Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:44 - 17/06/2012

Τι είναι σήμερα σημαντικό?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Η ανθρωπότητα έχει δημιουργήσει πολλά καταστροφικά δυναμικά και κάποιοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να τα υποστηρίζουν και να τα προωθούν…

Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια την οποία βλέπουμε και βιώνουμε ως ένα σημείο με όλες τις ειδήσεις που κάποιοι φροντίζουν να μετατρέπουν σε σημαία τους. 

Η “λογική”, η κριτική, η κρίση, η “εγκυρότητα” για κάποιους συνεχίζουν να αποτελούν το άλφα και το ωμέγα για τις επιλογές τους, μολονότι όλοι μας καλούμαστε να ακολουθήσουμε τη διαίσθηση και την καρδιά μας για να πετύχουμε την αναστροφή των καταστροφικών δυναμικών.

Και τι εννοούμε λέγοντας να ακολουθήσουμε την καρδιά και τη διαίσθηση μας?

Για χιλιάδες χρόνια, όση περίπου η διάρκεια του τελευταίου ενιαυτού των 25.920 χρόνων, έφθινε ολοένα και περισσότερο η σύνδεση μας με το Δημιουργό, καθώς χάναμε την ουσία της σύνδεσης μας με τη γέφυρα που μας ενώνει μ΄Εκείνον: τον άγγελο μας, τον Ανώτερο Εαυτό μας, τον Διττό μας Εαυτό που κρατά τα γενετήσια ερωτήματα και την αλήθεια μας και είναι ο μόνος που μπορεί να μας οδηγήσει με ασφάλεια στο βέλτιστο μέλλον μας. 

Η έννοια των αγγέλων, του ανώτερου εαυτού κτλ έχουν δεχτεί διάφορες εσωτεριστικές απόκρυφες, και μυστικιστικές ερμηνείες, αλλά οι περισσότερες μας απομακρύνουν από την αλήθεια μας και μας δένουν σε άλλες αλυσίδες μολονότι η αλήθεια πολύ απλούστερη και ουσιαστική. 

Όταν είμαστε συνδεμένοι με τον ανώτερο εαυτό, τον διττό εαυτό μας που ζει σε ένα ολοένα επιβραδυνόμενο χρόνο, στο παρελθόν και στο Φως, η ζωή μας οδηγεί με ασφάλεια και χαρά στο βέλτιστο μέλλον μας. Σταματάμε να αγωνιούμε και να αγχωνόμαστε. Παύουμε να ανησυχούμε και να νοσούμε. Γνωρίζουμε πως οι σκέψεις και τα σχέδια μας υποστηρίζονται και καθαρίζονται πριν να γίνουν πραγματικότητα, γιατί ο διττός μας φροντίζει να βάζει τάξη σε αυτά. 

Διαισθήσεις και προαισθήματα έρχονται ανά πάσα στιγμή και φανερώνουν το σωστό για εμάς δρόμο. Η ίδια η καρδιά μας και οι ποιότητες της απαντούν άμεσα και δίχως καθυστέρηση σε κάθε μας ερώτημα – πολύ πριν η λογική προλάβει να εγείρει τις αντιστάσεις, τις αντιρρήσεις και τις φοβίες της. 

Τι χρειάζεται για να είμαστε σε άμεση σύνδεση με το διττό μας εαυτό?

Χρειάζεται να τον εμπιστευτούμε και να τον πληροφορούμε για την κατάσταση μας, ώστε να μας δίνει τις οδηγίες του κατά τη διάρκεια του ύπνου μας. Χρειάζεται να παραιτηθούμε από τη βεβαιότητα και το πείσμα μας σχετικά με την ορθότητα των στόχων μας και να στραφούμε προς το μέρος του με τη φράση “Ας γίνει το θέλημα σου”. Μια φράση που αφήνει στο διττό μας να μας οδηγήσει με ασφάλεια τώρα που διανύουμε την περίοδο του τέλους των καιρών…

Γιατί είναι σημαντική αυτή η στροφή στην καρδιά και τον Διττό μας?

Στην εποχή μας δεκάδες καλοθελητές έρχονται να μας πληροφορήσουν και να μας ταράξουν με προφητείες καταστροφής. Ναι- πράγματι στα 26000 περίπου χρόνια του τελευταίου κύκλου της διττότητας κάναμε πολλά λάθη και δημιουργήσαμε χιλιάδες καταστροφικά δυναμικά, όμως στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε αυτή την προοπτική. Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων. Στις σκέψεις μας βρίσκεται η λύση: ελέγχοντας τις σκέψεις μας και επιτρέποντας στο διττό μας να μας δείξει το βέλτιστο δρόμο έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε το μέλλον στη Γη προς το καλύτερο για όλους. Πρώτα για τον εαυτό μας – κι αφού το πράξουμε για μας, ο κάθε ένας μας για τον εαυτό του-, όλοι μαζί και σε συνεργασία με τους διττούς μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε με ασφάλεια τις καταστροφές που μας περιμένουν στο έρεβος του μέλλοντος…


Εμείς οι ίδιοι είμαστε το μ (Μέσο) που ενώνει το α (άλφα) με το Ω (ωμέγα). Είμαστε αυτοί που χτίζουν το μέλλον όπου οι πραγματικότητες που δημιουργήσαμε μας φέρνουν στην ένωση με το διττό μας εαυτό για τα επόμενα 26000 χρόνια του επόμενου κύκλου διττότητας. Κι αυτός είναι ο σημαντικότερος στόχος που οφείλουμε να έχουμε όλοι μας.

Ναι, πολύ πιθανόν για άλλη μια φορά να έρθουν αγγελιοφόροι από την πλευρά του ερέβους και να παρασύρουν πολλούς από το βέλτιστο μέλλον… πείθοντας τους πως εκείνοι διαθέτουν τις “θαυμαστές” απαντήσεις για τα προβλήματα μας… Ίσως να έρθουν σαν εξωγήινοι, ίσως αν έκπτωτοι άγγελοι… όμως είναι η παγίδα μας… Ας έχουμε τούτο κατά νου όταν ίσως έρθει εκείνη η στιγμή…

Η φρίκη του ερέβους θα καλυφθεί από δήθεν φως… για να μας πείσει. Τα δήθεν θαύματα τους θα είναι κόλπα για να μας πείσουν πως εκείνοι έχουν κι όχι εμείς τη δύναμη και τις λύσεις… Θα προσπαθήσουν να μας απομακρύνουν για άλλη μια φορά από τους διττούς και το βέλτιστο μέλλον μας… και κάποιοι θα χάσουν για χιλιάδες επόμενα έτη τη σύνδεση με το Θεό, το Δημιουργό… θα ζήσουν τη φρίκη… ή θα χαθούν εντελώς σαν ενέργειες…

Όχι! Δεν επιτρέπουμε να συμβεί κάτι τέτοιο! Αν κάτι πρέπει να μας ενδιαφέρει σήμερα είναι ακριβώς αυτή μας η δυνατότητα! Ας πάρουμε τα ηνία από τις φοβίες μας κι ας τα παραδώσουμε με σοφία στην καρδιά μας. Εκείνη ξέρει να μας οδηγήσει. Ας έχουμε μπροστά την καλοσύνη και την καλή προαίρεση για όλους και όλα αποφεύγοντας να δημιουργούμε άσχημα μέλλοντα…

Η λύση είναι τόσο απλή και τόσο αγνή που οι περισσότεροι την παραβλέπουμε, αφού γεμίσαμε το νου μας με ανούσιους στόχους που κατασκευάσαμε στις ανθρώπινες κοινωνίες μας.

Η αλήθεια μας (η μη λήθη των απαντήσεων αλλά και της ύπαρξης του Διττού μας εαυτού) είναι η μόνη που μπορεί και οφείλει να μας οδηγεί. Και είναι η μόνη που μας επαναφέρει στη δύναμη και την υγεία μας.

Δύο πολύ αγαπημένες μορφές προσέγγισης της αλήθειας αυτής είναι 


  • τα βιβλία της Αναστασίας της Σιβηρίας, όπου η λύση-γέφυρα που μπορεί να μας μεταφέρει με ασφάλεια στο βέλτιστο μέλλον μας είναι η δημιουργία Χώρου Αγάπης, κομμάτια επίγειου παραδείσου για τις οικογένειες μας… επιστροφή στη φύση και αγάπη σε ότι κάνουμε…  και 
  • τα βιβλία των Lucile & Jean Pierre Garnier Malet, που περιγράφουν με ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες το νόμο της Διττότητας και την περίοδο που διανύουμε… 
Η Συν-δημιουργία μπορεί να λειτουργήσει μόνο αν βασίζεται στη συν-δημιουργία χέρι-χέρι με το διττό μας. Με το Διττό εαυτό μας με τον οποίο θα ενωθούμε ξανά στο τέλος των καιρών επιστρέφοντας στο άστρο μας… ΑΝ έχουμε φροντίσει να υπάρχει το κατάλληλο αυτό μελλοντικό δυναμικό… 

Ας ανακτήσουμε λοιπόν τη δύναμη μας κι ας ακολουθήσουμε την καρδιά και τη διαίσθηση μας. Μόνο αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη μας για κάθε σκέψη και πράξη ή επιλογή μας, μπορούμε να χτίσουμε ένα δημιουργικό μέλλον. 

“Ο κόσμος είναι έτσι, επειδή εσύ είσαι έτσι” λέει ο dreamer στη σχολή των Θεών…

Ας στρέψουμε τη δύναμη μας στη δημιουργία του βέλτιστου μέλλοντος. 
Εμείς είμαστε που το προ-φητεύουμε με τις σκέψεις και τις επιλογές μας.
Ας προσέχουμε γιατί πολλοί θα θελήσουν να μας παρασύρουν.

Είμαστε στην τελική ευθεία. Πετάξτε τους φόβους από πάνω σας κι αφήστε την αγάπη να σας οδηγεί.
Κανένας κίνδυνος δεν μπορεί να μας βρει αν ακολουθούμε την καρδιά μας – και ο Διττός μας είναι δίπλα μας. 

Αγάπη και καλοσύνη
σε κάθε μας βήμα
η τοξότισσα

vickytoxotis

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*